- 29 Ekim 2017
- 829
- 1.431
- 33
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #21.681
Öyle, doğru diyorsun valla elimden geleni yapıyorum, dikkat etmeye çalışıyorum canım, İnşallah tekrarlamaz. Hepimizin bebeklerini Allah korusun.Aman dikkat et idrar enfeksiyonu cok tehlikeliymis erken dogumdan tutta bebegini kaybetmeye kadar gidebilirmis.bol bol su iç.her 20 dk ya bir tuvalete git bekle.nolir nolmaz
Senle aynıyız benimde ayrıntılı için 7/20mayıs arası dedi bende biraz daha büyüsün net görelim Nur cemalini diye bekliyorum:)))Canim bende hissetmiyorum valla o yuzden cok merak ediyorum. Benim doktorum ayda bir cagiriyor 1 ay beklemek zor oluyor valla ama dayanicaz neyseki bugun randevum var ayrintili ya da haftaya bakar ondan sonra sa sonuca bakar bu ay cok gormus olurum bebisimi insallah
Iste bana da bugun gun verir artirr.... ahahahaa nur cemali guzelmissssSenle aynıyız benimde ayrıntılı için 7/20mayıs arası dedi bende biraz daha büyüsün net görelim Nur cemalini diye bekliyorum:)))
kan değerlerin çok mu düşük de kan ilacı başladınız canım?günaydın kızlaarr düş minnosumu görmeye gittim
doktor kan ilacıyla balık yagı verdi
canım vajina böljesini su haricinde kimyasal şeylerle temizlenmesini dr lar önermiyor. o bölgenin ph dengesini bozuyormuş. istersen dr una danışBirde ilişkiden sonra WC’ye girin ve temizlenin mutlaka ben parabensiz temizleme jeli ile yıkıyorum her gece
canım meraketme ben de düşük tehlikem ortaya çıktı çıkalı ilişkiyi unuttumBenim koca 3 aydır gorevde oldugu icin unuttuk iliskiyi miliskiyi nerdeeeee
Prezervatif kullanmiyo musunuz cAnim?
canım mümkünse yakın ile git ayrıntılı içinBenim bulundugum sehirde perinatolog yok,herhalde ayrıntılı ultrason diye birsey de yok.hastaneleri gelismemis çünkü.ben ayrintiliya giremiycem galiba
1 ay sonra kendi memleketime gitmeyi düşünüyorum canim,dolmuşa binip 2 saat batmana,ordan ucaga binip istanbula,ordan da tekrar ucaga binip antalyaya gitcem.artık olmadi orda girerim ayrintiliya.Yakın bir şehire gitme ihtimalin varsa mutlaka gir canım, inşallah bir sorun çıkmaz fakat ters bir şey olma ihtimaline karşın Doğumda önlem alınabilir. Benim doktorum böyle açıklamıştı.
evet canim ya sorma mecburi grevGörev sebebiyle grev yani yok canım ya tamamıyla korunmasız ilişki
1 ay sonra uzun yolculuğum var kuzum.o zmaan antalyada girerim artik ayrintiliya.cok SagolBende bilmiyorum canim ama ihmal etme arastir gerekirse 1 2 saatlik bir mesafeye gidebilirsen git bence
amin canim benim insallahÖyle, doğru diyorsun valla elimden geleni yapıyorum, dikkat etmeye çalışıyorum canım, İnşallah tekrarlamaz. Hepimizin bebeklerini Allah korusun.
Sagol kuzum.demekki ayrıntılı ultrason baya önemli anlaşılan.1 ay sonra antalyaya gidicem Allahin izniyle.siirtteyim suan.artik olmadi orda girerimkan değerlerin çok mu düşük de kan ilacı başladınız canım?
canım vajina böljesini su haricinde kimyasal şeylerle temizlenmesini dr lar önermiyor. o bölgenin ph dengesini bozuyormuş. istersen dr una danış
canım meraketme ben de düşük tehlikem ortaya çıktı çıkalı ilişkiyi unuttum
canım mümkünse yakın ile git ayrıntılı için
iyi olmana cok sevindimBu arada kızlar merak etmişsiniz beni bebeğim de ben de iyiyiz çok şükür ama hayatımızda köklü değişiklikler oldu, anca anca alışabiliyorum içinde bulunduğum duruma. Anlatmayı çok isterim ama yanlış anlaşılmaya çok müsait bir konu, ben paramparçayım duymak istemediklerimi söyleyen olur kırarım diye korkuyorum.
