2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Beterin beteri var haline şükret bizimki annesine gider oturur saatlerce eve gelincede annesi arar telefonda konuşurlar benle de konuş hayatım diyince ya uykusu gelir yada yorgundur ben napayım pekii

Canım ne zorun var ayni binaya taşınıyorsun bak ne güzel düzenini ayrı kurmuşsun.Eşin ailesine düşkün olmasa neyse derdim de ailesine düşkünse gözünü korkutmak gibi olmasın işin zor.Sık sık yalnız kalırsin evinde eşinle yemek yemege hasret kalırsın gibi geliyo bana.Herşeyin içinde eşinin ailesi de olucak.Ayni apartmanda yaşamak sanki aynı evde yaşamak gibi geliyo bana.Vaz geçirme ihtimalin yok mu

Beterin beteri var haline şükret bizimki annesine gider oturur saatlerce eve gelincede annesi arar telefonda konuşurlar benle de konuş hayatım diyince ya uykusu gelir yada yorgundur ben napayım pekii
Allah yardımcın olsun canım.Valla ne diyceğimi bilemiyorum.Erkekleri anlamak zor evlendikten sonra aileleri kıymete biniyo anlamış deilim.

Canım bende 75 mg içtim dediğin gibi bi içmeden önce bide 1. ve 2. saatte ölçtüler. Bende anlamadım her yer farklı yöntem uyguluyor.

Şu kontrollere ailecek giden kişileri anlamıyorum.Ne bileyim ben mi yanlış düşünüyorum.Sonuçta bedenin sana özel gibi geliyor?

Allah yardımcın olsun canım.Valla ne diyceğimi bilemiyorum.Erkekleri anlamak zor evlendikten sonra aileleri kıymete biniyo anlamış deilim.
Hepsi aynı neredeyse benim eşim anne baba sevgisini hiç görmemiş. Annesi olacak kadın daha bebekken eşimi babaannesine vermiş hep babaannesi bakmış büyütmüş hatta düğünümüzü bile o yaptı saolsun. Iyi kötü hiç bir günümüzde olmadılar. Ayırmak için da deli gibi mücadele içindeler ama bizimki gene de vazgeçmiyo.

bide ayni apartmana tasinmak ne kadar dogru bi karar acaba bu kadar yakinlarsa anne ogul?

Madem normal sartlarda esin cok iyiyse bence cokda fazla usteleme karisma birak birazcik daha annecik olsun zamanla kendi evini daha cok benimseyecektir insallahhhhb

Bence aileni karistirma derim. Isler düzelince esler unutuyo aileler unutmuyor. Üstelik hamilelik normal sartlarda esinle beraber gecirmen gereken bi sürec gece en azindan ayni yastiga bas koyuyorsunuz. Ailenin yanina tatil amacli gitmek baska, ama tartisip annenin seni götürmesi baska.

Nasıl insanlar var şu dünyada.Allah ıslah etsin ne denir ki.Evladına mutluluğu çok gören ailelerin olması çok acı cidden

Aynı binaya taşınacakmışsınız birde canım valla allah yardımcın olsun benim eşimde gitmeyi çok istiyor hatta ilk yılımızda okadar çok gittikki öyle olunca aile gibi hissetmiyordum

Benimde korkm o insülin verir mi bebeğinize bişey olmasında dediğim gibi inşallah halladeilir

Cok sasirarak okudum.
Bence esinle uzak kalmaya degil birlik olmaya bak canim.
Kayinvaliden ile de esin varken birebir yuzyuze konus.Neden boyle dusundugunu ve senin niyetini.

Belki gida ile yapabilir.Doktoeun yonlendirecektir

Canım bilgin var mı bizim Eylül’e geliyor ya doğumlar Doğum öncesi en azından 1 ayı Doğum sonrasına atabilir miyiz yani 2 Aydan 3 aya uzatabilir miyiz

Annenlere meseleyi açmadan önce tavsiyem eşinle etraflıca konuş isteklerini belirt neden böylesin üzüldüğünü belirt
Dengeyi kırması gerektiğini
Annen tabi hakkın gitmek ama benim de hakkıma girmeden falan de hamileyim bebekte strese giriyor bu yüzden omumda hakkına giriyoruz de
Duygu durumunu anlat ondan başka burda kimsenin olmadığını böyle yaparsa aynı apartmanda siz diye birinin olamayacağını söyle
yumuşakca isteklerini belirt
bakalım o neler söylecek
eğer anlamıyor diğer konuşmalarda net tavır koy
Git gide dozu arttır
En son annen müdahil oldunderim çünki aileler girince çözmek daha zorlaşır
öncelikle senin eşine ihtiyacın olduğunu hissettir mesela sen evde yalnız yemek yerken üzülüp ağladığını biliyor mu
Arada sen de eşlik et ona
anneside oruçlu adamı yemekten vuruyor yazık eşine de kafaya takma eşinde arada aklıyor zamanla dengeyi bulur daha yeni evlisin bunun dışında bir problem yoksa hemen fevri davranma
Bence eşin farkında değil üzüldüğünün

Canım ayrı bi yerden ev alacaktık ama eşime yüksek geldi kredisi o sırada annesinin üst katı satılıyodu orayı aldı kv şimdiden oğullarımı başıma topladım diye seviniyo ama eşimle konuşucak ailem vazgeçme ailem her zaman arkamda eşimde bunu bildiği için cesaret edemez belki inşallah ya benim annesiyle. Problemim yok ama birbirlerine çok düşkünler gidip gelicek tabiki ailesi ona ailenden vazgeç diyemembenimde bi ailem var ama abartmasın istiyorum dozunda yaşasın diyorum eğer çok sıkıntıya düşürsem kiraya çıkarım tekrar yuvamdan önemli değil yaa deniyeceğiz bakalım inşallah çocuğu olunca düzelir diyorum

Doğum öncesi 5 haftayı doğumdan sonra kullanabiliyoruz.bunun için 32. Haftada dr dan çalışır raporu almanız gerekli mutlaka yoksa kabul olmuyor.

Cnm ben bu tip anne babalara pes diyorum.ya yedi kat yabancının düğüne gidilince az çok para takıyorsun.komşunun kız oğlan evlenecek olsun adettir.bir yazma,bir çift patik bırakıyorsun.herkes maddi durumuna göre,insanın cebinde 100 tl side olur yani,bu resmen hesaba almama ve bence de çok ayıp.) tabak bardak al koy,bir çeyrek altın da sen tak nolur evladının bıynunu büküyorsun el kapısında ,cidden dünya malına bu kadar fesatlıpa alet etmek hoş değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…