- 24 Temmuz 2013
- 1.369
- 1.820
- 333
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #21.701
Ben de göbek çevresinde kıpırtı hissediyorum ama 2 gündür sanki kasıklarıma baskı yapıyor. Duruş pozisyonu olabilirKızlar birşey sormak istiyorum. 20. 21. Haftasında olanlar bebeklerinizin hareketlerini nerede hissediyorsunuz. Ben geçen hafta göbek deliğime yakın hissederken 2 3 gündür daha çok kasığıma yakın hissediyorum. Bebeğin pozisyonundan mı kaynaklı acaba yoksa bir sorun mu oldu ki. Endişelendim biraz.
Aynı o zaman canım. Ben hafta sonu biraz fazla yürüdüm de ondan dolayı endişelendim biraz acaba kötü birşey mi var diye. Sağol cevabın için :)Ben de göbek çevresinde kıpırtı hissediyorum ama 2 gündür sanki kasıklarıma baskı yapıyor. Duruş pozisyonu olabilir
Canım Batman’da bakılıyor bende burdayım ama ben doktor müsade ederse Diyarbakır’a gitmeyi düşünüyorum ayrıntılı içinBenim bulundugum sehirde perinatolog yok,herhalde ayrıntılı ultrason diye birsey de yok.hastaneleri gelismemis çünkü.ben ayrintiliya giremiycem galiba
Kızlar birşey sormak istiyorum. 20. 21. Haftasında olanlar bebeklerinizin hareketlerini nerede hissediyorsunuz. Ben geçen hafta göbek deliğime yakın hissederken 2 3 gündür daha çok kasığıma yakın hissediyorum. Bebeğin pozisyonundan mı kaynaklı acaba yoksa bir sorun mu oldu ki. Endişelendim biraz.
yok canım korkma bebek sürekli hareket halinde artık değişiklik gösterebilir gün gün . mesela benim bıddık dün akşam hep göbeğimin baya aşağısında döndü durdu pıt pıtKızlar birşey sormak istiyorum. 20. 21. Haftasında olanlar bebeklerinizin hareketlerini nerede hissediyorsunuz. Ben geçen hafta göbek deliğime yakın hissederken 2 3 gündür daha çok kasığıma yakın hissediyorum. Bebeğin pozisyonundan mı kaynaklı acaba yoksa bir sorun mu oldu ki. Endişelendim biraz.
Aaaa yakindaymisiz bende siirtteyim canim,batmanda bakiliyorsa diyarbakira neden gidiyorsun canim?Canım Batman’da bakılıyor bende burdayım ama ben doktor müsade ederse Diyarbakır’a gitmeyi düşünüyorum ayrıntılı için
bnmde değişiyo zaman zaman genelde göbegimin alt sag tarafında bide kasıklara yakın hissediyorumKızlar birşey sormak istiyorum. 20. 21. Haftasında olanlar bebeklerinizin hareketlerini nerede hissediyorsunuz. Ben geçen hafta göbek deliğime yakın hissederken 2 3 gündür daha çok kasığıma yakın hissediyorum. Bebeğin pozisyonundan mı kaynaklı acaba yoksa bir sorun mu oldu ki. Endişelendim biraz.
Benim mecburi iznim 16 Ağustosta başlıyor. Resmen kaçırıyorum güzelim bayram iznini
Ya hiç duymadım, araştırıyorum hemen. Çok teşekkürler.
Ben hep kasığıma yakın hissediyorum sag tarafta. 2haftadir sadece 1 defa göbek deliğimin altında hissettim. Oda 4 parmak altında falan. Bence bir sorun yoktur. Tamamen durusla ilgilidir.Kızlar birşey sormak istiyorum. 20. 21. Haftasında olanlar bebeklerinizin hareketlerini nerede hissediyorsunuz. Ben geçen hafta göbek deliğime yakın hissederken 2 3 gündür daha çok kasığıma yakın hissediyorum. Bebeğin pozisyonundan mı kaynaklı acaba yoksa bir sorun mu oldu ki. Endişelendim biraz.
bende geçen haftadan beri yoğunluktan giremedim sayfalarda baya ilerlemiş tam okuyamadım bile hoşgeldin MinikPiranha. umarım en kısa sürede her şey yoluna girer.Hoşbuldum canım, Allah razı olsun ben sürekli takipteydim sizi. Geçen zaman sadece ilacım Allah'tan çabuk geçiyor günler.
canım Allah en kısa zamanda şifa verir inşallah . içini ferah tut sen çok geçmiş olsunHepinizden Allah razı olsun kızlar, tek tek dönemedim.
Durumda değişiklik yok. Enfeksiyon değeri 5 çıktı dün antibiyotik iğneye de başlandı. Yarın tekrar tahlil ve ultrason olacak. Su gelmeye devam ediyor, ek olarak vajinal ultrasondan kaynaklı pembe akıntı.
