- 3 Aralık 2015
- 255
- 323
- 33
- 36
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #23.381
Sağlık ocağının verdiği damlayı kullanıyorum, ebe günde 3 damla demişti ama doktorum 5 damla dedi. Ekmeğin üstüne damlatıp yiyorumKızlar yardımınıza ihtiyacım var doktor bana devit kullan dedi sağlık ocağın verir dedi. Sağlık ocağına gitme imkanım yok. Gittim eczaneden Devit-3 oral damla aldım. Kullanan varmı aranızda d vitaminim eksik çıkmış günde ne kadar kullanıyosunuz
dejavu_one Ben ne zaman uzansam karnimi sevsem yada konussam muzik dinletsem hemen tepki veriyor. Gun icerisinde cok hareketliysem bende hissedemiyorum cok fazla ama genelde evde oldugum icin sık sık hissediyorum nerdeyse 17. / 18. Haftadan beri.
Kızlarr selam ,
Tansiyon yüksekliği yaşayan varmı benim gibitansiyonum geçen hafta doktorda ölçtüğümüzde 14-9 du . aralarda 12-8, 10 -8 falandı ama bugün 12-8 geldi. Tansiyon yüksekliği olunca preeklampsi den şüpheleniyorlar direk , nasıl düşecek ya bu tansiyon
Benimde doğuştan tek böbreğim yok şimdiye kadar hiç bi sorun yaşamadım.Tek böbreklede yaşanıyo korkma tabi inşallah pozisyondan dolayı görülmemiştirMerhaba kızlar sizi sürekli takip ediyorum ama yazamıyorum daha önce bi kaç kere işten fırsat bulup yazmıştım... Detaylı ultrasona giren arkadaşlar ben geçtiğimiz cumartesi detaylı ultrasona girdim. Doktor bebeğin bi böbreğini göremedi. Benimde normalde böbreğimin bir tanesi olması gerekn yerden daha aşağıda ama bunun bu zamana kadar hiç farkına vaarmadık. Tüp bebek tedavisi sırasında Memorialdeki doktorum tesadüfen farketti. Ama bana bi zararı yok. Sadece olması gereken yerden farklı bir yerde. Yoksa çalışmasında vs. herhangi bir skıntı yok. Doktor baktığında 21+3 günlüktüm. Bebeğin pozisyonu da incelemek için pek müsait değildi. Sırtı karnıma dönük ve doktor ne yaptıysa çok fazla inceleyemedi. 10 gün sonrası için tekrardan kontrolüm var. Kızlar daha önce aranızda böyle bir seyle karşılaşan var mı? Doktor bebeğin mesanesi dolu amniyon sıvısı iyi bu idrar yaptığını gösteriyor diyor ama tek böbreğinin olmaması ihtimali çok yüksek. Çok korkuyorum bu konuda tecrübeli ya da etrafında bu sorunla uğraşan birileri var mı? 3 4 gündür ağlamaktan helak oldum. Bir şey söyleyin lütfen
Ne güzel şeyler,allah kucağınızada almayı nasip etsin inşallah.. bide böyle beklenen,özlenen bebek olduğunu bilince daha etkileniyorum nedense :)
Açılmış ama hediye ceki uygulaması pazar sondu. E bebekten aldım saydıklarımıBen de İzmir’deyim açılmış mı westpark ya ben de gideyim. Hangi mağazalara baktın?
Joie chrome ilk baktığım arabaydı sonradan litetrax4 travel daha bi cazip geldi gozume. Benziyor zaten guzel kullanışlı arabalar beni en çok cezbeden litetrax4 un tek elle katlanması oldu bu büyük bir avantaj. Park yatakta da joie ve kraft arasında kaldımBiz de Joie Chrome aldık inşallah memnun kalırız.
