- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #23.321
Çok geçmiş olsun hiç bilmiyorum ama yüreğini ferah tut inşallah bebeğin pozisyonundan ötürü görülmemiştir rabbim sağlıcakla kavuştursun inşallahMerhaba kızlar sizi sürekli takip ediyorum ama yazamıyorum daha önce bi kaç kere işten fırsat bulup yazmıştım... Detaylı ultrasona giren arkadaşlar ben geçtiğimiz cumartesi detaylı ultrasona girdim. Doktor bebeğin bi böbreğini göremedi. Benimde normalde böbreğimin bir tanesi olması gerekn yerden daha aşağıda ama bunun bu zamana kadar hiç farkına vaarmadık. Tüp bebek tedavisi sırasında Memorialdeki doktorum tesadüfen farketti. Ama bana bi zararı yok. Sadece olması gereken yerden farklı bir yerde. Yoksa çalışmasında vs. herhangi bir skıntı yok. Doktor baktığında 21+3 günlüktüm. Bebeğin pozisyonu da incelemek için pek müsait değildi. Sırtı karnıma dönük ve doktor ne yaptıysa çok fazla inceleyemedi. 10 gün sonrası için tekrardan kontrolüm var. Kızlar daha önce aranızda böyle bir seyle karşılaşan var mı? Doktor bebeğin mesanesi dolu amniyon sıvısı iyi bu idrar yaptığını gösteriyor diyor ama tek böbreğinin olmaması ihtimali çok yüksek. Çok korkuyorum bu konuda tecrübeli ya da etrafında bu sorunla uğraşan birileri var mı? 3 4 gündür ağlamaktan helak oldum. Bir şey söyleyin lütfen
İzmirdeyim ben westpark açıldı ordan baya karlı oldu alışverişimiz
Hadi gözün aydın gittikçe güçlenecek o tekmelerGünaydın kızlar.Dün gece ilk defa sağlam tepikler yedim. Hatta arka arkaya olunca eşimi uyandırdım zaten lavaboya kalkmıştım o da kalkmıştı tam uyumuyordu koy elini dedim o anda da tepikledi eşim çok heyecanlandı ben böyle hissediyorsam sen içinde sen kimbilir nasıl hissediyorsun dedi gece hareketliydi şimdi hiç ses yok. Gece kasıklarım çok sancıdı korktum bazen de karnım acıyor içeriden sizde de oluyor mu. Bir de şeker yüklemesi ne zaman yapılıyor ben haftaya gidicem doktoruma 22+4 olucam yapar mı acaba. Karındaki kaşıntım daha az oluyor artık genelde öğleden sonra ve akşam tutuyor ama kaşındığı zaman da çok fena. Bepanthol sensiderm ile rahatlatıyorum. 21 haftasını bitirenler çok hareketli mi bebekleriniz benimki mi tembel acaba
cok sevindim canım hayırlı olsuna artık tepişir durur içindeGünaydın kızlar.Dün gece ilk defa sağlam tepikler yedim. Hatta arka arkaya olunca eşimi uyandırdım zaten lavaboya kalkmıştım o da kalkmıştı tam uyumuyordu koy elini dedim o anda da tepikledi eşim çok heyecanlandı ben böyle hissediyorsam sen içinde sen kimbilir nasıl hissediyorsun dedi gece hareketliydi şimdi hiç ses yok. Gece kasıklarım çok sancıdı korktum bazen de karnım acıyor içeriden sizde de oluyor mu. Bir de şeker yüklemesi ne zaman yapılıyor ben haftaya gidicem doktoruma 22+4 olucam yapar mı acaba. Karındaki kaşıntım daha az oluyor artık genelde öğleden sonra ve akşam tutuyor ama kaşındığı zaman da çok fena. Bepanthol sensiderm ile rahatlatıyorum. 21 haftasını bitirenler çok hareketli mi bebekleriniz benimki mi tembel acaba
bende kurbana kadar calışmak istiyorum nasipsegünaydın kızlar 21+3 oldum hareketleri artık yavaş yavaş hissediyorum karnım büyüyor kramplar oluyor magnezyum içiyorum iş ev çocuk hamilelik çok yoruluyorum kurban bayramına kadar çalışmayı istiyorum ama bakalım hayırlısı artık dayanabildiğim kadar
canım aramızda 3 gün var,bende yaklasık 1 haftadır tepik yiyorum ama sürekli degil hatta bazen hissetmiyorum yatıp dinliyorum ama yok,cok uyuyorlarmıs o yuzden sanırm :)Günaydın kızlar.Dün gece ilk defa sağlam tepikler yedim. Hatta arka arkaya olunca eşimi uyandırdım zaten lavaboya kalkmıştım o da kalkmıştı tam uyumuyordu koy elini dedim o anda da tepikledi eşim çok heyecanlandı ben böyle hissediyorsam sen içinde sen kimbilir nasıl hissediyorsun dedi gece hareketliydi şimdi hiç ses yok. Gece kasıklarım çok sancıdı korktum bazen de karnım acıyor içeriden sizde de oluyor mu. Bir de şeker yüklemesi ne zaman yapılıyor ben haftaya gidicem doktoruma 22+4 olucam yapar mı acaba. Karındaki kaşıntım daha az oluyor artık genelde öğleden sonra ve akşam tutuyor ama kaşındığı zaman da çok fena. Bepanthol sensiderm ile rahatlatıyorum. 21 haftasını bitirenler çok hareketli mi bebekleriniz benimki mi tembel acaba
Teşekkür ederim canım şimdi şeker yuklemsine bakılıyor inslqqlh bi sıkıntı çıkmaz benimdeKuzenimin de suyu fazlaydı hatta acile sancım var diye gittiler orada öğrendiler 26. hafta falandı. Şeker yüklemesi yapıldı bir sorun çıkmadı, bebeğin organlarına bakıldı bir sorun yoktu. 1 ay sonra kendiliğinden düzeldi. Tabii ki araştırılsın ama canını çok sıkma bazen sebepsiz olabiliyormuş. Zamanında sorunsuz bir şekilde bebeğini kucağına aldı.
