2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Günaydın çocukları götürdü babaları okula bende ortalığı topladım biraz şimdi uyuyayım 1saat telefon susarsa, yardımcı ilanı verdim hergün arıyor kaç kişi eşimde tanıdık bi ablaları war onla görüşmemi istiyor bende istemiyorum tanıdık olmasın istiyorum

Canım idrarini tutma enfeksiyon yapabiliyormus o.tehlikeliymis.internette okudum da aklima sen geldin,biri demisti ama kimdi diye
Kurtulamıyorum zaten enfeksiyondan, sürekli tekrar etti. Ama çok yoğun çalışıyorum, 600 dönümlük resortta,sahada oluyorum bazen çıkamıyorum tuvalete, sonra da kalıyor, unutuyorum. Yılların verdiği alışkanlık, inanır mısın saate bakıp ben bir lavaboya gideyim diyorum artık, geldiğinden değil, hissetmiyorum resmen. Organik elma sirkesi içiyorum her akşam, mümkün olduğunca da ofiste oturmaya çalışıyorum artık, yarım saatte bir gidiyorum, şükür kontrol altına aldık enfeksiyonu.

Cnm doktor %90 ama gelecek ay net soylerim demisti cunku bacak arasini gormiyorum kemik sayisindan soyledim demisti degisecegini sanmiyorum ama insan yuzde yuzu bekliyor yani
Haklısın hayırlısı olur inşallah bende yarın kontrole giderim 10gün dolmadan, benim bebişin artık hissediyorum belirgin bu son haftadır ama çok haldır haldır oynamıyor tembel midir ne arada bir iki dakika belki erken daha dün ilk defa elimle de hissettim vurduğunu

Aman dikkat et idrar enfeksiyonu cok tehlikeliymis erken dogumdan tutta bebegini kaybetmeye kadar gidebilirmis.bol bol su iç.her 20 dk ya bir tuvalete git bekle.nolir nolmaz

Canim bende hissetmiyorum valla o yuzden cok merak ediyorum. Benim doktorum ayda bir cagiriyor 1 ay beklemek zor oluyor valla ama dayanicaz neyseki bugun randevum var ayrintili ya da haftaya bakar ondan sonra sa sonuca bakar bu ay cok gormus olurum bebisimi insallah

Benim bulundugum sehirde perinatolog yok,herhalde ayrıntılı ultrason diye birsey de yok.hastaneleri gelismemis çünkü.ben ayrintiliya giremiycem galiba

Canımmmm burda seni yaşadıklarından ötürü yanlış anlayıp yargılayıp kıracak zihniyette biri olduğunu sanmıyorum hepimiz seni çok sevdik ve derdine belki derman olamasakta ortak olmak istiyoruz. Lütfen hazır olunca derin bi nefes al ve anlat emin ol yazmak içini dökmek sanada iyi gelecektir.. sevgiyle ve gönül ferahlığıyla kal...

Benim bulundugum sehirde perinatolog yok,herhalde ayrıntılı ultrason diye birsey de yok.hastaneleri gelismemis çünkü.ben ayrintiliya giremiycem galiba
Yakın bir şehire gitme ihtimalin varsa mutlaka gir canım, inşallah bir sorun çıkmaz fakat ters bir şey olma ihtimaline karşın Doğumda önlem alınabilir. Benim doktorum böyle açıklamıştı.

Bilmiyorum ki,doktor 1 ay sonraya randevu verdi.radyoloji varmış.orda mi bakiliyordur acaba?perinatolog gibi olmaz ama dimi.ultrasonlarda gelismemis zaten :/
Bende bilmiyorum canim ama ihmal etme arastir gerekirse 1 2 saatlik bir mesafeye gidebilirsen git bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…