2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Silver Cross Wayfarer Bebek Arabası hakkında duyumlarınız var mı joker baby de 4000 tlden 2100 e düşmüş içinde portbebe ve anakucağı da var. Ben internette pek yorum göremedim ama almayı düşünüyorum. Olumlu olumsuz bişeyler duydunuz mu

Benim sepet beşiğim var 6ay sonrası için bende park yatak istiyorum diğer ikiside park yatakta yattı memnundum kullanışlı bişey bulursan yazda fikir olsun
Bilmiyorum ki sebebini temizliğe özen gösteriyorum bol su içiyorum ama yok başıma bela oldu
Son olur inşallah çamaşır seçiminede dikkat et.
Seti bende beğendim ama hiç yorum yok görüp test etme fırsatın olursa yaz mutlaka cnm

Günaydın kizlarr dün akşam acilde suyun fazla araştırılması gerekiyor denildi moralim çok bozuk bugün kendi doktoruma gidicem böyle bişey olan var mi

Günaydın kizlarr dün akşam acilde suyun fazla araştırılması gerekiyor denildi moralim çok bozuk bugün kendi doktoruma gidicem böyle bişey olan var mi
Arkadaşımın da aynıydı. Hem su fazla hemde bebek olması gerekenden kiloluydu hep 2 hafta önden gitti. Gebelik şekerinden süphelenip 2 kez şeker yüklemesi yaptılar hatta hiç bir sorun çıkmadı. Tabi ki bakılmasında fayda var ama her suyu fazla olanda da sorun olmuyor.

Kuzenimin de suyu fazlaydı hatta acile sancım var diye gittiler orada öğrendiler 26. hafta falandı. Şeker yüklemesi yapıldı bir sorun çıkmadı, bebeğin organlarına bakıldı bir sorun yoktu. 1 ay sonra kendiliğinden düzeldi. Tabii ki araştırılsın ama canını çok sıkma bazen sebepsiz olabiliyormuş. Zamanında sorunsuz bir şekilde bebeğini kucağına aldı.

günaydın anneleeerr mutlu haftalarr
hafta sonu cok yoruldum yorgan kılıflarını yıkadım yorganları bazanın altına kaldırdık eşimle kışlıkları falan kaldırdım
bide ramazanlık hoşaf yaptım 5 kavanoz misafir gelince hazır açar koyarım diye

Ellerine sağlık canım ne güzel yapmışsınız bende yarın yapıcam inşallah. Hafta sonu açıköğretimde görevliydim sonrada gezdik birkaç şey aldık bana bebişe ondan hiç birşey yapamadım.

Ellerine sağlık canım ne güzel yapmışsınız bende yarın yapıcam inşallah. Hafta sonu açıköğretimde görevliydim sonrada gezdik birkaç şey aldık bana bebişe ondan hiç birşey yapamadım.
neler aldınız bebegeee
bazayı tek acamıytorum ondan eşimi yakalamışken yaptıraym dedim bende perde flan taktırdım en son kactı zaten

Biz de Joie Chrome aldık inşallah memnun kalırız.
Park yatakları ben de seviyordum ama anne yanı olması açısından beşik aldık bakalım

neler aldınız bebegeee
bazayı tek acamıytorum ondan eşimi yakalamışken yaptıraym dedim bende perde flan taktırdım en son kactı zaten
Aman diyim zaten bazayı sakın sen açma çok ağırlar bişi olur falan. Bebişe şişme mont falan aldık 9-12 aylık seneye giyer diye lcw'da falan indirim vardı :). Banada iç çamaşırı aldık baya bir çünkü sağolsun büyüyen memişler yüzünden hiç bir sütyen olmuyor. Hamile külotu aldık. Lohusa geceliği baktım baya ama beğenemedim hiç birşey.

Merhaba kızlar sizi sürekli takip ediyorum ama yazamıyorum daha önce bi kaç kere işten fırsat bulup yazmıştım... Detaylı ultrasona giren arkadaşlar ben geçtiğimiz cumartesi detaylı ultrasona girdim. Doktor bebeğin bi böbreğini göremedi. Benimde normalde böbreğimin bir tanesi olması gerekn yerden daha aşağıda ama bunun bu zamana kadar hiç farkına vaarmadık. Tüp bebek tedavisi sırasında Memorialdeki doktorum tesadüfen farketti. Ama bana bi zararı yok. Sadece olması gereken yerden farklı bir yerde. Yoksa çalışmasında vs. herhangi bir skıntı yok. Doktor baktığında 21+3 günlüktüm. Bebeğin pozisyonu da incelemek için pek müsait değildi. Sırtı karnıma dönük ve doktor ne yaptıysa çok fazla inceleyemedi. 10 gün sonrası için tekrardan kontrolüm var. Kızlar daha önce aranızda böyle bir seyle karşılaşan var mı? Doktor bebeğin mesanesi dolu amniyon sıvısı iyi bu idrar yaptığını gösteriyor diyor ama tek böbreğinin olmaması ihtimali çok yüksek. Çok korkuyorum bu konuda tecrübeli ya da etrafında bu sorunla uğraşan birileri var mı? 3 4 gündür ağlamaktan helak oldum. Bir şey söyleyin lütfen

ay evet bnmde olmuyo allahtan ceyizde 1 2 tane büyük beden varmış
lohusa geceligi ben instagramda begendm bi tane hosuma gitti ama beden nasıl secerim denemeden diye alamıyorm

Bende internetten beğendim ama bedene emin olamıyorum son zamanlar kaç kilo alırım bedenim ne olur hiç bilmiyorum
o yüzden biz en sona kalcaz sanırım öncelik bebeklerin olcak
ben ceyizden 2 tane pijama cıkardım kendime büyük beden biri kısa kollu kaprili digeri uzun kollu ikiside pamuklu terletmezde hem
anacım sagolsun ceyiz hazırlarken hamileliği bile düşünüp büyük büyük almış bazı seyleri

Günaydın kızlar
Ne güzel bebişlere eşyalar alınmaya başlanmış. Ben daha hiç bir şey almadım. Yaşadığım yer çok küçük güzel şeyler yok, internetten de güvenemiyorum, kendim görüp seçmek istiyorum. Memlekete gittiğimde annemle bakacağım temmuzda. Kıyafet dışındakileri emzik, biberon, küvet vs onları internetten alacağım. Çok mu geçe bırakıyorum acaba

hayır canım neden geç olsun. sende para biriktir bi anda bütün istediklerini alırsın hem daha eğlenceli olur
bnm banyo takımını vs ablam alıcak o yüzden hiç girmiyorum o işlere bana da alcak bişey kalmıyo cok sıkıcı oturup beklemek

merhaba
hpv mi var. bende hpv var onu önerdiler ama yaptımadan bebek geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…