- 1 Nisan 2015
- 3.241
- 4.629
- 333
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #20.861
Ah o el beceresi zaten beni öldürüyor hiç becerim yok canım böyle şeylere :) ama bir yolunu bulucaz mecburenCanım benim, ne tatlı bir tartışma böyle. El becerin varsa kendin bile yapabilirsin. Böylece kimse üzülmez :)
İki gündür ara ara kasıgıma özellikle sol tarafa bıçak saplanması oluyor ya. Sol tarafıma yatırmiyor. Doktoruma sordum rahim bağlarındandir dedi. Bu pimpiriklilikle nasıl geçecek bu süreç bilmiyorum
Tabi canım ben farkındayım bunun. Şuan heves edip aldığımız bazı şeyler ileride fazlalık olacak bize ama insan içinde kalmasın istiyor :). Ben kocayı ikna edicem ilk çocuğumuz ya bu ikinciye böyle tepki verse hadi neyse ilkininde masrafları çok derim ama annesi kırılmasın diye yaptığı için sinirleniyorum.Canım zaten terliği beğenmişsin öyle set şeklinde alma sadece takı yastığını tek al bir de taç al yeter. Ayrı satılıyordur bir kere giyilecek sonra kenara koyulacak tartıştığına değmez valla. Takı yastığı içinde çok paralara gerek yok inan kuzenimin eşi aldı sadece hastanede kullandım mevlidde zaten çok kalabalık odaya giren çıkan ortaya yastığı koyup yastığa takın diyemedim kalabalıkta ben yokken birşey olur diye elden aldım altınları dedi sonra da kenara koydum duruyor dedi insan herşeye özeniyor ama gerçekten bazı şeyler fuzuli oluyor canım
Tabi canım ben farkındayım bunun. Şuan heves edip aldığımız bazı şeyler ileride fazlalık olacak bize ama insan içinde kalmasın istiyor :). Ben kocayı ikna edicem ilk çocuğumuz ya bu ikinciye böyle tepki verse hadi neyse ilkininde masrafları çok derim ama annesi kırılmasın diye yaptığı için sinirleniyorum.
Cnm ben 7 haftalikken ozelde bir profosore gittim bana benegin beyninde kist oldugunu soyledi perinotolojiye gonderdi sıkma canini evde nasil olsa bi kizin var olmadi aliriz dedi nasil moralim bozuldu anlatamam ben hemen baska doktorlara gittim 3 doktora daha sordum o kadar kucuk bebegin beynini nasil gormus dediler ama cok sukur bisey cikmadi.. baska bir gittigim doktorda bebeklerde kist gorulebilir zamanla kayboluyor onemli olan 34 veya 35. Hafradan sonra cikmasin dedi yani o yuzden uzulme rabbim cok buyukİnşallah canım ama kalbimiz başlı başına risk tek umudum genetik testlerin temiz çıkması, bebeğim bir de bunun için savaş vermesin
hah tam duygularımı yazmışsın canım annesine demek zorunda değilizki bunu foto çekiminde benim alacağımı hastanede annesininkini takarım ama biz herşeyimizi söylemek zorundayız sanki eşim böyle biriAnladım canım seni annesine söylemesine gerek yok ki göstermelik onu da takarsın. Başka beğenmişti sipariş vermiş senin alacağını bilmeden der geçer yani. Bende ınstagramdan bir dolu sayfa ekledim neler neler ne alacağıma da karar veremiyorum hele kıyafette ne çok şey beğeniyorum. Ama frenlemeye çalışacağım kendimi biraz ihtiyacım olanları almaya çalışıcam sen öyle istiyorsan tabii öyla yap ilk çocuk ilk heves hepimizde
Benimde oluyor canım gece nereye nasıl yatacağımı şaşırdım kasığımda ağrı oluyor yanlarımda oluyor doktor dün sola yatmaya çalış dedi iyi de tüm gece sol yanıma kramplar giriyor acıyor. Bir de bugün yataktan kalkarken oturduğum yerden kalkarken kasığıma çok sancı girdi doktor ayakları aşağıda dedi dün belki ondandır ama hala kasıklarım ağrıyor
İyi akşamlar arkadaşlar. Dün ayrıntılı ultrasonumuz vardı bebeğimin kalbinde kist görüldü. Bugün fetal eko çekildik yarın genetiğe gideceğim. Bir çok riskten bahsedildi, sizden ricam bizim için dua edermisiniz, hamilelerin duası kabul olurmuş. Bebeğimi zamanında sağlıklı bir şekilde kucağıma alayım.
Umarım hepinizin ayrıntı ultrasonları sorunsuz geçer, benim gibi üzülmezsiniz. Dünden beri daha yeni kendime geliyorum.
Evet canım sorduğun için teşekkür ederim.. bebeğim sağlıklı şükür güzel geçti ama eşi biraz aşağıdaymış previa değil rahim ağzını kapatmıyor rahim ağzına 2 cm uzaklıkta dedi bi riski varmış gibi konuşmadı normal doğum olmayabilir dedi zaten ikinci olcak inşaAllah sezeryan benim ilkinden ötürü.. 30 haftada tekrar doktorun baksın eğer yukarı çıkmadıysa plesanta ona göre ameliyatına hazırlanılır dedi canım ..
