- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #20.901
Off off neden böyleler ben annemi arayıp anne istediğin bi isim varmı aklımda fikir olarak kalsın dedim kızım ben karışırmıyım sen gençsin ilk çocuğun eşinle sen düşünüp koyarsın dedi ama kv öylemi ben koycam bn koycam en son benim dediğim oldu şimdide ben koydum diyip dolanıyo napayım bazen isimden vazgeçiyorum bu yüzden aklım karışıyo ama eşim değiştirmeyelim diyo annesine ayıp olur diye sanırım bilmiyorum nasıl olcak böyle şimdiden bu kadar müdahale ediyolarsa doğunca sütün yetmiyomu diye başlarlar bu çocuk niye ağlıyo of anam of eşime diyorum şimdiden psikolojimi bozdunuz bu çocuğu doğurduktan sonra uzun süre bana çocuk deme diyorumAynı benim durumum sürekli konuşmalarına dikkat et duygularına dikkat et hepsinden etkileniyor bebek diyip duruyor. Mesela okulda yaşadığım bişiyi anlatıyorum kızım sus deme öyle bebek duyuyor bunları diyor sanki küfür ediyorum normal konuşuyorum
Ay evet ya yerim ben onun popişini:))))Nazli olacak demek ki annesi :)
canım sağ tarafta bebeğe kan akışını sağlayan damarlar var. sen sağ tarafa yatınca dqamarlara baskı oluyor.o yüzden sol tarafa yatmamız isteniyorKızlar genelde burda okuduğum kadariyla herkes soluna yatiyor.ama ben hep sağ tarafima yatarim.oyle daha rahat ediyorum.solda uykum bölünüyor.illaki sagima dönüyorum.bunun zararli ne etkisi olabilir bebege?
Birde bebek neden surekli yüz üstü yatar?ne zaman ultrasona girsem kızım hep yüzüstü yatiyor bunun sebebi nedir acaba?doktora sormayi unutmusum.birseyden mi rahatsiz oluyor acaba
Aynen canım, etkileniyorlar valla hemenCanım kendi yapmış almamış ah alsa en azından derdim anne değiştirelimmi rengini beğenmedim falan ama emek harcamış yani. Hoş herşeyi kendi yapmaya çalışıyor bir sürü şey örüyor kuzu desenli paspas yapmış, beşiğin üstüne asmaya dönen kuzular yapmış, bez bebekler yapmış falan hoşuna gidiyor böyle şeylerle uğraşmak
Canım bizde bunu üniversitede yaşıyoruz sakin ol takma kafanı tutanağını tut sen muhattap bile olma ben öyle yapıyorum yoksa bebekte etkileniyor bu durumdan
Ataerkil ails yapisindan kaynakli maalesef Allah yardımcın olsunOff off neden böyleler ben annemi arayıp anne istediğin bi isim varmı aklımda fikir olarak kalsın dedim kızım ben karışırmıyım sen gençsin ilk çocuğun eşinle sen düşünüp koyarsın dedi ama kv öylemi ben koycam bn koycam en son benim dediğim oldu şimdide ben koydum diyip dolanıyo napayım bazen isimden vazgeçiyorum bu yüzden aklım karışıyo ama eşim değiştirmeyelim diyo annesine ayıp olur diye sanırım bilmiyorum nasıl olcak böyle şimdiden bu kadar müdahale ediyolarsa doğunca sütün yetmiyomu diye başlarlar bu çocuk niye ağlıyo of anam of eşime diyorum şimdiden psikolojimi bozdunuz bu çocuğu doğurduktan sonra uzun süre bana çocuk deme diyorum
Plasenta rahim ağzını kapatıyorsa yada çok yakınsa normal Doğumda kanama fazla olabilir riski daha yüksek ama sezeryanıda kanamalı olabiliyor oda riskli yani umarım kimsenin aşağıda kalmazNormal doğum neden olmuyo canım merak ettiğim için sordum doktor rahim ağzı uzunluğun iyi demişti erken doğum riski görünmüyor demişti ama o an çok dikkat etmedim ölçmüştü şimdi konuşulunca merak ettim neden normal doğum olmuyor
Ay ben 4 aydir sagima yatiyorum.sabaha kadar tek tarafta yatmak zor olur herhalde.ama yinede cabaliycam.insallah alisirim bende.korktum simdicanım sağ tarafta bebeğe kan akışını sağlayan damarlar var. sen sağ tarafa yatınca dqamarlara baskı oluyor.o yüzden sol tarafa yatmamız isteniyor
Kızlar genelde burda okuduğum kadariyla herkes soluna yatiyor.ama ben hep sağ tarafima yatarim.oyle daha rahat ediyorum.solda uykum bölünüyor.illaki sagima dönüyorum.bunun zararli ne etkisi olabilir bebege?
