2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Çok geçmiş olsun hiç bilmiyorum ama yüreğini ferah tut inşallah bebeğin pozisyonundan ötürü görülmemiştir rabbim sağlıcakla kavuştursun inşallah

Günaydın kızlar.Dün gece ilk defa sağlam tepikler yedim. Hatta arka arkaya olunca eşimi uyandırdım zaten lavaboya kalkmıştım o da kalkmıştı tam uyumuyordu koy elini dedim o anda da tepikledi eşim çok heyecanlandı ben böyle hissediyorsam sen içinde sen kimbilir nasıl hissediyorsun dedi gece hareketliydi şimdi hiç ses yok. Gece kasıklarım çok sancıdı korktum bazen de karnım acıyor içeriden sizde de oluyor mu. Bir de şeker yüklemesi ne zaman yapılıyor ben haftaya gidicem doktoruma 22+4 olucam yapar mı acaba. Karındaki kaşıntım daha az oluyor artık genelde öğleden sonra ve akşam tutuyor ama kaşındığı zaman da çok fena. Bepanthol sensiderm ile rahatlatıyorum. 21 haftasını bitirenler çok hareketli mi bebekleriniz benimki mi tembel acaba

Hadi gözün aydın gittikçe güçlenecek o tekmeler
Bende ağrılar oluyor karnıma kramp giriyor ben magnezyumu ikiye çıkarttım Anormal dayanılmayacak ağrı olursa dr bilgilendir
Diğerleri normal bence

cok sevindim canım hayırlı olsuna artık tepişir durur içinde

bende kurbana kadar calışmak istiyorum nasipse ama zor gibi duruyo şimdiden bile bu kadar zorlanıyosak

canım aramızda 3 gün var,bende yaklasık 1 haftadır tepik yiyorum ama sürekli degil hatta bazen hissetmiyorum yatıp dinliyorum ama yok,cok uyuyorlarmıs o yuzden sanırm :)

Teşekkür ederim canım şimdi şeker yuklemsine bakılıyor inslqqlh bi sıkıntı çıkmaz benimde

Sağol canım bakalım şimdi bakıyorlar şekere geçen yatiraydin ben 1 saat dolmadan kustum Yine deniyor doktor inslqqlh bi sıkıntı çıkmaz benimde

Ay ne güzel yapmışsınız. Benimde çeyizde eşimin aldığı gecelik takımım var ama lohusa takımı olmaz daha usturuplu birşey lazım

canım aramızda 3 gün var,bende yaklasık 1 haftadır tepik yiyorum ama sürekli degil hatta bazen hissetmiyorum yatıp dinliyorum ama yok,cok uyuyorlarmıs o yuzden sanırm :)
Benim bebiş uyumuyor hiç sanırım gündüz çok hareketli gecede ben sağa yatıyorum ona rahatsız oluyor bende uyanıyorum. Çok hareketli oluncada pinpirikleniyor insan acaba diyorum içeride rahat değilmi

Benim bebiş uyumuyor hiç sanırım gündüz çok hareketli gecede ben sağa yatıyorum ona rahatsız oluyor bende uyanıyorum. Çok hareketli oluncada pinpirikleniyor insan acaba diyorum içeride rahat değilmi
senin haftanda bizden ilerde canm belki bizimde öle olur ilerde bide kızlar daha hareketli olurmus :)

Başladım canım para biriktirmeye, kıyafetleri peşin alıcam, diğerleri internetten artık. Mağaza gezip beğenip almak daha iyi gibi geliyor bana :)

Canim benim yaramazda bugun gece cok hareketliydi Allah im var ya uyutmadi beni kiz yat gece oldu diyom yok.. sabaha karsi dalmisim tam bu sefer baktim kizim lavaboda kusuyor niye oldu anlamadim bu seferde ona kalktim bugun hic uyuyamadim ya bi de dun cok gezdik ayaklarim cok agridi....bugunlerde bebis masallah iyi hareketlendi....beni doktorum seker yuklemesi icin 24. Haftada cagirdi bipmiyorum 22 erken gibi olur heralde yine de sorarsin

Merhaba annişler öncelikle geçmiş anneler gününüz kutlu olsun
yoğun bir haftasonunun arkasından bugün işbaşı yapmak zor geldi Cumartesi oğlumun kreşi anneler günü kahvaltısı tertiplemişti oğlum bana elleri ile tuval boyama yapmış birde şarkı söylediler tabi ben salya sümük ağladım ordan çıkıp büyük teyzeme yazlığa gittik didime aracı ben kullandım yoruldum sanki azıcık ama güzel ve dolu bir haftasonuydu bu arada kızımda tekmeleri ile an ve an bize eşlik etti tabiki

oyy kıyamam hem kızına hem sana geçmiş olsun kızında önemli bişey yoktur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…