2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Aaa demekki normal her seferinde çocuğumu düşünüyorum birinde doğurmuş oluyorum daha çok küçük napıcam ben diyorum . Bir diğerinde hamileyken bana bunu nasıl yaptı diyorum falan
Malesef bende ayni durumdayım geçen hatta buraya da yazmıştım.Benimkisi baya kötüydü burada yazilanlardan etkilenmişim heralde şimdi tekrar dillendirmiyim ama çok gerçekçiydi

Herkese mutlu pazarlar, hava Harika bizim sahilde edebiyat şenliği war süper kitaplar aldım kendime, telefonu elimden bırakıp okuyabilirsem sürekli alışveriş sayfalarındayım Harika bi bebek arabası buldum ve e bebekte de test ettim. Sanırım ondan alacağım peg perego çok kullanışlı, bu arada kızlar travel alırken içi hem puset hem oturak olanlara dikkat edim içi küçük oluyor çocuk 3ywşına gelince ayaklarını koyacak yer olmuyor küçük kalıyır.

Eklentiler

• 178D27AD-149E-4C33-B4CE-37A6F290187B.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 202
Neden sürekli tekrarlıyor acaba sebebi neymiş? Çok geçmiş olsun sirkeli pamuk kompresi duymuştum ama o mantar içindi sanırım.
Nerde bu dr canım ve fiyatı nedir bende bu hafta gireceğim hastanede de war ama emin değilim nasıl olduğundan

Geçmiş olsun canım merak etme kolaycana atlatırsın enfeksiyonu.Kasılma olduğu nasıl anlaşılıyor ki?
Karın geriliyor top gibi sertleşiyor bi kaç saniye ya da 1.2dskşka falan

Ya bende rahimden konizasyonnoperasyonu oldum geçen yıl ve rahim ağzımın bir kısmı alındı operasyonla bi dr erken Doğum olur dedi kendi ameliyatımı yaptığım dr ben yarım cm kısalttım bişey Olmaz dedi. Bende auiyrıntılıyı bekliyorum işin uzmanı görsün bakalım ne diyecek korkmaya başladım heyet raporunu neden aldın.

Korkma canım zaten sorun olsa normal muayene de fark ederlerdi. Ayrıntılıda da olumlu söylerler inşallah. Doktorum olmayan bir özel hastaneyee gittim öğretmenim cok ayaktayım, rahim ağzım kısalmış dedim. Muayene etti evet istirahat gerekli dedi, ama bizim burda paralı dedisorun olmaz siz yeter ki verin dedim. 1 saat içinde aldım.

İstanbul kadıköude sonomed görüntüleme merkezi cnmrandevu isterken doktor swçiminiz var mı diyorlar nahit beyi talep edebilirsin. Süper radyolog

Anneler gününüz kutlu olsun kızlar.Senelerce her anneler gününde bu anneler gününe kadar hamile olayım diye dua ederdim sonunda oldu. İnşallah sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi.İstanbul'a gittik dün sabah annemi buraktık annem yengemle avm ye gittik bu cicileri aldım önceden bir hastane çıkışı birkaç badi nevresim uyku seti almıştım onları da bir ara çekerim.Dayım hepimizi çiçek almış ve pasta almışlar bana kutlamak için çok güzeldi.Eşim de sürpriz kolye ve bileklik almış çok mutlu oldum çok güzel bir haftasonuydu yeni döndük

Eklentiler

• IMG-20180513-WA0025.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 210
Cok güzeller canım güle güle kullansın oğluşun

Selam kızlar, kalçalarım ağrıyor, ayaklarım ağrıyor hep yatıyorum. Yaşlılar gibiyim her yerim sızlıyor

Bebek arabası biz çok araştırdık bütçeyi de fazla zorlamayacak şekilde joie literax 4 travel modelini aldık.
Puset çok fazla kullanmayacağım için ileri seviyeyi düşünerek karar verdik.
Şu an aklımda yatak mevzusu var onu araştırmadayım park yatak mı beşik mi karar veremiyorum

Bilmiyorum ki sebebini temizliğe özen gösteriyorum bol su içiyorum ama yok başıma bela oldu

Selam kızlar, kalçalarım ağrıyor, ayaklarım ağrıyor hep yatıyorum. Yaşlılar gibiyim her yerim sızlıyor
Bebislerimiz büyüyor kilo alıyor üstüne bizde kilo alıyoruz agırlasıyoruz artık. Benimde bacaklarım sızlıyor resmen. Kolay değil canım vücudun dengesi değişti

Kızlar sağolun, hepimizin günü kutlu olsun. Bıdığım bana şiir yazmış. Çok duygulandırdı benı. Rabbım hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlat versin.

Ödem ellerde, ayaklarda, bacaklarda, yuzde oluyor. Şişiyorsun işte. Bastırdığın yer uzun sure beyaz kalıyor. Kasılmam ise baya oluyor, 7-8 kere oluyordur.

Ödem yok o zaman şükür ama canım çok değilmi işte 7,8 kere doktorun 7,8 kere olmasına normal mi dedi yani yarın bakalım bizim doktor ne diyecek

Ödem yok o zaman şükür ama canım çok değilmi işte 7,8 kere doktorun 7,8 kere olmasına normal mi dedi yani yarın bakalım bizim doktor ne diyecek

Senın kac kere oluyor? Doktorum kac kere oluyor dıye sormadı, bende söylemedim. Çok uzun zamandır yaşadığım için bır zararı yoktur dıye düşündüm açıkçası.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…