2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canım benim özellikle akşamları göbek deliğimin soluna ve altına vuruyor dışardan görünüyor güçlü vuruyor maşallah. Meyve yediğim zaman vurmaya başlıyor ben de çok meyve yiyorum bebişim seviyor diye:))Gün içinde göbeğin alt tarafına vuruyor bazen. Hatta bazen tuvaletim gelmiş gibi hissediyorum. Ama genelde göbek deliğinin yakın yerlerinde hissediyorum

Merhabalar hanımlar, ben de 2018 Eylül annesi olacağım kısmet olursa, şu an 22.haftamın içindeyim, farklı bir sebepten dolayı perinatolojiye yönlendirilmiştim, o şüphe yersiz çıkıp yerine canımızı daha çok sıkan bir şüphe ile karşılaştık, bebeğimizin sağ uyluk kemiğinde eğirilik görüldü, genetik / kromozonal olup olmadığını anlamak için amniyosentez önerildi, yalnız bu hafta detaylı ultrasonum da var, 1 haftadır moralimiz çok bozuk, sormak istediğim hiç bu şekilde kemikte eğirilik durumu ile karşılaştınız mı, geçmişte siz veya yakınlarınız? Bunu perinatologun yanlış görmüş olması mümkün mü ( bebeğin duruşu sebebi ile vs ) ? Biz sabırla bekliyoruz hem duruş pozisyonu değişsin, hem de boyu normal uzuyor mu 1 haftada daha net görmek için. Nette araştırdım ama pek bir şey bulamadım, ingilizce kaynaklardan ise "fetal femur bowing" olarak arattım diyabet bir annenin öyküsüne ratsladım, diyabet değilim. Aklıma kötü bir şey getirmek istemiyorum ama sizlerin de böyle bir duyumu oldu mu hiç merak ediyorum.

Aynen litetraxın kapanışı bizim de çok hoşumuza gitmişti.
bakalım kaliteli gözüküyor şuan için kullanınca da dayanıklı olur inşallah
Beşik olarakta bundan aldık

Son düzenleme:
iste canım nolcak :))
bnmde geçen bişey cekti cnm annem hiç üşenmeden geldi yaptı valla ama söylenerek tabi

ben de birara kullanmıştım ama herkesde dozu farklı. doktorunun sana verdiği dozda kullanmalısın. fazla kullanımının da ciddi problemler yarattığını duymuştum. bence doktoruna veya sağlık ocağına danış miktarı. ben günde 10 damla kullanıyordum mesela.

Yağlıya dikkat etmiyorum pek haklısın yaaa
Bebiş için daha dikkatli olmak lazım ya peynirden zeytinden bile tuz almış oluyorum vücuduma gereksiz yere.

Benimki hep asaglarda ayakları orda çünkü
ençok arabada giderken rahatsız oluyorum çok vuruyor alttan arabada sallandikca cis geliyor hep

merhaba kızlar umarım herkes iyidir..
bi sorum olucak. bu benim ilk gebeliğim geçen hafta sağlık ocağında gittim idrar ve kan testi yapıldı. kanım düşük çıkmış ve protein kaçağı varmış. tansiyonlarım hep normal çıkıyor gittiğimdede 9/6 çıkmıştı.. sağlık ocagndakı doktor endişelenme tansiyonun düşükse dedi ama internette öyle şeyler yazıyor ki kafam allak bullak oldu. varmı aranızda benımle aynı şeyleri yaşayan ya da konu hakkında bilgisi olan

Amin canım hepimiz inşallah.Bide ben o kadar doktora gitmeme rağmen yıllardır anlaşılmadı hiç bi doktor farketmedi taki 3 yıl öncesine kadar.bebeğimin kalp atışı durmuştu 10 gün o şekilde kalmıştı.bebek iç organlara zarar vermiş mi diye ultrasonla bakıldığında farkına varıldı.Rabbim bebeğine sağlık sıhhat versin üzülme yani.Bi sıkıntı olmuyo

Canım o haftalarda evdeyken falan çok uzandım sevdim falan tık yoktu yani. Şimdi şimdi hissediyorum uzanırken daha çok. Müzik dinletmedim henüz şu büyük kulaklıklardan mı almak lazım ya onun için.

Muzik dinletirken telefonu gobege dayamak yada kulaklikla dinletmek cocuga fazla ses gidip onu strese sokuyormus oda basliyormus icerde kipirdamaya bizde cocugun hosuna gitti kipir kipir bebisimiz masallah diyormusuz kendinize açın o duyuyor müziği diyor uzmanlar

Kizlar bisey sorucam ozelliklede kiz bebek bekleyenler 3 aylik ultrason goruntusunde bebeginizin her yeri belli miydi kolu bacağı vs. Benimkinin goruntusunde her sey belli goren birkac kisi erkek bu, kiz 3 aylikken et parcasi oluyor bu kadar olusmaz diyorlar sinir oluyorum doğru mudur?

Arkadaşlar selam,benimde bir oğlum olacakbu arada Demir İlacını nasıl kullanıyorsunuz?Aç karnına benim midemi rahatsız ediyor.Yemekten sonra nasıl almalıyım?Beklemelimiyim?

Bir yakınımızın bebeği öyle doğdu o kemikte hafif bir eğrilik var ultrasonda farkedilmemiş sanırım doktoru düzelir demiş onun dışında çocukta bir sorun yok anne karnında durduğu pozisyondan öyle olmuş demiş ne kadar doğru bilmiyorum inş sizinkinde bir sorun yoktur bu arada ben sabah aç karna muz ve süt içtim geçen kontrolden önce boyu önde çıktı sizde kontrole kadar bu şekilde deneyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…