2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar iyi geceler okudum sizi işyerinde ve akşam eve gelince yazamadım ama..yarın benim de detaylı günüm epey gergin ve heyecanlıyım inş iç rahatlatan güzel bir muayene olur! Dualarınızı bekliyorum umarım bu gece uyuyabilirim benim gibi bekleyen herkese de iyi haberler almalarını diliyorum!!!

Cnm bende 8. Haftada ultrasonda herseyi belliydi eli kolu hareket ediyordu kayinvalimde vardi dedi ki kesin erkek bu kadar kucukken herseyi belli olamaz diyordu ama sonuc kizim opucak o olaya pek inanmamak lazim bemce
Ayy ne guzel cok sevindim saglikla kucağına al insallah canim:) sayenizde bu konuda kafam rahat artik cinsiyet öğrenmeyi beklicem

Cnm bebek ilk dogdugunda banyo yapilirken az biraz suya tuz katip cocuga surup 1. 2 dk. Bekletiyorsun ondan sonra yikiyorsun bebegi...eskilere gore biyle olunca bebejkler buyuyunce ter kokmazmis tabiki tutan da var tutmayan da var...
Bebek cildinin hassasligina girmeyebile luzum duymuyorum. Balik mi bizim gozumuzden sakindiklarimiz kac bebek bu tuzlama sehir efsanesi yuzunden agir yaniklara magruz kaliyor lutfen yapmayin.. istediginiz kadar tuzlayin cilt bakteri uretmeye meyil gosterdigi anda kokar..

Ben cayla simit yiyip girdim canım :) istersen ye hareketli olur
Dimiii yiyeyim birazcık çikolata :) gerçi bende doktorum tatlı fazla yemek dedi ya yemeye bahane arıyorum :)

Hadi cnm hayirli haberlerle gel insallah
İnşallah canım:)

Darısı benim başkma inşallah. Artık şöyle iyice netleşsin istiyorum hareketler. Geçen hafta daha net hissederken bu hafta azaldı nedense. Sanki geçen haftaya göre daha derinlerden geliyor hareket :)

Hayırlı geceler eylül anneleri bugün radyoloji randevum vardı. Prof. İnceledi bebeğimi çok şükür bir sıkıntı yok sadece çok hareketli olduğu için kalbin 3 ana damarını detaylı göremedi. 1 ay sonra tekrar çağırdı ve çocuk kardiyoloji ye gönderdi. Yukarıda ki kağıdı verdiler ben anlamadım Prof hemen çıkınca da soramadım. Anlayan var mı acaba aranızda yazılanlardan.

Günaydın güzel anneler.
Ayrıntılıya girecek arkadaşlarımıza güzel fotolar için bol şans diliyorum:,) inşallah sadece iyi haberlerle dönersiniz.

Bizim için yoğun bir gündü dün, akşam hızlı teenle istanbula gidecektik 2 dakika ile treni kaçırdık arkadaşımda kaldım gece. İnsanın kendini anlayan ve değer veren insanlarla beraber olması çok iyi geliyormuş.

Öpüyorum hepinizi, sık giremiyorum malum. karnımdaki minnak da erkenci aynı ablası ve ben gibi:) gece uykuları düzenli olsun gündüz de bana iki üç saat müsade edip uyusun sabah erken kalkmak sevdiğim bir alışkanlık zaten

Hiç bir şey anlamıyorum bu değerlerden ama bir sıkıntı olsa kardiyolog ufak ta olsa bişeyler söylerdi diye düşünüyorum.

canım ben anlamadım ama bi sorun olsa dr mutlaka söylerdi

Burda sadece bebeğin karın çevresi boyu bacak uzunluğu ve kilosu yazıyor canım başkada bişey yok sana başka rapor vermedimi doktor bununla ilgili kötü bişey olsaydı söylerdi içini ferah tut

Heyner diye bi marka heyner 60x120 anne yanı beşik yazınca bulabilirsin sanırım 630 tlye aldık canım n11den gitti gidiyorda da vardı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…