2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
maşallahhhhhh
ya bende tatlı severim ama onu içemem gibi geliyo

Bende şekeri çok sevmem şerbetli tatlılarla pek aram yoktur ama inan kolaylıkla içtim sonuna doğru birazcık bayıyor ama beklemeden iç zaten 1-2 dk süre veriyor ama inan kötü olmuyorsun zaten limonumsu birşeyde vardı benimkinde. Tabii lk bir saat beklerken içim karıştı falan da idare ediliyor

ooov bide bişey yiyip içemiyo muyuz üstüne 1 saat
neyse doktor isterse yapıcaz artık umarım bebege zararı yoktur biz dayanıyoruz bi sekilde

Teşekkür ederim canım. Bende anlamadım nasıl oldu gece boyunca hep titreme aldı sonra ateş ishal. Idarar Dada yanma vardı belki enfeksiyonda olabilir.
Sana da geçmiş olsun suyumuzu bol tuketecegiz.
acaba enfeksiyon mu ki evet bol su tüketmek gerek patates te haslayabilrsin eve gidince iyi geliyo ishale

Selam millet şeker testi yaptıranlar suyun ine limon sıkabilirsiniz iyi oluyor tadı böylece burda 75 gr ve artı 120 dakika bekliyorsun eziyet olmuştu bana. Böyle baygınlık gelmişti.
eşimde beni bıraktı hastahanede işi vardı dönecekti o dönene kadar çok kötü ölmüştüm
Ben de inş haftaya çarşamba yaptıracağım inş

Olsun sen yine kocanın yanında dur arada gidin bişey Olmaz eşinin ailes ama mesafeyi koy konuş eşin merhametli vicdanlı madem sen de biraz bu yönünü kullan onu yanında istediğini omzuna yatıp uzanıp tv izlemek istediğini v.s belirt. Ve bi süre yine söylüyorum anneninyanına git o da düşünsün inşallah düzelşr canım şükür ki bu aşılmayacak bi problem değil.

aynen canım bende öyle dedim eşimin olsa seve seve kullanırım babası giymiş sonucta
bana bişey demedi daha zaten derse direk reddedicem ugrasamam hiç evimde fazlalıkta istemem
Kaynın kaç yaşında 10mu kadın kaç sene saklamış. Aman zaten kaç parçadır alır Gönüller’ olsun diye bi kere giydirirsin olur biter politika önemli
Selam kızlar
Dün geceden beri atesim var ishalim. sabah kontrole gittik tahliller istedi doktor sonuçları bekliyorum.
Çok halsizim.
Bebisimi gördüm en azından içim rahatladı.
Geçmiş olsun yediğin bişey dokunmuş olabilir mi? İnşallah geçer bir an önce

Oy maşallah tatlım uzun boylu olsun ne güzel
Şeker kaçlık içtin bana 50 lik verdi Dr. Ama daha 3 hafta sonrA gidicem Bursa’dayım ben bu arada
50 gramlık verdiler canım ilk önce açlık kanı aldılar sonrada şekeri içip 1 saat bekledim o sırada su bile içmeyeceksin dediler

maşallahhhhhh
ya bende tatlı severim ama onu içemem gibi geliyo
İçersin canım öyle inanılmaz şekerli bişi değil hemde limonda sıkabiliyorsun içine öylede içebiliyormuşsun arkadaşım öyle yapmıştı.
ooov bide bişey yiyip içemiyo muyuz üstüne 1 saat
neyse doktor isterse yapıcaz artık umarım bebege zararı yoktur biz dayanıyoruz bi sekilde
Aynen canım aç gittim. Şekerli suyu içtikten sonra birşey yiyip içmemen gerekiyor.

