- 3 Kasım 2017
- 598
- 751
- 53
- 36
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #20.961
Canım mesela kıyma alsan yalnızsın birkaç köfte yeter sana yada tavuk sote bunlar pratik ama proteini yüksek sütü ihmal etme yumurtada ye mutlaka birazda meyve :)Canim ben ne yiyecegimi inan bilmiyorum.eşim askeri personel.ve 3 aydır hatay sinirinda görevde.ben evde yalnızım.ailemin gelme şansı yok.esimin ailesiyle de görüşmuyorum zaten.kendi basima olunca inan ne yyiecegimi bulamiyorum.zaten hergun alisveris yapması sıkıntı oluyo yorucu oluyo.tek basina olunca bazi seyler zor oluyo.sebze yemekleri yiyim yapim diyorum ama doymuyorum.illa hayatimda ekmek olmak zorunda.veya makarna pilav.bende isterim kilo almamak daha saglikli seyler yemek ama istebamya aseriyorum.bamya bi ciksa tencere tencere yiycem onu bekliyorum.bide kiraz :)
Aynen oyle olduEstikçedr 3hAftada 1yazıyo genelde ve her muayeneden 1hafta sonra da kontrole gidip görüyorum Bebiki
Mayıs ortası ayrıntılıya gireceğim ay sonu bi daha kontrol ve haziran zaten yazlıktayım artık. 24haziran seçim için gelir 25i kontrole yine giderim daha da ağıstosta giderim sonra da Doğum zatensana yazarken plan yaptım resmen
Ayy kofte efsane olur yaaa aklima gelmemisti hic.ilk 3 ay etten tiksinmistim.ama simdi kofte yapabilirim.tavuk yemiyorum canim ya tavuktan ve baliktan defalarca zehirlendim yiyemiyorum cokCanım mesela kıyma alsan yalnızsın birkaç köfte yeter sana yada tavuk sote bunlar pratik ama proteini yüksek sütü ihmal etme yumurtada ye mutlaka birazda meyve :)
Bilmiyorum ya 2. Hamileligim herkes diyor karnin hic yok hissediyormusun hic kilo almadin. 5 kilo aldim daha ne olsun innki milleti anlamak cok zor benimde aklim kaldi o yuzden sagol raahatlattin beniEvet canım ikinci hiç korkma ilkse özellikle gayet normal bi iki haftaya hissedersin minik minik kuzenimin de ikinci 23. HAftada hala hissetmiyor hemde zayıf o halde değişiyor bu durum sıkıntı yapma canım benm :)
Valla cnm ben tüketiyorum mantı değil ama mesela patates vs falan dondurulmuş almıştık arada bir tüketiyorum. Ebe de kızdı kesinlikle hazır gıdalardan uzak dur diye ama napalım can bu çekiyor.
Canım benimkide hep yüzüstü düşün 19 haftalık olduk hâlâ cinsiyet yok.Doktora sordum günde kaç kere hareket ediyor bize bu pozisyon denk geliyor diyor. Belkide pozisyonu budur dedi başka doktor. İnşallah benimkisi de kızdır hayırlıcaKızlar genelde burda okuduğum kadariyla herkes soluna yatiyor.ama ben hep sağ tarafima yatarim.oyle daha rahat ediyorum.solda uykum bölünüyor.illaki sagima dönüyorum.bunun zararli ne etkisi olabilir bebege?
