2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Allahım cahillik diyosun yani malesef toplumumuzda bu çok mevcut bana bebeğin cinsiyetini sormuştu biri erkek dedim kız istiyoduk ama olsun diyo soyunu devam ettirir ne alaka dedim peygamber efendimizin soyu kızlarından yürümüş Yani rabbim inşallah bana bi kız evladı nasip ederse oğlum neyse oda eşit şartlarda yetişsin diye elimden geleni yapcam kız evlenir gider mantığı beni çok çok kızdırıyo

Sağol canım şu an aktif kanama yok şükür kahve lekeler devam ediyor dün gittim kontrole henüz çıkmamış plasenta bekliyoruz inş çıkar 24 e kadar çıkabilir dedi
İnşallah canim çıkar cikmazsa da bozma moralini biraz dikkat edersin zaten yarısı bitti sayılır sağlıcakla alırsın kucağına Allaj büyük onca ugrastan sonra nasip etmiş buyutmeyi de nasip eder

Benim ilk bebeğimde doğduktan sonra bu tanı kondu . 3 ay sonraya randevu verdi tekrar gel diye . Bebeklerde olması genelde normal dedi . 3 ay sonra götürdük normal çıktı değerler . Birdahakinde 3 ay sonra yine götürdük yine birşey çıkmadı . Şuan 4 yaşında sağlıklı bir evladım var şükürler olsun

Saç boyama hakkında ne düşünüyorsunuz desem organik boya ile olacak şekilde boyatabilir miyiz acabaa, ne kadar organik tabi orası tartışılır tabi bugünlerde saçımı boyatasım vaar.... dip rengi farklı olunca kötü görünüyor gözüme

Çok haklısın bizde çok kız kardeşiz bir erkek kardeşim var çocukken yaşlılar ayy yazık bi de erkek kardeşiniz olsa sahip çıkacak derdi ve de dil pabuç kadar çok kızardım
işte maalesef bazı şeylerin değişmesi yıllar alıyor hala devam edegelen bir durum türkiyede bu yapı

Değişirmi bilmem de yeni gençlerde artık çok fazla yok bu düşünce daha bilinçli bi nesil geliyor bence inşallah

Dün gittiğimde 18+5 günlüktü 280 gr 18 cm çıktı canım. Ölçümlere göre 19 haftalık çıktı. Baktığıma görr gayet iyi inşallah öyle gider.Senin ki.kaç.canım
Insallah canim bende bugün gittim tam 20.haftam . Biri 287 Gr 20 cm , diğeri 344 Gr 21 cm çıktı . Aralarında 5 günlük fark var canım. Bakalım nasıl devam edecek 2bucuk kilo olsalar bile yeter bana :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…