Sağol canım bakalım şimdi bakıyorlar şekere geçen yatiraydin ben 1 saat dolmadan kustum Yine deniyor doktor inslqqlh bi sıkıntı çıkmaz benimdeArkadaşımın da aynıydı. Hem su fazla hemde bebek olması gerekenden kiloluydu hep 2 hafta önden gitti. Gebelik şekerinden süphelenip 2 kez şeker yüklemesi yaptılar hatta hiç bir sorun çıkmadı. Tabi ki bakılmasında fayda var ama her suyu fazla olanda da sorun olmuyor.
Ay ne güzel yapmışsınız. Benimde çeyizde eşimin aldığı gecelik takımım var ama lohusa takımı olmaz daha usturuplu birşey lazımo yüzden biz en sona kalcaz sanırım öncelik bebeklerin olcak
ben ceyizden 2 tane pijama cıkardım kendime büyük beden biri kısa kollu kaprili digeri uzun kollu ikiside pamuklu terletmezde hem
anacım sagolsun ceyiz hazırlarken hamileliği bile düşünüp büyük büyük almış bazı seyleri
Benim bebiş uyumuyor hiç sanırım gündüz çok hareketli gecede ben sağa yatıyorum ona rahatsız oluyor bende uyanıyorum. Çok hareketli oluncada pinpirikleniyor insan acaba diyorum içeride rahat değilmicanım aramızda 3 gün var,bende yaklasık 1 haftadır tepik yiyorum ama sürekli degil hatta bazen hissetmiyorum yatıp dinliyorum ama yok,cok uyuyorlarmıs o yuzden sanırm :)
Ay ne güzel yapmışsınız. Benimde çeyizde eşimin aldığı gecelik takımım var ama lohusa takımı olmaz daha usturuplu birşey lazım
senin haftanda bizden ilerde canm belki bizimde öle olur ilerde bide kızlar daha hareketli olurmus :)Benim bebiş uyumuyor hiç sanırım gündüz çok hareketli gecede ben sağa yatıyorum ona rahatsız oluyor bende uyanıyorum. Çok hareketli oluncada pinpirikleniyor insan acaba diyorum içeride rahat değilmi
Başladım canım para biriktirmeye, kıyafetleri peşin alıcam, diğerleri internetten artık. Mağaza gezip beğenip almak daha iyi gibi geliyor bana :)hayır canım neden geç olsun. sende para biriktir bi anda bütün istediklerini alırsın hem daha eğlenceli olur
bnm banyo takımını vs ablam alıcak o yüzden hiç girmiyorum o işlere bana da alcak bişey kalmıyo cok sıkıcı oturup beklemek
magazaya girince de nasıl dayanır kendimizi tutarız bilmemBaşladım canım para biriktirmeye, kıyafetleri peşin alıcam, diğerleri internetten artık. Mağaza gezip beğenip almak daha iyi gibi geliyor bana :)
Canim benim yaramazda bugun gece cok hareketliydi Allah im var ya uyutmadi beni kiz yat gece oldu diyom yok.. sabaha karsi dalmisim tam bu sefer baktim kizim lavaboda kusuyor niye oldu anlamadim bu seferde ona kalktim bugun hic uyuyamadim ya bi de dun cok gezdik ayaklarim cok agridi....bugunlerde bebis masallah iyi hareketlendi....beni doktorum seker yuklemesi icin 24. Haftada cagirdi bipmiyorum 22 erken gibi olur heralde yine de sorarsinGünaydın kızlar.Dün gece ilk defa sağlam tepikler yedim. Hatta arka arkaya olunca eşimi uyandırdım zaten lavaboya kalkmıştım o da kalkmıştı tam uyumuyordu koy elini dedim o anda da tepikledi eşim çok heyecanlandı ben böyle hissediyorsam sen içinde sen kimbilir nasıl hissediyorsun dedi gece hareketliydi şimdi hiç ses yok. Gece kasıklarım çok sancıdı korktum bazen de karnım acıyor içeriden sizde de oluyor mu. Bir de şeker yüklemesi ne zaman yapılıyor ben haftaya gidicem doktoruma 22+4 olucam yapar mı acaba. Karındaki kaşıntım daha az oluyor artık genelde öğleden sonra ve akşam tutuyor ama kaşındığı zaman da çok fena. Bepanthol sensiderm ile rahatlatıyorum. 21 haftasını bitirenler çok hareketli mi bebekleriniz benimki mi tembel acaba
Ben de İzmir’deyim açılmış mı westpark ya ben de gideyim. Hangi mağazalara baktın?
oyy kıyamam hem kızına hem sana geçmiş olsun kızında önemli bişey yoktur umarımCanim benim yaramazda bugun gece cok hareketliydi Allah im var ya uyutmadi beni kiz yat gece oldu diyom yok.. sabaha karsi dalmisim tam bu sefer baktim kizim lavaboda kusuyor niye oldu anlamadim bu seferde ona kalktim bugun hic uyuyamadim ya bi de dun cok gezdik ayaklarim cok agridi....bugunlerde bebis masallah iyi hareketlendi....beni doktorum seker yuklemesi icin 24. Haftada cagirdi bipmiyorum 22 erken gibi olur heralde yine de sorarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?