2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ya sen kac gune bir kontrole gidiyon ki
Estikçe dr 3hAftada 1yazıyo genelde ve her muayeneden 1hafta sonra da kontrole gidip görüyorum Bebiki
Mayıs ortası ayrıntılıya gireceğim ay sonu bi daha kontrol ve haziran zaten yazlıktayım artık. 24haziran seçim için gelir 25i kontrole yine giderim daha da ağıstosta giderim sonra da Doğum zaten sana yazarken plan yaptım resmen

Kızlar eşim bu çoçuğumuza kendi ismini vermek istiyor. İki çocuğumuzunda iki ismi war. Bu da öyle olacak. Diğer isime de ben karar vereceğim ama onun ismiyle Yanyana hiç olduramıyorum koymayalım desem olmaz değil mi Cengiz

İkamet aldırmadan, direkt sağlık ocağına gidip değişiklik için talepte bulunabiliyorsun canım.
Yani 3 yıl önce biz öyle yapmıştık, yeni sağlık ocağına gidip form doldurduk, kısa bir süre sonra onaylanmıştı. Gidip bir görüş bence.

Gönül ister yemeyelim. Ama sebzeden tut, hamurişine kadar aklına gelebilecek her türlü dondurulmuş gıdayı yiyorum mecburiyetten. Taze gıda neredeyse hiç tüketmiyorum
Sen de hiç takma kafana, o kadarcıktan bişey olmaz canım.

ay heves etmiş bişey diyemezsin bozulur muhemelen ama göbek adı fln olsaymş o olmaz mıymıs

teşekkür ederim :) deneyeyim bir en kısa sürede.

nedense direk aklıma Cengiz Efe geldi :)

ay heves etmiş bişey diyemezsin bozulur muhemelen ama göbek adı fln olsaymş o olmaz mıymıs
Evet neyseki isim absürt bi isim değil çok:)) Ali Eren , taylan doruk bunları karıştırıp düşünüyordum ama şimdi karıştık işte:)) göbek möbek anlamaz o yazdıracakmış
nedense direk aklıma Cengiz Efe geldi :)
Ben pek Efe yağız falan sevmiyorum o tarz isimleri

ablamın eşide evde seckleri isimlerin yaına hep bi süpriz isim yazdırmıs kimliklere

cengiz ali de olabilir sanki :) ama o da ali cengiz oyunu gibi olabilir

Ben olsam istemezdim diğer oğluşla belki bi fark yaratır ne gerek var bizim bi tanıdık büyük oğluna babasının küçük oğluna da kendi adını koydu isimler güzel de değil eşim de ondan esinlenip kendi ismine yakın bi şey koymak istedi ama bi dur dedim ben

Aslinda makarna, pilav yada hamurlar bebekten ziyade bizler icin saglikli degil. Böyle düsünüp daha faydali seyler yemeye calisiyorum.
Canim ben ne yiyecegimi inan bilmiyorum.eşim askeri personel.ve 3 aydır hatay sinirinda görevde.ben evde yalnızım.ailemin gelme şansı yok.esimin ailesiyle de görüşmuyorum zaten.kendi basima olunca inan ne yyiecegimi bulamiyorum.zaten hergun alisveris yapması sıkıntı oluyo yorucu oluyo.tek basina olunca bazi seyler zor oluyo.sebze yemekleri yiyim yapim diyorum ama doymuyorum.illa hayatimda ekmek olmak zorunda.veya makarna pilav.bende isterim kilo almamak daha saglikli seyler yemek ama iste bamya aseriyorum.bamya bi ciksa tencere tencere yiycem onu bekliyorum.bide kiraz :)

ablamın eşide evde seckleri isimlerin yaına hep bi süpriz isim yazdırmıs kimliklere
Kendi babasınınkini tutturmasından iyidir neyseki kimliği ben çıkartırım herşeyi ben yaptığım gibisiz karar verdiniz mi
Hep o esinlenmeler zatennnnn neyse ismi kötü değil Önüne karar vereyim artık o isimle sesleniriz napak

Allah kolaylık versin İstanbul’da mısın? Dondurulmuşları war büyük marketlerde bamyanın

Allah kolaylık versin İstanbul’da mısın? Dondurulmuşları war büyük marketlerde bamyanın
Hayır canim siirtte yaşıyorum.doğu gorevimiz burda.cok sagol.kaldim burda boyle sap gibi :) insallah 15 20 gun sonra gelicek esim 4 gozle bekliyorum.burdaki büyük marketlerrde hic gormedim bamya.gerci pekte büyük marketler sayilmaz da iste :))

Strese girme, içini ferah tut. geçecek inşallah. senin için dua edeceğim. ama sen stresten uzak dur. çocuğum hasta diye düşünme.. çocuğum iyileşecek kisti geçecek diye düşün. yani her zaman olumlu kelimelerden bahset. olumsuz her düşünceyi at kafandan da dilinden de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…