- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #25.561
Beterin beteri var haline şükret bizimki annesine gider oturur saatlerce eve gelincede annesi arar telefonda konuşurlar benle de konuş hayatım diyince ya uykusu gelir yada yorgundur ben napayım pekiiSen şanslı gruptansın demek ki.Benim eşim malesef ailesine çok aşırı düşkün kız çocuğu gibi.Tayin isteyene kadar 2 yıl mücadele verdim.Şimdi de 2 günde bir ya annesi arar ya da koca kişisi bide sadece annesi olsa neyse kardeşleriyle ayrı,ablalarıyla ayrı,abisiyle ayrı telefon muhabbetleri bazen çok bunalıyorum.Bi insan ailesine bu kadar düşkünse neden evlenir ki.Sevgililik dönemin de hiç boyle deil ki oysa ki.Neyse ki başka şehire taşındık da biraz bana düşkünlügü arttı
Canım ne zorun var ayni binaya taşınıyorsun bak ne güzel düzenini ayrı kurmuşsun.Eşin ailesine düşkün olmasa neyse derdim de ailesine düşkünse gözünü korkutmak gibi olmasın işin zor.Sık sık yalnız kalırsin evinde eşinle yemek yemege hasret kalırsın gibi geliyo bana.Herşeyin içinde eşinin ailesi de olucak.Ayni apartmanda yaşamak sanki aynı evde yaşamak gibi geliyo bana.Vaz geçirme ihtimalin yok muHem taşınıyorum diye stresliyim hemde kv ve eltimle aynı binada yaşayacağım için psikolojim bozuldu artık eşim hiç gelmez gibi geliyo eve şimdiden diyo annemlere giderim tartışırsak vs şakasına diyo ama demek bunu düşünüyoki aklına geliyo naptıysam düzeltemedim işten direk oraya koşar hadi dışarı çukalım akşam gezmesine derim hadi annemlere gidelim o zaman der ya çocuğumuzun cinsiyetini öğrencektik ve eşimle ilk kontrolümdü annesinide çağırmıştı bişey yapcam annesine sorar çok ama çok bunaldım istanbula ailemin yanına gidincide eşim annesiyle kalıyor beraber ben yokken evime gelip evimdeki işlerimi yapıyo çamaşır varsa yıkar falan tezgahın altını düzenler ben yokken bu yüzden gitmek de istemiyorum eşimde annem kötü niyetli değil diyip duruyo e benim annemde haliyle bana koyamadığ için beni almaya gelicekmiş hatta annem tartışmayı bile düşünüyo eşimle yıprandım valla
Allah yardımcın olsun canım.Valla ne diyceğimi bilemiyorum.Erkekleri anlamak zor evlendikten sonra aileleri kıymete biniyo anlamış deilim.Beterin beteri var haline şükret bizimki annesine gider oturur saatlerce eve gelincede annesi arar telefonda konuşurlar benle de konuş hayatım diyince ya uykusu gelir yada yorgundur ben napayım pekii
Canım bende 75 mg içtim dediğin gibi bi içmeden önce bide 1. ve 2. saatte ölçtüler. Bende anlamadım her yer farklı yöntem uyguluyor.Kızlar şeker yüklemesi yaptırmıştım doktorum aradı ilk saat ki ölçüm normal ama 2. saatte ölçülen yüksek çıkmış 182. Gebelik şekerini gösterir dedi endokrine yönlendirdi cuma günü de endokrine gdicem. Ama bana direkt 100 mg yapıldı 1 er saat arayla iki kere kan alındı içtikten sonra bazı yerlerde de önce 50 mg verilir bir saat sonra sadece kan alınır yüksekse 2. yapılır diyor anlamadım ki bakalım moralim bozuldu hayır yani çok da yemiyorum tatlı çok yok makarna pilav çok yok ekmeği kaçırıyorum sadece
