- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #25.621
ya haklı olabilir cünkü bnmkide aynısunu yapta yiyelim bunu yapta yiyelim diyo sürekli
18 yasında kardesm bile hanginiz hamilesiniz blli değil diyo
Allah yardımcın olsun canım. Durum böyleyken keşke aynı apartmana taşınmasanız. Esin de annesini kırmak istemiyor belliki çağırınca gidiyor. Büyük suç kv.de. anlayışlı olmak lazım yani haftada 1 cagirirsin ama her gün ne demek. Bebek olunca ne olacak. Bence sen annene git bir süre. Kafanı dinlersin. Esin de özler seni. Gitmek ne demekmiş görsün. Çok sinirlendim. Yazık degilmi sana.Bi kaç kere çağırmadı eltimde geliyomuş diye eltimle aram pek iyi değil geçen beni iftara çağırdığında eltim de geldi bende dedim keşke ben o varken gelmiyosam oda ben varken gelmese ama konu o değil aslında eşimi sürekli çağırıyo eşimde beni arayıp burda yiyelim gel diyo özel davet beklemiyorum istemiyorum da sadece eşim benle yesin bi kere de diyorum çok bunaldım sürekli eşim annesine gitmek istiyo bide aynı binaya taşıncaz şimdi eşimi hiç tutamıycam evde diye korkuyorum çok bunaldım artık sinir hastası oldum sinirden elim kolum ağrıyo çok değişik bi çıkmaza ilerliyorum sanki annemde niye çocuk yaptın madem şikayetcisin diyoiyice üzülüyorum annem benim üzülmeme dayanamıyo artık götürmek istiyo en az doğuma kadar o da istersen hep kal diyo eşim iyidir çok iyidir ama annesi ona çok düşkün oda ona eve gelmek istememesi beni artık delirtiyoo
ya şöyle eşimi çağırınca benide çağırmış sayılıyo sanırım böyle düşünüyo evde tek yemek yemekten çok sıkıldım yemek yerken ağlıyorum zaten yemiyorumda kv sürekli orda olmamızı istiyo sanırım eşim iş çıkışı direk annesine gider oda ben bu yemeği yaptım burda ye diyo eşimde beni çağırıyo ama ben sürekli gitmek istemiyorum inadınada sürekli eşimin sevdiği yemekleri pişiriyo benim bilmediğim yemekler eşim o kadar alışmışki artık pazartesi orda yemek yedik salı günü yani dün eşim kendi diyo hadi annemlerde yiyelim bende dedimki biz senle bi kere iftar ettik tamam dedi akşam iftardan sonra oraya gitti yine istiyosan gel diyip gidiyo ve bugün kv yine yemeğe çağırmış çok bunaldım cidden kendimi çok yanlız hissediyorum ben ailemden uzakta yaşıyorum bi eşim var oda varla yok arası
Kızlar şeker yüklemesi yaptırmıştım doktorum aradı ilk saat ki ölçüm normal ama 2. saatte ölçülen yüksek çıkmış 182. Gebelik şekerini gösterir dedi endokrine yönlendirdi cuma günü de endokrine gdicem. Ama bana direkt 100 mg yapıldı 1 er saat arayla iki kere kan alındı içtikten sonra bazı yerlerde de önce 50 mg verilir bir saat sonra sadece kan alınır yüksekse 2. yapılır diyor anlamadım ki bakalım moralim bozuldu hayır yani çok da yemiyorum tatlı çok yok makarna pilav çok yok ekmeği kaçırıyorum sadece
Kızlar merhaba bugün şeker yüklemesi yapıldı 167 çıktı doktor çok yüksek dedi Cuma dahiliye uzmanı tekrar 3 saatlik saat başı yükleme yapcak bunda da yüksek çıkarsa ne olur moralim çok bozuk böyle çıkanlar aranızda var mı
Ay hic boyle dusunmemistimAli cemAl sanki Sli Kemal miş de laz olduğundan cemal diyormuşsun gibi olmuyor mu , bana öyle geldi biraz. İlla bu ikisinden biri olacaksa cemal mert diyorum.
