- 24 Mart 2018
- 245
- 254
- 23
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #28.441
Ben 13. Haftadan beri mustela kullanıyorum şükür şimdilik yok çatlağım gerçi olmayacağının garantisi yok genetik olduğunu söylüyor araştırıp deneyebilirsinAnneler karnımda hafif kırmızı çatlaklar oluşmaya başladı hemde biranda oldu.Tavsiyelerinizi alayım ne kullanmalıyım çatlaklardan korunmak için? Karnım çok sertleşti.
Bende hindistan cevizi yağı kullanıyorum. Normalde ergenlik çatlaklarım var şu anda henüz karnımda çatlak oluşmadı gögüslerden başlıyorum dizlere kadar yağlıyorum. Oldukça nemli tutuyor. Bazen kalşınıyor o zamanda bir krem almıştım onu sürüyorum. Cocoa butter formula diye hamileler için bir krem.Anneler karnımda hafif kırmızı çatlaklar oluşmaya başladı hemde biranda oldu.Tavsiyelerinizi alayım ne kullanmalıyım çatlaklardan korunmak için? Karnım çok sertleşti.
Benim de aynı ayni ya geçmedi kaç gündür bacaklarıma vurdu kasmaktan. Kalsiyum takviyesi alma zamanımız gelmiş galiba...kızlar karnımda sanki mekik cekmişim gibi bi kas agrısı var büyüdüğü için mi oluyo acaba bu agrı aynı seyi yaşayan var mı aranızda
Arya şahane cnm kuzenime koydurduk çoook güselmyeğenim çok da uslu maşallah:)) ilk isim arya evet 2. Ismi ilay olucak nasipse aryayi duyan bana siz cok fazla mi game of thrones izliyorsunuz diyor :)))
Bende aynen o durumdayım baskı oluyor az su içsem tuvalete gidiyorum bugün sağlık ocağındaki hemşireme söyledim olabileceğini kasların gevşediğini önlemek için tuvaleti yaparken kasları kasıp biraz tutup sonra tekrar yapmamı söyledi hepsini bir anda yapma kasları çalıştırırsan sıkılaşır dedi ama yapamıyorum ben valla gidiyor direkt
Anneler karnımda hafif kırmızı çatlaklar oluşmaya başladı hemde biranda oldu.Tavsiyelerinizi alayım ne kullanmalıyım çatlaklardan korunmak için? Karnım çok sertleşti.
cnm 1000 tl demiş olmasın 100 tlye hastane çıkışı bile zar zor gelir zıbını eldiveni hırkası picaması bir dinya tutarBabannesi alışveriş yapacaktı torununa sözde, ayırdığı bütçeyi duyunca (100 tl) sinir oldum
Bir nabız yoklayacağım bakalım benim aldıklarıma söz ederlerse herşeyi orda bırakıp internetten yapabilirim tüm alışverişimiben zaten beklenti içinde değildim ama alışverişini yapacağım diyince hazırlıklı diye düşünmüştüm.
Ama bebeğe ihtiyaç cnm mecbur alınacakKeyfi harcama değil ki,hiç bişisi yok bebeğinin biberon elbise yatak döşek dolap çanta oyıncak vs vsAmin canım amin. Yani dediğin gibi benim almayı düşündüğümbiberon sırf 50 tl. Kendisi almadığı gibi benim almak istediklerime de karışmasından korkuyorum oğlunun parası ya sonuçta
Canım o an tutamıyor ki insan. Hatta daha kötüsü ben bir kaç kez gülerken falan kaçırdığım oldu. Doktoruma sorduğumda ufak tefek kaçırmaların normal olduğunu rahmin baskı yaptığını söyledi.
Ben gebeliğin başından beri bioil ve kakao yağı kullanıyorum hangisi o an elimin altına gelirse. Bi sıkıntı cikmadi. Nemli tuttugun sürece çatlamazAnneler karnımda hafif kırmızı çatlaklar oluşmaya başladı hemde biranda oldu.Tavsiyelerinizi alayım ne kullanmalıyım çatlaklardan korunmak için? Karnım çok sertleşti.
Evladımın canı sağolsun canım feda veren allaha binlerce şükürler olaun.gebeliğimin 6. Ayından somrası da dahil 4 senedir deliksiz uyumayı özledimay sikilmayin ya bunlar son sanslariniz. Sinemaya gidin, kendinize vakit ayirin, yuruyus yapin, uyuyun bol bol, ne bileyim kitap okuyun, kahve icin, dizi izleyin. Cocuk olduktan sonra boyle seyleri ozluyor insan. Simdi benim ikinci geliyor ben de tek cocuklu anlarimin kiymetini bilmeye calisiyorum eminim bu da dogunca, tek cocukla ne cok vaktim varmis keske biraz biseyler yapsaydim diyecegim. Bazen cocuksuz ve sorumluluklarimin olmadigi anlarimi ozluyorum. Istedigimiz kadar uyudugumuz, hastalaninca devrilip yattigimiz, bos bos tembellik yaptigimiz gunleri.. Tabiki aile olmak paha bicilemez birsey ama insanoglu iste hep gecmisi ozleyip gelecegin hayalini kuruyoruz..
