- 21 Ocak 2018
- 397
- 551
- 18
- 41
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #23.361
Seni o kadar iyi anlıyorum ki benim de tüp bebek ikinci çocuğum ama ilkinden çok daha paniğim hep bi şey olacak korkusu ve son embriyomdu bi daha anne olamayacağım korkulariCanım sağol cevap verdiğin için ama işte korkuyor insan bir de tedaviyle oldu. Çok korkuyorum bir şey olacak diye sağlıklı olsun tek istediğim bu :)
Bence gec değil canım bende bayramdan sonra yapicam alisverisi. Temmuzda da annem gelicek yanima büyük şeyleride o zaman alıcaz inşallah. Daha iyi hepsi bir anda olup biter.Günaydın kızlar
Ne güzel bebişlere eşyalar alınmaya başlanmış. Ben daha hiç bir şey almadım. Yaşadığım yer çok küçük güzel şeyler yok, internetten de güvenemiyorum, kendim görüp seçmek istiyorum. Memlekete gittiğimde annemle bakacağım temmuzda. Kıyafet dışındakileri emzik, biberon, küvet vs onları internetten alacağım. Çok mu geçe bırakıyorum acaba
İnşallah canım inşallah pozisyondan dolayı görememiştir diyorum bende kendime hep öyle teselli veriyorum. Eğer öyleyse de inşallah diğeri skıntılı olmaz diye dua ediyorum. Şişli Memorial a gittim canım. Doktorum Gönül Özer di. Ama ekip olaarak çalışıyorlar. Ve ekibin başında da Semra Hoca var. Yani bütün hastaların dosyasını o inceliyor ve ilaç dozlarına hasta geçmişine göre takibi de o yapabiliyor. Ben hastaneden çok memnundum. İşlerini hep titizlikle yapıyorlardı. Eğer tavsiye olarak düşünürsen tavsiye edebilirim :)Seni o kadar iyi anlıyorum ki benim de tüp bebek ikinci çocuğum ama ilkinden çok daha paniğim hep bi şey olacak korkusu ve son embriyomdu bi daha anne olamayacağım korkulariama stres onlara çok fazla zarar veriyor ve elimden geldiğince kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Sen de rahat olmaya calis belki de pozisyondan gorememistir . Hic kötü düşünme bir çok insan tek bobrekliy mis zaten ablamda da üç böbrek var mesela. Bu arada memorialda Semra Kahramana mi gittin üç arkadaşım var tup bebek yapacak dr arayisindalar tavsiye eder misin
Annem de öyle söylüyor canım. Zaten kıyafet konusunda abartma taraftarı değil, ilk temel kıyafetleri eşyaları alırız, diğerlerini büyüdükçe alırsın dedi. Gerçekten öyle çabuk büyüyorlar şimdiden alıcam kaç ay dolapta bekliycekBence gec değil canım bende bayramdan sonra yapicam alisverisi. Temmuzda da annem gelicek yanima büyük şeyleride o zaman alıcaz inşallah. Daha iyi hepsi bir anda olup biter.
Benimki geneldede sakin zaten,ben genelde gergin olanım hamilelikte iyice tavan yaptım :))bizde tam tersi eşime sinir yaptı bu hamilelikhöykürüyo yüzüme yüzüme diyorum lohusalıkta sana mı vurcak acaba
Ne güzel şeyler,allah kucağınızada almayı nasip etsin inşallah.. bide böyle beklenen,özlenen bebek olduğunu bilince daha etkileniyorum nedense :)Ben eşimin de hissetmesini çok istiyordum çünkü karnımı seviyor falan ama denk getirip de ona hissettirememiştim çok nadir ve az hareket ettiği için gece baktım arka arkaya kuvvetli vuruyor dedim elini koy hemen koydu 2 saniye sonra yine vurdu ayy evett kuvvetli kalp atışı gibi dedi sen öyle hissediyorsun ben içeriden daha kuvvetli hissediyorum dedim çok sevindi
Al benden de o kadar. Sola yatmaya taktiğim için uyuyamıyorum bazen 1 saat dalıyorum sonra tekrar kalkıp 2 saat uyumak için uğraşıyorum. Nolucak halimiz. Şimdiden uykusuz geceler..Selam kızlarr. Uyuyabilen var mı? Ben çıldırıcam heralde, bu sola yatma olayı mahvetti beni. Nefes alma kısmını breath right ile çözdüm ama sola yattıkça omzum ağrıyor. Adama tembih ettim, sırt üstü bulunca beni hemem uyandır diye, dün sürekli dürtüldüm. Sürekli sırt üstü yatmışım. Ne olacak bu uyku halleri ya. Sabah 6da kalkıyorum zaten, uyuduğum uyku da haram oluyor
bende görmedim hediye canım yalnız değilsinİlk anneler günü insan hediye bekliyor ama bizimki yine düşünmemiş tabiki üzüldüm ne yalan söyleyeyim