Şu kontrollere ailecek giden kişileri anlamıyorum.Ne bileyim ben mi yanlış düşünüyorum.Sonuçta bedenin sana özel gibi geliyor?Hem taşınıyorum diye stresliyim hemde kv ve eltimle aynı binada yaşayacağım için psikolojim bozuldu artık eşim hiç gelmez gibi geliyo eve şimdiden diyo annemlere giderim tartışırsak vs şakasına diyo ama demek bunu düşünüyoki aklına geliyo naptıysam düzeltemedim işten direk oraya koşar hadi dışarı çukalım akşam gezmesine derim hadi annemlere gidelim o zaman der ya çocuğumuzun cinsiyetini öğrencektik ve eşimle ilk kontrolümdü annesinide çağırmıştı bişey yapcam annesine sorar çok ama çok bunaldım istanbula ailemin yanına gidincide eşim annesiyle kalıyor beraber ben yokken evime gelip evimdeki işlerimi yapıyo çamaşır varsa yıkar falan tezgahın altını düzenler ben yokken bu yüzden gitmek de istemiyorum eşimde annem kötü niyetli değil diyip duruyo e benim annemde haliyle bana koyamadığ için beni almaya gelicekmiş hatta annem tartışmayı bile düşünüyo eşimle yıprandım valla
Hepsi aynı neredeyse benim eşim anne baba sevgisini hiç görmemiş. Annesi olacak kadın daha bebekken eşimi babaannesine vermiş hep babaannesi bakmış büyütmüş hatta düğünümüzü bile o yaptı saolsun. Iyi kötü hiç bir günümüzde olmadılar. Ayırmak için da deli gibi mücadele içindeler ama bizimki gene de vazgeçmiyo.Allah yardımcın olsun canım.Valla ne diyceğimi bilemiyorum.Erkekleri anlamak zor evlendikten sonra aileleri kıymete biniyo anlamış deilim.
bide ayni apartmana tasinmak ne kadar dogru bi karar acaba bu kadar yakinlarsa anne ogul?Bi kaç kere çağırmadı eltimde geliyomuş diye eltimle aram pek iyi değil geçen beni iftara çağırdığında eltim de geldi bende dedim keşke ben o varken gelmiyosam oda ben varken gelmese ama konu o değil aslında eşimi sürekli çağırıyo eşimde beni arayıp burda yiyelim gel diyo özel davet beklemiyorum istemiyorum da sadece eşim benle yesin bi kere de diyorum çok bunaldım sürekli eşim annesine gitmek istiyo bide aynı binaya taşıncaz şimdi eşimi hiç tutamıycam evde diye korkuyorum çok bunaldım artık sinir hastası oldum sinirden elim kolum ağrıyo çok değişik bi çıkmaza ilerliyorum sanki annemde niye çocuk yaptın madem şikayetcisin diyoiyice üzülüyorum annem benim üzülmeme dayanamıyo artık götürmek istiyo en az doğuma kadar o da istersen hep kal diyo eşim iyidir çok iyidir ama annesi ona çok düşkün oda ona eve gelmek istememesi beni artık delirtiyoo
ya şöyle eşimi çağırınca benide çağırmış sayılıyo sanırım böyle düşünüyo evde tek yemek yemekten çok sıkıldım yemek yerken ağlıyorum zaten yemiyorumda kv sürekli orda olmamızı istiyo sanırım eşim iş çıkışı direk annesine gider oda ben bu yemeği yaptım burda ye diyo eşimde beni çağırıyo ama ben sürekli gitmek istemiyorum inadınada sürekli eşimin sevdiği yemekleri pişiriyo benim bilmediğim yemekler eşim o kadar alışmışki artık pazartesi orda yemek yedik salı günü yani dün eşim kendi diyo hadi annemlerde yiyelim bende dedimki biz senle bi kere iftar ettik tamam dedi akşam iftardan sonra oraya gitti yine istiyosan gel diyip gidiyo ve bugün kv yine yemeğe çağırmış çok bunaldım cidden kendimi çok yanlız hissediyorum ben ailemden uzakta yaşıyorum bi eşim var oda varla yok arası
