2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canım bende kullanıyorum doktorum verdi günde 6 damla ekmeğe damlatıpda kullanabilirsin dedi ben direk içiyorum

umarım geçmez lohusalık fln fena diyolar ama ben onda da böyle olurum gibi geliyo kimse cocugumu tuzlama ya unlamaya fln kalkmazsa eger
Hahaha bencede yaaa Ya ben başımın çaresine bakarım kimsenin gelmesine bile gerek yok ama ev işi yemek falan ilgilenecek kişi lazım kaynanam çok iyi insan annemde koşturur benim için sırf nazlanmak için olsunlar yanımda ben geçenlerde 40 ı çıkan yeğenimi de tek başıma yıkadım pakladım onu da yaptıktan sonra tamam ben oldum dedim.

Allah bagislasin canim kiz da olsa erkek de basimin taci sadece insanlarin bilmis bilmis konuşmaları canimi sıkıyor bende sorayim dedim:) ama icimdeki kiz aski baska ama erkege hazirliyorum kendimi:)
Önemli olan saglikli ve hayırlı olmaları canım. Haklısın bilmisler cok. Ben hep erkek hissettim en başından beri ve oylede oldu ama hep kız çocuğu başka olmuştur benim için. Şimdi tekmeleri yedikce dogsunda öpeyim istiyorum evlat bu her türlü mutlu oluyorsun. Allah evladini sagliklica kucağına almayı nasip etsin inşallah

Valla bende aynı düşüncedeyim kuzum kimseye ihtiyacım yok ama gelen gidene biri lazım yine bide dediğin gibi yemek işleri var sırayla gelsnler 3 5 gün

ay ben hala yıkayamam yegenlerimi en küçükü 1.5 yasında

Göbeğine koymamalısın normal senin dinlediğin ses yeterliymiş strese giriyormuşlar yüksek sesten tedirgin oldukları için fazla haraket ediyorlarmis

Ben evire çevire yikadim valla koskoca 4 çocuk doğurmuş annem su bile dökmeye korktu. Ben birkaç video izledim ona göre yıkadım ama cimcime bastı yaygarayı sana banyoya mecbur biri lazm ama cesaretli ol kendin yap ki kimseye muhtaç olma

Merhaba arkadaşlar doktorlarınızın şeker yüklemesine tavrı nasıl? Ben geçen hafta gittim ama hiç aklıma gelmedi doktor da bişi demedi bufün sağlık ocağındaki ebe dedi.doktoruna sor dedi bende henüz sormadım ama sizinkileri merak ettim ?

Güzelmiş evet teşekkürler

Benim doktorum 24.haftada gel şeker yükleme testini yapalım dedi direk ben bişey sormadan

umarım geçmez lohusalık fln fena diyolar ama ben onda da böyle olurum gibi geliyo kimse cocugumu tuzlama ya unlamaya fln kalkmazsa eger
Cnm ben kizimda tuzlamayi cok istedim kayinvalidem olmaz dedi ama simdi tuzlayacagim simdiden soyledim kayinvalideme karisma diye

Cnm bende 8. Haftada ultrasonda herseyi belliydi eli kolu hareket ediyordu kayinvalimde vardi dedi ki kesin erkek bu kadar kucukken herseyi belli olamaz diyordu ama sonuc kizim opucak o olaya pek inanmamak lazim bemce

Göbeğine koymamalısın normal senin dinlediğin ses yeterliymiş strese giriyormuşlar yüksek sesten tedirgin oldukları için fazla haraket ediyorlarmis
Ayy bi daha öyle yapmam o zaman. Ben de şarkıyı beğendiği için hareket ediyor sanıyorum.

Tuzlama nedir cahilligime verin.
Cnm bebek ilk dogdugunda banyo yapilirken az biraz suya tuz katip cocuga surup 1. 2 dk. Bekletiyorsun ondan sonra yikiyorsun bebegi...eskilere gore biyle olunca bebejkler buyuyunce ter kokmazmis tabiki tutan da var tutmayan da var...

Aynen litetraxın kapanışı bizim de çok hoşumuza gitmişti.
bakalım kaliteli gözüküyor şuan için kullanınca da dayanıklı olur inşallah
Beşik olarakta bundan aldık

Beşiği de ebebek ten mi aldınız peki ya ben hala çok kararsızım park yatak mi tahta besik mi bi türlü çıkamıyorum isin içinden

Cnm bebek ilk dogdugunda banyo yapilirken az biraz suya tuz katip cocuga surup 1. 2 dk. Bekletiyorsun ondan sonra yikiyorsun bebegi...eskilere gore biyle olunca bebejkler buyuyunce ter kokmazmis tabiki tutan da var tutmayan da var...
Ilgincmis..

bana da bilgi verin banada bende gidip bakayım nasılsınız bu arada ya bayağadır görüşemiyoruz değil mi

Siteye girip bakmaya üşeniyorum şuranın bir app i falan olsa iyiydi.
İyiyim ben kuzum sen nasılsın? Çarşamba ayrıntılıya giricem 1,5 aydır doktor yüzü görmedim resmen. Sen girdin mi ayrıntılıya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…