2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
İşte bende böyle diyip gitmeyi düşünüyorum biraz annemin yanına eşim gerçekten çok anlayışlı merhametlidir kv eşimin merhametli yanını kullanıyo gibi geliyo bana beni çok seviyo biliyorum ama annesini daha çok seviyo gibi annesini sevmesinden şikayetçi değilim anneler baş tacımız ama bu çok farklı işte burda hata kv de biraz bugün yine buraya geldik kaynım küçük oğluna vurmuş çok sinirlendim nasıl vurur diye amcası yukarı çıkarmak istemiş anneside vermemiş babası o yüzden vurmuş ya dedim zaten hep gelinler suçlu yani kv oğullarını çok mükkemmel görüyo yüzüne söyledim ve bunu şok oldu normal de bana kim ne dese sessiz kalırım ilk defa ters tepki verdim zaten sinirliydim şaşırdı baya sustu demek kv biraz tepki lazım bencee artıkkk bugün bunu anladımm bende söylerim lafımı artık bundan anlıyorsa

Yaa çok yaşa canım sesli güldüm valla doğru diyosun elti gemisi yürümez valla eltimle bir araya gelirim ama gergin geçer yani resmiyiz bi samimiyetimiz yok samimi olunca cıvıtan bi tip kendisi malesef yarında burdayız bana plan yapmaya gerek kalmadan kv kızını çağırmış bizde burdayız anlıycağınnn

Siz bence 32. Haftada rapor alın derim
Benim de okulda eylül de doğum yapanlar var aktarma yapılmadı. Fiili çalışmak gerekiyor belki o arkadaşınız halk eğitimde felan kurs açıp çalıştıysa o yüzden aktarmış olabilir. Ya da diyelim gerçekten bu uygulama yapıldı devlet ödediği parayı faizi ile geri isteme hakkına sahip. Bu fiili çalışma konusunda eminim. Ama keşke sizin söylediğiniz gibi olsaydı çok isterdim çok harika olurdu

Iste ben buna cok kiziyorum 100 luk seker yuklemesine direk gecmenin ne manasi var 8 dilim baklavaya es deger yazik gunah degil mi o bebise icinde sekerden dolayi 4 donuyor ahh bu doktorlarin hepsinin ben bilirim edalarina........... diyorum sen anla evet yuksek ama ilk etapta insulin yerine diyetle baslatilabilir kizimda seker kullanmam ama her gece yatmadan once yedigim sutlu tatlilar benimde yuksek cikmasina neden olmustu ayrica cok fazla karpuz vb meyva tuketmekte cabasiydi diyetle normal sekeri yakaladim. Kaldi ki senin bebegin hatirladigim kadariyla onden gitmiyordu sorun olacagini sanmiyorum icini ferah tut canim.

Ne nasil anlamadim? Kv neden tek esinizi cagiriyor iftara sizin oruc tutmamis olmaniz ki sebebiniz belli cagrilmama nedeniniz mi? Hadi o esseklik edip cagirmiyor esiniz neden kostura kostura gidip sizi yalniz birakiyor yada anasina benim bi karim ve dogmak uzere olan torunun olacak onlari neden cagirmiyorsun diye fircalamiyor? Yok anam bu oglan analari bi tuhaf.. Rabbim beni boyle bir kv olmakla sinama lutfen.

Glikozu eczaneden alip ictikten 1 saat sonra doktorunuz seker olcum cihazi ile bakiyor degerinize. Benimde ozel muayenehane bu sekilde olculuyor.

Saol canım cevabın için.Ben taş gibi olduğunu falan bilmiyodum.Öyleyse dediğin gibi mecburen almak zorundayım.Acaba hangi marka iyidir bi bilgin var mı
Sadece calisan anne degil tum anne adaylarinin almasi yada birilerinden temin etmesi gerektigi kanaatindeyim. Ilk haftalarda bebek saglam cekemediginden dolayi gogusler dolup sertlesiyor mastite kadar gidiyor mevzu. Meme basi yarasiyla mi ugrasican o süt sıtması durumu ilemi? Cok rahat etmistim ben kizimi emziriyor kalani sagiyor dolaba atiyordum sutum hicbir takviye almadan cogalmisti. Benimki braun tek gogus elektriklisi ebebekte indirimden almistim. Silikon yastikli oldugu icin meme baslarini acitmiyordu.

Braun elektrikli kullandim. Silikon yastiklari sayesinde meme basim acimadi.
Reflu yatagi ilk 2 ay ise yariyor sonrasinda bebek assagi kaymaya basliyor ben yan yatirma destegi ile altina egim kazandiracak bir carsafla isimi gordum
Travel diyorum cunku bebek dik oturmaya baslamadan once bastonda gezdirmek zor oluyor yatis kademesi cok onemli. Saat basi uyuyan bebegin disarida huysuzluk ettiginde zorlanmazsin en azindan arabasinda rahat rahat uyur.
Lansiroh ve bununla birlikte aventin gogus kalkanlarini kullandim hayat kurtaricisi resmen. 0 yara ile sureci tamamladim. Silver kalkanlara o kadar para vermeye ilk etapta gerek yok diye dusunuyorum.

Saol canım baya fikir verdin.Bende bi sitelere falan bakınıyım yavaştan o zaman

Evet bebek olunca gerek misafir gerek bebek sevinci derken evde kalıyor ama bir süre sonra sıkılıyorlar. Benim eşim mesela sokakta doğmuş sanırım

Allahım inşallah bende kötü bi kv olmam. Olay şöyle gerçekleşiyor oğlum burda iftar et eşim beni çağırıyo sonra bende istemiyorum hergün hergün diyorum kv çağırmıyo çapırıyosada ağız ucuyla semayıda ara istersen diyo gelirse gelsin zaten şartrller burda kopuyo geliyosa gelsin tenezzül edip aramıyor hergün oğlunu oraya çağırması yetmezmiş gibi aşırı düşkün ve çok bunalıyorum eşim bana hak veriyo ama napayım annem çağırdı yok diyemiyorum diyo kv biraz duygu sömürüsü yapıyor oğluna oğulları onun için çok değerli dünyada tek kusursuz evlat onun oğulları bilmiyorum napıcam şaştım kaldımm

Evet bebek olunca gerek misafir gerek bebek sevinci derken evde kalıyor ama bir süre sonra sıkılıyorlar. Benim eşim mesela sokakta doğmuş sanırım
Ayy keşke sokağa gitse çok evcildir tipik bir yengeç erkeği ama evcilliği bizim eve değil anasının evine

Patakla sana caiz olmus artik
Valla ben çok sinirliyim öyle altta kalma gibi bir huyum yok kavga ediyoruz hatta ben kendimi sinirli bilirdim sen benden betersin der ama insanında bi dayanma gücü var yanii bizide bi ana doğurdu sonuçta beni yıpratan da bu kavgalar canımm ondan diyorum ailemin yanına gidip kafayı diblemek istiyorum diye ama emin değilim iyimi olur kötümü olur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…