Tahmin ettiğiniz gibi uzaktan takip ediyorum sayfayı. Kuzumla ayrıntılıya girdik ama berbat bir hastanede 2 dakikayı doldurmayan bir ayrıntılıydı. Erkek olduğu kesinleşti Tuna koymayı düşünüyoruz ismini. 1 hafta önden gidiyor sağlığı da iyi çok şükür. Hepinizi öpüyoruz
Dr yazdı zaten canım parabensiz ve pH değeri ona göreymişkan değerlerin çok mu düşük de kan ilacı başladınız canım?
canım vajina böljesini su haricinde kimyasal şeylerle temizlenmesini dr lar önermiyor. o bölgenin ph dengesini bozuyormuş. istersen dr una danış
Yok kuzum gayet iyi dedi ama önlem amaclı anladıgım kadarıylakan değerlerin çok mu düşük de kan ilacı başladınız canım?
Unutmam canım sizi :) Tatilde telefondan uzak olma sözümüz vardı eşimle o yüzden elime almadım desem yeridir.. dün döndük ama kızım hasta ateşi var hafif onunla uğraştık sabaha kadar derken ancak bakmaya fırsatım oldu..Ne çok sevenin varmış yahuben üç gün yazmasam kimse farketmez
gerçi sık yazanlar yazmayınca farkediliyor mesela
Ysmdfn güneş kum tatil unuttu bizi hasret0587 yeni eve taşımdı buralara az uğrar oldu bizden kaçmaz
kızına geçmiş olsun canımUnutmam canım sizi :) Tatilde telefondan uzak olma sözümüz vardı eşimle o yüzden elime almadım desem yeridir.. dün döndük ama kızım hasta ateşi var hafif onunla uğraştık sabaha kadar derken ancak bakmaya fırsatım oldu..
MinikPiranha çok sevindim seni gördüğüme,konu senin devretmeye gerek yok bence. İnşallah herşey yolundadır,daha bu sabah aklımdaydın..
Sağol canım,allah hepsine şifa versin.. Havalar dengesiz kuzucuklar hassas.. İçim parçalandı bütün gece,keşke o değilde ben hasta olsam ..kızına geçmiş olsun canım
dün gece benim kızımında hafif ateşi vardı. hasta olacak sanırım
Kurtulamıyorum zaten enfeksiyondan, sürekli tekrar etti. Ama çok yoğun çalışıyorum, 600 dönümlük resortta,sahada oluyorum bazen çıkamıyorum tuvalete, sonra da kalıyor, unutuyorum. Yılların verdiği alışkanlık, inanır mısın saate bakıp ben bir lavaboya gideyim diyorum artık, geldiğinden değil, hissetmiyorum resmen. Organik elma sirkesi içiyorum her akşam, mümkün olduğunca da ofiste oturmaya çalışıyorum artık, yarım saatte bir gidiyorum, şükür kontrol altına aldık enfeksiyonu.
Benim mecburi iznim 16 Ağustosta başlıyor. Resmen kaçırıyorum güzelim bayram izniniBen de bir aksilik olmazda kurban bayramı tatiline kadar çalışıp sonra ayrılırım işten diye planlıyorum.. allahtan ofisler klimalı. Dışarda çalışana allah kolaylık versin.
Ya hiç duymadım, araştırıyorum hemen. Çok teşekkürler.Çok sinir bozucu bir idrar yolu enfeksiyonum vardı boyna kendini tekrarlayan.Hamilelikten önce antibiyotik içtim,hamileliğimde ise 2 kere yakalandım. Doktor bunun çaresi kuru kızılcık hoşafı dedi.Mutlaka araştırmalısın canım.
bende öyle düşünüyorum ama bakalım dayanabilirmiyim iş benim de klimalı ama yol uzak her gün 1 saat gel git çok zor oluyorBen de bir aksilik olmazda kurban bayramı tatiline kadar çalışıp sonra ayrılırım işten diye planlıyorum.. allahtan ofisler klimalı. Dışarda çalışana allah kolaylık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?