Yorulunca artıyor dimi akıntı aynı benimde. Baxen o kadar ıslanmış oluyor ki çamaşırım korkuyorum acaba su falan mı diye. Hamile kiloduna da yarım bakıcam ben. Ama çok yukarı çıkıyorsa bende rahat edemem muhtemelen.Aynı durumdayım canım hapşırma gülme falan kaçıyor yani.onun harici bazen bir anda çok yoğun akıntı geliyor bugün dr gittim rapor için sonra sağlık ocağına falan eve geldim akıntı gelmiş baya ee gün içinde de bu durumlarda ıslanıyor kaç.kere çamaşır değiştiriyorum al al yetiremedim alt çamaşır.Ya ben normal iç çamaşır kullanıyırum bir beden büyüğünü.sadece öyle hamile kilodu almadım rahat edemem heralde yukarı kadar çıkıyor onlar
Kırmızı et özellikle öneriyorlar ki sana kan tahlili yapıldı ve değerlerin düşük çıktı muhakkak bence biraz yediklerine dikkat edip tekrar kontrole gidersen işin rahatlamış olur. Ayrıca omega 3takviyesi alabilirsin krilom omega içiyorum ben, krill yağı da war içindeKızlar bebeğimin gelişimi 1hafta geride çıktı acaba et yiyemediğim den olabilir mi 2hafta önce test yapıldı doktor bol bol et yumurta yogurt süt tüket demişti ama ben kırmızı etten çok tiksindim ondan olabilir mi
Bi idrar tahlili yaptır bence her ihtimale karşı, hergün öyle mi bilmiyorum ama baskı yapıyor da olabilir ayakları ordaysaArkadaşlar sürekli alt karnımda baskı hissi var.Sürekli idrara çıkma durumumda var.Sanki idrarımı tutmuş gibi his ve baskı oluyor.Böyle durumda olan var mı?
Ben o egZersizin tuvalette yapılmaması gerektiğini biliyorum. Normal de aklına geldikçe yapabilirsinBende aynen o durumdayım baskı oluyor az su içsem tuvalete gidiyorum bugün sağlık ocağındaki hemşireme söyledim olabileceğini kasların gevşediğini önlemek için tuvaleti yaparken kasları kasıp biraz tutup sonra tekrar yapmamı söyledi hepsini bir anda yapma kasları çalıştırırsan sıkılaşır dedi ama yapamıyorum ben valla gidiyor direkt
Cnm ismi neydi kalsiyumununBenim de öyle bir agrım vardı. Ben zor yuruyodum merdiven çıkamıyordum. Hele pantolon gibi bişey giymeye kalkiyim acıdan bayılacak gibi oluyodum. Doktora sordum bebek büyüdükçe normal dedi. Magnezyum iciyodum. Kalsiyum verdi bi de ekstradan. 3-4 güne geçti ağrı. Nitekim geçen gün yine başladı aynı bölgede ağrı ama o gün ters bir hareket yaptım sanırım. Hala içiyorum yine hafifliyor şuan agrım.doktoruna bir sor istersen yine de. Gecmis olsun..
Osteocare magnezyum kalsiyum d vitaminiCnm markasi neydi kullandigin kalsiyumun
Yok canım 100 tl :) pazardan almış bişeyler 3 takım 1 tulum 2 de battaniye. 100 liradan para bile artmış. Ben de istediklerimi internetten sipariş ettim 450 de onlar tuttu. Benim de eksiklerim var ama diğer aya bıraktım birden yüklenmeyeyim karta:)cnm 1000 tl demiş olmasın 100 tlye hastane çıkışı bile zar zor gelir zıbını eldiveni hırkası picaması bir dinya tutar
Günaydın canım:) benim en sevdiğim bebek modeli erken kalkan:) kızımda bu saat yazları 5 e kadar düşebiliyor. Ama alışık olduğumdan sıkıntı etmiyorum çünkü ona göre de erken yatıyor.Günaydın
2 sabahtır 6 da kaldırıyor bu minik adam beniokula giderken bu kadar erken kalkmıyordum, okul.bitti artık yatıcam derken şu minnakin bana yaptığına bak. Bu sabah inat ettim kalkmicam diye tabi ki o kazandı bam güm kafa göz dalıyor resmen. Tipiş tıpış kalktım kahvaltı yaptım obur minik durdu ama ben uyuyamiyorum şimdi daha da kötüsü bu artık onun düzeni olabilir doğduktan sonra da böyle erkenci kuş olabilir yandım galiba ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?