Park yatakları ben de seviyordum ama anne yanı olması açısından beşik aldık bakalım
Göbek deliğime vuruyor arada bide daha çok karın bölgesine vuruyo bizimki biraz ters duruyo tabi ondanda olabilir ama artık baya yukardalar canımeskiye göreKızlar bebeklerini nerede hissediyorsunuz ben geçen hafta daha yukarıda hissediyor gibiydim şimdi daha çok hissetmeye başladım ya hep aşağıya vuruyor çok aşağıya değil ama aşağıda yanii ayakları sanırım
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var doktor bana devit kullan dedi sağlık ocağın verir dedi. Sağlık ocağına gitme imkanım yok. Gittim eczaneden Devit-3 oral damla aldım. Kullanan varmı aranızda d vitaminim eksik çıkmış günde ne kadar kullanıyosunuz[/QUO
eksiklik seviyesine göre canım benim çok düşüktü 20 filandı günde 10 damla başlattı sonra baktı yükselmiyor 15 damlaya çıktı..
Günde 1 kez aç karna 9 damla canım. Ekmeğe damlatıyorum.Kızlar yardımınıza ihtiyacım var doktor bana devit kullan dedi sağlık ocağın verir dedi. Sağlık ocağına gitme imkanım yok. Gittim eczaneden Devit-3 oral damla aldım. Kullanan varmı aranızda d vitaminim eksik çıkmış günde ne kadar kullanıyosunuz
Ben her doktora gittiğimde yüksek çıkıyor ama evde kendim kontrol ettiğimde sorun olmuyor. Heyecandan yükseliyor genelde benimki :)Kızlarr selam ,
Tansiyon yüksekliği yaşayan varmı benim gibitansiyonum geçen hafta doktorda ölçtüğümüzde 14-9 du . aralarda 12-8, 10 -8 falandı ama bugün 12-8 geldi. Tansiyon yüksekliği olunca preeklampsi den şüpheleniyorlar direk , nasıl düşecek ya bu tansiyon
Joker babyde gördüm ve test ettim ama neye dikkat etmem gerektiğini bile bilmiyorum hepsi aynıymış gibi geliyo valla tecrübesizlik gerçekten çok kötü biseyBenim sepet beşiğim var 6ay sonrası için bende park yatak istiyorum diğer ikiside park yatakta yattı memnundum kullanışlı bişey bulursan yazda fikir olsun
Son olur inşallah çamaşır seçiminede dikkat et.
Seti bende beğendim ama hiç yorum yok görüp test etme fırsatın olursa yaz mutlaka cnm
12/8 gayet normal bir tansiyon canım dr da ölçülen bir defa o yükseklikse belki alette problem olabilir yada heyecanlı yada dinlenmemiştin...ara ara ölçtür 12/8 seviyesinde gayet normalKızlarr selam ,
Benimde bir ara 14-9 civarıydı bu değeri geçmezse sorun olmaz demişti doktorum şu an 12-8 civarı devam ediyor bir kaç günde bir ölçüyorum dikkatli olmak lazımKızlarr selam ,
Aynen hic uyumadim geceay sevsinler simdiden basladı mı uyutmamaya
Yok canim ya soguk su iciyor buzlac fipan yiyor midesini usuttu heraldeoyy kıyamam hem kızına hem sana geçmiş olsun kızında önemli bişey yoktur umarım
Canım cevap verdiğin için çok teşekkür ederim gerçekten bu şekilde sağlıklı bir şekilde yaşayan insanları okudukça boşuna evham yaptığımı bebeğimi de boşuna strese soktuğumu anlıyorum. Daha önce hiç karşılaşmadığım bir şey olduğu için insan ilk duyduğunda ister istemez derin bir üzüntü duyuyor. Bende tesadüfen tedavi sırasında öğrenmiştim böbreğimin olması gereken yerden farklı bir yerde olduğunu. Sende inşallah sorunsuz bir şekilde bebeğini kucağını alırsın :)Benimde doğuştan tek böbreğim yok şimdiye kadar hiç bi sorun yaşamadım.Tek böbreklede yaşanıyo korkma tabi inşallah pozisyondan dolayı görülmemiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?