Madem normal sartlarda esin cok iyiyse bence cokda fazla usteleme karisma birak birazcik daha annecik olsun zamanla kendi evini daha cok benimseyecektir insallahhhhbMalesef canım eşimle uzaktan ev alma hayali kurarken eşim annesinin üst katındaki evi satın aldı el mahküm ev varken kirada oturmaz eşim hayatta ne desem boş keşke imkanım olsada ayrı şehirlerde olsak ama şartlar korkumda bu aynı binada eve hiç girmeycek annem kapım sana da torunumada açık diyo açık açık eşimin yüzünede söyledi bunu ben kızımı sokakta bulmadım diyor zsten annem taşınma için yardıma geldiğinde konuşucak beni götürmek istiyo ama ben emin değilim gidersem işler iyice sarpa sarıcak gibi geliyo eşim her konuda çok iyi çok mükemmel bi eştir ama bu aşırı annecilik eve gelmeme bütğn artıları yıkıyor gözümde
Bence aileni karistirma derim. Isler düzelince esler unutuyo aileler unutmuyor. Üstelik hamilelik normal sartlarda esinle beraber gecirmen gereken bi sürec gece en azindan ayni yastiga bas koyuyorsunuz. Ailenin yanina tatil amacli gitmek baska, ama tartisip annenin seni götürmesi baska.Malesef canım eşimle uzaktan ev alma hayali kurarken eşim annesinin üst katındaki evi satın aldı el mahküm ev varken kirada oturmaz eşim hayatta ne desem boş keşke imkanım olsada ayrı şehirlerde olsak ama şartlar korkumda bu aynı binada eve hiç girmeycek annem kapım sana da torunumada açık diyo açık açık eşimin yüzünede söyledi bunu ben kızımı sokakta bulmadım diyor zsten annem taşınma için yardıma geldiğinde konuşucak beni götürmek istiyo ama ben emin değilim gidersem işler iyice sarpa sarıcak gibi geliyo eşim her konuda çok iyi çok mükemmel bi eştir ama bu aşırı annecilik eve gelmeme bütğn artıları yıkıyor gözümde
Nasıl insanlar var şu dünyada.Allah ıslah etsin ne denir ki.Evladına mutluluğu çok gören ailelerin olması çok acı ciddenHepsi aynı neredeyse benim eşim anne baba sevgisini hiç görmemiş. Annesi olacak kadın daha bebekken eşimi babaannesine vermiş hep babaannesi bakmış büyütmüş hatta düğünümüzü bile o yaptı saolsun. Iyi kötü hiç bir günümüzde olmadılar. Ayırmak için da deli gibi mücadele içindeler ama bizimki gene de vazgeçmiyo.
Sağol canım :))ay şahane olmusss el becerisi ne müthiş bi sey
Aynı binaya taşınacakmışsınız birde canım valla allah yardımcın olsun benim eşimde gitmeyi çok istiyor hatta ilk yılımızda okadar çok gittikki öyle olunca aile gibi hissetmiyordumBi kaç kere çağırmadı eltimde geliyomuş diye eltimle aram pek iyi değil geçen beni iftara çağırdığında eltim de geldi bende dedim keşke ben o varken gelmiyosam oda ben varken gelmese ama konu o değil aslında eşimi sürekli çağırıyo eşimde beni arayıp burda yiyelim gel diyo özel davet beklemiyorum istemiyorum da sadece eşim benle yesin bi kere de diyorum çok bunaldım sürekli eşim annesine gitmek istiyo bide aynı binaya taşıncaz şimdi eşimi hiç tutamıycam evde diye korkuyorum çok bunaldım artık sinir hastası oldum sinirden elim kolum ağrıyo çok değişik bi çıkmaza ilerliyorum sanki annemde niye çocuk yaptın madem şikayetcisin diyoiyice üzülüyorum annem benim üzülmeme dayanamıyo artık götürmek istiyo en az doğuma kadar o da istersen hep kal diyo eşim iyidir çok iyidir ama annesi ona çok düşkün oda ona eve gelmek istememesi beni artık delirtiyoo