Her yerde farklı uygulanıyor demekki. Ben 50 gramlık içtim 1 saat bekledik

Çok güzel bir duygu yaa minnoş ayaklarını gördük ayak parmakları bile belliydi. Gözü açıktı sonradan kapattı esnedi falan. Rabbime şükürler olsun bu duyguları yaşattığı için. İsteyen herkesede nasip etsin. Bu arada resminide koyayım kızımın

Eklentiler

• F4AF565C-E707-49DD-B229-3B89E16BD627.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 158
Selam kızlar
Dün geceden beri atesim var ishalim. sabah kontrole gittik tahliller istedi doktor sonuçları bekliyorum.
Çok halsizim.
Bebisimi gördüm en azından içim rahatladı.
Geçmiş olsun canım

canım vücut kendi yapıyordur illa yediğin içtiğinle alakalı olmak zorunda değil

Yaa maşallah sana nazar değmesin minnoş yaaa

Dün gördüm minik prensimi
Gözleri açıktı kaşlarını oynattı ağzını hareket ettirdi keyfi yerindeydi.
Doktor kontrol ederken bile tekmeledi durdu şapşik şey
Dikişlerim tutmuş bi aksilik olmazsa doğuma kadar idare edermiş. Umarım zamanında bi doğum yaparım.

Böyle değildi eşim ama gerçekten sürekli çağırıyo biraz yok demesini bilmeli kv diyecek lafım yok artık bende gidicem annemin yanına annesiyle kalsın bi müddet çok anneci ve çok evcil bi kocayla evlenmek cidden zormuş aynı binada olmak sorun değilki benim annem babamda aynı apartmandalar babaannemle ama babam nerdeyse yılda bi iki kere anca çıkar sorun kv demi eşimdemi bilmemde çocuk olunca böyle yapamayacak yaparsada gider kv le tartışırıım ne bileyim durum birZ karışık bakalım nasıl olacak zaman neyi göstericek

Benim kuzenim 42 haftada doğurdu kızını bence bebekten bebeğe değişir ben de zorla doğanlardanım haftamı tamamlamışım bide üstüne gelmemişim zorla doğurtmuşlar annem beni doğurduktan sonra diğer 2 kardeşimi sezeryanla doğurdu o kadar doğmaya niyetim yokmuş yanii kadın ne çektiyse demek :))

Benim kuzenim 42 haftada doğurdu kızını bence bebekten bebeğe değişir ben de zorla doğanlardanım haftamı tamamlamışım bide üstüne gelmemişim zorla doğurtmuşlar annem beni doğurduktan sonra diğer 2 kardeşimi sezeryanla doğurdu o kadar doğmaya niyetim yokmuş yanii kadın ne çektiyse demek :))
canım bence eşini karşına al ve ciddi bir şekilde konuş. hele ki aynı apartmana taşınacaksan bu dahada beter bir hal alır

ay hadi güzel haberlerle gel
konuştuk dün uzun uzun özür diledi ben böylw düşünmemiştim demişti işlerine gelince öyle düşünmüyolar zaten ben oraya taşınınca bu durum devam ederse ya evi bırakıp çok uzaklara taşınırım dedim yada ben kendi anneme giderim sen kendi annene mutlu mesut yaşarız napayım artık son raddeye getirdi özür diledi gidicem annemlere dedim biraz sende yanlız kal dedim inşallah sözünde durur gözünün biraz korkması lazımdı açıkcası

Cok sacma esinim orda yiyip senin gitmemen kocanin cagirmasi lazim bence kv kirilma onlar sen gelirmisin gelmezmisin bilemez birasda arayi koca yapmasi lazim .benim esim assa gelceksin yemekteyiz hadi der giderim
Eşim çağırıyo ama ben hergün gitmek istemiyorum desemde gidiyo sen git diyorum belki anlar benle kalır diye ama gidiyo çünkü annesi habire arıyoo hadi hadi diye bende hergün gitmek zorunda değilimki bunalıyorum açıkcası

Çok şükür büyük bi problem değil allah kötü olaylardan kötü kavgalardan korusun hepimizin yuvasını gidicem biraz dün konuştuk tek kalıyorum hamileyim üzülüyorum dedim özür diledi annemle gidicem biraz dinlemeye ihtiyacım var dedim ben napıcam sensiz dedi ben napıyosam onu yaparsın düşünürsün belki dedim tartışmadan anlaştık gideceğim için üzgün ama biraz haketti bunu kendiyle başbaşa kalması lazım inşallah çocuk olunca kendi evine düşkün olur tipik bir yengeç aslında çok evcil ama kendi evimize değil belki bebekten sonra değişir kendi evine bağlanır evlendiğini fark eder diye umuyorum hayırlısı ile

Ayy ağza burna bak maşallah burnuda minicik yaa rabbim ne güzel duygular yaşatıyo bizlere çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…