- 20 Aralık 2010
- 1.053
- 314
- 323
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #25.641
Ben de kızımı 41+4 te sezaryenle doğurdumbenim arkadasimin da kizi oldu ve 40 hafta bitti 10gün daha bekletti doktor ve hala gelecegi yoktu. Suni sanciyla 42. Haftada normal dogum yapti cok sükür :)
Yok tatlım benim öyle düşünme Allah’ın izniyle bişey olmaz oturunca falan o kadar kolay değil o işlerKızlar benim psikoloji niye böyle oturamıyorum oturunca bebek aşağıdan ya çıkarsa falan yürüyemiyorum korkudan erken gelirse diye bir sürü şeyler sadece yatınca rahat ediyorum sıyırdım iyice hiçbirşeyi yapamıyorum çok gazım var şişiyorum korkuyorum nasıl atacağım bunları bu aylar nasıl geçer
Burç olayına bende takığım başak olsun istiyorum 21 ağustostan önce olursa aslan oluyor :)Kız bebekler hep erken gelir derler. Benim çevremde ne kadar kız çocuğu sahibi varsa hep 1 hafta erken doğmuş. Ben 18 gün erken doğmuşum mesela. Ama erkekler tam tersi. Ablam normal doğum istiyordu paşanın gelmeye niyeti yoktu. 40 haftalığı bitirdi doktor sen bu çocuğu doğuramazsın dedi sezeryanla alalım. Daha sezeryan e girmese çıkacağı yoktu adamın. Benimde doğum eylul 24 gözüküyor. Eylul 22 den önce gelsede başak burcu olsa keşke diye içimden geçirmiyor değilim.
Canım sakin ol onun geleceği bir zaman var yürüsende sen otursanda gelecekse gelir. Ki ben yürümenin bebeğe daha iyi geldiğini düşünüyorum çünkü spor yapınca falan bebekte rahatlıyormuşKızlar benim psikoloji niye böyle oturamıyorum oturunca bebek aşağıdan ya çıkarsa falan yürüyemiyorum korkudan erken gelirse diye bir sürü şeyler sadece yatınca rahat ediyorum sıyırdım iyice hiçbirşeyi yapamıyorum çok gazım var şişiyorum korkuyorum nasıl atacağım bunları bu aylar nasıl geçer
Ay hadi inşallah doğum günlerimizde sağlıkla gelirlerde bize hediye olurlar :))benim doğum da 22 eylül ama inşallah kızım 16 eylülde doğar o gün benim de doğum günüm :)
aynen canım bende öyle dedim eşimin olsa seve seve kullanırım babası giymiş sonuctaO ne yaa kaynının kıyafetleri mi
Oldu dedesinin varsa onları da versin
Hadi senin eşinin olsa bi nebze hatıra sakladı falan dersin ama kayın nedir ya. Bravo kv benden alkış
Cok sacma esinim orda yiyip senin gitmemen kocanin cagirmasi lazim bence kv kirilma onlar sen gelirmisin gelmezmisin bilemez birasda arayi koca yapmasi lazim .benim esim assa gelceksin yemekteyiz hadi der giderimAllahım inşallah bende kötü bi kv olmam. Olay şöyle gerçekleşiyor oğlum burda iftar et eşim beni çağırıyo sonra bende istemiyorum hergün hergün diyorum kv çağırmıyo çapırıyosada ağız ucuyla semayıda ara istersen diyo gelirse gelsin zaten şartrller burda kopuyo geliyosa gelsin tenezzül edip aramıyor hergün oğlunu oraya çağırması yetmezmiş gibi aşırı düşkün ve çok bunalıyorum eşim bana hak veriyo ama napayım annem çağırdı yok diyemiyorum diyo kv biraz duygu sömürüsü yapıyor oğluna oğulları onun için çok değerli dünyada tek kusursuz evlat onun oğulları bilmiyorum napıcam şaştım kaldımm
beterin beteri varHahaha seninki daha iyiymiş, ayy neyin kafası bu yaaa, şaka gibiler
Canım kurtulmaya çalış rahat olmaya çalış ucunda durmuyor bebek :) daha 3 ay var valla zaman geçmez :)Kızlar benim psikoloji niye böyle oturamıyorum oturunca bebek aşağıdan ya çıkarsa falan yürüyemiyorum korkudan erken gelirse diye bir sürü şeyler sadece yatınca rahat ediyorum sıyırdım iyice hiçbirşeyi yapamıyorum çok gazım var şişiyorum korkuyorum nasıl atacağım bunları bu aylar nasıl geçer