Kız bebekler hep erken gelir derler. Benim çevremde ne kadar kız çocuğu sahibi varsa hep 1 hafta erken doğmuş. Ben 18 gün erken doğmuşum mesela. Ama erkekler tam tersi. Ablam normal doğum istiyordu paşanın gelmeye niyeti yoktu. 40 haftalığı bitirdi doktor sen bu çocuğu doğuramazsın dedi sezeryanla alalım. Daha sezeryan e girmese çıkacağı yoktu adamın. Benimde doğum eylul 24 gözüküyor. Eylul 22 den önce gelsede başak burcu olsa keşke diye içimden geçirmiyor değilim.Kızlar kaderin cilvesi dün bir bayanla tanıştım onunda geçen sene doğumu 8 eylül görünüyormuş 1 eylülde suyu gelmiş normal doğum yapmış hayırlısı benimde öyle olur inşallah 1 eylül doğum günüm çünkü kızımla aynı gün doğmuş olmak müthiş olur :)
Benim kizim tam 9 ay 9 gün de doğduKız bebekler hep erken gelir derler. Benim çevremde ne kadar kız çocuğu sahibi varsa hep 1 hafta erken doğmuş. Ben 18 gün erken doğmuşum mesela. Ama erkekler tam tersi. Ablam normal doğum istiyordu paşanın gelmeye niyeti yoktu. 40 haftalığı bitirdi doktor sen bu çocuğu doğuramazsın dedi sezeryanla alalım. Daha sezeryan e girmese çıkacağı yoktu adamın. Benimde doğum eylul 24 gözüküyor. Eylul 22 den önce gelsede başak burcu olsa keşke diye içimden geçirmiyor değilim.
canım bence eşini karşına al ve ciddi bir şekilde konuş. hele ki aynı apartmana taşınacaksan bu dahada beter bir hal alırBi kaç kere çağırmadı eltimde geliyomuş diye eltimle aram pek iyi değil geçen beni iftara çağırdığında eltim de geldi bende dedim keşke ben o varken gelmiyosam oda ben varken gelmese ama konu o değil aslında eşimi sürekli çağırıyo eşimde beni arayıp burda yiyelim gel diyo özel davet beklemiyorum istemiyorum da sadece eşim benle yesin bi kere de diyorum çok bunaldım sürekli eşim annesine gitmek istiyo bide aynı binaya taşıncaz şimdi eşimi hiç tutamıycam evde diye korkuyorum çok bunaldım artık sinir hastası oldum sinirden elim kolum ağrıyo çok değişik bi çıkmaza ilerliyorum sanki annemde niye çocuk yaptın madem şikayetcisin diyoiyice üzülüyorum annem benim üzülmeme dayanamıyo artık götürmek istiyo en az doğuma kadar o da istersen hep kal diyo eşim iyidir çok iyidir ama annesi ona çok düşkün oda ona eve gelmek istememesi beni artık delirtiyoo
ya şöyle eşimi çağırınca benide çağırmış sayılıyo sanırım böyle düşünüyo evde tek yemek yemekten çok sıkıldım yemek yerken ağlıyorum zaten yemiyorumda kv sürekli orda olmamızı istiyo sanırım eşim iş çıkışı direk annesine gider oda ben bu yemeği yaptım burda ye diyo eşimde beni çağırıyo ama ben sürekli gitmek istemiyorum inadınada sürekli eşimin sevdiği yemekleri pişiriyo benim bilmediğim yemekler eşim o kadar alışmışki artık pazartesi orda yemek yedik salı günü yani dün eşim kendi diyo hadi annemlerde yiyelim bende dedimki biz senle bi kere iftar ettik tamam dedi akşam iftardan sonra oraya gitti yine istiyosan gel diyip gidiyo ve bugün kv yine yemeğe çağırmış çok bunaldım cidden kendimi çok yanlız hissediyorum ben ailemden uzakta yaşıyorum bi eşim var oda varla yok arası
ay hadi güzel haberlerle gelBugün şeker yüklemesi ve kontrol günüm çok heyecanlıyııım bir ay oldu görmeyeli :)
benim arkadasimin da kizi oldu ve 40 hafta bitti 10gün daha bekletti doktor ve hala gelecegi yoktu. Suni sanciyla 42. Haftada normal dogum yapti cok sükür :)Kız bebekler hep erken gelir derler. Benim çevremde ne kadar kız çocuğu sahibi varsa hep 1 hafta erken doğmuş. Ben 18 gün erken doğmuşum mesela. Ama erkekler tam tersi. Ablam normal doğum istiyordu paşanın gelmeye niyeti yoktu. 40 haftalığı bitirdi doktor sen bu çocuğu doğuramazsın dedi sezeryanla alalım. Daha sezeryan e girmese çıkacağı yoktu adamın. Benimde doğum eylul 24 gözüküyor. Eylul 22 den önce gelsede başak burcu olsa keşke diye içimden geçirmiyor değilim.
