2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canım çok geçmiş olsun dualarım seninle..
Benimde 2 hafta önce beyninde kist görüldü.koroid pleksus deniyormuş. Kendimi karartmıyorum geçecek diye düşünüyorum ve ekstra test bile yaptırmadım. anladığım kadarıyla bebeklerin bu zamanlar organlarında kistler oluşup geçebiliyor. Benim kendi doktorum perinatalog zaten hep detaylı bakıyor.. normal bir kadın doğumcuya gitsek görmeyecekti bile..Bence sen de içini ferah tut çünkü stres bebeklerimiz için çok tehlikeli..dualarınızı benden de esirgemeyin..

Her ikisiylede çek bence boş yere üzme kendini
Alma diye ısrar ederse inatlaşmadan çok heves ettiğini falan söyle
Ya da kv aldığını kendi isteğine göre değiştir ne bileyim ekleme çıkarma
Nasıl bişey bilmiyorum ama

Offf kızlar çok gerildim okulda, sinirlendim. Quiz esnasında öğrencinin birini kopya çekerken yakaladım aldım elinden kopyasını bi başladı söylenmeye bi bana bakmayın herkesin uç kutusunu kontrol edin, ben yanıyosam başkalarında yansın, aldım kağıdını elinden bu seferde sıfır verecekseniz verin napiyim demez mi terbiyesiz. Tuttum tutanak verdim idareye. Ay öyle gerildim ki kızım da etkilendi kasıldı hareketlendi

Kızlar genelde burda okuduğum kadariyla herkes soluna yatiyor.ama ben hep sağ tarafima yatarim.oyle daha rahat ediyorum.solda uykum bölünüyor.illaki sagima dönüyorum.bunun zararli ne etkisi olabilir bebege?

Birde bebek neden surekli yüz üstü yatar?ne zaman ultrasona girsem kızım hep yüzüstü yatiyor bunun sebebi nedir acaba?doktora sormayi unutmusum.birseyden mi rahatsiz oluyor acaba

Korkma canim,ben ne sinir ataklari geciriyorum bir bilsen.yalnız olmanin da getirdigi bi stres benimki tabi.kaçıncı sınıf ogrencilerin?

Sağda bir kan akışı yavaşlıyor bi Samara baskı oluyor sanırım
Ama rahatsız olmuyorsan demekki sıkıntı yok çünkü mesela ben ilkinde ilerleyen haftalarda uykuda sırt üstü yatınca nefesim kesiliyordu uyanıyordum sağda tıkanıyordum
Yani vücut tepki veriyor rahat ol
mesela bunda şu an yüzüstü hariç her yöne yatıyorum uykuda
Diğerini bebek öyle denk gelmiştir
sıkıntı yapma

Ayy ben de hemen sinirlenen bi yapıya sahibim canım, hormonlar da tavan zaten hemen parlıyorum lise de öğretmenim
Ergenlik çağları cocuklarin,cok ta strese sokma kendini.acaba izin rapor falan mi alsan.zaten stresli bi donemdeyiz.birde lise ergenlerinin triplerini cekmek bu donemde zor olur diye düşünüyorum.

Yüzüstü değildir canim başasagı ya da makat duruşundadır. Ultrasonda yatay olarak görünüyor ama kenardaki kısım rahim agzi aslında. Mesela ultrason kağıdında makat duruş yazıyor yani poposu aşağıda ama ultrasonda sırtüstü yatyor gibi gorunuyor korkma yani.

Sagol canim.bende hep sagda yatiyorum ama ALLAHA sukur haftasindan geride degil.gelisimi normal dedi doktor.bu kadar buyuk etkisi oldugunu,illa sola yatilmasi gerektigini dusunmuyorum acikcasi.o yuzden koyverdim nerde rahat ediyorsam:)))

Canlar sizce neden 35 yaş üstü kişilerde erken doğum riski fazla ki? Nerede okusam 35 yaş üzeri riskli diyor doktor bile bir konuşmasında öyle demişti peki ama neden, eksik olan yada yetersiz gelen neki erken doğum riskli diyorlar?

Benimde geçen kontrolüm de doktorum öyle dedi ama yuları çıkabilir ilerleyen haftalarda dedi. Haftaya detaylı ultrasonum var benimde o zaman belli olur hala aşağıda mı değil mi. Sende kendine dikkat et canım ağır iş yapma kaldırma. Ben hala süpürge tutmuyorum evde doktorum yasak dedi Eğer yapanın varsa annen ablan kardeşin yapma canım sende biraz dikkat et

Sagol canim.baska bi aletle daha bakiyor doktor,orda renkli gorunuyor bebegim.vucudu falan.ama yuzu benim sirtima donukmus.yuzunu gostermedi hic

Ah o isim konuları kv yüzünden sevdiğim isimden vazgeçtim sonra başka bi isim buldum koydum herkesin içinde kasıla kasıla ben koydum diyor yani niye yalan giriyo işin içine ben koydum diyince egonmu tatmin oluyo gerçekten hamileliğimi burnumdan getirsn bi konu isim ve çocuğa bunu yap şunu yap doğunca böyle davran şöyle davran yahu çocuk zaten benim çocuğum en iyisini ben isterim onun için dimi allahım yine sinirlendim valla kusura bakma çok doluydum tutamadım kendimi egoistlikten başka bişey değil bu yaptıkları

Canım kendi yapmış almamış ah alsa en azından derdim anne değiştirelimmi rengini beğenmedim falan ama emek harcamış yani. Hoş herşeyi kendi yapmaya çalışıyor bir sürü şey örüyor kuzu desenli paspas yapmış, beşiğin üstüne asmaya dönen kuzular yapmış, bez bebekler yapmış falan hoşuna gidiyor böyle şeylerle uğraşmak

Canım bizde bunu üniversitede yaşıyoruz sakin ol takma kafanı tutanağını tut sen muhattap bile olma ben öyle yapıyorum yoksa bebekte etkileniyor bu durumdan

Aynı benim durumum sürekli konuşmalarına dikkat et duygularına dikkat et hepsinden etkileniyor bebek diyip duruyor. Mesela okulda yaşadığım bişiyi anlatıyorum kızım sus deme öyle bebek duyuyor bunları diyor sanki küfür ediyorum normal konuşuyorum

Normal doğum neden olmuyo canım merak ettiğim için sordum doktor rahim ağzı uzunluğun iyi demişti erken doğum riski görünmüyor demişti ama o an çok dikkat etmedim ölçmüştü şimdi konuşulunca merak ettim neden normal doğum olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…