2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Aman dikkat et idrar enfeksiyonu cok tehlikeliymis erken dogumdan tutta bebegini kaybetmeye kadar gidebilirmis.bol bol su iç.her 20 dk ya bir tuvalete git bekle.nolir nolmaz
Öyle, doğru diyorsun valla elimden geleni yapıyorum, dikkat etmeye çalışıyorum canım, İnşallah tekrarlamaz. Hepimizin bebeklerini Allah korusun.

Senle aynıyız benimde ayrıntılı için 7/20mayıs arası dedi bende biraz daha büyüsün net görelim Nur cemalini diye bekliyorum:)))

günaydın kızlaarr düş minnosumu görmeye gittim
doktor kan ilacıyla balık yagı verdi
kan değerlerin çok mu düşük de kan ilacı başladınız canım?

Birde ilişkiden sonra WC’ye girin ve temizlenin mutlaka ben parabensiz temizleme jeli ile yıkıyorum her gece
canım vajina böljesini su haricinde kimyasal şeylerle temizlenmesini dr lar önermiyor. o bölgenin ph dengesini bozuyormuş. istersen dr una danış

Benim koca 3 aydır gorevde oldugu icin unuttuk iliskiyi miliskiyi nerdeeeee

Prezervatif kullanmiyo musunuz cAnim?
canım meraketme ben de düşük tehlikem ortaya çıktı çıkalı ilişkiyi unuttum

Benim bulundugum sehirde perinatolog yok,herhalde ayrıntılı ultrason diye birsey de yok.hastaneleri gelismemis çünkü.ben ayrintiliya giremiycem galiba
canım mümkünse yakın ile git ayrıntılı için

Yakın bir şehire gitme ihtimalin varsa mutlaka gir canım, inşallah bir sorun çıkmaz fakat ters bir şey olma ihtimaline karşın Doğumda önlem alınabilir. Benim doktorum böyle açıklamıştı.
1 ay sonra kendi memleketime gitmeyi düşünüyorum canim,dolmuşa binip 2 saat batmana,ordan ucaga binip istanbula,ordan da tekrar ucaga binip antalyaya gitcem.artık olmadi orda girerim ayrintiliya.

Görev sebebiyle grev yani yok canım ya tamamıyla korunmasız ilişki
evet canim ya sorma mecburi grev canim yinede nolur nolmaz prezervatif kullanin.enfeksiyon olabilir yada erken dogum olabilir.tedbiri elden birakmayin derim.ama yinede karar sizin tabi :))

Bende bilmiyorum canim ama ihmal etme arastir gerekirse 1 2 saatlik bir mesafeye gidebilirsen git bence
1 ay sonra uzun yolculuğum var kuzum.o zmaan antalyada girerim artik ayrintiliya.cok Sagol
Öyle, doğru diyorsun valla elimden geleni yapıyorum, dikkat etmeye çalışıyorum canım, İnşallah tekrarlamaz. Hepimizin bebeklerini Allah korusun.
amin canim benim insallah

Sagol kuzum.demekki ayrıntılı ultrason baya önemli anlaşılan.1 ay sonra antalyaya gidicem Allahin izniyle.siirtteyim suan.artik olmadi orda girerim

iyi olmana cok sevindim senin için hayırlısı neyse o olsun canım inşallah biran önce bütün sıkıntıların geçer

Dr yazdı zaten canım parabensiz ve pH değeri ona göreymiş

Yok kuzum gayet iyi dedi ama önlem amaclı anladıgım kadarıyla

Unutmam canım sizi :) Tatilde telefondan uzak olma sözümüz vardı eşimle o yüzden elime almadım desem yeridir.. dün döndük ama kızım hasta ateşi var hafif onunla uğraştık sabaha kadar derken ancak bakmaya fırsatım oldu..
MinikPiranha çok sevindim seni gördüğüme,konu senin devretmeye gerek yok bence. İnşallah herşey yolundadır,daha bu sabah aklımdaydın..

kızına geçmiş olsun canım
dün gece benim kızımında hafif ateşi vardı. hasta olacak sanırım

kızına geçmiş olsun canım
dün gece benim kızımında hafif ateşi vardı. hasta olacak sanırım
Sağol canım,allah hepsine şifa versin.. Havalar dengesiz kuzucuklar hassas.. İçim parçalandı bütün gece,keşke o değilde ben hasta olsam ..

Yine bana yollar göründü yoruldum ya tez için şehir dışına gitmeye asıl yazın dönem bitince gitmem gerekecek haftada üç gün ozaman napıcam bilmiyorum hiç

Çok sinir bozucu bir idrar yolu enfeksiyonum vardı boyna kendini tekrarlayan.Hamilelikten önce antibiyotik içtim,hamileliğimde ise 2 kere yakalandım. Doktor bunun çaresi kuru kızılcık hoşafı dedi.Mutlaka araştırmalısın canım.

Ben de bir aksilik olmazda kurban bayramı tatiline kadar çalışıp sonra ayrılırım işten diye planlıyorum.. allahtan ofisler klimalı. Dışarda çalışana allah kolaylık versin.
Benim mecburi iznim 16 Ağustosta başlıyor. Resmen kaçırıyorum güzelim bayram iznini

Ya hiç duymadım, araştırıyorum hemen. Çok teşekkürler.

Ben de bir aksilik olmazda kurban bayramı tatiline kadar çalışıp sonra ayrılırım işten diye planlıyorum.. allahtan ofisler klimalı. Dışarda çalışana allah kolaylık versin.
bende öyle düşünüyorum ama bakalım dayanabilirmiyim iş benim de klimalı ama yol uzak her gün 1 saat gel git çok zor oluyor

Bacak ağrısı sonucu gittim doktora. Kadın doğumcu ağrıların olması normal ama acaba varis olabilir mi dedi bildiğim kadarıyla yok dedim cerraha yönkendirdi kendisi de magnezyum verdi yine ve idrara baktı. Bir şey çıkmadı şükür ama bol su içmen lazım dedi. 2 litre içiyorum dedim 3 e çıkar dedi. Cerrah da baktı belirgin bir varis yok, hamilelikte olur böyle ağrılar ama eğer bir tarafta şişlik, kızarıklık olursa gel ultrasonda bakalım dedi. Hergün bacaklarının altına yastık koy kalp hizasından yukarda olsun 1 saat öyle yat dedi yarımşar saat arayla da yapabilirsin dedi. Çalışıyorsan orta dereceli varis çorabı da kullanabilirsin dedi.

Kızlar birşey sormak istiyorum. 20. 21. Haftasında olanlar bebeklerinizin hareketlerini nerede hissediyorsunuz. Ben geçen hafta göbek deliğime yakın hissederken 2 3 gündür daha çok kasığıma yakın hissediyorum. Bebeğin pozisyonundan mı kaynaklı acaba yoksa bir sorun mu oldu ki. Endişelendim biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…