ya şöyle eşimi çağırınca benide çağırmış sayılıyo sanırım böyle düşünüyo evde tek yemek yemekten çok sıkıldım yemek yerken ağlıyorum zaten yemiyorumda kv sürekli orda olmamızı istiyo sanırım eşim iş çıkışı direk annesine gider oda ben bu yemeği yaptım burda ye diyo eşimde beni çağırıyo ama ben sürekli gitmek istemiyorum inadınada sürekli eşimin sevdiği yemekleri pişiriyo benim bilmediğim yemekler eşim o kadar alışmışki artık pazartesi orda yemek yedik salı günü yani dün eşim kendi diyo hadi annemlerde yiyelim bende dedimki biz senle bi kere iftar ettik tamam dedi akşam iftardan sonra oraya gitti yine istiyosan gel diyip gidiyo ve bugün kv yine yemeğe çağırmış çok bunaldım cidden kendimi çok yanlız hissediyorum ben ailemden uzakta yaşıyorum bi eşim var oda varla yok arası
Benimde korkm o insülin verir mi bebeğinize bişey olmasında dediğim gibi inşallah halladeilirİnşallah canım ben hiç beklemiyordum çünkü gerçekten öyle tatlı falan tüketen biri değilim makarna pilav fazla yemem sadece ekmeği biraz kaçırıyorum ama bu kadar çıkacak kadar da değil hamurişi zaten yapmıyorum kek börek falan nasıl oldu anlamadım gebelikten dolayı oluyormuş sanırım asıl gebelikten önce kendi şekerimiz varsa sorunmuş yoksa gebelik şekeri zaten düşüyormuş gebelikten sonra ama insülin falan verirler mi diyorum
Kızlar nasılsın ben çok giremiyorum taşınma aşamasında olduğumdan ama okuyorum mesajlarınızı hep arada yazabiliyorum evdeki işler bitmiyo bi türlü taşınamıyorum sinirlerim bozuldukça bozuldu eşimlede habire birbirimizi yiyip duruyoruz kv sürekli eşimi iftara çağırıyo sadece eşimle 2 kere iftar yapabildim üzülüyorum tek yiyorum evde eşim gelincede tartışıyoruz zaten taşınmanın vermiş olduğu stress var düzen bozmak yeni düzen kurmak e bide doğuma az kaldı haliyle iyice yıprandığımı düşünüyorum kv sürekli oğlunu çağırıyoe bugün yine çağırmış beni aramış bişey istemek için o an açamadım tam 1 dakika sonra aradım geri ve bana attığı mesaj seni aradım duymadın mı bilerek açmadın mı bilmiyorum da ara beni 1 dakikada nasıl yazdıysa bunu annem gelicek taşınmama yardım etmek için annemle gitmek istiyorum çok bunaldım eşimde anneysiyle kalsın zaten eve geldiği yok acaba abartıyomuyum yada bu daha büyük sorunlara yol açarmı gidip ailemde kalmam çok bunaldım cidden sinirimden çok kasılıp çok ağlıyorum uzaklaşmak iyimi gelir iyice sıkıntımı oluşturur siz ne dersiniz
kızlar şeker yüklemesi yaptırmaya başlamışsınız. benim doktorumda yaptırılması taraftarı. muhtemelen yakın zamanda benden de isteyecek. ben özel muayenehanesi olan bir doktora gidiyorum, herhangi bir hastane ile çalışmıyor. bu durumda şeker yüklemesini nasıl ve nerede yaptırıyorsunuz? aranızda bu durumda olup yaptıran var mı?
