- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #23.501
evet bnm de ablam gelir büyük ihtimal annemde unutmstur bebek bakmayı ablam tecrubeli sonuctaBen evire çevire yikadim valla koskoca 4 çocuk doğurmuş annem su bile dökmeye korktu. Ben birkaç video izledim ona göre yıkadım ama cimcime bastı yaygarayısana banyoya mecbur biri lazm ama cesaretli ol kendin yap ki kimseye muhtaç olma
bnmde geçen eşim yolda bişey gördük gidip sitiyeym diyo hemen nası düşünüyolar bizi:) eşime anlattım, saolsun gitti istedi üst komşudan :)
Benimde çoğalmamıştı hemen bnde senin gibi gitgide çoğalması lazım değilmi diyodum üzülüyodum hatta 2,3 gündür artık çok çok netleşti 22+4 ama bebeğim 23+2 çıkıyo bi kaç güne netleşir benceBizde hareketler öyle bıcır bıcır değil ya sayılı gün içinde en fazla iki üç kez gece oluyor bazen sertçe bazen çok cılız 21+4 olduk ama 19 da nasılsa şimdide öyle gitgide çoğalması gerekmez mi
ya neden kiiii ben cesaret edemem öyle şeylere mantıgı neymiş onunCnm ben kizimda tuzlamayi cok istedim kayinvalidem olmaz dedi ama simdi tuzlayacagim simdiden soyledim kayinvalideme karisma diye
O dalgalanmayı da 1,2 gündür hissediyorum tekme değil ama o sanki başka bişey yapıyo gibi o anCanim vücut yapısı ve bebeğin duruşuyla alakalı bir sey sanirim. 18. Haftadan beri net hissediyorum ben. Yakındır güçlü tekmeler merak etme
Maşallah bebişe.Evet çokkk güzel bir duygu. Artik karnımda dalgalanmalar da oluyor
Ben azıcık aç kalsam başım ağrıyor ve uzun süre geçmiyor bi de sınav döenmindeyim oğlumunda huysuzluğu üstünde tutmayacağım bir gün denesem diyorum ama cesaret edemiyorumgünaydın kızlar yarın ramazan başlıyor oruç tutmayı düşünen var mı ben de kararsızım günler çok uzun o kadar saat susuz kalınca bebeğe zararı olur mu bilemedim yarın deneyecem bakalım ara ara tutuyum diyorum sonrasında kazaları tutmak da çok zor oluyor oğlumda 50 taneydi zor bitirdim
bende camları acıp yatıyorum eşimide alıştırdm rahatımGünaydın kızlar.
Uykusuz anneler basmış burayı, aynı benim gibi. Allah yardımcımız olsun
Gerçi havalar ne soğuk ne sıcak, akşam da karşı odanın camını açıyorum, yorganı herşeyi attım efil efil yatıyorum. Uyansam da uykuya dalmam kolaylaşıyor en azından. Son uyku demlerimiz sanki bunlar, hele sıcaklar başlayınca ne yapacağız... Ben ki o kadar çok severim uykuyu. Uykusuz kalacağım diye ödüm kopuyor. Zaten her gün saat 6'da kalkıp akşam 6 gibi anca işten eve geliyorum. Allahım yardımcımız olsunnn
canım düzenli yürüyüş yaparsan bence alışır bünyen yoksa iyice agırlasıcaz gibi geliyo banaKızlar Günaydın. Git gide karınlar büyüyor zorlanmalar başlıyor. Dün öğlen yemek yedim eşim dedi benim görev yaptığı okulun çevresinde bir tur atalım öyle git dedi Daha köşeyi döndüm belim çok ağrıdı tutuldu resmen yok dedim ben tur atamıcam arka kapıdan girdim okula normal pek olmuyor ama yemek yediysem karnım biraz daha çıktığı için belime baskı yapıyor daha ileride bebek büyüyünce karnım büyüyünce demek ki hiç yürüyemicem. İşyerinde otururken de belimin sağ tarafı sırtıma doğru olan kısım ağrıyor sadece bir kısım. Bu sabah kalktığımda da karımın sol tarafı daha şişmiş gibiydi ve sertti korktum kasılma mı diye ama geçti
canım düzenli yürüyüş yaparsan bence alışır bünyen yoksa iyice agırlasıcaz gibi geliyo bana
bende evimin merdivenlerinden krkuyodm ama hala cıkabiliyorm cok rahat bi sekilde
Benim de bildigim uzun süre ac kalınca vücut keton salgiliyormus bu da bebegun beyin gelişimi için çok zararliymisKızlar çok fazla oruç tutsak mı diye düşünen var ama lütfen yapmayın. Herşeyi geçtim, sürekli su içmek lazım, neredeyse 12 saat susuz kalacaksınız, bebekleriniz için ne kadar zararlı. Düşünmeyin bile.