Bana telefonda soruyor markette orkide görmüş gelirken alayım mı sana diye.. bende alma dedim tabiki...İlk anneler günü insan hediye bekliyor ama bizimki yine düşünmemiş tabiki üzüldüm ne yalan söyleyeyim
Benimkide aynı lafı etti sen daha anne değilsin dedi. Çok sinirlendim bende bu bebeğe bişi olsa içimde yok olmayacak ben yine doğuracam ve süt bile gelecek benden dedim nasıl anne değilsin dersin dedim ama umursamadı tabi. Niye böyle kalın kafalılarki ya zormu kutlamakAhh canım ahh ben hediyeyi geçtim kutlama bile olmadı. Akşam çok kırıldım sana dedim, niye dedi anneler günümü kutlamadın dedim, sen daha anne olmadın ki demez mi. Bütün modum düştü. Normalde sevgisini ilgisini belli eden bir eş, ama düşünmüş kendi içinde kutlamamaya karar vermiş. Önümüzde babalar günü var kutlamayacağım aynı cümleyi kuracağım. Baksın bakalım herkes telefon açıp kutlarken eşinin kutlamaması nasıl bir şey. Çok kırıldım çok
bnde niyeyse hiç öyle şeyler olmadı :) aksine daha da sakinleştm galiba gülüp geçiyorm biri bişey dedigindeBenimki geneldede sakin zaten,ben genelde gergin olanım hamilelikte iyice tavan yaptım :))
Herkeste farklı etkiler yapıyor demekki :)bnde niyeyse hiç öyle şeyler olmadı :) aksine daha da sakinleştm galiba gülüp geçiyorm biri bişey dediginde
Aynen öyle canım. Benim yeğenim öyle hızlı büyümüştü ki bazı kıyafetleri sadece 1 hafta 10 gun giyebildi. Ben sadece bi hastane çıkışı almıştım cinsiyeti öğrendiğimde başkada bisey almadım. Zaten şimdiden herkes bir iki hediye almış annem temmuzda toplayıp hediyeleri getircek yanima. Acele etmeye gerek yok yani çıplak kalıcak değil ya çocukAnnem de öyle söylüyor canım. Zaten kıyafet konusunda abartma taraftarı değil, ilk temel kıyafetleri eşyaları alırız, diğerlerini büyüdükçe alırsın dedi. Gerçekten öyle çabuk büyüyorlar şimdiden alıcam kaç ay dolapta bekliycek
Bana doktorum bugün 24 ve 26 haftada yapılıyo dedi canım sağlık ocaklarıda yapıyo ücretsiz orda yaptır dedi aynı şey zatenGünaydın kızlar.Dün gece ilk defa sağlam tepikler yedim. Hatta arka arkaya olunca eşimi uyandırdım zaten lavaboya kalkmıştım o da kalkmıştı tam uyumuyordu koy elini dedim o anda da tepikledi eşim çok heyecanlandı ben böyle hissediyorsam sen içinde sen kimbilir nasıl hissediyorsun dedi gece hareketliydi şimdi hiç ses yok. Gece kasıklarım çok sancıdı korktum bazen de karnım acıyor içeriden sizde de oluyor mu. Bir de şeker yüklemesi ne zaman yapılıyor ben haftaya gidicem doktoruma 22+4 olucam yapar mı acaba. Karındaki kaşıntım daha az oluyor artık genelde öğleden sonra ve akşam tutuyor ama kaşındığı zaman da çok fena. Bepanthol sensiderm ile rahatlatıyorum. 21 haftasını bitirenler çok hareketli mi bebekleriniz benimki mi tembel acaba
Maşallah Allah nazarlardan korusun. Çok tatlı annesi..Kızlar bende geldim hastaneden çok şükür oğlum çok iyimiş 22+3 haftalığız 600 gram 28 cm olmuşuz 1 hafta önde gidiyo bebeğim 23+1 görünüyo dedi Biraz uzun bir bebik olucak kasılmamıda söyledim ilk biraz tedirgin oldu ama baktık herhangi bi sorun olmuyo kasılmana ağrı eşlik ederse gel dedi kasılma hissettiğim yerde poposu vardı oda olabilir dedi ağrı olmaz inşallah resmimizide koyuyoruz
Sağol canım kimin ultrason resmini görsem çok hoşuma gidiyo hepsi bal vallaMaşallah Allah nazarlardan korusun. Çok tatlı annesi..
maşallah yaaaKızlar bende geldim hastaneden çok şükür oğlum çok iyimiş 22+3 haftalığız 600 gram 28 cm olmuşuz 1 hafta önde gidiyo bebeğim 23+1 görünüyo dedi Biraz uzun bir bebik olucak kasılmamıda söyledim ilk biraz tedirgin oldu ama baktık herhangi bi sorun olmuyo kasılmana ağrı eşlik ederse gel dedi kasılma hissettiğim yerde poposu vardı oda olabilir dedi ağrı olmaz inşallah resmimizide koyuyoruz
Ahhh ahhhBenimkide aynı lafı etti sen daha anne değilsin dedi. Çok sinirlendim bende bu bebeğe bişi olsa içimde yok olmayacak ben yine doğuracam ve süt bile gelecek benden dedim nasıl anne değilsin dersin dedim ama umursamadı tabi. Niye böyle kalın kafalılarki ya zormu kutlamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?