2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canım mesela kıyma alsan yalnızsın birkaç köfte yeter sana yada tavuk sote bunlar pratik ama proteini yüksek sütü ihmal etme yumurtada ye mutlaka birazda meyve :)

Aynen oyle oldu

Canım mesela kıyma alsan yalnızsın birkaç köfte yeter sana yada tavuk sote bunlar pratik ama proteini yüksek sütü ihmal etme yumurtada ye mutlaka birazda meyve :)
Ayy kofte efsane olur yaaa aklima gelmemisti hic.ilk 3 ay etten tiksinmistim.ama simdi kofte yapabilirim.tavuk yemiyorum canim ya tavuktan ve baliktan defalarca zehirlendim yiyemiyorum cok süt arada iciyorum ama yumurta da yiyemiyorum.ceviz ve bademi bol yiyorum ama.yogurdu da oyle.

Evet canım ikinci hiç korkma ilkse özellikle gayet normal bi iki haftaya hissedersin minik minik kuzenimin de ikinci 23. HAftada hala hissetmiyor hemde zayıf o halde değişiyor bu durum sıkıntı yapma canım benm :)
Bilmiyorum ya 2. Hamileligim herkes diyor karnin hic yok hissediyormusun hic kilo almadin. 5 kilo aldim daha ne olsun innki milleti anlamak cok zor benimde aklim kaldi o yuzden sagol raahatlattin beni

Kızlar eve geldik yine tartıştık isim için napsak kocayla gelmesekmi bir araya . Ama çok üzüldüm böyle davranacağını bilseydim kız kardeşimin bir lafına yapmazdım bu çocuğu dedi. Bende sen böyle konuş allah elinden alırsa görürsün dedim şimdi başka odadayım uyuyacam

Kızlar bugün ayrıntılı ultrosan yaptırdım hersen çok iyi çıktı fakat bebegimin böbrek genişlemesi çıktı biri 4.1 dgeri 4.2 takip edilecek dedi doktor siz duydunuz mu hiç böyle bişey moralim çok bozuldu

Her zaman olmuyor zaten arada bir vücut tolere eder diye düşünüyorum ben bazen ketçap mayonez bile yiyiyorum aşırıya kaçmamak kaydıyla ilk hamileliğimde beslenme konusuna baya dikkat etmiştim tatlı hariç ama şimdi daha rahatım ve daha keyifli geçiyor böyle

Valla cnm ben tüketiyorum mantı değil ama mesela patates vs falan dondurulmuş almıştık arada bir tüketiyorum. Ebe de kızdı kesinlikle hazır gıdalardan uzak dur diye ama napalım can bu çekiyor.

Canım benimkide hep yüzüstü düşün 19 haftalık olduk hâlâ cinsiyet yok.Doktora sordum günde kaç kere hareket ediyor bize bu pozisyon denk geliyor diyor. Belkide pozisyonu budur dedi başka doktor. İnşallah benimkisi de kızdır hayırlıca

Canim bende kizima kendi adimi vermeyi dusunuyorum adim Hande yanina uygun bir isim bulmam lazim

Ayyyy bamya yi hic sevmemmmmm

Insallah rabbim gonlundekini nasip eder canim.bende ne zaman gitsem hep yüzüstü.sagliklari yerinde olsun da.acaba birşeyden mi rahatsiz oluyor diye korkmustum ama oyle degilmis.eger simdiye kadar cinsiyet belli olmadiysa,yüzüstü de yatsa farketmez erkek olsa mutlaka gorunurdu bence.senin bebisinde kiz bence:))

Elevit vitamin kullanmaya yeni başladım inş kabızlık yapmaz zaten kabızım
Bende elevit kullandım bir kutu bitti. Sabah tok karnına alıyordum. Kahvaltı ettikten 1 saat sonra yine karnım acikiyordu sanki hiçbişey yememisim gibi. Doktora söyledim zaten çok kilo aldım dedim. O da bırakırdı bana. Ama kabızlık yapmadı bende. Bende de var kabizlik. Sıvı şeyler tüketmeye çalış. Ben 1 gün sulu yemek yemesem zor gidiyorum wc ye

canım çok zararı var mı bilmiyorum ama benim evime paketli gıda girmiyor. hemen hemen herşeyimi ben kendim yapıyorum. o yüzden sana net bişey diyemeyeceğim
En sağlıklısı cnm,pakete giren herşeyde katlı var mecbur yoksa bozulur firma 6ay ile 3 senelik ambalaja koyuyor düşünsene

Al gitsin cnm,bunlar kadının işi,sen neden fikrini sordun ki?annesine kıyamZ,ikisinide al hemen değiş hem kv hem kendi istrdiğni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…