- 14 Nisan 2013
- 590
- 960
- 103
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #23.341
hadi başladı bakalım tekmeler annesi bu anların hissini keşke clonlama imkanımız olsa da ömür boyu yaşayabilsekGünaydın kızlar.Dün gece ilk defa sağlam tepikler yedim. Hatta arka arkaya olunca eşimi uyandırdım zaten lavaboya kalkmıştım o da kalkmıştı tam uyumuyordu koy elini dedim o anda da tepikledi eşim çok heyecanlandı ben böyle hissediyorsam sen içinde sen kimbilir nasıl hissediyorsun dedi gece hareketliydi şimdi hiç ses yok. Gece kasıklarım çok sancıdı korktum bazen de karnım acıyor içeriden sizde de oluyor mu. Bir de şeker yüklemesi ne zaman yapılıyor ben haftaya gidicem doktoruma 22+4 olucam yapar mı acaba. Karındaki kaşıntım daha az oluyor artık genelde öğleden sonra ve akşam tutuyor ama kaşındığı zaman da çok fena. Bepanthol sensiderm ile rahatlatıyorum. 21 haftasını bitirenler çok hareketli mi bebekleriniz benimki mi tembel acaba
bende başladım magnezyumagünaydın kızlar 21+3 oldum hareketleri artık yavaş yavaş hissediyorum karnım büyüyor kramplar oluyor magnezyum içiyorum iş ev çocuk hamilelik çok yoruluyorum kurban bayramına kadar çalışmayı istiyorum ama bakalım hayırlısı artık dayanabildiğim kadar
ay sevsinler simdiden basladı mı uyutmamayaCanim benim yaramazda bugun gece cok hareketliydi Allah im var ya uyutmadi beni kiz yat gece oldu diyom yok.. sabaha karsi dalmisim tam bu sefer baktim kizim lavaboda kusuyor niye oldu anlamadim bu seferde ona kalktim bugun hic uyuyamadim ya bi de dun cok gezdik ayaklarim cok agridi....bugunlerde bebis masallah iyi hareketlendi....beni doktorum seker yuklemesi icin 24. Haftada cagirdi bipmiyorum 22 erken gibi olur heralde yine de sorarsin
Hadi gözün aydın gittikçe güçlenecek o tekmeler
Bende ağrılar oluyor karnıma kramp giriyor ben magnezyumu ikiye çıkarttım Anormal dayanılmayacak ağrı olursa dr bilgilendir
Diğerleri normal bence
cok sevindim canım hayırlı olsuna artık tepişir durur içinde
canım aramızda 3 gün var,bende yaklasık 1 haftadır tepik yiyorum ama sürekli degil hatta bazen hissetmiyorum yatıp dinliyorum ama yok,cok uyuyorlarmıs o yuzden sanırm :)
hadi başladı bakalım tekmeler annesi bu anların hissini keşke clonlama imkanımız olsa da ömür boyu yaşayabilsek
ben 25. haftada yani haftaya gideceğim şeker yüklemesine
benm de durup duruken vuruyo mesela bazen kuvvetli vuruyo sıcrıyorum :) ayy hareketli olsunlar aklımız kalmasınnİnşallah canım şu an gündüz çok hissetmiyorum ama gece hareketleniyor dn gece bay hareketliydi. Benim çok ağrım yok ama sola yatınca sol tarafım kalça kemiklerim falan inanılmaz acıyor. Başka kramp yok ama haftaya doktora gidicem söylücem verir belki.
