2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
evet bnm de ablam gelir büyük ihtimal annemde unutmstur bebek bakmayı ablam tecrubeli sonucta
ayy dogunca baslıyo asıl curcuna desene
:) eşime anlattım, saolsun gitti istedi üst komşudan :)
bnmde geçen eşim yolda bişey gördük gidip sitiyeym diyo hemen nası düşünüyolar bizi

Benimde çoğalmamıştı hemen bnde senin gibi gitgide çoğalması lazım değilmi diyodum üzülüyodum hatta 2,3 gündür artık çok çok netleşti 22+4 ama bebeğim 23+2 çıkıyo bi kaç güne netleşir bence

O dalgalanmayı da 1,2 gündür hissediyorum tekme değil ama o sanki başka bişey yapıyo gibi o an

Ben azıcık aç kalsam başım ağrıyor ve uzun süre geçmiyor bi de sınav döenmindeyim oğlumunda huysuzluğu üstünde tutmayacağım bir gün denesem diyorum ama cesaret edemiyorum
Kaza uymak zor ama gerçekten
Ama sıcaklarda aniden bastırdı

bende camları acıp yatıyorum eşimide alıştırdm rahatım yorganları da hafta sonu kaldırdık şükür uykusuzluk benide korkutuyo aglarım muhtemelen sinrden

canım düzenli yürüyüş yaparsan bence alışır bünyen yoksa iyice agırlasıcaz gibi geliyo bana
bende evimin merdivenlerinden krkuyodm ama hala cıkabiliyorm cok rahat bi sekilde

canım düzenli yürüyüş yaparsan bence alışır bünyen yoksa iyice agırlasıcaz gibi geliyo bana
bende evimin merdivenlerinden krkuyodm ama hala cıkabiliyorm cok rahat bi sekilde

Evet canım ama öğlen yemeğinden sonra yapamıyorum işte kopuyor belim resmen ama akşamları yapıcaz eşimle çok abartmıcam yemeyi akşamları yürüyebilmek için. Normalde yürüyorum mesela İstanbul'da koca avm gezdik birşey olmadı merdivende çıkıyorum ama yeni yemek yediysem bir yarım saat zorluyor beni

Benim de bildigim uzun süre ac kalınca vücut keton salgiliyormus bu da bebegun beyin gelişimi için çok zararliymis

Benimde hep olmuyor ama yemek yiyince bariz karnım daha da çıkıyor o da baskı yapıyor şimdiden böyleysek ileriyi düşünemiyorum yürüyüşe başlıcam yavaştan akşamları öğlen sıcakta zaten yürünmüyor. Akşam eşimle yürürüz bize yakın bir cadde var cafeler var mola verir otururuz sonra döneriz

Çok doğru canım ben sabah ağzım dilim kurumuş uyanıyorum gün içinde su tüketmek gerekiyor azar azar içiyoruz ama iftardan sonra birden suya abanmak da zararlı şişkinlik yapacak bu sefer yemek de yenmiyor gerekli olan besinleri sadece iftarda almak çok zor yemeğe bir anda yüklenmek iyi değil tansiyonu yükseltir. Ana öğünleri abartmadan yemeyi ve ara öğünleri arttırmayı tavsiye etmişti benim doktorum ben bir öğün atlasam aman beslenmedi diyorum yemek harici süt yoğurt meyve hepsini bir akşamda tüketmek çok zor bu sefer sahurda acıkılmaz

demk ki yemekten 1 saat sonra falan yürüyüşe cıkmak gerekiyo ben de fırsat buldukca yürüyorum

Kesinlikle aynı fikirdeyim söylediklerin birebir doğru bence.
Doktorum özel günde bile (kadir gecesi gibi) bir gün bile olsa tutmamam konusunda uyardı. Susuzluğun sıkıntı olacağını özellikle belirtti.

Çok güzellermiş canım güle güle giy. Bende elbiselere yatırdım parayı,heyecanla havalar ısınsın diye bekliyorum:) Yaz hamileliği yaşayıp koca göbek mini elbise hayalimdi,tabiki alıcaz :)
teşekkür ederim canım :) ben de aynıyım. sürekli elbise alıyorum ama izmirde havalar baya ısındı. 3 haftadır giyiyorum ben. hatta ayakkabıyı da bıraktım. günlük birkenstock lara geçtim bile :)

teşekkür ederim canım :) ben de aynıyım. sürekli elbise alıyorum ama izmirde havalar baya ısındı. 3 haftadır giyiyorum ben. hatta ayakkabıyı da bıraktım. günlük birkenstock lara geçtim bile :)
Ahh izmir,memleketim :)) Bursa’dayım bende havalar sıcak ama henüz elbise giyecek kdar değil. Daha dün yeni bir birkenstock siparişi verdim trendyoldan :)) yazın vazgeçilmezim oldu artık,başka bişey gitmiyorum..

Kızlar bu uzun, sıcak günlerde aç susuz kalmayin. Geçen gün sabah bişey yiyemdim pek, öğlen de azıcık yedim hemen idrarimda keton çıktı, doktorum çok kızdı aç mı kalıyorsun düzgün beslen diye. O gün bu gündür ara öğünlerimi bile aksatmiyorum.

Normal Doğuma engel değil aksine lezyonları bölge aşağı inebilirmiş. Fakat ben bu operasyonla birlikte vajinaplasti de olduğum için dr um sezaryen önerdi bende öyle düşünüyordum zaten spinal sezaryen olacağım 12eylülde kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…