- 5 Mayıs 2011
- 567
- 578
- 103
- 33
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #23.301
Benim sepet beşiğim var 6ay sonrası için bende park yatak istiyorum diğer ikiside park yatakta yattı memnundum kullanışlı bişey bulursan yazda fikir olsunBebek arabası biz çok araştırdık bütçeyi de fazla zorlamayacak şekilde joie literax 4 travel modelini aldık.
Puset çok fazla kullanmayacağım için ileri seviyeyi düşünerek karar verdik.
Şu an aklımda yatak mevzusu var onu araştırmadayım park yatak mı beşik mi karar veremiyorum
Son olur inşallah çamaşır seçiminede dikkat et.Bilmiyorum ki sebebini temizliğe özen gösteriyorum bol su içiyorum ama yok başıma bela oldu
Seti bende beğendim ama hiç yorum yok görüp test etme fırsatın olursa yaz mutlaka cnmSilver Cross Wayfarer Bebek Arabası hakkında duyumlarınız var mı joker baby de 4000 tlden 2100 e düşmüş içinde portbebe ve anakucağı da var. Ben internette pek yorum göremedim ama almayı düşünüyorum. Olumlu olumsuz bişeyler duydunuz mu
Arkadaşımın da aynıydı. Hem su fazla hemde bebek olması gerekenden kiloluydu hep 2 hafta önden gitti. Gebelik şekerinden süphelenip 2 kez şeker yüklemesi yaptılar hatta hiç bir sorun çıkmadı. Tabi ki bakılmasında fayda var ama her suyu fazla olanda da sorun olmuyor.Günaydın kizlarr dün akşam acilde suyun fazla araştırılması gerekiyor denildi moralim çok bozuk bugün kendi doktoruma gidicem böyle bişey olan var mi
Kuzenimin de suyu fazlaydı hatta acile sancım var diye gittiler orada öğrendiler 26. hafta falandı. Şeker yüklemesi yapıldı bir sorun çıkmadı, bebeğin organlarına bakıldı bir sorun yoktu. 1 ay sonra kendiliğinden düzeldi. Tabii ki araştırılsın ama canını çok sıkma bazen sebepsiz olabiliyormuş. Zamanında sorunsuz bir şekilde bebeğini kucağına aldı.Günaydın kizlarr dün akşam acilde suyun fazla araştırılması gerekiyor denildi moralim çok bozuk bugün kendi doktoruma gidicem böyle bişey olan var mi
Ellerine sağlık canım ne güzel yapmışsınız bende yarın yapıcam inşallah. Hafta sonu açıköğretimde görevliydim sonrada gezdik birkaç şey aldık bana bebişe ondan hiç birşey yapamadım.günaydın anneleeerr mutlu haftalarr
hafta sonu cok yoruldum yorgan kılıflarını yıkadım yorganları bazanın altına kaldırdık eşimle kışlıkları falan kaldırdım
bide ramazanlık hoşaf yaptım 5 kavanoz misafir gelince hazır açar koyarım diye
neler aldınız bebegeeeEllerine sağlık canım ne güzel yapmışsınız bende yarın yapıcam inşallah. Hafta sonu açıköğretimde görevliydim sonrada gezdik birkaç şey aldık bana bebişe ondan hiç birşey yapamadım.
Bebek arabası biz çok araştırdık bütçeyi de fazla zorlamayacak şekilde joie literax 4 travel modelini aldık.
Puset çok fazla kullanmayacağım için ileri seviyeyi düşünerek karar verdik.
Şu an aklımda yatak mevzusu var onu araştırmadayım park yatak mı beşik mi karar veremiyorum
Aman diyim zaten bazayı sakın sen açma çok ağırlar bişi olur falan. Bebişe şişme mont falan aldık 9-12 aylık seneye giyer diye lcw'da falan indirim vardı :). Banada iç çamaşırı aldık baya bir çünkü sağolsun büyüyen memişler yüzünden hiç bir sütyen olmuyor. Hamile külotu aldık. Lohusa geceliği baktım baya ama beğenemedim hiç birşey.neler aldınız bebegeee
bazayı tek acamıytorum ondan eşimi yakalamışken yaptıraym dedim bende perde flan taktırdım en son kactı zaten
ay evet bnmde olmuyoAman diyim zaten bazayı sakın sen açma çok ağırlar bişi olur falan. Bebişe şişme mont falan aldık 9-12 aylık seneye giyer diye lcw'da falan indirim vardı :). Banada iç çamaşırı aldık baya bir çünkü sağolsun büyüyen memişler yüzünden hiç bir sütyen olmuyor. Hamile külotu aldık. Lohusa geceliği baktım baya ama beğenemedim hiç birşey.
Bende internetten beğendim ama bedene emin olamıyorum son zamanlar kaç kilo alırım bedenim ne olur hiç bilmiyorumay evet bnmde olmuyoallahtan ceyizde 1 2 tane büyük beden varmış
lohusa geceligi ben instagramda begendm bi tane hosuma gitti ama beden nasıl secerim denemeden diye alamıyorm
o yüzden biz en sona kalcaz sanırım öncelik bebeklerin olcakBende internetten beğendim ama bedene emin olamıyorum son zamanlar kaç kilo alırım bedenim ne olur hiç bilmiyorum
hayır canım neden geç olsun. sende para biriktir bi anda bütün istediklerini alırsın hem daha eğlenceli olurGünaydın kızlar
Ne güzel bebişlere eşyalar alınmaya başlanmış. Ben daha hiç bir şey almadım. Yaşadığım yer çok küçük güzel şeyler yok, internetten de güvenemiyorum, kendim görüp seçmek istiyorum. Memlekete gittiğimde annemle bakacağım temmuzda. Kıyafet dışındakileri emzik, biberon, küvet vs onları internetten alacağım. Çok mu geçe bırakıyorum acaba
Karın geriliyor top gibi sertleşiyor bi kaç saniye ya da 1.2dskşka falan
Ya bende rahimden konizasyonnoperasyonu oldum geçen yıl ve rahim ağzımın bir kısmı alındı operasyonla bi dr erken Doğum olur dedi kendi ameliyatımı yaptığım dr ben yarım cm kısalttım bişey Olmaz dedi. Bende auiyrıntılıyı bekliyorum işin uzmanı görsün bakalım ne diyecekkorkmaya başladım heyet raporunu neden aldın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?