Ay inşallah hareketli olsun istiyorum bende herkes sonra dur da uyuyayım dersin diyor razıyım ben diyorum
Yatıp dinleyince hiç oynamıyor sıpa hep beklemediğim anlarda oluyor geceleri genelde. Evet bir yenidoğan kadar uyurmuş gün içinde 15 16 saat uykuda oluyorlarmış geri kalan zamanlarda da biz tam hissetmiyoruz ya da gece oluyor zaten
Keşke canım çok güzel duygular gerçekten. Bana da doktor birşey demedi gittiğimde sorucam bakalım
Çok normal canım,haftalar geçtikçe güçlenecek.. birde karakter meselesi:) kızım karnımdaykende çok hareketliydi şimdide öyle,şimdi bu oğlan biraz tembel arada vuruyor güm güm okadar :)Günaydın kızlar.Dün gece ilk defa sağlam tepikler yedim. Hatta arka arkaya olunca eşimi uyandırdım zaten lavaboya kalkmıştım o da kalkmıştı tam uyumuyordu koy elini dedim o anda da tepikledi eşim çok heyecanlandı ben böyle hissediyorsam sen içinde sen kimbilir nasıl hissediyorsun dedi gece hareketliydi şimdi hiç ses yok. Gece kasıklarım çok sancıdı korktum bazen de karnım acıyor içeriden sizde de oluyor mu. Bir de şeker yüklemesi ne zaman yapılıyor ben haftaya gidicem doktoruma 22+4 olucam yapar mı acaba. Karındaki kaşıntım daha az oluyor artık genelde öğleden sonra ve akşam tutuyor ama kaşındığı zaman da çok fena. Bepanthol sensiderm ile rahatlatıyorum. 21 haftasını bitirenler çok hareketli mi bebekleriniz benimki mi tembel acaba
bizde tam tersi eşime sinir yaptı bu hamilelikGünaydın kızlar.. Haftasonu yoğunda girmemedim buralara,anneler gününüzü şimdi kutlayayım:)
Allah anne olayı isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin,annelerimizide başımızdan eksik etmesin..
Biraz kızgındım eşime hormonlardan heralde takılıyorum herşeye,dün yine anneler günü bahanesiyle gönlümü almayı başardı,insan gerçekten bi değişik hissediyor kendini :)
aynen çok zor gerçekten çalışmak temmuz 28 de 32 haftaya başlıyorum ama izin çok çabuk bitiyor o yüzden biraz çalışmak istiyorum tabi dayanabilirsem artık olduğu kadarbende başladım magnezyumabazen sağ bacağım çok zorluyor gerçekten. doğuma 1 2 hafta kalana kadar dayanmak istiyordum ama sanki dayanamayacağım şimdiden sıcaklar başladı
bnm gece sesi cıkmıyo nedense masallah diyeyim yine tabiİnşallah canım şu an gündüz çok hissetmiyorum ama gece hareketleniyor dn gece bay hareketliydi. Benim çok ağrım yok ama sola yatınca sol tarafım kalça kemiklerim falan inanılmaz acıyor. Başka kramp yok ama haftaya doktora gidicem söylücem verir belki.
Ay inşallah hareketli olsun istiyorum bende herkes sonra dur da uyuyayım dersin diyor razıyım ben diyorum
Yatıp dinleyince hiç oynamıyor sıpa hep beklemediğim anlarda oluyor geceleri genelde. Evet bir yenidoğan kadar uyurmuş gün içinde 15 16 saat uykuda oluyorlarmış geri kalan zamanlarda da biz tam hissetmiyoruz ya da gece oluyor zaten
Keşke canım çok güzel duygular gerçekten. Bana da doktor birşey demedi gittiğimde sorucam bakalım
