2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
MERHABA GİRDİNİZ Mİ RENKLİ ULTRASONA ?
Evet canım sorduğun için teşekkür ederim.. bebeğim sağlıklı şükür güzel geçti ama eşi biraz aşağıdaymış previa değil rahim ağzını kapatmıyor rahim ağzına 2 cm uzaklıkta dedi bi riski varmış gibi konuşmadı normal doğum olmayabilir dedi zaten ikinci olcak inşaAllah sezeryan benim ilkinden ötürü.. 30 haftada tekrar doktorun baksın eğer yukarı çıkmadıysa plesanta ona göre ameliyatına hazırlanılır dedi canım ..

Kızlar iyi akşamlar ayrıntılı ultrasona giren arkadaşlar acaba ultrason için doktor alttan mı bakıyo yoksa üstten mi oluyo ayrıntılı ultrason
Üstten karından normal ultrason gibi bakıyor canım baya inceledi benim perinatolog iki kere girdim ilk kısmında 20 -25 dk en az baktı ikinci defa da yüzünü dönmedi diye dolaş gel dedi dolaştık geldik 15 dk kadar da öyle baktı bol bol isledik yavrumuzu:)

yaa benim doktorda geçenlerde kontrole gittiğimde aynısını söyledi hnüz renkli ultrasona girmedik bakalım orda netleşecek ya ama ben normal doğum istiyorum allahımmm nolur hayırlısysa normal doğum olsun

Kızlar ayrıntılıda plesanta aşağıda çıktı rahim ağzına iki santim uzaklıktaymış doktor yukarı çıkar büyük ihtimal dedi ama var mı böyle bi durumla karşılaşan bir sorun olmaz bebeğe zararı olmaz dedi ama içim rahat edemedi tam olarak

yaa benim doktorda geçenlerde kontrole gittiğimde aynısını söyledi hnüz renkli ultrasona girmedik bakalım orda netleşecek ya ama ben normal doğum istiyorum allahımmm nolur hayırlısysa normal doğum olsun
Yaa inşaAllah çıkar canım arkadaşım da 14. Haftada previa denilmiş rahim ağzını kapatıyomuş tam 21 de detaylıda çıkmış yukarı doktor sorun yok demiş normal olcak 30 lu haftalarda inşaAllah bizimkide çıkar canım

Bana öbür doktor hiç bahsetmedi belki de panik olmamı istemedi boş yere bilmiyorum çünkü ultrason bulguları iyiydi o yüzden. Ama bu doktora gittim o da ikili teste baktı hoşuma gitmedi düşük olması dedi. O yüzdn herşeye baktı rahim ağzı boyuna baktı, rahim ağzı kapalı mı ona baktı, diğer doktorum yapmadığı birşey yaptı aynı kalp atışına bakar gibi ultrasonu karnıma koydu kalp atışında çıkan çizgiler çıktı ama sesi farklıydı farklı birşeye baktığını anladım rahime giden kan akışına bakıyorum dedi o da iyi çıktı suyu da iyiydi falan şu an bir bulgu yok dedi. İlla olacak diye birşey yokmuş zaten. .Çok çok detaylı baktı tüm organlara gerçekten öbür doktorumla çok fark vardı uzun uzun anlattı kaç kilo almam lazım bebek ve ben kilo alırsak sorun olacağını falan. Bir de benim yaşım 35 yaştan dolayı da risk çıkmış olabilir 2 hafta sonra da detaylı ultrasonum var

Elevit vitamin kullanmaya yeni başladım inş kabızlık yapmaz zaten kabızım

Canım inşallah birşey çıkmaz o kistler doğumdan önce kaybolabiliyormuş canım yani başka arkadaşlarımda da görülmüştü ama kayboldu sonra içini ferah tut Allah yardımcın olsun sağlıklı şekilde doğacak inşallah

Günaydın kızlar bana akıl verin napmalıyım şaşırdım. Hamilelik çekimi çoğunuz düşünüyorsunuz konuşmuştuk bende çekim için taç yaptıracaktım. Lohusa setleri oluyor ya takı yastığı, anne bebek tacı birde terlik falan. Yapan güzel bir yer buldum ama erken diye bekliyordum. Kayınvalidem sürpriz yapmış taç ve terlik ama tacı beğenmedim terlik güzel ama taç hiç hoşuma gitmedi eşimede anlattım oda sen nasıl bişi istiyorsunki dedi. Açtım internetten gösterdim fiyatını sordu 200 tl diyince tüm sete sen o parayı ver ne olacak görürsün falan dedi. Bende inat ettim alıcam asıl sen görürsün alınca dedim. Böyle böyle baya tartıştık. Ben napayım şimdi allah aşkına görende durumumuz kötü sanacak alamayacak bir durumumuz yok ama annesi için istemiyor sanırım.

ayyy inşaallah yaa benim dr.normal doğumcu zaten bundan sebep ona gidiyorum rabbim işimizi gücümüzü rast getirsin inşaallah bir avazda doğuralım:):):)

canım nasıl bir şey baktın foto ve site ismi yazarmısın bende bakıyorum ama karar vermek çok zor kızıma da isimli tulum ya da hastane çıkışı olsun diyorum odayı da abartmadan hoş geldin kızım ve balon yeter diyorum çünkü çok fazla ayrıntı var çok da ücretler uçuk bu kadar yeterli diye düşünüyorum

Benim öyle ama rahim ağzını kapatıyor tam olarak kanamalarım oldu bu sebeple 24 e kadar çıkabilir dedi umutsuzca bekliyorum bende

Dualarımız seninle arkadaşım...

İki gündür ara ara kasıgıma özellikle sol tarafa bıçak saplanması oluyor ya. Sol tarafıma yatırmiyor. Doktoruma sordum rahim bağlarındandir dedi. Bu pimpiriklilikle nasıl geçecek bu süreç bilmiyorum

Canım benim, ne tatlı bir tartışma böyle. El becerin varsa kendin bile yapabilirsin. Böylece kimse üzülmez :)

Canım resmini atayım buraya sayfanın adınıda mesajla yazıyorum sana :)

Eklentiler

• C687AFD5-94D3-4E5E-A3E8-8FCAD59984CE.webp
    16 KB · Görüntüleme: 101
  • 57E79456-64AD-449C-8441-09AE8E4881FD.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 94

Canım zaten terliği beğenmişsin öyle set şeklinde alma sadece takı yastığını tek al bir de taç al yeter. Ayrı satılıyordur bir kere giyilecek sonra kenara koyulacak tartıştığına değmez valla. Takı yastığı içinde çok paralara gerek yok inan kuzenimin eşi aldı sadece hastanede kullandım mevlidde zaten çok kalabalık odaya giren çıkan ortaya yastığı koyup yastığa takın diyemedim kalabalıkta ben yokken birşey olur diye elden aldım altınları dedi sonra da kenara koydum duruyor dedi insan herşeye özeniyor ama gerçekten bazı şeyler fuzuli oluyor canım

Insallah bi sıkınti cikmaz canim dualarimiz seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…