- 3 Aralık 2015
- 255
- 323
- 33
- 36
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #23.281
Malesef bende ayni durumdayım geçen hatta buraya da yazmıştım.Benimkisi baya kötüydü burada yazilanlardan etkilenmişim heralde şimdi tekrar dillendirmiyim ama çok gerçekçiydiAaa demekki normal her seferinde çocuğumu düşünüyorum birinde doğurmuş oluyorum daha çok küçük napıcam ben diyorum . Bir diğerinde hamileyken bana bunu nasıl yaptı diyorum falan
Neden sürekli tekrarlıyor acaba sebebi neymiş? Çok geçmiş olsun sirkeli pamuk kompresi duymuştum ama o mantar içindi sanırım.Kızlar ben acilde idrar testi yaptırdım lökosit sayısı 100 çıkmış doktorda yok haftasonu nasıl geçer bu keseyi delebiliyormuş enfeksiyon çok korkuyorum 10 gün önce 25 çıkmıştı bir içimlik toz kullandım monurol geçmişti yine olmuş
Nerde bu dr canım ve fiyatı nedir bende bu hafta gireceğim hastanede de war ama emin değilim nasıl olduğundanHerkese selaaam
Ayrıntılıdan geldim bugün. Özel bir görüntüleme merkezinde uzman radyaloga baktırdım (istanbul sonomed - nahit bey) ben çok memnun kaldım ben sormadan her detayı söyledi. Yurtdışından ödül almış bir doktormuş zaten sonradan araştırdım.. şu an için çok şükür bir sıkıntı yok. Bir 4d resim de benden geliyor :)Eki Görüntüle 2145925
Karın geriliyor top gibi sertleşiyor bi kaç saniye ya da 1.2dskşka falanGeçmiş olsun canım merak etme kolaycana atlatırsın enfeksiyonu.Kasılma olduğu nasıl anlaşılıyor ki?
Ya bende rahimden konizasyonnoperasyonu oldum geçen yıl ve rahim ağzımın bir kısmı alındı operasyonla bi dr erken Doğum olur dedi kendi ameliyatımı yaptığım dr ben yarım cm kısalttım bişey Olmaz dedi. Bende auiyrıntılıyı bekliyorum işin uzmanı görsün bakalım ne diyecekSelam annisler
Benim her günüm duayla geçiyor.
Bugün riskli gebelik uzmanına gittim, vajinal rahim ağzı uzunluğuna baktı 3.05 cm çıktı, korkma bu bizi rahat götürür yeter ki istirahat et, uzun yolculuk yapma dedi. 300 TL karşılığında bir heyet raporu aldık! Sağlık olsun...
Bebeğin iri ve biraz suyun fazla dedi. Açlık tokluk sekerim de iyi çıkıyor ama hayırlısı artık.
trueliving_ bu kasılma olayını çok araştırdım. Düzenli değilse ve şiddeti giderek artmiyorsa korkma. Bir de büyük tuvaletin varmış gibi bir his oluyormuş.
sevcan642 canım senin bebiş artist olacak galiba ne güzel pozlar vermiş masallah
Ya bende rahimden konizasyonnoperasyonu oldum geçen yıl ve rahim ağzımın bir kısmı alındı operasyonla bi dr erken Doğum olur dedi kendi ameliyatımı yaptığım dr ben yarım cm kısalttım bişey Olmaz dedi. Bende auiyrıntılıyı bekliyorum işin uzmanı görsün bakalım ne diyecekkorkmaya başladım heyet raporunu neden aldın.
İstanbul kadıköude sonomed görüntüleme merkezi cnmrandevu isterken doktor swçiminiz var mı diyorlar nahit beyi talep edebilirsin. Süper radyologNeden sürekli tekrarlıyor acaba sebebi neymiş? Çok geçmiş olsun sirkeli pamuk kompresi duymuştum ama o mantar içindi sanırım.
Nerde bu dr canım ve fiyatı nedir bende bu hafta gireceğim hastanede de war ama emin değilim nasıl olduğundan
Cok güzeller canım güle güle kullansın oğluşunAnneler gününüz kutlu olsun kızlar.Senelerce her anneler gününde bu anneler gününe kadar hamile olayım diye dua ederdim sonunda oldu. İnşallah sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi.İstanbul'a gittik dün sabah annemi buraktık annem yengemle avm ye gittik bu cicileri aldım önceden bir hastane çıkışı birkaç badi nevresim uyku seti almıştım onları da bir ara çekerim.Dayım hepimizi çiçek almış ve pasta almışlar bana kutlamak için çok güzeldi.Eşim de sürpriz kolye ve bileklik almış çok mutlu oldum çok güzel bir haftasonuydu yeni döndük
İzmirdeyim ben westpark açıldı ordan baya karlı oldu alışverişimizBen de bugun başlayacağım alışverişe hangi ildesin cnm hangi avm
Bebek arabası biz çok araştırdık bütçeyi de fazla zorlamayacak şekilde joie literax 4 travel modelini aldık.Merhaba baya bisey almışsınız. Bizde bayramdan sonra başlıcaz inşallah. Bebek arabasi hangi marka model aldınız. Şu bebek arabaları kafamı çok karıştırıyor. Beğendiğim modeller çok pahalı zaten sadece görünüşlerini beğeniyorum bende. Hiç kullanmadım daha önce. Hem kullanışlı hemde uzun süre gitsin istiyorum hemde hafif olsun istiyorum. Hemde uygun olsun istiyorum ama.
Bilmiyorum ki sebebini temizliğe özen gösteriyorum bol su içiyorum ama yok başıma bela olduNeden sürekli tekrarlıyor acaba sebebi neymiş? Çok geçmiş olsun sirkeli pamuk kompresi duymuştum ama o mantar içindi sanırım.
Nerde bu dr canım ve fiyatı nedir bende bu hafta gireceğim hastanede de war ama emin değilim nasıl olduğundan
Bebislerimiz büyüyor kilo alıyor üstüne bizde kilo alıyoruz agırlasıyoruz artık. Benimde bacaklarım sızlıyor resmen. Kolay değil canım vücudun dengesi değiştiSelam kızlar, kalçalarım ağrıyor, ayaklarım ağrıyor hep yatıyorum. Yaşlılar gibiyim her yerim sızlıyor
Ebe hemşire ödemin varmı diyo ama onun nasıl anlaşıldığını bilmiyorum sadece ellerimde şişlik yok ama bunu biliyorum inşallah iyidir yavrularımız bu arada kasılmaların gün içinde kaç kez oluyo
Ödem yok o zaman şükür ama canım çok değilmi işte 7,8 kere doktorun 7,8 kere olmasına normal mi dedi yani yarın bakalım bizim doktor ne diyecekKızlar sağolun, hepimizin günü kutlu olsun. Bıdığım bana şiir yazmış. Çok duygulandırdı benı. Rabbım hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlat versin.
Ödem ellerde, ayaklarda, bacaklarda, yuzde oluyor. Şişiyorsun işte. Bastırdığın yer uzun sure beyaz kalıyor. Kasılmam ise baya oluyor, 7-8 kere oluyordur.
Ödem yok o zaman şükür ama canım çok değilmi işte 7,8 kere doktorun 7,8 kere olmasına normal mi dedi yani yarın bakalım bizim doktor ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?