Birde bebek neden surekli yüz üstü yatar?ne zaman ultrasona girsem kızım hep yüzüstü yatiyor bunun sebebi nedir acaba?doktora sormayi unutmusum.birseyden mi rahatsiz oluyor acaba
Aynen isim konusu çok zor bişimiş baya strese girdim aklımıza geldikçe tartışıyoruz oysaki bebeği taşıyan benim ya annesiyim ne diye zorlarlarsa. Her gittiğimizde kızıma yapıyorum inciye yapıyorum diyor :)Off off neden böyleler ben annemi arayıp anne istediğin bi isim varmı aklımda fikir olarak kalsın dedim kızım ben karışırmıyım sen gençsin ilk çocuğun eşinle sen düşünüp koyarsın dedi ama kv öylemi ben koycam bn koycam en son benim dediğim oldu şimdide ben koydum diyip dolanıyo napayım bazen isimden vazgeçiyorum bu yüzden aklım karışıyo ama eşim değiştirmeyelim diyo annesine ayıp olur diye sanırım bilmiyorum nasıl olcak böyle şimdiden bu kadar müdahale ediyolarsa doğunca sütün yetmiyomu diye başlarlar bu çocuk niye ağlıyo of anam of eşime diyorum şimdiden psikolojimi bozdunuz bu çocuğu doğurduktan sonra uzun süre bana çocuk deme diyorum
Kayınvalideye bak yaaa hee canım sen koy bende taşıyorum öylesine işte bebeği hobi olsunkızlar isim konusunu konumussunuz bende hemen anlataym :)))
kv sordu isim kim koyacak diye(daha cnsiyet belli değildi) erkek olursa eşim kız olursa ben belirlicm öyle karar verdik dedim
durdu durdu erkek olursa oğlum karar versinde kız olursa ben koyayım diyo
dedm onun ilk cocuguda bnm 5. mi olcak kız olursa ben koycam dedm iyi tm dedi sustu
eşim secti bizim isimi zaten kimseye de sormadık sorana söylüyoruz simdi bartu olcak diyeAynen isim konusu çok zor bişimiş baya strese girdim aklımıza geldikçe tartışıyoruz oysaki bebeği taşıyan benim ya annesiyim ne diye zorlarlarsa. Her gittiğimizde kızıma yapıyorum inciye yapıyorum diyor :)
Kayınvalideye bak yaaa hee canım sen koy bende taşıyorum öylesine işte bebeği hobi olsun
Aynen canim geceleeri uykudan 10 kez uyaniyorumdur rahat.bende bundan sonra soluma yatmayi deniycem.bu zamana kadar hep sağ tarafima yattim.ama simdiden sonra onlemini alayim diyorumBen de hem soluma hem sağıma hem de arkama destek yastık koyarsam sırtüstü yatıyorum.... rahat yatmak zaten çok zor gebelik döneminde ben de nasıl rahat ediyorsam o pozisyonu bulmaya kendi rahatıma bakmaya çalışıyorum Sağa sola yattığımda ayaklarımı dizlerimden büküyorum genelde öyle daha rahat oluyor Sola yatma vücuttaki kan dolaşımı açısından bebek ve bizim için daha sağlıklı olsa da buna asıl 6. Aydan sonra daha çok dikkat edilmesi gerekiyor diye biliyorum....
