- 31 Ağustos 2018
- 1.323
- 2.643
- 133
- 37
Bende 5. güne ulaşan 5-6 embriyo oluyor. bana embriyo başına 500-600 usd dediler buda epey maliyetli oluyor valla.350 dolar demişlerdi 1. denemede sanırım yine 350 dolar değişmedi diye düşünüyorum şimdi birde rahim dinlendirme öneriyor bizim merkez 1200 tl rahim dinlendirme alacaklar yazık bizeya :)))
canım ya banada 3 yumurta saydılar ama hıc moddan dusme. mühim olan kalıtesı bır tane bıle olup döllenen var. rabbim yüzümüzü güldürsünSelam arkadaslar eve geldim sukur
Hafif agrim var ama iyiyim
Sadece 2 yumurta toplanmis
Sansimiz nedir bu durumda bilmiyorum transferi bile gorurmuyuz..
Insallah kaliteli ilerlerler ne diyim
Bu kdr az beklemiyodum uzuldum
Yarin dollenme bilgisi icin arayacaklar ama
Benim modum cok dustu ne yalan soyliyim.
Ben normal siklusumda 2 yada 3 tane dogal halimle yumurtlardim zaten ilaca ramen niye boyle anlamadim.......offf
aa senle aynı ılerlemısız o halde. inşallah kalıtelı gupguzel yumurtalar toplarlar :)))Benimde perşembe günü opu yarın kontrolüm var ortalama 10 yumurta toplanır dedi doktor geçen seferde 11 toplanmıştı
canım ya banada 3 yumurta saydılar ama hıc moddan dusme. mühim olan kalıtesı bır tane bıle olup döllenen var. rabbim yüzümüzü güldürsün
Tşk şekerim umarım seninde engüzel şekilde geçer opunaa senle aynı ılerlemısız o halde. inşallah kalıtelı gupguzel yumurtalar toplarlar :)))
Benimde yarin kontrol persembe opu canim igneleri bugun 10.gunu ayni mi gidiyoruzBenimde perşembe günü opu yarın kontrolüm var ortalama 10 yumurta toplanır dedi doktor geçen seferde 11 toplanmıştı
Tşk şekerim umarım seninde engüzel şekilde geçer opun
.Benimde yarin kontrol persembe opu canim igneleri bugun 10.gunu ayni mi gidiyoruz
Bende 5. güne ulaşan 5-6 embriyo oluyor. bana embriyo başına 500-600 usd dediler buda epey maliyetli oluyor valla.
o yüzden umarım bu transfer tutarda embriyo genetiğine ihtiyacım olmaz
sana saat söylemiş olmaları gerekiyor genelde gece 24 civarı vuruluyor opudan 34-36 saat önce ben ilk denememde 24 vurulmuştum opuda saat 10 daydı.
kızlar catlatma ıgnenızı saat kacta vuracaksınız.
Benimde yarin kontrol persembe opu canim igneleri bugun 10.gunu ayni mi gidiyoruz
17.000-18.000 TL para yapıyor. 6 yumurta toplansa valla ben alışamam bu rakamlara :)Rakam 350 dolar şimdi baktım ben transfer olmadan mutlaka göndermekten yanayım evet maliyetli artık alıştık bu fiyatlara
17.000-18.000 TL para yapıyor. 6 yumurta toplansa valla ben alışamam bu rakamlara :)
Eşim dioki erkek olursa adını servet koyucam
17.000-18.000 TL para yapıyor. 6 yumurta toplansa valla ben alışamam bu rakamlara :)
Cumartesi 2000 kusurdu. Muayenedeyken daha sonuc cikmamisti ama ultrasonla bakti deger yukselmistir 5bine yakindir oyuzden riske atmayali donduralim dedi. Carsamba opu olcak embriyolar dondurulcak birdahaki ay transfer yapcakMerhaba canimm kontrole gittim bu gun catlatma ignesi carsamba opu olucak bakalimm
İnsallah Hayirlisiyla olur transferin canimm
Harika haberr cok sevindim cnmm
Bu gun 2900 kusur cikmis canim benimki senin kac cikti
İnsallah saglikli embriyolarin olur canim insallah dollenir transfer olursunn
Kızlar benim de Perşembe opu var. Saat 10 da:)Benim bugün iğnelerin 8. günü 15 ekimde başladım iğnelere ben
perşembe 3 kişinin opusu var ozaman :)))
Kızlar benim de Perşembe opu var. Saat 10 da:)
İnşallah hepimizin güzel haberlerini alırız.
ya benim 5000 lerde oldugunda bile donduralim demediler deli oluyorum dusundukce. İnsallah kaliteli embriyolarimiz olur. Rabbim iyilerle karsilastirsin bundan sonracum
Cumartesi 2000 kusurdu. Muayenedeyken daha sonuc cikmamisti ama ultrasonla bakti deger yukselmistir 5bine yakindir oyuzden riske atmayali donduralim dedi. Carsamba opu olcak embriyolar dondurulcak birdahaki ay transfer yapcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?