bnm kv kaynımın kıyafetlerini demiş annemeKızlar haftasonu kv ye gittiğimde yıllar önce örmüş olduğu kız yelek hırka vs onları gösterdi. Neyse eşimin sünnetinde takı yastığı yapmış ınu gösterdi şimdi de torunum kullanacak dedi. Yani keşke bir sorsaydı kullanalım mı diye, direkt emrivaki eşimde kızım kullanacak dedi sevindi o an bişey demedim ama ne bilim keşke sorsaydı. Normalde takı yastığı konusunda takıntılı değilim ama böyle olunca kullanasım gelmedi bi an
evini barkını bildikten sonra yine gidip gelsinler anneleri sonuctaBenim esim aylarca gitmez anesigile bi ara ben calisiyordum hafrasonu diyorum ya kalk annenlere gidelim. Oda diyor du ben seni zorlamiyom ister git ister gitme banane.. kendi ozlerse annesini ariyor anne bize gel diyor o da gelip 1. 2 gun kalip evine geri gidiyor.. kayinvalidem cok iyidir allah var.....
bazı erkekler öyle oluyo. ama ben erkeklerin anneleriyle saatlerece oturup konusmalarınıda anlamıyorum ne konusurlar ki bnm kardesim annemle telefonda da normalde de 5 dk dan fazla konusmazSen şanslı gruptansın demek ki.Benim eşim malesef ailesine çok aşırı düşkün kız çocuğu gibi.Tayin isteyene kadar 2 yıl mücadele verdim.Şimdi de 2 günde bir ya annesi arar ya da koca kişisi bide sadece annesi olsa neyse kardeşleriyle ayrı,ablalarıyla ayrı,abisiyle ayrı telefon muhabbetleri bazen çok bunalıyorum.Bi insan ailesine bu kadar düşkünse neden evlenir ki.Sevgililik dönemin de hiç boyle deil ki oysa ki.Neyse ki başka şehire taşındık da biraz bana düşkünlügü arttı
canım maşallah çok güzel bir isim hafsa ben de düşündüm ama telaffuz zor diye düşündüm ama amine gerçekten çok naif sanırım bende sadece amine koyacam gönlümden geçen en baştan beri söylediğim isim buGünaydın eylül anneleri :)
Dün öğlenden bu saate bacağım tutuluyor bir anda bir ağrı ve acı geldi seke seke yürüyorum. Sağolsunlar eşim ve kv yüzünden büyük strese girdim sonra sonuç bu olan yine bana oldu
Kızlar bizde kızımıza isim konusunda anlaştık gibi eşimle ilk ismi ben ikinci ismi eşim verecek. Kızımızın ismi Amine Hafsa olacak inşaAllah ❤
Tecrübeli anneler bazı sorularım var yardımcı olur musunuz?
* süt sağma makinesi alicam hangi marka kullandınız / önerirsiniz ?