Birde bebek neden surekli yüz üstü yatar?ne zaman ultrasona girsem kızım hep yüzüstü yatiyor bunun sebebi nedir acaba?doktora sormayi unutmusum.birseyden mi rahatsiz oluyor acaba
Canim bende kizima kendi adimi vermeyi dusunuyorum adim Hande yanina uygun bir isim bulmam lazimKızlar eşim bu çoçuğumuza kendi ismini vermek istiyor. İki çocuğumuzunda iki ismi war. Bu da öyle olacak. Diğer isime de ben karar vereceğim ama onun ismiyle Yanyana hiç olduramıyorumkoymayalım desem olmaz değil mi Cengiz
Ayyyy bamya yi hic sevmemmmmmCanim ben ne yiyecegimi inan bilmiyorum.eşim askeri personel.ve 3 aydır hatay sinirinda görevde.ben evde yalnızım.ailemin gelme şansı yok.esimin ailesiyle de görüşmuyorum zaten.kendi basima olunca inan ne yyiecegimi bulamiyorum.zaten hergun alisveris yapması sıkıntı oluyo yorucu oluyo.tek basina olunca bazi seyler zor oluyo.sebze yemekleri yiyim yapim diyorum ama doymuyorum.illa hayatimda ekmek olmak zorunda.veya makarna pilav.bende isterim kilo almamak daha saglikli seyler yemek ama istebamya aseriyorum.bamya bi ciksa tencere tencere yiycem onu bekliyorum.bide kiraz :)
Insallah rabbim gonlundekini nasip eder canim.bende ne zaman gitsem hep yüzüstü.sagliklari yerinde olsun da.acaba birşeyden mi rahatsiz oluyor diye korkmustum ama oyle degilmis.eger simdiye kadar cinsiyet belli olmadiysa,yüzüstü de yatsa farketmez erkek olsa mutlaka gorunurdu bence.senin bebisinde kiz bence:))Canım benimkide hep yüzüstü düşün 19 haftalık olduk hâlâ cinsiyet yok.Doktora sordum günde kaç kere hareket ediyor bize bu pozisyon denk geliyor diyor. Belkide pozisyonu budur dedi başka doktor. İnşallah benimkisi de kızdır hayırlıca
Oooo ben bir bamya yaparim parmaklarini yersinAyyyy bamya yi hic sevmemmmmm
Ayyy hic yiyemem valla annemde cok guzel yapar esim bayilir ama ben yiyemiyirumOooo ben bir bamya yaparim parmaklarini yersincok severim ya zeytinyagli limonlu mis gibi oohhh valla dort gozle bekliyorummm
Yağız Cengiz-Yiğit Cengiz-Mert Cengiz :))Kızlar eşim bu çoçuğumuza kendi ismini vermek istiyor. İki çocuğumuzunda iki ismi war. Bu da öyle olacak. Diğer isime de ben karar vereceğim ama onun ismiyle Yanyana hiç olduramıyorumkoymayalım desem olmaz değil mi Cengiz
Ay canım cahilliğime ver o neAtaerkil ails yapisindan kaynakli maalesef Allah yardımcın olsun
Bende elevit kullandım bir kutu bitti. Sabah tok karnına alıyordum. Kahvaltı ettikten 1 saat sonra yine karnım acikiyordu sanki hiçbişey yememisim gibi. Doktora söyledim zaten çok kilo aldım dedim. O da bırakırdı bana. Ama kabızlık yapmadı bende. Bende de var kabizlik. Sıvı şeyler tüketmeye çalış. Ben 1 gün sulu yemek yemesem zor gidiyorum wc yeElevit vitamin kullanmaya yeni başladım inş kabızlık yapmaz zaten kabızım
Yani erkeğin egemen olduğu ön planda tutulduğu toplum işte kız ele gider ama erkek kalıcıAy canım cahilliğime ver o ne
Bal kabağı köftesi nasıl olıyor cnm bal kabağı çok severimYazmakta geç kalmışım ama bal kabağı köftesi ve ıspanak yedik :)
En sağlıklısı cnm,pakete giren herşeyde katlı var mecbur yoksa bozulur firma 6ay ile 3 senelik ambalaja koyuyor düşünsenecanım çok zararı var mı bilmiyorum ama benim evime paketli gıda girmiyor. hemen hemen herşeyimi ben kendim yapıyorum. o yüzden sana net bişey diyemeyeceğim
Al gitsin cnm,bunlar kadının işi,sen neden fikrini sordun ki?annesine kıyamZ,ikisinide al hemen değiş hem kv hem kendi istrdiğniGünaydın kızlar bana akıl verin napmalıyım şaşırdım. Hamilelik çekimi çoğunuz düşünüyorsunuz konuşmuştuk bende çekim için taç yaptıracaktım. Lohusa setleri oluyor ya takı yastığı, anne bebek tacı birde terlik falan. Yapan güzel bir yer buldum ama erken diye bekliyordum. Kayınvalidem sürpriz yapmış taç ve terlik ama tacı beğenmedim terlik güzel ama taç hiç hoşuma gitmedi eşimede anlattım oda sen nasıl bişi istiyorsunki dedi. Açtım internetten gösterdim fiyatını sordu 200 tl diyince tüm sete sen o parayı ver ne olacak görürsün falan dedi. Bende inat ettim alıcam asıl sen görürsün alınca dedim. Böyle böyle baya tartıştık. Ben napayım şimdi allah aşkına görende durumumuz kötü sanacak alamayacak bir durumumuz yok ama annesi için istemiyor sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?