Canim bende yiyorum dondurulmus bezelye manti vs..birsey olmaz korkma.hazir paketteki mantidan farki yok ki.neden zararli olsun.yüzde yüz saglikli beslenemeyiz zaten.illaki paket gidalar islenmis gidalar var hayatimizda.Allahin izniyle birsey olmuyor yemeyle icmeyle.istedigimizi yiyip icebiliriz.benim yedigim cipslerin haddi hesabi yok paket paket yedim.haa bu demek degil cips yiyelim.yemeyelim tabi.ama insanin cani çekiyor.her zaman dikkat edemiyoruz.bende bazen takılıyorum yedikten sonra,acaba zarari var mi falan diyorum.ama sonra kendimi dizginliyorum birsey olmaz aman Abartma diyorum.degilse 9 ayi atlatamiycaz:)))Kızlar dondurulmuş paket yiyecekler tüketiyor musunuz yaa ben bu günlerde pınar ın mantısına taktım 1 kere yedim üç dört gün sonra tekrar yemek istedi canım yine hazırladım yedim ama dondurulmuş paket mantı olduğu için aklıma da takılmadı değil önemli bir zararı var mıdır acabaa
geçen gün dondurulmş pizza yedim baya canım cekmişti devamlı hale gelmedikce sorun olcanı sanmıyorumKızlar dondurulmuş paket yiyecekler tüketiyor musunuz yaa ben bu günlerde pınar ın mantısına taktım 1 kere yedim üç dört gün sonra tekrar yemek istedi canım yine hazırladım yedim ama dondurulmuş paket mantı olduğu için aklıma da takılmadı değil önemli bir zararı var mıdır acabaa
Onun vejeteryan olanini bulsam bende alip yiycem ama bulamadim bir türlü.hep üstünde salam sucuk.sucuk bazen yiyorum ama salam sosis yemiyorumgeçen gün dondurulmş pizza yedim baya canım cekmişti devamlı hale gelmedikce sorun olcanı sanmıyorum
istersen o sekilde al salamları ayırırsın canım üstüne domates biber fln eklersin fazladan ben kaşar ekliyorm her seferindeOnun vejeteryan olanini bulsam bende alip yiycem ama bulamadim bir türlü.hep üstünde salam sucuk.sucuk bazen yiyorum ama salam sosis yemiyorum
Valla cnm ben tüketiyorum mantı değil ama mesela patates vs falan dondurulmuş almıştık arada bir tüketiyorum. Ebe de kızdı kesinlikle hazır gıdalardan uzak dur diye ama napalım can bu çekiyor.Kızlar dondurulmuş paket yiyecekler tüketiyor musunuz yaa ben bu günlerde pınar ın mantısına taktım 1 kere yedim üç dört gün sonra tekrar yemek istedi canım yine hazırladım yedim ama dondurulmuş paket mantı olduğu için aklıma da takılmadı değil önemli bir zararı var mıdır acabaa
Aynen cnm ya okul çekilmiyor artık, öğrencilerde de bi rehavet var zaten. Kendim sorup kendim cvp veriyorum resmenSelamlar anneler
Ben bugün sıcaktan öldüüümmm okul çekilmiyor ses gürültü sıcak ter herşeyden midem bulandı ki bulantilarim öyle ağır olmamıştı şimdi.bulanmak da değil bildiğin tiksindimmm ama daha çok var tatile de artı haftalar ilerledikçe agirlaşip sıcakta da fenalıklar geçireceğimi düşündükçe daha da deli olasim geliyor. Bi ara çok aşırı asabiydim şükür o haller azaldı normallesiyorum inşallah:))))
Isim konusunda ben kv ile en başından samimiyet kuramadım istemezdim böyle olsun ama uyuşmadik yapacak bisi yok ne o bana ne ben ona karismayiz bebişin ismini de ben koydum kimse biricik diyemez tabi eşimin rızası ile karar verdim ya bi bıraksınlar biz çilesini çekiyoruz sefası da bizim olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?