2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Günaydın kızlar.

Uykusuz anneler basmış burayı, aynı benim gibi. Allah yardımcımız olsun

Gerçi havalar ne soğuk ne sıcak, akşam da karşı odanın camını açıyorum, yorganı herşeyi attım efil efil yatıyorum. Uyansam da uykuya dalmam kolaylaşıyor en azından. Son uyku demlerimiz sanki bunlar, hele sıcaklar başlayınca ne yapacağız... Ben ki o kadar çok severim uykuyu. Uykusuz kalacağım diye ödüm kopuyor. Zaten her gün saat 6'da kalkıp akşam 6 gibi anca işten eve geliyorum. Allahım yardımcımız olsunnn

O Overlokcugeldihanim canim bebeğinin boyu 29 cm FL yi 7 ile çarpınca bulunuyor bu sonuç ağırlıgı 621 gr herşeyi haftasiyla uyumlu karın çevresi baş çevresi falan yazıyor onlarda normal çıkmış :)

günaydın kızlar yarın ramazan başlıyor oruç tutmayı düşünen var mı ben de kararsızım günler çok uzun o kadar saat susuz kalınca bebeğe zararı olur mu bilemedim yarın deneyecem bakalım ara ara tutuyum diyorum sonrasında kazaları tutmak da çok zor oluyor oğlumda 50 taneydi zor bitirdim

Benimki niye tembel yaa bir gece önce hareketliydi dönüp durdu tekmeledi hatta eşimde elini koydu farketti ama dün gece birşey yoktu yada ben derin uyuyorum farketmiyorum bilmiyorum sabah da annecim niye hareket etmiyorsun sen diyorum işyerinde kahvaltı ettim azıcık başladı aşağılardan

Kızlar Günaydın. Git gide karınlar büyüyor zorlanmalar başlıyor. Dün öğlen yemek yedim eşim dedi benim görev yaptığı okulun çevresinde bir tur atalım öyle git dedi Daha köşeyi döndüm belim çok ağrıdı tutuldu resmen yok dedim ben tur atamıcam arka kapıdan girdim okula normal pek olmuyor ama yemek yediysem karnım biraz daha çıktığı için belime baskı yapıyor daha ileride bebek büyüyünce karnım büyüyünce demek ki hiç yürüyemicem. İşyerinde otururken de belimin sağ tarafı sırtıma doğru olan kısım ağrıyor sadece bir kısım. Bu sabah kalktığımda da karımın sol tarafı daha şişmiş gibiydi ve sertti korktum kasılma mı diye ama geçti

Bizimki de 2 3 gündür okadar hareketli karnımın bi sağına bi soluna tekme atıyo artık dışardan da belli olması muhteşem gerçekten

Malesef o bende de var canım. Okulum evime öyle yakın ki, yürüyerek 15 dk ama arabayla gidiyorum, yok olmuyor hemen ağrı giriyor kalçamdan. Son aylarda ne olacak bilmiyorum valla bende. Okulda zaten tüm gün ayaktayım diye yürümüyorum ama yürümek lazım sağlık açısından

Bizde hareketler öyle bıcır bıcır değil ya sayılı gün içinde en fazla iki üç kez gece oluyor bazen sertçe bazen çok cılız 21+4 olduk ama 19 da nasılsa şimdide öyle gitgide çoğalması gerekmez mi

Canım doktorum kesinlikle bu kadar uzun süre susuz kalma dedi ama bende yarın deneyecem bakıcam duruma ama tutamam gibi çünkü ilk günler gibi midem bulanmaya falan başladı benim

Bende aynıyım canım şöyle bir saat kalkmadan oturayım sağ belim sırtıma doğru öyle bir ağrı oluyorki çıldırıcam sanıyorum

Canım bende tekmenin kuvvetinin artması gerektiğini düşünüyorum üç hafta önce nasılsa aynı şiddette tekme atıyor hem hareket artmalı hem gücü bence ama demekki zamanı var daha büyümeliler

Canim vücut yapısı ve bebeğin duruşuyla alakalı bir sey sanirim. 18. Haftadan beri net hissediyorum ben. Yakındır güçlü tekmeler merak etme
Bizimki de 2 3 gündür okadar hareketli karnımın bi sağına bi soluna tekme atıyo artık dışardan da belli olması muhteşem gerçekten
Maşallah bebişe. Evet çokkk güzel bir duygu. Artik karnımda dalgalanmalar da oluyor

kızlar göbekler iyice çıktı :) dün Gebe mağazasından bu iki elbiseyi aldım. Hamilelikte kıyafete büyük yatırım yapmak saçma diyor genellikle herkes ama ben giydiğim şeyi sevmez, kendimi güzel hissetmezsem mutsuz olan biriyim maalesef :) siyah beyaz olan emzirme özellikli. doğumdan sonra da kullanacağım. ikisini de gerekirse daralttırırım terzimde doğum sonrası :)

Bende tutmak istiyorum ama uzun süreli aclik bulanti yapıyor bende

Çok güzeller, güle güle giy :) hangi mağaza bilindik mi

Çok güzellermiş canım güle güle giy. Bende elbiselere yatırdım parayı,heyecanla havalar ısınsın diye bekliyorum:) Yaz hamileliği yaşayıp koca göbek mini elbise hayalimdi,tabiki alıcaz :)

Ben de göbek deligimin baya altinda hissediyorum ama doktor da demisti ayaklari asagida bizim gibi dik duruyor diye. O yüzden normal asagida hissetmem. Belki seninkinin de pozisyonu öyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…