* reflu yatağı ise yarıyor mu ?
* bebek arabası travel sistem mı yoksa baston modeller mı daha kullanışlı olur ? Çok ağır olmasın istiyorum her zaman eşim yanımda olamaz kendi başıma rahat tasiyabilecegim bisi olmalı diye düşünüyorum sizin tecrübeleriniz neler?
* göğüs ucu yarları için gümüş kalkan almalı miyim? Lansinoh kremi cok övüyorlar onu alıcaz kesin bu gümüş kalkanlar da ise yarar mı kullandınız mı?
benim doğum da 22 eylül ama inşallah kızım 16 eylülde doğar o gün benim de doğum günüm :)Kızlar kaderin cilvesi dün bir bayanla tanıştım onunda geçen sene doğumu 8 eylül görünüyormuş 1 eylülde suyu gelmiş normal doğum yapmış hayırlısı benimde öyle olur inşallah 1 eylül doğum günüm çünkü kızımla aynı gün doğmuş olmak müthiş olur :)
Hahah bizimkileri tanıştırsak iyi anlaşırlarmış
Kızlar benim psikoloji niye böyle oturamıyorum oturunca bebek aşağıdan ya çıkarsa falan yürüyemiyorum korkudan erken gelirse diye bir sürü şeyler sadece yatınca rahat ediyorum sıyırdım iyice hiçbirşeyi yapamıyorum çok gazım var şişiyorum korkuyorum nasıl atacağım bunları bu aylar nasıl geçer
bnm kv kaynımın kıyafetlerini demiş annemeerkek olursa bi sürü duruyo onları veririm demiş bende onlar bu eve gelirse aynen geri gönderirirm dedim bakalım bana bişey diyen olmadı daha
evini barkını bildikten sonra yine gidip gelsinler anneleri sonucta
ama abartmamak şartıyla kimse evlendi diye ailesinden koparılamaz bize biri bişey dese kıyaeti koparırız mesela
bazı erkekler öyle oluyo. ama ben erkeklerin anneleriyle saatlerece oturup konusmalarınıda anlamıyorum ne konusurlar ki bnm kardesim annemle telefonda da normalde de 5 dk dan fazla konusmaz
eşimde aynı babasıyla oturur ama annesiyle konusurken bi süre sonra dedikodu mu yapcaz diyip kalkıp baska odaya geçiyo
Canım ben de gönlümden bu ismi geçirdim hatta sadece Amine olsun istedim eşim iki ismi olsun dediği için orta yolu böyle bulduk cinsiyetini bilmeden kız olursa hafsa koymak isterim diyordu eşim birleştirdik :) olsun telaffuz zor olsada canım bir süre sonra alışır insanlar. İçinde varsa koy derim çok yakıştı iki isim çünkü :)canım maşallah çok güzel bir isim hafsa ben de düşündüm ama telaffuz zor diye düşündüm ama amine gerçekten çok naif sanırım bende sadece amine koyacam gönlümden geçen en baştan beri söylediğim isim bu
Hahaha seninki daha iyiymiş, ayy neyin kafası bu yaaa, şaka gibilerbnm kv kaynımın kıyafetlerini demiş annemeerkek olursa bi sürü duruyo onları veririm demiş bende onlar bu eve gelirse aynen geri gönderirirm dedim bakalım bana bişey diyen olmadı daha
evini barkını bildikten sonra yine gidip gelsinler anneleri sonucta
ama abartmamak şartıyla kimse evlendi diye ailesinden koparılamaz bize biri bişey dese kıyaeti koparırız mesela
bazı erkekler öyle oluyo. ama ben erkeklerin anneleriyle saatlerece oturup konusmalarınıda anlamıyorum ne konusurlar ki bnm kardesim annemle telefonda da normalde de 5 dk dan fazla konusmaz
eşimde aynı babasıyla oturur ama annesiyle konusurken bi süre sonra dedikodu mu yapcaz diyip kalkıp baska odaya geçiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?