Benim öyle ama rahim ağzını kapatıyor tam olarak kanamalarım oldu bu sebeple 24 e kadar çıkabilir dedi umutsuzca bekliyorum bende
Canim benim 17. haftada aşağıdaydi hatta kanamalarim olmuştu şimdi 20.haftada bakti rahim agzini kapatmamis yukari çıkmaya başlamış rahat ol artik dedi ama ben yine asagidaymis gibi eski yasaklara uyuyorum. Bildigim kadariyla kanama olmadigi sürece daha dikkatli olmak gerekiyor ve normal doğum yapamıyoruzKızlar ayrıntılıda plesanta aşağıda çıktı rahim ağzına iki santim uzaklıktaymış doktor yukarı çıkar büyük ihtimal dedi ama var mı böyle bi durumla karşılaşan bir sorun olmaz bebeğe zararı olmaz dedi ama içim rahat edemedi tam olarak
Sana yazacaktım ben de canım nasılsın kanama olmadi bi daha dimiBenim öyle ama rahim ağzını kapatıyor tam olarak kanamalarım oldu bu sebeple 24 e kadar çıkabilir dedi umutsuzca bekliyorum bende
Cnm rahim ağzını nasıl ölçüyo karından ultrasonla mi yineKızlar doktorumu değiştirdim yeni doktoruma gittim bugün aynı hastanede bir kadın ama senelerce devlette çalışmış adı burada çok bilinem biri.şimdi Acıbademde valla o kadar fark vardı ki. Eski doktorda detaylı bakmıştı ama bu çok çok detaylı baktı her yerine kalbine baya baktı. Rahim ağzını ölçtü. Asıl ne öğrendim, ikili testimdeki beta hcg değeri pup değeri mi ne düşükmüş benim bu da erken doğum ve düşük belirtisi olabiliyormuş bunu öbür doktor hiç söylemedi illa olacak diye birşey yok ama temkinli olmak lazım dedi. Ne yemem ne yememem lazım detaylı anlattı toplamda 11 kilo alma hakkın var dedi şu an iyi gidiyorsun dedi hamur şeker yok ilk gebeliklerde gebelik zehirlenmesi.çok görülür dedi falan çok memnun kaldım bağdaş kurmuş büzülmüştü dr vurdu falan toparlandı ellerini.emdi hareketliydi ayaklar kasığımda.
2 hafta önce 190 gr 15 cm di bugünde 280 gr 18 cm çıktı 18+5 günlüğüz 19 haftalık çıktı.
canım çok fazla ayrıntı var ve fiyatlar çok uçuk gerçekten gerek yok onca şeye bende oğlumda çok heves ettim çok şey aldım kıyafet özellikle ama hemen büyüyorlar giydiremediğim kullanmadığım çok şey oldu o yüzden kızımda çok bir şey almamaya çalışacamTabi canım ben farkındayım bunun. Şuan heves edip aldığımız bazı şeyler ileride fazlalık olacak bize ama insan içinde kalmasın istiyor :). Ben kocayı ikna edicem ilk çocuğumuz ya bu ikinciye böyle tepki verse hadi neyse ilkininde masrafları çok derim ama annesi kırılmasın diye yaptığı için sinirleniyorum.
Aynısını yaşıyoruz canim
İkimizde de olması beni korkutuyorşu pap a kaynaklı bir sorun değildir inşallah.
Cnm rahim ağzını nasıl ölçüyo karından ultrasonla mi yine
Sağol canım şu an aktif kanama yok şükür kahve lekeler devam ediyor dün gittim kontrole henüz çıkmamış plasenta bekliyoruz inş çıkar 24 e kadar çıkabilir dediSana yazacaktım ben de canım nasılsın kanama olmadi bi daha dimi
Anladım canım benim de yarın detaylı ultrason heyecanliyim da :)Sanmıyorum canım öyle olsa doktorum söylerdi normalmiş ben sordum aslında magnezyum bakacaktı ama unuttu sanırım. Zaten doktor o değerden dolayı çok detaylı baktı rahim ağzı boyu rahim ağzının kapalı olması plasenta da sorun olmaması falan herşey yolunda yoksa sorun var derdi zaten seninki de derdi şimdiden böyleysek karınlar büyüyünce nasıl yatıcaz bilmiyorum
Evet canım daha aşağı kaydırıyor ultrasonu oradan ölçüyor nasıl ölçtüğünü anlamadım bana 50 cm dedi boy sorun yok dedi bir de rahim ağzının kapalı olup olmadığına baktı o da kapalıymış
Kaynatılmış patlıcan sapının suyunu içebilirsin. Ameliyat önerilen arkadaşım öyle atlattoSelam kızlar uzun zamandır yazamadım. Bende hemoroid derdi var hiç sormayın. Ölüyorum inanın. Ilk bebeğinde de olmuştu. Dere otunu öneriyorlar onu yiyorum. Kabız değilim fakat var gebelik yapar diyor doktor. Önerilerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?