Doktor haftası küçük diye pek umutlu değil ama bekliyoruz biz ümitle.
Evet:) panik, heyecanli, telasli, endiseli aklima gelenler bunlar. Yani senin kizlar sunu bunu yedim bebege zararli midir yada bidon tasidim zararli midir diye sorularini görünce yüzümde bi tebessüm olmuyor degil :)Sana da mi cok panik geldim :)))))
17. Haftada yüzde 80 kiz dedi, 19. Haftada kesin artik dedi.bana da 16. haftada %90 kız dedi 20 de ayrıntılı da kesinleşecek bende değişir mi diye düşünüyorum kızım olmasını çok çok istiyorum hayırlısı artık senin kaçıncı haftada kesin oldu
Benimde pazartesi gün kontrolüm var bende sorucam inşallah doktoruma :)Ben hep kasiklarima yakin hissediyorum detayli ultrasonda bacaklari göbek deligiminin üstündeydi ama ben orda hala hic hissetmiyorum plasenta anterior yaziyor raporda ön duvardaymış sanirim ondanmıdır nedir hala hissetmiyorum yukarda bugun 3 gibi randevum var sorucam doktora
Benimki bide bazen aşağı doğrı vuruyor sanırım vajinada hissediyorum tam. Çok rahatsız edici bir his o.yok canım korkma bebek sürekli hareket halinde artık değişiklik gösterebilir gün gün . mesela benim bıddık dün akşam hep göbeğimin baya aşağısında döndü durdu pıt pıt
Benimde aynı şekilde göbek deliğimin 1 2 parmak altında sağ taraftaydı hep. Bugün hele kasıkta baya net şekilde hissettim. Yani iyi olsunlarda çok güzel bi duyguymuş :)bnmde değişiyo zaman zaman genelde göbegimin alt sag tarafında bide kasıklara yakın hissediyorum
Öyledir inşallah zaten sizlerin yorumunu okuyunca rahatladım :) endişelenmek yerine keyfini çıkarayım artık :)Ben hep kasığıma yakın hissediyorum sag tarafta. 2haftadir sadece 1 defa göbek deliğimin altında hissettim. Oda 4 parmak altında falan. Bence bir sorun yoktur. Tamamen durusla ilgilidir.
bugün sabah eşim ilk defa tekmesine denk geldi sen mi yapıyosun diyoBenimde pazartesi gün kontrolüm var bende sorucam inşallah doktoruma :)
Benimki bide bazen aşağı doğrı vuruyor sanırım vajinada hissediyorum tam. Çok rahatsız edici bir his o.
Benimde aynı şekilde göbek deliğimin 1 2 parmak altında sağ taraftaydı hep. Bugün hele kasıkta baya net şekilde hissettim. Yani iyi olsunlarda çok güzel bi duyguymuş :)
Öyledir inşallah zaten sizlerin yorumunu okuyunca rahatladım :) endişelenmek yerine keyfini çıkarayım artık :)
Canım bilmediğimden soruyorum mecburi izninin tarihini nasıl hesaplayabiliyosun? Benim doğum tarihim belirsiz doktor önümüzdeki haftalardaki gelişimine bağlı 38-42 haftalar arası olabilir dedi 1 aylık zaman dilimi verdi yani..
Kaç gündür uğraşıyorum hissetsin diye ama yok. Eli hissediyormudur nedir ben kendi elimi de koysam hiç hareket etmiyor. Elimi çekiyorum hareket ediyor :) nazlı çıktı bizim oğlan :)bugün sabah eşim ilk defa tekmesine denk geldi sen mi yapıyosun diyo
onlarda sürekli hissedebilse keske
Canım 33. haftana girdiğinde izne ayrılabiliyorsun istersen, ama Doktorun, senin doğuma var daha diye çalışabilir raporu verirse 4 hafta daha çalışabiliyorsun ama 38. haftaya girdiğin gün izne ayrılmak zorundasın. Bebek ister izne ayrıldığın gün doğsun ister 42. haftaya kadar beklesin, 38. hafadan sonra çalışılması yasak. Benim tam 16 Ağustos günü 37+0 yani 38. haftam oluyor. Banu Çiftçinin appinde zaman çizelgesi var, oradan bakabilirsin.
Göbek civarı,kasık civarı,yanlarda heryerde hissediyorum. Duruşuyla alakalı bence. Biyerden eliyle biyerden ayağıyla vuruyor :)Kızlar birşey sormak istiyorum. 20. 21. Haftasında olanlar bebeklerinizin hareketlerini nerede hissediyorsunuz. Ben geçen hafta göbek deliğime yakın hissederken 2 3 gündür daha çok kasığıma yakın hissediyorum. Bebeğin pozisyonundan mı kaynaklı acaba yoksa bir sorun mu oldu ki. Endişelendim biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?