2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348

Canım dün benim doktorum özellikle söyledi kan akışı için sola yat diye 19 haftalığım. Tabi ki dönebilirsin ama genel olarak sola yat yastıkla destekle dedi sırtüstü de pek önermiyor

Aynen canim ben boyle iyiyim. Ya sana bisey sorucam seninde 2. Hamilelikti dimi ben 19 haftalik oldum ama hic bisey hissetmiyorum korkmaya basladim valla
Evet canım ikinci hiç korkma ilkse özellikle gayet normal bi iki haftaya hissedersin minik minik kuzenimin de ikinci 23. HAftada hala hissetmiyor hemde zayıf o halde değişiyor bu durum sıkıntı yapma canım benm :)

Bilmeden bu haftaya kadar herşey yaptım canım ben.. oğlum var 1 yaşında bi de onu kaldırıyorum sürekli mecbur ister istemez yapıyorum canım annem yakın ama çekiniyorum söylemeye açıkcası işimi yap demeye eşim yapıyor derinden genelde ama bende yapıyorum mecbur doktor bir risk var demedi ama bakalım inşaAllah bişey olmaz bi an önce yukarı çıksınlar

Kanamam olmadı hiç içerde de yoktu canım kanama alanı şanslı mıyım bilmiyorum 21+2 yim şuan 30 a kadar çıkar bence dedi rahim ağzına 2 cm uzaklıktaymış şimdiye kadar o kadar doktor bunu nasıl göremedi onuda anlamıyorum.. inşaAllah düzelir yavrularımızı sağ salim kucağımıza alırız

Kaç cm uzaklıkta söyledmi canım dr

eşim secti bizim isimi zaten kimseye de sormadık sorana söylüyoruz simdi bartu olcak diye
kim karışır ki anası babası varken kime ne ? hatta ben hediyelikleri için etiketlerini bile hazırladm hoşgeldin bartu diye
Maşallah canım hediyelikleri için etiketleri bile mi hazırladın :) bizde isime karar versek kapı süsü falan alıcam ama veremiyoruz

Maşallah canım hediyelikleri için etiketleri bile mi hazırladın :) bizde isime karar versek kapı süsü falan alıcam ama veremiyoruz
hediyelikleri aldıgım için tabi
isim önemli ama aceleye gelmiyo biz ikimizde begendigimiz için hiç aramadk baska isim :)

canım çok zararı var mı bilmiyorum ama benim evime paketli gıda girmiyor. hemen hemen herşeyimi ben kendim yapıyorum. o yüzden sana net bişey diyemeyeceğim

isim konusu konuşulmuş
kızım nisa koyalım dedi. babaannesi ile telefonda konuşurken nisa istedim ama annem istemedi dedi.kv de "aa çok güzel isim hem kuranda da geçiyor" dedi. eşim hemen cevap verdi "biz daha modern bi isim istiyoruz" diye. eşim öyle söyleyince üstelemeye çalışsa da başarılı olamadı.
ben kv ile konuşmadığım için eşim halletti sağolsun
bu arada biz de derin deniz ismini tercih edeceğiz sanırım

neden kv nin istediğini koymadınız canım ayıp değil mi

bende amine koymayı istiyorum ama henüz karar veremedim ama çok hoşuma gidiyor kv cinsiyetini bile sormadı bana doktora gidiyormusun durumu nasıl diye o yüzden isim için ona danışmam gayet resmiyiz

kızlar benim ikametim çok farklı bir yerde görünüyor ve şuan aldıramıyorum ikametimi bulunduğum yere. ama 1-2 haftaya sağlık ocağına gidip tetenoz aşısı olmam gerekecek sanırım. bu durumda sağlık ocağı ilgileniyor mu? nasıl oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…