Canım bilgin var mı bizim Eylül’e geliyor ya doğumlar Doğum öncesi en azından 1 ayı Doğum sonrasına atabilir miyiz yani 2 Aydan 3 aya uzatabilir miyizCanım malesef sınıf öğretmenlerinin işi zor, allah yardımcın olsun. Ben branş öğretmeniyim, okulum da rahat. Ders saati az olanların 1 günü boş. Eğer 2.dönem başlarsam maaş karşılığı çalışacağım. 4 gün. O da tam gün değil. Benek olunca ders saatlerini anneye göre ayarlayabiliyorlar
Annenlere meseleyi açmadan önce tavsiyem eşinle etraflıca konuş isteklerini belirt neden böylesin üzüldüğünü belirtKızlar nasılsın ben çok giremiyorum taşınma aşamasında olduğumdan ama okuyorum mesajlarınızı hep arada yazabiliyorum evdeki işler bitmiyo bi türlü taşınamıyorum sinirlerim bozuldukça bozuldu eşimlede habire birbirimizi yiyip duruyoruz kv sürekli eşimi iftara çağırıyo sadece eşimle 2 kere iftar yapabildim üzülüyorum tek yiyorum evde eşim gelincede tartışıyoruz zaten taşınmanın vermiş olduğu stress var düzen bozmak yeni düzen kurmak e bide doğuma az kaldı haliyle iyice yıprandığımı düşünüyorum kv sürekli oğlunu çağırıyoe bugün yine çağırmış beni aramış bişey istemek için o an açamadım tam 1 dakika sonra aradım geri ve bana attığı mesaj seni aradım duymadın mı bilerek açmadın mı bilmiyorum da ara beni 1 dakikada nasıl yazdıysa bunu annem gelicek taşınmama yardım etmek için annemle gitmek istiyorum çok bunaldım eşimde anneysiyle kalsın zaten eve geldiği yok acaba abartıyomuyum yada bu daha büyük sorunlara yol açarmı gidip ailemde kalmam çok bunaldım cidden sinirimden çok kasılıp çok ağlıyorum uzaklaşmak iyimi gelir iyice sıkıntımı oluşturur siz ne dersiniz
Malesef canım, yaza denk gelen doğum izni doğum sonrasına eklenemiyor.Canım bilgin var mı bizim Eylül’e geliyor ya doğumlar Doğum öncesi en azından 1 ayı Doğum sonrasına atabilir miyiz yani 2 Aydan 3 aya uzatabilir miyiz
Canım ayrı bi yerden ev alacaktık ama eşime yüksek geldi kredisi o sırada annesinin üst katı satılıyodu orayı aldı kv şimdiden oğullarımı başıma topladım diye seviniyo ama eşimle konuşucak ailem vazgeçme ailem her zaman arkamda eşimde bunu bildiği için cesaret edemez belki inşallah ya benim annesiyle. Problemim yok ama birbirlerine çok düşkünler gidip gelicek tabiki ailesi ona ailenden vazgeç diyemembenimde bi ailem var ama abartmasın istiyorum dozunda yaşasın diyorum eğer çok sıkıntıya düşürsem kiraya çıkarım tekrar yuvamdan önemli değil yaa deniyeceğiz bakalım inşallah çocuğu olunca düzelir diyorumCanım ne zorun var ayni binaya taşınıyorsun bak ne güzel düzenini ayrı kurmuşsun.Eşin ailesine düşkün olmasa neyse derdim de ailesine düşkünse gözünü korkutmak gibi olmasın işin zor.Sık sık yalnız kalırsin evinde eşinle yemek yemege hasret kalırsın gibi geliyo bana.Herşeyin içinde eşinin ailesi de olucak.Ayni apartmanda yaşamak sanki aynı evde yaşamak gibi geliyo bana.Vaz geçirme ihtimalin yok mu
Cnm ben bu tip anne babalara pes diyorum.ya yedi kat yabancının düğüne gidilince az çok para takıyorsun.komşunun kız oğlan evlenecek olsun adettir.bir yazma,bir çift patik bırakıyorsun.herkes maddi durumuna göre,insanın cebinde 100 tl side olur yani,bu resmen hesaba almama ve bence de çok ayıp.) tabak bardak al koy,bir çeyrek altın da sen tak nolur evladının bıynunu büküyorsun el kapısında ,cidden dünya malına bu kadar fesatlıpa alet etmek hoş değil...Slm kızlar, benim oğlan hiç durmuyo işte evde şimdi yatarken tekmeleyip duruyo :) çok şükür şükür maşallah bebişime :) ama mesaneme vuruyo o zaman tuvaletten çıkamıyorum resmen :) benim kv de kp cinstir ne evime ne düğünüme 1 tl katkıları yok ahh ahh...bu arada kızlan reflü yatağı emzirme yatağı nasıl sizce alınmalımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?