- 12 Temmuz 2017
- 721
- 1.115
- 33
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #23.401
Canım benim özellikle akşamları göbek deliğimin soluna ve altına vuruyor dışardan görünüyor güçlü vuruyor maşallah. Meyve yediğim zaman vurmaya başlıyor ben de çok meyve yiyorum bebişim seviyor diye:))Gün içinde göbeğin alt tarafına vuruyor bazen. Hatta bazen tuvaletim gelmiş gibi hissediyorum. Ama genelde göbek deliğinin yakın yerlerinde hissediyorumKızlar bebeklerini nerede hissediyorsunuz ben geçen hafta daha yukarıda hissediyor gibiydim şimdi daha çok hissetmeye başladım ya hep aşağıya vuruyor çok aşağıya değil ama aşağıda yanii ayakları sanırım
neyse ki evdesin çalışsan daha zor olurdu kuzummAynen hic uyumadim gece
Joie chrome ilk baktığım arabaydı sonradan litetrax4 travel daha bi cazip geldi gozume. Benziyor zaten guzel kullanışlı arabalar beni en çok cezbeden litetrax4 un tek elle katlanması oldu bu büyük bir avantaj. Park yatakta da joie ve kraft arasında kaldım
iste canım nolcak :))Kızlar yaaa eve geldim, camlar açık kek yapmış biri galiba burnuma geldi kokusu, canım istedi birden, kokusu hoş gelince. Anneme dedim git iste dedi, kendin yapsan da onun kokusu bi kere sana iyi gelmiş yapsan da aynı heves olmaz dedi. Sevaptır hamile kadına verirler nolcak dedi de isteyemem ki ben:)
Benimde bir ara 14-9 civarıydı bu değeri geçmezse sorun olmaz demişti doktorum şu an 12-8 civarı devam ediyor bir kaç günde bir ölçüyorum dikkatli olmak lazım
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var doktor bana devit kullan dedi sağlık ocağın verir dedi. Sağlık ocağına gitme imkanım yok. Gittim eczaneden Devit-3 oral damla aldım. Kullanan varmı aranızda d vitaminim eksik çıkmış günde ne kadar kullanıyosunuz
14 falan çıkınca biraz şüphe olabilir de 12-8 de hemen panik yapma canım. Benim doktorum da diyordu düşük olması daha iyi diye ama benimde son 2 kontrolde 12-8 çıktı dr birşey demedi evde tansiyon aleti var unutuyorum ölçmeyi bende takip edeyim, Tuzdan uzak dur çok yağlı kızartma yeme bol su iç canım
Benimki hep asaglarda ayakları orda çünküKızlar bebeklerini nerede hissediyorsunuz ben geçen hafta daha yukarıda hissediyor gibiydim şimdi daha çok hissetmeye başladım ya hep aşağıya vuruyor çok aşağıya değil ama aşağıda yanii ayakları sanırım
Aynen canim. Evdeyim guya ama hergun gezmelerdeyim,,,neyse ki evdesin çalışsan daha zor olurdu kuzumm
Amin canım hepimiz inşallah.Bide ben o kadar doktora gitmeme rağmen yıllardır anlaşılmadı hiç bi doktor farketmedi taki 3 yıl öncesine kadar.bebeğimin kalp atışı durmuştu 10 gün o şekilde kalmıştı.bebek iç organlara zarar vermiş mi diye ultrasonla bakıldığında farkına varıldı.Rabbim bebeğine sağlık sıhhat versin üzülme yani.Bi sıkıntı olmuyoCanım cevap verdiğin için çok teşekkür ederim gerçekten bu şekilde sağlıklı bir şekilde yaşayan insanları okudukça boşuna evham yaptığımı bebeğimi de boşuna strese soktuğumu anlıyorum. Daha önce hiç karşılaşmadığım bir şey olduğu için insan ilk duyduğunda ister istemez derin bir üzüntü duyuyor. Bende tesadüfen tedavi sırasında öğrenmiştim böbreğimin olması gereken yerden farklı bir yerde olduğunu. Sende inşallah sorunsuz bir şekilde bebeğini kucağını alırsın :)
Canım o haftalarda evdeyken falan çok uzandım sevdim falan tık yoktu yani. Şimdi şimdi hissediyorum uzanırken daha çok. Müzik dinletmedim henüz şu büyük kulaklıklardan mı almak lazım ya onun için.
Sadece bol su içmeye çalışıyorum üç litreye yakın tüketiyorum yüksek hissederseniz limon suyu hemen düşürüyor tuz tüketimide kısıtlı olmalıGeçmiş olsun , siz düşük tutmak için nelere dikkat ediyorsunuz ?
Sadece bol su içmeye çalışıyorum üç litreye yakın tüketiyorum yüksek hissederseniz limon suyu hemen düşürüyor tuz tüketimide kısıtlı olmalı
Bir yakınımızın bebeği öyle doğdu o kemikte hafif bir eğrilik var ultrasonda farkedilmemiş sanırım doktoru düzelir demiş onun dışında çocukta bir sorun yok anne karnında durduğu pozisyondan öyle olmuş demiş ne kadar doğru bilmiyorum inş sizinkinde bir sorun yoktur bu arada ben sabah aç karna muz ve süt içtim geçen kontrolden önce boyu önde çıktı sizde kontrole kadar bu şekilde deneyinMerhabalar hanımlar, ben de 2018 Eylül annesi olacağım kısmet olursa, şu an 22.haftamın içindeyim, farklı bir sebepten dolayı perinatolojiye yönlendirilmiştim, o şüphe yersiz çıkıp yerine canımızı daha çok sıkan bir şüphe ile karşılaştık, bebeğimizin sağ uyluk kemiğinde eğirilik görüldü, genetik / kromozonal olup olmadığını anlamak için amniyosentez önerildi, yalnız bu hafta detaylı ultrasonum da var, 1 haftadır moralimiz çok bozuk, sormak istediğim hiç bu şekilde kemikte eğirilik durumu ile karşılaştınız mı, geçmişte siz veya yakınlarınız? Bunu perinatologun yanlış görmüş olması mümkün mü ( bebeğin duruşu sebebi ile vs ) ? Biz sabırla bekliyoruz hem duruş pozisyonu değişsin, hem de boyu normal uzuyor mu 1 haftada daha net görmek için. Nette araştırdım ama pek bir şey bulamadım, ingilizce kaynaklardan ise "fetal femur bowing" olarak arattım diyabet bir annenin öyküsüne ratsladım, diyabet değilim. Aklıma kötü bir şey getirmek istemiyorum ama sizlerin de böyle bir duyumu oldu mu hiç merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?