- 8 Şubat 2018
- 883
- 1.066
- 33
- 32
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #23.481
Sola yatıyorum tekme, sağa yatıyorum yine tekme sırt üstü hafif yanlamasına yatıyorum çıldırıyorbenim çocuk uyumuyor 1 saattir dört dönüyorum yatakta.
Sonra diyorum ki kendime susss sen çok aradın bu günleri
Bizimki de 2 3 gündür okadar hareketli karnımın bi sağına bi soluna tekme atıyo artık dışardan da belli olması muhteşem gerçektenSola yatıyorum tekme, sağa yatıyorum yine tekme sırt üstü hafif yanlamasına yatıyorum çıldırıyorbenim çocuk uyumuyor 1 saattir dört dönüyorum yatakta.
Sonra diyorum ki kendime susss sen çok aradın bu günleri
Malesef o bende de var canım. Okulum evime öyle yakın ki, yürüyerek 15 dk ama arabayla gidiyorum, yok olmuyor hemen ağrı giriyor kalçamdan. Son aylarda ne olacak bilmiyorum valla bende. Okulda zaten tüm gün ayaktayım diye yürümüyorum ama yürümek lazım sağlık açısındanKızlar Günaydın. Git gide karınlar büyüyor zorlanmalar başlıyor. Dün öğlen yemek yedim eşim dedi benim görev yaptığı okulun çevresinde bir tur atalım öyle git dedi Daha köşeyi döndüm belim çok ağrıdı tutuldu resmen yok dedim ben tur atamıcam arka kapıdan girdim okula normal pek olmuyor ama yemek yediysem karnım biraz daha çıktığı için belime baskı yapıyor daha ileride bebek büyüyünce karnım büyüyünce demek ki hiç yürüyemicem. İşyerinde otururken de belimin sağ tarafı sırtıma doğru olan kısım ağrıyor sadece bir kısım. Bu sabah kalktığımda da karımın sol tarafı daha şişmiş gibiydi ve sertti korktum kasılma mı diye ama geçti
Canım doktorum kesinlikle bu kadar uzun süre susuz kalma dedi ama bende yarın deneyecem bakıcam duruma ama tutamam gibi çünkü ilk günler gibi midem bulanmaya falan başladı benimgünaydın kızlar yarın ramazan başlıyor oruç tutmayı düşünen var mı ben de kararsızım günler çok uzun o kadar saat susuz kalınca bebeğe zararı olur mu bilemedim yarın deneyecem bakalım ara ara tutuyum diyorum sonrasında kazaları tutmak da çok zor oluyor oğlumda 50 taneydi zor bitirdim
Bende aynıyım canım şöyle bir saat kalkmadan oturayım sağ belim sırtıma doğru öyle bir ağrı oluyorki çıldırıcam sanıyorumKızlar Günaydın. Git gide karınlar büyüyor zorlanmalar başlıyor. Dün öğlen yemek yedim eşim dedi benim görev yaptığı okulun çevresinde bir tur atalım öyle git dedi Daha köşeyi döndüm belim çok ağrıdı tutuldu resmen yok dedim ben tur atamıcam arka kapıdan girdim okula normal pek olmuyor ama yemek yediysem karnım biraz daha çıktığı için belime baskı yapıyor daha ileride bebek büyüyünce karnım büyüyünce demek ki hiç yürüyemicem. İşyerinde otururken de belimin sağ tarafı sırtıma doğru olan kısım ağrıyor sadece bir kısım. Bu sabah kalktığımda da karımın sol tarafı daha şişmiş gibiydi ve sertti korktum kasılma mı diye ama geçti
Canım bende tekmenin kuvvetinin artması gerektiğini düşünüyorum üç hafta önce nasılsa aynı şiddette tekme atıyor hem hareket artmalı hem gücü bence ama demekki zamanı var daha büyümelilerBizde hareketler öyle bıcır bıcır değil ya sayılı gün içinde en fazla iki üç kez gece oluyor bazen sertçe bazen çok cılız 21+4 olduk ama 19 da nasılsa şimdide öyle gitgide çoğalması gerekmez mi
Canim vücut yapısı ve bebeğin duruşuyla alakalı bir sey sanirim. 18. Haftadan beri net hissediyorum ben. Yakındır güçlü tekmeler merak etmeBenimki niye tembel yaa bir gece önce hareketliydi dönüp durdu tekmeledi hatta eşimde elini koydu farketti ama dün gece birşey yoktu yada ben derin uyuyorum farketmiyorum bilmiyorum sabah da annecim niye hareket etmiyorsun sen diyorum işyerinde kahvaltı ettim azıcık başladı aşağılardan
Maşallah bebişe.Bizimki de 2 3 gündür okadar hareketli karnımın bi sağına bi soluna tekme atıyo artık dışardan da belli olması muhteşem gerçekten
Bende tutmak istiyorum ama uzun süreli aclik bulanti yapıyor bendegünaydın kızlar yarın ramazan başlıyor oruç tutmayı düşünen var mı ben de kararsızım günler çok uzun o kadar saat susuz kalınca bebeğe zararı olur mu bilemedim yarın deneyecem bakalım ara ara tutuyum diyorum sonrasında kazaları tutmak da çok zor oluyor oğlumda 50 taneydi zor bitirdim
Çok güzeller, güle güle giy :) hangi mağaza bilindik mikızlar göbekler iyice çıktı :) dün Gebe mağazasından bu iki elbiseyi aldım. Hamilelikte kıyafete büyük yatırım yapmak saçma diyor genellikle herkes ama ben giydiğim şeyi sevmez, kendimi güzel hissetmezsem mutsuz olan biriyim maalesef :) siyah beyaz olan emzirme özellikli. doğumdan sonra da kullanacağım. ikisini de gerekirse daralttırırım terzimde doğum sonrası :)Eki Görüntüle 2146527 Eki Görüntüle 2146528
Ilahi yaaaa güldürdün beni :)))Bana telefonda soruyor markette orkide görmüş gelirken alayım mı sana diye.. bende alma dedim tabiki...
Çok güzellermiş canım güle güle giy. Bende elbiselere yatırdım parayı,heyecanla havalar ısınsın diye bekliyorum:) Yaz hamileliği yaşayıp koca göbek mini elbise hayalimdi,tabiki alıcaz :)kızlar göbekler iyice çıktı :) dün Gebe mağazasından bu iki elbiseyi aldım. Hamilelikte kıyafete büyük yatırım yapmak saçma diyor genellikle herkes ama ben giydiğim şeyi sevmez, kendimi güzel hissetmezsem mutsuz olan biriyim maalesef :) siyah beyaz olan emzirme özellikli. doğumdan sonra da kullanacağım. ikisini de gerekirse daralttırırım terzimde doğum sonrası :)Eki Görüntüle 2146527 Eki Görüntüle 2146528
Ben de göbek deligimin baya altinda hissediyorum ama doktor da demisti ayaklari asagida bizim gibi dik duruyor diye. O yüzden normal asagida hissetmem. Belki seninkinin de pozisyonu öyledirKızlar bebeklerini nerede hissediyorsunuz ben geçen hafta daha yukarıda hissediyor gibiydim şimdi daha çok hissetmeye başladım ya hep aşağıya vuruyor çok aşağıya değil ama aşağıda yanii ayakları sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?