2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Yok tatlım benim öyle düşünme Allah’ın izniyle bişey olmaz oturunca falan o kadar kolay değil o işler
Birisi de banyoda korkuyordu o da sen miydin Sudan rahatsız olur mu diye karnına su tutamayan biri ilahi dedim yahu... insan tedirgin oluyo bazen ama başka başka şeyler geliyo aklına..

Burç olayına bende takığım başak olsun istiyorum 21 ağustostan önce olursa aslan oluyor :)

Canım sakin ol onun geleceği bir zaman var yürüsende sen otursanda gelecekse gelir. Ki ben yürümenin bebeğe daha iyi geldiğini düşünüyorum çünkü spor yapınca falan bebekte rahatlıyormuş

benim doğum da 22 eylül ama inşallah kızım 16 eylülde doğar o gün benim de doğum günüm :)
Ay hadi inşallah doğum günlerimizde sağlıkla gelirlerde bize hediye olurlar :))

O ne yaa kaynının kıyafetleri mi
Oldu dedesinin varsa onları da versin
Hadi senin eşinin olsa bi nebze hatıra sakladı falan dersin ama kayın nedir ya. Bravo kv benden alkış
aynen canım bende öyle dedim eşimin olsa seve seve kullanırım babası giymiş sonucta
bana bişey demedi daha zaten derse direk reddedicem ugrasamam hiç evimde fazlalıkta istemem

Cok sacma esinim orda yiyip senin gitmemen kocanin cagirmasi lazim bence kv kirilma onlar sen gelirmisin gelmezmisin bilemez birasda arayi koca yapmasi lazim .benim esim assa gelceksin yemekteyiz hadi der giderim

Canım kurtulmaya çalış rahat olmaya çalış ucunda durmuyor bebek :) daha 3 ay var valla zaman geçmez :)

Kızlaar hala hastanedeyiz şekeri içtim ikinci kanı vermek için bekliyorum. Şekerli su böyle tatlıya dökülen şerbet gibi ama iki yudumda içtim tatlıyı severim bu arada 25+5 iz bugün bebiş 26+2 çıktı 4 gün önden gidiyor. Bacak boyu çok uzun bacak boyu 27+4 lük bebeğin boyuymuş uzun boylu olacak dedi yine :). 920 gram 36 cm mişiz ya daha minnoşum bir kilo bile değil :))

canım ben de bir kızım olursa hep amine koyacam dedim hz. aminenin kitabını aldım şuan okuyorum ama çok fazla bilgi yok ama Efendimizin annesinin ismi hem de akrabalarda çevremde bu isim yok iki isim oğluma ömer kağan koyduk zor oluyor iki isim canım ikisini de kullanıyoruz ama kızıma amine tek olsun istiyorum bakalım hayırlısı olsun

Aynen canim onemli olan herkesin yerini bilmesi yoksa anneler baska oluyor tabiki de

Oy maşallah tatlım uzun boylu olsun ne güzel
Şeker kaçlık içtin bana 50 lik verdi Dr. Ama daha 3 hafta sonrA gidicem Bursa’dayım ben bu arada

Süt sağma makinası için işe başlamayı beklemeyin kızlar hemen gerekli ben mesela işe başlamadan kızım daha küçükken bitiremiyor tüm sütü emzirdikten sonrA kalanı sağıp buzluğa atıp stoklamıştım süt sağma poşetlerine tarih sırası ile ben işe başlyınca da tarih sırası ile verdiler çok iyi oluyor büyüdükçe daha çok içiyor zamanla azalıyor bu şekilde 1yıl idare ettik biz takviyesiz anne sütü non stop
Sonrasında Aptamil destekli anne sütüne devam ettik 2 yaşında da anne sütünü kestim

maşallahhhhhh
ya bende tatlı severim ama onu içemem gibi geliyo

Biz baktık sonuç kağıdından da benimi ilk şekeri içmeden önce 80 çıkmış sonra ilk saat 181 2. saat 182 çıkmış yani ikisi de yüksek. Bilmiyorum arık yarın dr ne diyecek büyük ihtimal bana da diyet verecek de. Zaten diyette gibi yaşıyorum ben bir ekmeği birazcık fazla yiyorumdur tatlı yok haurişi yok pilav makarna yemekhanede çıkınca ki hepsini de bitirmem. Akşamda pek yapmam anlamadım valla bünyeme göre birden kilo aldığım için olaibilir. Kayınpederimde şeker ölçme aleti var onunla ölçerim bakalım bende alırım ondan dikkat ederim artık çok şükür ki internette çok da sorun olmayacağı yazıyor

Selam kızlar
Dün geceden beri atesim var ishalim. sabah kontrole gittik tahliller istedi doktor sonuçları bekliyorum.
Çok halsizim.
Bebisimi gördüm en azından içim rahatladı.
cok geçmiş olsun canım salgın var galiba bende ishal olmusum işe gelince farkettim

Kızlar çok hastayım. KBB Doktor croxilex bid 1000 mg verdi. Bebise zararı olmaz dedi ama korktum icmeye. kullanan var mi? Acil cevap

Sonuç kartından baktık souçlara 75 lik yüklemişler. Bakalım yarın endokrin ne diyecek zaten bebeğim kilolu doğma ihtimali dışında bir zararı da yok bu durumun baya baktım yani bakılmasa bile bilmesen de çok bebekte bir durum yaratmıyor. Evet hep 50 gr önden gidiyordu kilosu 3 gün önde çıkıyorduk o da fazla değildi zaten ama somn kontrolde de 2 gün geride çıkmıştı normal öyle şu an abartı birşey yok zaten ben de gerçekten öyle şekeri yükseltecek birşey yemiyorum hayret ettim

Mert güzel bi isim

Çok verilmemiş mi 100gr ya benim dr yüklese 50gr yükleyecekti. Ama yüklemeyecek sadece açlık ve tokluk şekerine bakacak.

Canım baktık netten 75 gr yüklenmiş o bile bünyeme fazla olabilir çünkü tüm gün başım çok acayip oldu hayalet gibi gezdim kendime gelemedim yani akşam ancak düzeldim. Belki endokrin biraz diyet uygulayıp tekrar ölçüm isteyebilir amaaan bir yandan da diyorum annelerimizin zamanında bunlar mı vardı sanki kim yaptırıyordu bunları hiç de kafaya takmadan yapıyorlarmış doğumlarını ne kadar bilgi o kadar eziyet valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…