2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canım çok soru sordum kusura bakma ama doktora mı yazdirdın baya ilaç gibi bi kutusu var şimdi baktım internetten bide 20.haftadan sonra kullanilıyomuş sanırım tereddüt ettim şimdi
Estagfurullah canim,evet kutusu var içinde suda eritilen saseler var bir sürü.bana bu ilaci kendi doktorum yazmadı canim.habeeim yoktu bu ilaçtan.burda ogrendim ve arastirdim.cevremde de dahil.ondan sonra gittim saglik odağındaki doktora yazdirdim.hamileligin basindan beri kullananlarda varmış.eğer ki senin icin rahat etmeyecekse tedirgin olacaksan doktoruna sormadan kullanma canim.o kullan derse kullanirsin kullanma derse kullanmazsin

Aldigin sütün üstünde pastörize yaziyorsa extra kaynatmana gerek yok. Uht olanlar cok saglikli degil ama hamileyken mecbur islemden gecmis süt icmemmiz gerekiyor. Cam sise sütlerinde de pastörize yaziyor

Insalllah iyi gelecektir canim.bi kac gün kullan ama bir kere kullanip birakma.etkisini mutlaka goreceksindir

yok canim benim 10 günüm daha var. Kilik kiyafet ihtiyacini fazlasiyla giderdik. Büyük esyalari da arabasi, bebek odasi, icir ziviri kismetse dönünce yavas yavas hallederiz insallah. 2tane de lohusa takimi aldim malum yurt disinda öyle seyler olmuyo :) Zaten türkiyede bebek magazasina girip hastane cikisi seti almayani kovuyolarlar illa o bi alincak :) umarin senin de hersey gönlünden gectigi gibi olur. Ne güzelki burda sadece yazismiyoruz ayni zamanda hayatlarimizi paylasiyormusuz ve kendini sevdirmissin.

Kizlar napiyosunuz.. bizim yarin kontrolumuz var. Gecen ay doktor %90 kiz demisti bakalim simdi ne dicek..aksam ruyamda gordum "bence kiz ama sen yine de kendini cok kaptirma kiyafetleri filan turuncu al" diyordu bilemiyorum artik degisir mi ki yaaaa
Banada bir önceki kontrolde yüzde 80-90 kiz demisti. Bi kontrolde kesin kiz artik dedi. Bebegin ayaklari asagidaymis o yüzden daha zor tespit etmek demisti.

Günaydın herkese... Bugün iş var Artık tatil gelsin istiyorum. Yoruluyorum ...

Benimde ikinci gebeliğim. İlkinde iki aşı olmuştum. Şimdi 1 tane olacakmışım. Artık dr bu hft yaptırabılırsın dedı.

Banada bir önceki kontrolde yüzde 80-90 kiz demisti. Bi kontrolde kesin kiz artik dedi. Bebegin ayaklari asagidaymis o yüzden daha zor tespit etmek demisti.
bana da 16. haftada %90 kız dedi 20 de ayrıntılı da kesinleşecek bende değişir mi diye düşünüyorum kızım olmasını çok çok istiyorum hayırlısı artık senin kaçıncı haftada kesin oldu

Günaydın annişler :)

Ne güzel ayrıntılıya girecekler var bizim pazartesiydi aslında ama doktorumuz şehir dışına çıkınca kaldı yarın gireceğiz inşallah ayrıntılıdan sonra yavaş yavaş alışverişe başlayacağız geceleri sağdan sola dönerken kalkarken artık zorlanmalar başladı kızım sağolsun kıpır kıpır uzanamaya gelmiyor hemen başlıyor hareketlenmeye maşallahı var 2. kez aynı hisleri yaşamak ne kadar güzelmiş ilki gibi olmaz diyordum ama aynı heycan oluyormuş

aynen ya benim de ikinci gebelik ama ilk gibi heyecanlıyım bir de kızım olacağını düşünmek çok daha heyecan katıyor haftaya çarşamba ayrıntılı var orda kesinleşecek artık hayırlısı sağlıklı olsunlar da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…