2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
İki gündür ara ara kasıgıma özellikle sol tarafa bıçak saplanması oluyor ya. Sol tarafıma yatırmiyor. Doktoruma sordum rahim bağlarındandir dedi. Bu pimpiriklilikle nasıl geçecek bu süreç bilmiyorum

Benimde oluyor canım gece nereye nasıl yatacağımı şaşırdım kasığımda ağrı oluyor yanlarımda oluyor doktor dün sola yatmaya çalış dedi iyi de tüm gece sol yanıma kramplar giriyor acıyor. Bir de bugün yataktan kalkarken oturduğum yerden kalkarken kasığıma çok sancı girdi doktor ayakları aşağıda dedi dün belki ondandır ama hala kasıklarım ağrıyor

Tabi canım ben farkındayım bunun. Şuan heves edip aldığımız bazı şeyler ileride fazlalık olacak bize ama insan içinde kalmasın istiyor :). Ben kocayı ikna edicem ilk çocuğumuz ya bu ikinciye böyle tepki verse hadi neyse ilkininde masrafları çok derim ama annesi kırılmasın diye yaptığı için sinirleniyorum.

Anladım canım seni annesine söylemesine gerek yok ki göstermelik onu da takarsın. Başka beğenmişti sipariş vermiş senin alacağını bilmeden der geçer yani. Bende ınstagramdan bir dolu sayfa ekledim neler neler ne alacağıma da karar veremiyorum hele kıyafette ne çok şey beğeniyorum. Ama frenlemeye çalışacağım kendimi biraz ihtiyacım olanları almaya çalışıcam sen öyle istiyorsan tabii öyla yap ilk çocuk ilk heves hepimizde

İnşallah canım ama kalbimiz başlı başına risk tek umudum genetik testlerin temiz çıkması, bebeğim bir de bunun için savaş vermesin
Cnm ben 7 haftalikken ozelde bir profosore gittim bana benegin beyninde kist oldugunu soyledi perinotolojiye gonderdi sıkma canini evde nasil olsa bi kizin var olmadi aliriz dedi nasil moralim bozuldu anlatamam ben hemen baska doktorlara gittim 3 doktora daha sordum o kadar kucuk bebegin beynini nasil gormus dediler ama cok sukur bisey cikmadi.. baska bir gittigim doktorda bebeklerde kist gorulebilir zamanla kayboluyor onemli olan 34 veya 35. Hafradan sonra cikmasin dedi yani o yuzden uzulme rabbim cok buyuk

Hamilelik ne zor şey kızlar ya bebek dünyaya getirmek ayrı olay o bebeğe senin dışında herkesin sahip çıkması ayrı bir olay . Bebeğimizin ismini daha cinsiyeti öğrenmeden kız olursa inci olsun dedik ama bunu eşimle ben dedik kayınvalidem ve görümcemde beğendiler çok güzel isim dediler. Geçen eşimin akrabalarının olduğu kalabalık bir ortamdayız ismi sordular kesin değil ama inci olacak dedim. Görümcemde isim annesi benim o ismi ben koyuyorum yeğenime dedi cinlerim tepeme toplandı şimdi sinirimden inci olmasın diyorum istemiyorum bebek doğuncada herkese ben koydum ismini denmesini ki öyle bişi yok bile ortada. İlay ismini beğendim bende inci değil ilay olsun diyorum eşimde iki ismide koyalım diyor yine bir aileyi üzmemeye çalışma durumları

hah tam duygularımı yazmışsın canım annesine demek zorunda değilizki bunu foto çekiminde benim alacağımı hastanede annesininkini takarım ama biz herşeyimizi söylemek zorundayız sanki eşim böyle biri

Aynısını yaşıyoruz canim
İkimizde de olması beni korkutuyor şu pap a kaynaklı bir sorun değildir inşallah.

Günaydin kızlar bende detaylıdan çıktım hersey yolunda çok şükür insallah sorun gozukenlerinde sorunları bir an once ortadan kalkar beni şaşırtan bi olay ben hala gobek deligimin altinda takılıyor saniyordum meger gobek deligimin ustune çıkmış artik sizinde bilginiz olsun yukarlarda geziniyo artik bebeler

İnşallah önemli bir şey çıkmaz yüreğini ferah tut Rabbim muhafaza etsin yavrularimizi

Benim öyle ama rahim ağzını kapatıyor tam olarak kanamalarım oldu bu sebeple 24 e kadar çıkabilir dedi umutsuzca bekliyorum bende

Benim de geçen pazartesi aksami pembe leke geldi hemen hastaneye gittik
O geceyi hastanede geçirdim
Sabah dr ultrason da baktı plesantanin oldugu yerden kanama yapmis yani plesanta aşağıdaymis rahim ağzına doğru dedi
Calistigim icin 45 gün rapor verdi dr yatacaksin dedi riskli bir durummus yani Bebekte sıkıntı yok şükür
İnsallah sağ salim vaktinde saatinde gelir yavrularimiz

Canim benim 17. haftada aşağıdaydi hatta kanamalarim olmuştu şimdi 20.haftada bakti rahim agzini kapatmamis yukari çıkmaya başlamış rahat ol artik dedi ama ben yine asagidaymis gibi eski yasaklara uyuyorum. Bildigim kadariyla kanama olmadigi sürece daha dikkatli olmak gerekiyor ve normal doğum yapamıyoruz

kızlaarr ben bugün hesapladım bnm 9. ay tam 27 agustosta doluyo 10günde öyle böyle geçse doktorun verdiği tarihen 10gün önceye denk geliyo yanlş mı hesap yaptım acaba

Cnm rahim ağzını nasıl ölçüyo karından ultrasonla mi yine

canım çok fazla ayrıntı var ve fiyatlar çok uçuk gerçekten gerek yok onca şeye bende oğlumda çok heves ettim çok şey aldım kıyafet özellikle ama hemen büyüyorlar giydiremediğim kullanmadığım çok şey oldu o yüzden kızımda çok bir şey almamaya çalışacam

Aynısını yaşıyoruz canim
İkimizde de olması beni korkutuyor şu pap a kaynaklı bir sorun değildir inşallah.

Sanmıyorum canım öyle olsa doktorum söylerdi normalmiş ben sordum aslında magnezyum bakacaktı ama unuttu sanırım. Zaten doktor o değerden dolayı çok detaylı baktı rahim ağzı boyu rahim ağzının kapalı olması plasenta da sorun olmaması falan herşey yolunda yoksa sorun var derdi zaten seninki de derdi şimdiden böyleysek karınlar büyüyünce nasıl yatıcaz bilmiyorum

Cnm rahim ağzını nasıl ölçüyo karından ultrasonla mi yine

Evet canım daha aşağı kaydırıyor ultrasonu oradan ölçüyor nasıl ölçtüğünü anlamadım bana 50 cm dedi boy sorun yok dedi bir de rahim ağzının kapalı olup olmadığına baktı o da kapalıymış

Anladım canım benim de yarın detaylı ultrason heyecanliyim da :)

Kaynatılmış patlıcan sapının suyunu içebilirsin. Ameliyat önerilen arkadaşım öyle atlatto

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…