canım ben de bir kızım olursa hep amine koyacam dedim hz. aminenin kitabını aldım şuan okuyorum ama çok fazla bilgi yok ama Efendimizin annesinin ismi hem de akrabalarda çevremde bu isim yok iki isim oğluma ömer kağan koyduk zor oluyor iki isim canım ikisini de kullanıyoruz ama kızıma amine tek olsun istiyorum bakalım hayırlısı olsunCanım ben de gönlümden bu ismi geçirdim hatta sadece Amine olsun istedim eşim iki ismi olsun dediği için orta yolu böyle bulduk cinsiyetini bilmeden kız olursa hafsa koymak isterim diyordu eşim birleştirdik :) olsun telaffuz zor olsada canım bir süre sonra alışır insanlar. İçinde varsa koy derim çok yakıştı iki isim çünkü :)
Aynen canim onemli olan herkesin yerini bilmesi yoksa anneler baska oluyor tabiki debnm kv kaynımın kıyafetlerini demiş annemeerkek olursa bi sürü duruyo onları veririm demiş bende onlar bu eve gelirse aynen geri gönderirirm dedim bakalım bana bişey diyen olmadı daha
evini barkını bildikten sonra yine gidip gelsinler anneleri sonucta
ama abartmamak şartıyla kimse evlendi diye ailesinden koparılamaz bize biri bişey dese kıyaeti koparırız mesela
bazı erkekler öyle oluyo. ama ben erkeklerin anneleriyle saatlerece oturup konusmalarınıda anlamıyorum ne konusurlar ki bnm kardesim annemle telefonda da normalde de 5 dk dan fazla konusmaz
eşimde aynı babasıyla oturur ama annesiyle konusurken bi süre sonra dedikodu mu yapcaz diyip kalkıp baska odaya geçiyo
anneler baş tacıAynen canim onemli olan herkesin yerini bilmesi yoksa anneler baska oluyor tabiki de
Oy maşallah tatlım uzun boylu olsun ne güzelKızlaar hala hastanedeyiz şekeri içtim ikinci kanı vermek için bekliyorum. Şekerli su böyle tatlıya dökülen şerbet gibi ama iki yudumda içtim tatlıyı severimbu arada 25+5 iz bugün bebiş 26+2 çıktı 4 gün önden gidiyor. Bacak boyu çok uzun bacak boyu 27+4 lük bebeğin boyuymuş uzun boylu olacak dedi yine :). 920 gram 36 cm mişiz ya daha minnoşum bir kilo bile değil :))
maşallahhhhhhKızlaar hala hastanedeyiz şekeri içtim ikinci kanı vermek için bekliyorum. Şekerli su böyle tatlıya dökülen şerbet gibi ama iki yudumda içtim tatlıyı severimbu arada 25+5 iz bugün bebiş 26+2 çıktı 4 gün önden gidiyor. Bacak boyu çok uzun bacak boyu 27+4 lük bebeğin boyuymuş uzun boylu olacak dedi yine :). 920 gram 36 cm mişiz ya daha minnoşum bir kilo bile değil :))
Benim 2. saat 170 kusur cikmisti. 2 haftadir haftada 2 aclik/toklu olcuyorum, hatta dusuk cikiyor hep. Diyet verdi doktor, sekeri tamamen kestik, ekmegi de pirinci/makarnayi da. Haftaya randevum tekrar seker yuklemesi yapilacak. Doktor bazi doktorlarin 2. saate bakmaya gerek bile duymadigini soyledi. 2. saatte cikan gebelik sekeri, cikolata borekleri boyle yemeye devam edersen yanarsin demek oluyormus.
cok geçmiş olsun canım salgın var galiba bende ishal olmusum işe gelince farkettimSelam kızlar
Dün geceden beri atesim var ishalim. sabah kontrole gittik tahliller istedi doktor sonuçları bekliyorum.
Çok halsizim.
Bebisimi gördüm en azından içim rahatladı.
Iste ben buna cok kiziyorum 100 luk seker yuklemesine direk gecmenin ne manasi var 8 dilim baklavaya es deger yazik gunah degil mi o bebise icinde sekerden dolayi 4 donuyor ahh bu doktorlarin hepsinin ben bilirim edalarina........... diyorum sen anlaevet yuksek ama ilk etapta insulin yerine diyetle baslatilabilir kizimda seker kullanmam ama her gece yatmadan once yedigim sutlu tatlilar benimde yuksek cikmasina neden olmustu ayrica cok fazla karpuz vb meyva tuketmekte cabasiydi diyetle normal sekeri yakaladim. Kaldi ki senin bebegin hatirladigim kadariyla onden gitmiyordu sorun olacagini sanmiyorum icini ferah tut canim.
Mert güzel bi isim
Çok verilmemiş mi 100gr ya benim dr yüklese 50gr yükleyecekti. Ama yüklemeyecek sadece açlık ve tokluk şekerine bakacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?