2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
merhaba canım gec kalmadım henüz girdim 19.cu haftaya hala randevu almakla uğraşıyorum en kötü gidip özelde yaptırcam pes ettim çünkü bebeğime zarar veriyorum sinirlenince ondan kıymetli değil ya
Haklısın canım öyle yap sen o zaman sonuçta 10-15 dk lık bir işlem strese gerek yok

Anlamadim ki canim yaa ani hareket mi yaptim acaba dedim birden egildim kaldirdim.hizli hareket edince oldu galuba

Günaydın kızlaar.

Dün İzmiri fethettik annemlerle. Valla erken falan herşeyi aldık. 2 tane park yatak (biri annemlere biri bana), port bebe, reflü yastığı, anne yanı beşik, bunların yanında incik cincik yok battaniyeymiş, mendilmiş herşeyini aldık. Şimdi de netten göğüs pompası ile biberonlarını sipariş ettim. Bir tek arabası kaldı paşanın. Babası da pufy babynin bisikletli bebe arabasından almış ben her yere bisikletle giderim çok severim diye. Birden bu kadar şey alınınca heyecan bastırdı, galiba gerçek gelmiyordu, işin ciddiyetini anladım gibi Tamamız artık şu son 4 ay geçsin de gelsin

Merhabalaar ben geldim. Unutulmuşum resmen 5 gündür yoktum buralarda. İstanbul antalya tatil yaptık. Bir günde 21 bin adım atmışız deli gibi yürüdük . Sizler nasılsınız ne var ne yok. Bu arada isimler konuşulmuş biz inci de kesin gibi karar kılmıştık ama ben yeni bir isim daha buldum ilay :) anlamıda ülkenin en güzeli demekmiş çok hoşuma gitti bu isimde bakalım napıcaz :)

Can
Canım nas insan demek ve unutkanlık anlamına gelen nisyan kelimesinden türemiştir.Allah,a verdiği sözü unutan manasında.senin dediğin Allah'ın yardımı nasr kelimesi galiba.sadece bilgi olarak döylemek istedim yanlış anlama karar senin tabii ki.

Aynı şekildeyim eşim bile dalga geçiyor artık dışarı resmen insanların bebek arabalarını kesmeye çıkıyorsun diye

Aynen ya eşimin de benimde gözümüz hep arabalarda biz iki tanede karar kıldık karar vericez artık ama almıcaz daha detaylıya da bir gireyim bakalım.

Aynen canım benimde hep sol tarafta sancım artık kasık değilde daha yukarılar giriyor sancı bakalım akşam gece birkaç birşey hissettim sanki ama tam anlamıyorum bazen hiç hamile gibi olmuyorum karnım olmasa endişeleniyorum yaa 2 hafta var daha detaylıya

Bende onu düşünüyorum dışarda sürekli insanların bebek arabasını inceliyorum. Kraft Twist ler o fiyata çok hoşuma gidiyor.

Biz de kraft twist baktık beğendik sürdük sürüşü çok rahat tek hamleyle puseti kaldırmadan kendine ve dışarı doğru döndürme özelliği güzel. Puset tam sana bakıyor takılınca içi de geniş. Casual de baktım ikisinin arasında bir karar vericem

Teşekkürler umarım herşey güzel gider sağlıcakla alırız ellimize bebeklerimizi , aslında uzak olmasam doğumuda Özgür bey yaptırsın isterim
uzak derken ne kadar uzakta oturuyorsun canım? ben de liv'de başak hocaya gidiyorum çok memnunum. sen kime gidiyorsun normal takiplerin için?

Kızım 16 küsür kilo :) hergün indir kaldır kucak ohoo neler neler :) 5 kilo vız gelir:)

canım unutulmadın valla aklımdaydın 2 gündür de yazmadım buraya :) ne güzel tatil yapmışsınız bol bol d vitamini almışsındır.

Kızlar iki gün önce göbeğimin altında hissediyordum dün stres yaptım okulda yören yoruldum falan bugün de hareket Yok korkuyorum çok mu takıuoruz ne daha erken mi 17. Haftadayım

kızlar sağlık ocağından geldim. kan alındı önce değerime bakmak için. kalp atışı için bi bakalım ama duyamazsak tedirgin olma daha küçük dedi. ama maşallah miniğimin kalbi pıt pıt atıyordu :) tansiyonum 12/7 çıktı. ve sonra beklenen an aşı ağrı yapabilir eğer çok ağrın olursa minoset içebilirsin ama düz minoset plus olanından değil dedi. ama içmem ağrır geçer napalım. buz koyabilirmiyim dedim. bugün değil yarından sonra koyabilirsin dedi. bugün duş da alma dedi. bilginize :) valla benim şimdiden ağrıyor

Kızlar iki gün önce göbeğimin altında hissediyordum dün stres yaptım okulda yören yoruldum falan bugün de hareket Yok korkuyorum çok mu takıuoruz ne daha erken mi 17. Haftadayım

Canım daha erken sürekli hissedemezsin ben 19. haftamdayım daha tam hissetmiyorum pıt pıtlar kıpırdanmalar oluyor ama daha tam emin olamıyorum doktorum 21. haftalarda daha net olur demişti ayrıca artık sık sık uyumaya da başlıyorlarmış

Kızlar yaa ben daha hissedemiyorum ya pek bebeği iki gündür pıt pıtlar daha güçlü ama yan taraflarıma doğru oluyor hissedenler sizinde öyle mi? ayrıca dün 2 dk lık arka arkaya kalp atışı gibi birşeyler oldu 2 saniye aralıkla ben hıçkırdığını düşündüm yine karnımın biraz yan tarafında hissettim

Eveet onlar hıçkırıkmışş :)) çok güzel bir duygu canım sakin ol sürekli hissedemeyiz ki gün içinde bir iki kere hissedince mutlu oluyorum tamam yaşıyor diye :)

Canım daha çok küçük bir haftaya iyice hissedersin. Ben 22. haftaya girdim artık netleşti geceleri falan vuruyor pıt pıt :) içini ferah tut biraz sabır

Çocuk dik oturamıyor yazıyordu bi yorumda ona bakmak lazım birde ağır ve yer kaplıyor yazıyor yorumlarda hotmom ve anex travel de hoşuma gitti şimdi onları inceliyorım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…