- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #20.941
EstikçeYa sen kac gune bir kontrole gidiyon ki
Ay kiyamam yabiraz fazla kilo aldıgım için sebzeye agırlık verdik bu aragitti caaanım tatlılar hamur işleri
kızlar benim ikametim çok farklı bir yerde görünüyor ve şuan aldıramıyorum ikametimi bulunduğum yere. ama 1-2 haftaya sağlık ocağına gidip tetenoz aşısı olmam gerekecek sanırım. bu durumda sağlık ocağı ilgileniyor mu? nasıl oluyor?
Kızlar dondurulmuş paket yiyecekler tüketiyor musunuz yaa ben bu günlerde pınar ın mantısına taktım 1 kere yedim üç dört gün sonra tekrar yemek istedi canım yine hazırladım yedim ama dondurulmuş paket mantı olduğu için aklıma da takılmadı değil önemli bir zararı var mıdır acabaa
ekmekle yasadıgımız aşkı sana tarif edememAy kiyamam yavalla bende doymuyom sebzeyle falan doyamam yani mumkun degil.mecbur ekmek yiyorum makarna pilav yiyorum
ay heves etmiş bişey diyemezsin bozulur muhemelen ama göbek adı fln olsaymş o olmaz mıymısKızlar eşim bu çoçuğumuza kendi ismini vermek istiyor. İki çocuğumuzunda iki ismi war. Bu da öyle olacak. Diğer isime de ben karar vereceğim ama onun ismiyle Yanyana hiç olduramıyorumkoymayalım desem olmaz değil mi Cengiz
teşekkür ederim :) deneyeyim bir en kısa sürede.İkamet aldırmadan, direkt sağlık ocağına gidip değişiklik için talepte bulunabiliyorsun canım.
Yani 3 yıl önce biz öyle yapmıştık, yeni sağlık ocağına gidip form doldurduk, kısa bir süre sonra onaylanmıştı. Gidip bir görüş bence.
Kızlar eşim bu çoçuğumuza kendi ismini vermek istiyor. İki çocuğumuzunda iki ismi war. Bu da öyle olacak. Diğer isime de ben karar vereceğim ama onun ismiyle Yanyana hiç olduramıyorumkoymayalım desem olmaz değil mi Cengiz
Evet neyseki isim absürt bi isim değil çok:)) Ali Eren , taylan doruk bunları karıştırıp düşünüyordum ama şimdi karıştık işte:)) göbek möbek anlamaz o yazdıracakmışay heves etmiş bişey diyemezsin bozulur muhemelen ama göbek adı fln olsaymş o olmaz mıymıs
Ben pek Efe yağız falan sevmiyorum o tarz isimlerinedense direk aklıma Cengiz Efe geldi :)
ablamın eşide evde seckleri isimlerin yaına hep bi süpriz isim yazdırmıs kimliklereEvet neyseki isim absürt bi isim değil çok:)) Ali Eren , taylan doruk bunları karıştırıp düşünüyordum ama şimdi karıştık işte:)) göbek möbek anlamaz o yazdıracakmış
Ben pek Efe yağız falan sevmiyorum o tarz isimleri
Evet neyseki isim absürt bi isim değil çok:)) Ali Eren , taylan doruk bunları karıştırıp düşünüyordum ama şimdi karıştık işte:)) göbek möbek anlamaz o yazdıracakmış
Ben pek Efe yağız falan sevmiyorum o tarz isimleri
Aslinda makarna, pilav yada hamurlar bebekten ziyade bizler icin saglikli degil. Böyle düsünüp daha faydali seyler yemeye calisiyorum.Ay kiyamam yavalla bende doymuyom sebzeyle falan doyamam yani mumkun degil.mecbur ekmek yiyorum makarna pilav yiyorum
Kızlar eşim bu çoçuğumuza kendi ismini vermek istiyor. İki çocuğumuzunda iki ismi war. Bu da öyle olacak. Diğer isime de ben karar vereceğim ama onun ismiyle Yanyana hiç olduramıyorumkoymayalım desem olmaz değil mi Cengiz
Canim ben ne yiyecegimi inan bilmiyorum.eşim askeri personel.ve 3 aydır hatay sinirinda görevde.ben evde yalnızım.ailemin gelme şansı yok.esimin ailesiyle de görüşmuyorum zaten.kendi basima olunca inan ne yyiecegimi bulamiyorum.zaten hergun alisveris yapması sıkıntı oluyo yorucu oluyo.tek basina olunca bazi seyler zor oluyo.sebze yemekleri yiyim yapim diyorum ama doymuyorum.illa hayatimda ekmek olmak zorunda.veya makarna pilav.bende isterim kilo almamak daha saglikli seyler yemek ama isteAslinda makarna, pilav yada hamurlar bebekten ziyade bizler icin saglikli degil. Böyle düsünüp daha faydali seyler yemeye calisiyorum.
Kendi babasınınkini tutturmasından iyidirablamın eşide evde seckleri isimlerin yaına hep bi süpriz isim yazdırmıs kimliklere
Hep o esinlenmeler zatennnnnBen olsam istemezdim diğer oğluşla belki bi fark yaratır ne gerek var bizim bi tanıdık büyük oğluna babasının küçük oğluna da kendi adını koydu isimler güzel de değil eşim de ondan esinlenip kendi ismine yakın bi şey koymak istedi ama bi dur dedim ben
Allah kolaylık versin İstanbul’da mısın? Dondurulmuşları war büyük marketlerde bamyanınCanim ben ne yiyecegimi inan bilmiyorum.eşim askeri personel.ve 3 aydır hatay sinirinda görevde.ben evde yalnızım.ailemin gelme şansı yok.esimin ailesiyle de görüşmuyorum zaten.kendi basima olunca inan ne yyiecegimi bulamiyorum.zaten hergun alisveris yapması sıkıntı oluyo yorucu oluyo.tek basina olunca bazi seyler zor oluyo.sebze yemekleri yiyim yapim diyorum ama doymuyorum.illa hayatimda ekmek olmak zorunda.veya makarna pilav.bende isterim kilo almamak daha saglikli seyler yemek ama istebamya aseriyorum.bamya bi ciksa tencere tencere yiycem onu bekliyorum.bide kiraz :)
Hayır canim siirtte yaşıyorum.doğu gorevimiz burda.cok sagol.kaldim burda boyle sap gibi :) insallah 15 20 gun sonra gelicek esim 4 gozle bekliyorum.burdaki büyük marketlerrde hic gormedim bamya.gerci pekte büyük marketler sayilmaz da iste :))Allah kolaylık versin İstanbul’da mısın? Dondurulmuşları war büyük marketlerde bamyanın
İnşallah bakalim artikTamam canım ama sıkma canını sen daha şanslısın belkide 21-22 haftaya kadar çıkar
İyi akşamlar arkadaşlar. Dün ayrıntılı ultrasonumuz vardı bebeğimin kalbinde kist görüldü. Bugün fetal eko çekildik yarın genetiğe gideceğim. Bir çok riskten bahsedildi, sizden ricam bizim için dua edermisiniz, hamilelerin duası kabul olurmuş. Bebeğimi zamanında sağlıklı bir şekilde kucağıma alayım.
Umarım hepinizin ayrıntı ultrasonları sorunsuz geçer, benim gibi üzülmezsiniz. Dünden beri daha yeni kendime geliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?