2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Allah yardımcın olsun canım. Durum böyleyken keşke aynı apartmana taşınmasanız. Esin de annesini kırmak istemiyor belliki çağırınca gidiyor. Büyük suç kv.de. anlayışlı olmak lazım yani haftada 1 cagirirsin ama her gün ne demek. Bebek olunca ne olacak. Bence sen annene git bir süre. Kafanı dinlersin. Esin de özler seni. Gitmek ne demekmiş görsün. Çok sinirlendim. Yazık degilmi sana.

Günaydın eylül anneleri :)

Dün öğlenden bu saate bacağım tutuluyor bir anda bir ağrı ve acı geldi seke seke yürüyorum. Sağolsunlar eşim ve kv yüzünden büyük strese girdim sonra sonuç bu olan yine bana oldu

Kızlar bizde kızımıza isim konusunda anlaştık gibi eşimle ilk ismi ben ikinci ismi eşim verecek. Kızımızın ismi Amine Hafsa olacak inşaAllah ❤

Benim 2. saat 170 kusur cikmisti. 2 haftadir haftada 2 aclik/toklu olcuyorum, hatta dusuk cikiyor hep. Diyet verdi doktor, sekeri tamamen kestik, ekmegi de pirinci/makarnayi da. Haftaya randevum tekrar seker yuklemesi yapilacak. Doktor bazi doktorlarin 2. saate bakmaya gerek bile duymadigini soyledi. 2. saatte cikan gebelik sekeri, cikolata borekleri boyle yemeye devam edersen yanarsin demek oluyormus.

Ali cemAl sanki Sli Kemal miş de laz olduğundan cemal diyormuşsun gibi olmuyor mu , bana öyle geldi biraz. İlla bu ikisinden biri olacaksa cemal mert diyorum.
Ay hic boyle dusunmemistim Cemal'in onune ya da arkasina daha guzel bir onerin varsa duymak isterim. Yoksa bu gidisle Cemal Mert olacak gibi.

Kız bebekler hep erken gelir derler. Benim çevremde ne kadar kız çocuğu sahibi varsa hep 1 hafta erken doğmuş. Ben 18 gün erken doğmuşum mesela. Ama erkekler tam tersi. Ablam normal doğum istiyordu paşanın gelmeye niyeti yoktu. 40 haftalığı bitirdi doktor sen bu çocuğu doğuramazsın dedi sezeryanla alalım. Daha sezeryan e girmese çıkacağı yoktu adamın. Benimde doğum eylul 24 gözüküyor. Eylul 22 den önce gelsede başak burcu olsa keşke diye içimden geçirmiyor değilim.

Benim kizim tam 9 ay 9 gün de doğdu benimki de hiç doğmaya niyetli değildi yediğim kilolarca hurmaları saymıyorum bile yok en son doğumdan önce nişanım geldi doktor 1 haftaya da dogurursun 1 güne de dogurursun diyince benim gözler aynen böyle olmuştu da Allahtan ertesi gün doğurmuştum

canım bence eşini karşına al ve ciddi bir şekilde konuş. hele ki aynı apartmana taşınacaksan bu dahada beter bir hal alır

Bugün şeker yüklemesi ve kontrol günüm çok heyecanlıyııım bir ay oldu görmeyeli :)
ay hadi güzel haberlerle gel

Selam kızlar
Bişey sorucam Doğum sonrası tazminatlı çıkış için haklarımız var mı bileniniz???

benim arkadasimin da kizi oldu ve 40 hafta bitti 10gün daha bekletti doktor ve hala gelecegi yoktu. Suni sanciyla 42. Haftada normal dogum yapti cok sükür :)

bnm kv kaynımın kıyafetlerini demiş anneme erkek olursa bi sürü duruyo onları veririm demiş bende onlar bu eve gelirse aynen geri gönderirirm dedim bakalım bana bişey diyen olmadı daha

evini barkını bildikten sonra yine gidip gelsinler anneleri sonucta
ama abartmamak şartıyla kimse evlendi diye ailesinden koparılamaz bize biri bişey dese kıyaeti koparırız mesela

bazı erkekler öyle oluyo. ama ben erkeklerin anneleriyle saatlerece oturup konusmalarınıda anlamıyorum ne konusurlar ki bnm kardesim annemle telefonda da normalde de 5 dk dan fazla konusmaz
eşimde aynı babasıyla oturur ama annesiyle konusurken bi süre sonra dedikodu mu yapcaz diyip kalkıp baska odaya geçiyo

Kızlar benim psikoloji niye böyle oturamıyorum oturunca bebek aşağıdan ya çıkarsa falan yürüyemiyorum korkudan erken gelirse diye bir sürü şeyler sadece yatınca rahat ediyorum sıyırdım iyice hiçbirşeyi yapamıyorum çok gazım var şişiyorum korkuyorum nasıl atacağım bunları bu aylar nasıl geçer

canım maşallah çok güzel bir isim hafsa ben de düşündüm ama telaffuz zor diye düşündüm ama amine gerçekten çok naif sanırım bende sadece amine koyacam gönlümden geçen en baştan beri söylediğim isim bu

*süt sağma makınesi lansınoh almıştım. Ilk çocugum 5aylıktı işe başladığımda. Çok işime yaradı. Çift taraflı alırsan zamandan inanılmaz tasarruf edersin. Daha pahalı ama değer.
*reflu yatağı ilk aylarda çok kullandım. Zaten o olmasaydı neye yatırırdım ki. Zaten minicik oluyorlar. Yatağına hep onunla koydum. Kesinlikle tavsiye ederim.
*chicco bastonlar hem rahat, hem hafıf. Koca bır araba alma , ezıyet oluyor sonra sana, gıdıyorsun yıne baston alıyorsun.
*gümüş kalkanı bu hamileliğimde duydum. Bilmiyorum işe yarıyor mu. Son aylarda lansınoh kullanmaya basladım hamıleyken. Çok şükür büyük bır problem yasamadım.

benim doğum da 22 eylül ama inşallah kızım 16 eylülde doğar o gün benim de doğum günüm :)

Ay bende 25. hafta ile alakalı bir vıdeo ızledım, bebek nasıl oluyor falan dıye. Sürekli erken doğumdan bahsetmişler. Gece ruyamda üç tane üç cmlik bebek doğurdum. Nasıl etkilenmişsem. Öyle bir yataktan kalktımki. Fazla düşünmemek, incelememek gerekiyor kesınlıkle.

O ne yaa kaynının kıyafetleri mi
Oldu dedesinin varsa onları da versin
Hadi senin eşinin olsa bi nebze hatıra sakladı falan dersin ama kayın nedir ya. Bravo kv benden alkış

Canım ben de gönlümden bu ismi geçirdim hatta sadece Amine olsun istedim eşim iki ismi olsun dediği için orta yolu böyle bulduk cinsiyetini bilmeden kız olursa hafsa koymak isterim diyordu eşim birleştirdik :) olsun telaffuz zor olsada canım bir süre sonra alışır insanlar. İçinde varsa koy derim çok yakıştı iki isim çünkü :)

Hahaha seninki daha iyiymiş, ayy neyin kafası bu yaaa, şaka gibiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…