Malesef o bende de var canım. Okulum evime öyle yakın ki, yürüyerek 15 dk ama arabayla gidiyorum, yok olmuyor hemen ağrı giriyor kalçamdan. Son aylarda ne olacak bilmiyorum valla bende. Okulda zaten tüm gün ayaktayım diye yürümüyorum ama yürümek lazım sağlık açısından
Kızlar çok fazla oruç tutsak mı diye düşünen var ama lütfen yapmayın. Herşeyi geçtim, sürekli su içmek lazım, neredeyse 12 saat susuz kalacaksınız, bebekleriniz için ne kadar zararlı. Düşünmeyin bile.
demk ki yemekten 1 saat sonra falan yürüyüşe cıkmak gerekiyo ben de fırsat buldukca yürüyorumEvet canım ama öğlen yemeğinden sonra yapamıyorum işte kopuyor belim resmen ama akşamları yapıcaz eşimle çok abartmıcam yemeyi akşamları yürüyebilmek için. Normalde yürüyorum mesela İstanbul'da koca avm gezdik birşey olmadı merdivende çıkıyorum ama yeni yemek yediysem bir yarım saat zorluyor beni
Kızlar çok fazla oruç tutsak mı diye düşünen var ama lütfen yapmayın. Herşeyi geçtim, sürekli su içmek lazım, neredeyse 12 saat susuz kalacaksınız, bebekleriniz için ne kadar zararlı. Düşünmeyin bile.
teşekkür ederim :) mağazanın adı Gebe. izmirde yaşıyorum ben. bildiğim kadarıyla tüm büyükşehirlerde avm lerde var. online linkini de yazayım buraya. http://www.e-gebe.com/Çok güzeller, güle güle giy :) hangi mağaza bilindik mi
teşekkür ederim canım :) ben de aynıyım. sürekli elbise alıyorum ama izmirde havalar baya ısındı. 3 haftadır giyiyorum ben. hatta ayakkabıyı da bıraktım. günlük birkenstock lara geçtim bile :)Çok güzellermiş canım güle güle giy. Bende elbiselere yatırdım parayı,heyecanla havalar ısınsın diye bekliyorum:) Yaz hamileliği yaşayıp koca göbek mini elbise hayalimdi,tabiki alıcaz :)
Ahh izmir,memleketim :)) Bursa’dayım bende havalar sıcak ama henüz elbise giyecek kdar değil. Daha dün yeni bir birkenstock siparişi verdim trendyoldan :)) yazın vazgeçilmezim oldu artık,başka bişey gitmiyorum..teşekkür ederim canım :) ben de aynıyım. sürekli elbise alıyorum ama izmirde havalar baya ısındı. 3 haftadır giyiyorum ben. hatta ayakkabıyı da bıraktım. günlük birkenstock lara geçtim bile :)
Teşekkür ederim canım, izmirde nerde mağaza. İzmire yakın yerdeyim gidiyoruz sürekliteşekkür ederim :) mağazanın adı Gebe. izmirde yaşıyorum ben. bildiğim kadarıyla tüm büyükşehirlerde avm lerde var. online linkini de yazayım buraya. http://www.e-gebe.com/
Evet canım yer değiştiriyor sanki kuzucuklar.O dalgalanmayı da 1,2 gündür hissediyorum tekme değil ama o sanki başka bişey yapıyo gibi o an
Normal Doğuma engel değil aksine lezyonları bölge aşağı inebilirmiş. Fakat ben bu operasyonla birlikte vajinaplasti de olduğum için dr um sezaryen önerdi bende öyle düşünüyordum zaten spinal sezaryen olacağım 12eylülde kısmetsebenim cin1 çıktı dr um tedavi gerekmediğini kendi kendine geçebileceğini ve 6 ayda bir smear gerektiğini söyledi. zaten bu illet tamamen ortadan kalkmıyomuş. ara ara ortaya çıkıyomuş. ömür boyu bizimle yani... sezeryn olucam ben ilk doğumumdan dolayı. normali önermediklerini duymuştum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?