2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ben de göbek çevresinde kıpırtı hissediyorum ama 2 gündür sanki kasıklarıma baskı yapıyor. Duruş pozisyonu olabilir

Benim bulundugum sehirde perinatolog yok,herhalde ayrıntılı ultrason diye birsey de yok.hastaneleri gelismemis çünkü.ben ayrintiliya giremiycem galiba
Canım Batman’da bakılıyor bende burdayım ama ben doktor müsade ederse Diyarbakır’a gitmeyi düşünüyorum ayrıntılı için

gercekten bu sıcaklara dayanamıyoruz son zamnlarda nasıl calısırız bilmem
dün doktora gtmek için evden cıktım maksimum 30dk dısarda kalmısımdır eve zor attım kendimi

Ben hep kasiklarima yakin hissediyorum detayli ultrasonda bacaklari göbek deligiminin üstündeydi ama ben orda hala hic hissetmiyorum plasenta anterior yaziyor raporda ön duvardaymış sanirim ondanmıdır nedir hala hissetmiyorum yukarda bugun 3 gibi randevum var sorucam doktora

yok canım korkma bebek sürekli hareket halinde artık değişiklik gösterebilir gün gün . mesela benim bıddık dün akşam hep göbeğimin baya aşağısında döndü durdu pıt pıt

bnmde değişiyo zaman zaman genelde göbegimin alt sag tarafında bide kasıklara yakın hissediyorum

Benim mecburi iznim 16 Ağustosta başlıyor. Resmen kaçırıyorum güzelim bayram iznini

Ya hiç duymadım, araştırıyorum hemen. Çok teşekkürler.

Canım bilmediğimden soruyorum mecburi izninin tarihini nasıl hesaplayabiliyosun? Benim doğum tarihim belirsiz doktor önümüzdeki haftalardaki gelişimine bağlı 38-42 haftalar arası olabilir dedi 1 aylık zaman dilimi verdi yani..

Ben hep kasığıma yakın hissediyorum sag tarafta. 2haftadir sadece 1 defa göbek deliğimin altında hissettim. Oda 4 parmak altında falan. Bence bir sorun yoktur. Tamamen durusla ilgilidir.

Hoşbuldum canım, Allah razı olsun ben sürekli takipteydim sizi. Geçen zaman sadece ilacım Allah'tan çabuk geçiyor günler.
bende geçen haftadan beri yoğunluktan giremedim sayfalarda baya ilerlemiş tam okuyamadım bile hoşgeldin MinikPiranha. umarım en kısa sürede her şey yoluna girer.
bu ara ayrıntılıya girenlerin de her şey yolundadır umarım . bakalım benim de cuma günü kontrol var ayrıntılıya giricem .

canım Allah en kısa zamanda şifa verir inşallah . içini ferah tut sen çok geçmiş olsun

Sana da mi cok panik geldim :)))))
Evet:) panik, heyecanli, telasli, endiseli aklima gelenler bunlar. Yani senin kizlar sunu bunu yedim bebege zararli midir yada bidon tasidim zararli midir diye sorularini görünce yüzümde bi tebessüm olmuyor degil :)

Benimde pazartesi gün kontrolüm var bende sorucam inşallah doktoruma :)
yok canım korkma bebek sürekli hareket halinde artık değişiklik gösterebilir gün gün . mesela benim bıddık dün akşam hep göbeğimin baya aşağısında döndü durdu pıt pıt
Benimki bide bazen aşağı doğrı vuruyor sanırım vajinada hissediyorum tam. Çok rahatsız edici bir his o.

bnmde değişiyo zaman zaman genelde göbegimin alt sag tarafında bide kasıklara yakın hissediyorum
Benimde aynı şekilde göbek deliğimin 1 2 parmak altında sağ taraftaydı hep. Bugün hele kasıkta baya net şekilde hissettim. Yani iyi olsunlarda çok güzel bi duyguymuş :)

Ben hep kasığıma yakın hissediyorum sag tarafta. 2haftadir sadece 1 defa göbek deliğimin altında hissettim. Oda 4 parmak altında falan. Bence bir sorun yoktur. Tamamen durusla ilgilidir.
Öyledir inşallah zaten sizlerin yorumunu okuyunca rahatladım :) endişelenmek yerine keyfini çıkarayım artık :)

bugün sabah eşim ilk defa tekmesine denk geldi sen mi yapıyosun diyo
onlarda sürekli hissedebilse keske

Canım 33. haftana girdiğinde izne ayrılabiliyorsun istersen, ama Doktorun, senin doğuma var daha diye çalışabilir raporu verirse 4 hafta daha çalışabiliyorsun ama 38. haftaya girdiğin gün izne ayrılmak zorundasın. Bebek ister izne ayrıldığın gün doğsun ister 42. haftaya kadar beklesin, 38. hafadan sonra çalışılması yasak. Benim tam 16 Ağustos günü 37+0 yani 38. haftam oluyor. Banu Çiftçinin appinde zaman çizelgesi var, oradan bakabilirsin.

bugün sabah eşim ilk defa tekmesine denk geldi sen mi yapıyosun diyo
onlarda sürekli hissedebilse keske
Kaç gündür uğraşıyorum hissetsin diye ama yok. Eli hissediyormudur nedir ben kendi elimi de koysam hiç hareket etmiyor. Elimi çekiyorum hareket ediyor :) nazlı çıktı bizim oğlan :)

Yani istesek bile 37+1de iş yerinde olamıyor muyuz bana kalsa tüm izinleri doğum sonrasına kullanıcam :)

Göbek civarı,kasık civarı,yanlarda heryerde hissediyorum. Duruşuyla alakalı bence. Biyerden eliyle biyerden ayağıyla vuruyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…