Canım yıllar önce arkadaşımin oglunun da görülmedi o da perişan olmuştu. Doğumdan sonra biraz daha urolojiye falan götürdü ama hepsinin söylediği bir çok insan tek böbreklidir ve bunun farkına bile varmaz. Şimdi 7 yaşında ve gayet sağlıklıMerhaba kızlar sizi sürekli takip ediyorum ama yazamıyorum daha önce bi kaç kere işten fırsat bulup yazmıştım... Detaylı ultrasona giren arkadaşlar ben geçtiğimiz cumartesi detaylı ultrasona girdim. Doktor bebeğin bi böbreğini göremedi. Benimde normalde böbreğimin bir tanesi olması gerekn yerden daha aşağıda ama bunun bu zamana kadar hiç farkına vaarmadık. Tüp bebek tedavisi sırasında Memorialdeki doktorum tesadüfen farketti. Ama bana bi zararı yok. Sadece olması gereken yerden farklı bir yerde. Yoksa çalışmasında vs. herhangi bir skıntı yok. Doktor baktığında 21+3 günlüktüm. Bebeğin pozisyonu da incelemek için pek müsait değildi. Sırtı karnıma dönük ve doktor ne yaptıysa çok fazla inceleyemedi. 10 gün sonrası için tekrardan kontrolüm var. Kızlar daha önce aranızda böyle bir seyle karşılaşan var mı? Doktor bebeğin mesanesi dolu amniyon sıvısı iyi bu idrar yaptığını gösteriyor diyor ama tek böbreğinin olmaması ihtimali çok yüksek. Çok korkuyorum bu konuda tecrübeli ya da etrafında bu sorunla uğraşan birileri var mı? 3 4 gündür ağlamaktan helak oldum. Bir şey söyleyin lütfen
Evet CIN2 ydi benim sonuç. Sen normal Doğum mu yapacaksın? Doğumda gider mi uç bölüm acaba benim dr ameliyat olmasam normal Doğumda belki geçeceğini söylemişti inip.merhaba
hpv mi var. bende hpv var onu önerdiler ama yaptımadan bebek geldi
Offf sorma yaaa. Özledim deliksiz uykuyu. Sola yatıcam diye derin uyuyamıyorum sanırım. Bu sefer sol tarafım ağrıyor uyanıyorum biraz sağa dönüyorum hop yine sola yat. Yine ağrıyınca azıcık sırtüstü yat. Uykum çok bölünüyorSelam kızlarr. Uyuyabilen var mı? Ben çıldırıcam heralde, bu sola yatma olayı mahvetti beni. Nefes alma kısmını breath right ile çözdüm ama sola yattıkça omzum ağrıyor. Adama tembih ettim, sırt üstü bulunca beni hemem uyandır diye, dün sürekli dürtüldüm. Sürekli sırt üstü yatmışım. Ne olacak bu uyku halleri ya. Sabah 6da kalkıyorum zaten, uyuduğum uyku da haram oluyor
Çok normal canım,haftalar geçtikçe güçlenecek.. birde karakter meselesi:) kızım karnımdaykende çok hareketliydi şimdide öyle,şimdi bu oğlan biraz tembel arada vuruyor güm güm okadar :)
Nedense duygulandım okuyunca,ah bu hormonlar.. Eşim ilk hissettiğinde ağlamıştı resmen,etkisinden çıkamamıştı uzun bi süre :)
Evet CIN2 ydi benim sonuç. Sen normal Doğum mu yapacaksın? Doğumda gider mi uç bölüm acaba benim dr ameliyat olmasam normal Doğumda belki geçeceğini söylemişti inip.
Canım sağol cevap verdiğin için ama işte korkuyor insan bir de tedaviyle oldu. Çok korkuyorum bir şey olacak diye sağlıklı olsun tek istediğim bu :)Canım yıllar önce arkadaşımin oglunun da görülmedi o da perişan olmuştu. Doğumdan sonra biraz daha urolojiye falan götürdü ama hepsinin söylediği bir çok insan tek böbreklidir ve bunun farkına bile varmaz. Şimdi 7 yaşında ve gayet sağlıklı
Ahh canım ahh ben hediyeyi geçtim kutlama bile olmadı. Akşam çok kırıldım sana dedim, niye dedi anneler günümü kutlamadın dedim, sen daha anne olmadın ki demez mi. Bütün modum düştü. Normalde sevgisini ilgisini belli eden bir eş, ama düşünmüş kendi içinde kutlamamaya karar vermiş. Önümüzde babalar günü var kutlamayacağım aynı cümleyi kuracağım. Baksın bakalım herkes telefon açıp kutlarken eşinin kutlamaması nasıl bir şey. Çok kırıldım çokİlk anneler günü insan hediye bekliyor ama bizimki yine düşünmemiş tabiki üzüldüm ne yalan söyleyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?