2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

350 dolar demişlerdi 1. denemede sanırım yine 350 dolar değişmedi diye düşünüyorum şimdi birde rahim dinlendirme öneriyor bizim merkez 1200 tl rahim dinlendirme alacaklar yazık bizeya :)))
Bende 5. güne ulaşan 5-6 embriyo oluyor. bana embriyo başına 500-600 usd dediler buda epey maliyetli oluyor valla.
o yüzden umarım bu transfer tutarda embriyo genetiğine ihtiyacım olmaz

canım ya banada 3 yumurta saydılar ama hıc moddan dusme. mühim olan kalıtesı bır tane bıle olup döllenen var. rabbim yüzümüzü güldürsün

Bende 5. güne ulaşan 5-6 embriyo oluyor. bana embriyo başına 500-600 usd dediler buda epey maliyetli oluyor valla.
o yüzden umarım bu transfer tutarda embriyo genetiğine ihtiyacım olmaz

Rakam 350 dolar şimdi baktım ben transfer olmadan mutlaka göndermekten yanayım evet maliyetli artık alıştık bu fiyatlara

Rakam 350 dolar şimdi baktım ben transfer olmadan mutlaka göndermekten yanayım evet maliyetli artık alıştık bu fiyatlara
17.000-18.000 TL para yapıyor. 6 yumurta toplansa valla ben alışamam bu rakamlara :)
Eşim dioki erkek olursa adını servet koyucam

17.000-18.000 TL para yapıyor. 6 yumurta toplansa valla ben alışamam bu rakamlara :)

Canım benim bu konuda pek ümidim yok 2 tane döllense benden mutlusu olmaz ilk denememde hiç döllenmediği için yani 2 döllenen olsa 17 000 tl biter bu tedavi :)))

cum
Cumartesi 2000 kusurdu. Muayenedeyken daha sonuc cikmamisti ama ultrasonla bakti deger yukselmistir 5bine yakindir oyuzden riske atmayali donduralim dedi. Carsamba opu olcak embriyolar dondurulcak birdahaki ay transfer yapcak

İnsallah sevetiniz olur canimm

cum

Cumartesi 2000 kusurdu. Muayenedeyken daha sonuc cikmamisti ama ultrasonla bakti deger yukselmistir 5bine yakindir oyuzden riske atmayali donduralim dedi. Carsamba opu olcak embriyolar dondurulcak birdahaki ay transfer yapcak
ya benim 5000 lerde oldugunda bile donduralim demediler deli oluyorum dusundukce. İnsallah kaliteli embriyolarimiz olur. Rabbim iyilerle karsilastirsin bundan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…