2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Benimde karnım sertleşiyor,yanlarım acayip geriliyor.Bir de sol kasığımda hep ağrı sancı var.Ağrı normal mi değil mi?Her zaman da doktoru arayamıyorsun?Hamilelikte sürekli bir şeyler çıkıyor

Benim de sol tarafımda bi sancı oluyor zaman zaman hatta dün ve bugün epey sık oldu dün temizlik yapmıştım bugün misafirim vardı acaba çok yorulunca mı oluyor ki

Kurtçuktan birşey olmaz canım korkma. Ama bozukmuşki kurtlanmış yada doğal olduğu için kurtlanmıştır. Bozuksa mideni biraz bozabilir yada bağırsaklarını. Et olsa sorun olurdu ama meyveden sorun olmaz :)
Yok canım bozuk değildi. Yani bozulsa ekşiyecek yenmicek birşey. İnşallah canım inşallah sorun olmaz. Bide böyle hassas noktam gibi bişey herkes rahat rahat yerken ben hep inceleyerek yerim yediklerimi. Ama işte nasıl yedim anlamıyorum.

Aynen çok şükür bin şükür elliyincede rahatsız oluyo heralde sıpa kaçıyo iniyo hemen ellemiyince baya kalıyo orda
Ayy benimki elleyince hic oynamiyo hala sertlik devam ediyo.bayadir boyle.bugun 5 litrelik su kaldirmistim egilip cok fena karnim agridi belim agridi.rahim baglari falan diyo internette ama korktum.yarin doktora gidicem.sinirlerim bozuldu acikcasi.neredeyse 4 bucuk aylik olduk hala düşük tehlikesi bitmiyo

Sezaryende ilk günden itibaren korse takanları okuyorum bende takayım bari dedim mucizevi kors
Cnm nerden buluyorsun bu kadar enerjiyi birazcik da dinlen
Sorma walla bende bilmiyorum hele bugün hız kesmeden neler yaptım bilmiyorum, sabah 6kalktım çocukların okulda törenleri gösterileri bi kıza bölün bi oğlana koş derken, parka götür yürüyüş yap,teyzem geldi onla gez, akşam yemeğe çıktık ahbaplar çoluk çocuk, ordan lunapark, dondurmacı evin yolunu 1,5saat önce bulduk yarın da dr var, oğlumun öğretmen Yok veliler bişeyler yapalım diyor buluşup.. dinlenmek Yok yaaa

Benim karnım çok kaşınıyor hatta kabartı kırmızı kırmızı . Birden büyüdü ondan mı diyorum ama demir hapindan da supheleniyorum . Benim durumunda olan var mı acaba?
Benimde bir ara çok kaşındı özellikle akşam yemeklerinden sonra. Bebe yağı sürmeye başladım. Şimdi nerdeyse geçti kaşıntı. Bence karin büyüyor ve geriliyor ya ondan kaşınıyor.

Ohhh doğal protein kaynağı bişey olmaz canım ya sanmıyorum yani

Benim de sol tarafımda bi sancı oluyor zaman zaman hatta dün ve bugün epey sık oldu dün temizlik yapmıştım bugün misafirim vardı acaba çok yorulunca mı oluyor ki
Bende çok yorulunca bı de usuyunce oluyor. Muhtemelen yoruldugun için olmuştur kendini fazla yorma. Ben köyde üsümüsum sabah kitlendim kasık ağrısından kaynanam karnımı sardı uyudum sıcacık oldu :) bı baktm gecmis. Bı de galiba biz erkek annelerin hep soldan giriyor sancı :)

Canım 5 lt sudan bişey olmaz bence ben neler kaldırıp indiriyorum yaa öyle hemen bişey olmaz olsa bile bi kanama veya çok şiddetli bi ağrı olurdu diye düşünüyorum ki düşük tehlikesi diyosun bi kanama vs yoksa için rahat olsun kastıkça kasıyoruz çünkü ama biraz tatlı bişeyler yiyip hareketini hissedip rahatlatabilirsin allahın izniyle bişey yoktur inş

Canım beşlikleri ara ara bende kaldırıyorum o kadardan sorun olmaz Allahın izniyle

Biz henüz almadik ama uppababy bebek arabasi üzerine yogunlastik. Hem magazada denedik, hem de nette yorumlari oldukca iyiymis bakalim sanirim alcaz.

Yaa kıyamam çok haklısın. Yapan hastanelere gidip bir muayene ol geçte olsa şu an kaçıncı haftadasn? 24 haftaya kadar vakit var ayrıntılı için
merhaba canım gec kalmadım henüz girdim 19.cu haftaya hala randevu almakla uğraşıyorum en kötü gidip özelde yaptırcam pes ettim çünkü bebeğime zarar veriyorum sinirlenince ondan kıymetli değil ya

Cam damacana söylüyorum kapı önünden mutfağa ben alıyorum. Neler kaldırıp indiriyoruz gün içinde 5kilo ile belin ağrıuorsa 1/2yaşında çocuğu olanları düşünemiyorum kucakta sen yorulmuşsundur da ağrımıştır muhtemelen ya da çok mu çıt kırıldımsın kız

Bende onu düşünüyorum dışarda sürekli insanların bebek arabasını inceliyorum. Kraft Twist ler o fiyata çok hoşuma gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…