2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Anneler karnımda hafif kırmızı çatlaklar oluşmaya başladı hemde biranda oldu.Tavsiyelerinizi alayım ne kullanmalıyım çatlaklardan korunmak için? Karnım çok sertleşti.

Anneler karnımda hafif kırmızı çatlaklar oluşmaya başladı hemde biranda oldu.Tavsiyelerinizi alayım ne kullanmalıyım çatlaklardan korunmak için? Karnım çok sertleşti.
Ben 13. Haftadan beri mustela kullanıyorum şükür şimdilik yok çatlağım gerçi olmayacağının garantisi yok genetik olduğunu söylüyor araştırıp deneyebilirsin

Bende hindistan cevizi yağı kullanıyorum. Normalde ergenlik çatlaklarım var şu anda henüz karnımda çatlak oluşmadı gögüslerden başlıyorum dizlere kadar yağlıyorum. Oldukça nemli tutuyor. Bazen kalşınıyor o zamanda bir krem almıştım onu sürüyorum. Cocoa butter formula diye hamileler için bir krem.

kızlar karnımda sanki mekik cekmişim gibi bi kas agrısı var büyüdüğü için mi oluyo acaba bu agrı aynı seyi yaşayan var mı aranızda
Benim de aynı ayni ya geçmedi kaç gündür bacaklarıma vurdu kasmaktan. Kalsiyum takviyesi alma zamanımız gelmiş galiba...

Son düzenleme:

Kegel egzersizi o canim.
Normalde de yapabilirsin tuvaletini yaparken tutamiyorsan.
Dogum icinde yararli.

Fito krem araştır canım.

cnm 1000 tl demiş olmasın 100 tlye hastane çıkışı bile zar zor gelir zıbını eldiveni hırkası picaması bir dinya tutar

Amin canım amin. Yani dediğin gibi benim almayı düşündüğümbiberon sırf 50 tl. Kendisi almadığı gibi benim almak istediklerime de karışmasından korkuyorum oğlunun parası ya sonuçta
Ama bebeğe ihtiyaç cnm mecbur alınacakKeyfi harcama değil ki,hiç bişisi yok bebeğinin biberon elbise yatak döşek dolap çanta oyıncak vs vs

Aynı durumdayım canım hapşırma gülme falan kaçıyor yani.onun harici bazen bir anda çok yoğun akıntı geliyor bugün dr gittim rapor için sonra sağlık ocağına falan eve geldim akıntı gelmiş baya ee gün içinde de bu durumlarda ıslanıyor kaç.kere çamaşır değiştiriyorum al al yetiremedim alt çamaşır.Ya ben normal iç çamaşır kullanıyırum bir beden büyüğünü.sadece öyle hamile kilodu almadım rahat edemem heralde yukarı kadar çıkıyor onlar

Ben gebeliğin başından beri bioil ve kakao yağı kullanıyorum hangisi o an elimin altına gelirse. Bi sıkıntı cikmadi. Nemli tuttugun sürece çatlamaz

Evladımın canı sağolsun canım feda veren allaha binlerce şükürler olaun.gebeliğimin 6. Ayından somrası da dahil 4 senedir deliksiz uyumayı özledim(anne çiş anne su olmadı yatağında oturup biraz ağlar uyur uykunun en rn en tatlı bal dan bal olduğu şafak anlarında .gerçrkten tadını çıkarın...

Yorulunca artıyor dimi akıntı aynı benimde. Baxen o kadar ıslanmış oluyor ki çamaşırım korkuyorum acaba su falan mı diye. Hamile kiloduna da yarım bakıcam ben. Ama çok yukarı çıkıyorsa bende rahat edemem muhtemelen.

Herkese merhaba bugün kontrolün wardı, 27+0 ım 1150gr olmuş minnoşum yüzünü de net gösterdi çenesini sevdiğim ne tatlıydı kafa yukarda ayaklar aşağıdaydı o yüzden aşağıya vurması gayet nırmal dedi maltofer ve krilom a devam osteocare i krampın yoksa 2günde bir alabilirsin dedi ama ben alırım hergün kalsiyum desteği için. Güneşte fazla kalma dedi, 36haftaya kadar seyahat edebilirsin uçak 34ten sonra Yok dedi. İlişki 32den sonra önermiyoruz dedi.

Kırmızı et özellikle öneriyorlar ki sana kan tahlili yapıldı ve değerlerin düşük çıktı muhakkak bence biraz yediklerine dikkat edip tekrar kontrole gidersen işin rahatlamış olur. Ayrıca omega 3takviyesi alabilirsin krilom omega içiyorum ben, krill yağı da war içinde
Arkadaşlar sürekli alt karnımda baskı hissi var.Sürekli idrara çıkma durumumda var.Sanki idrarımı tutmuş gibi his ve baskı oluyor.Böyle durumda olan var mı?
Bi idrar tahlili yaptır bence her ihtimale karşı, hergün öyle mi bilmiyorum ama baskı yapıyor da olabilir ayakları ordaysa
Ben o egZersizin tuvalette yapılmaması gerektiğini biliyorum. Normal de aklına geldikçe yapabilirsin

Cnm ismi neydi kalsiyumunun

Günaydın
2 sabahtır 6 da kaldırıyor bu minik adam beni okula giderken bu kadar erken kalkmıyordum, okul.bitti artık yatıcam derken şu minnakin bana yaptığına bak. Bu sabah inat ettim kalkmicam diye tabi ki o kazandı bam güm kafa göz dalıyor resmen. Tipiş tıpış kalktım kahvaltı yaptım obur minik durdu ama ben uyuyamiyorum şimdi daha da kötüsü bu artık onun düzeni olabilir doğduktan sonra da böyle erkenci kuş olabilir yandım galiba ben

cnm 1000 tl demiş olmasın 100 tlye hastane çıkışı bile zar zor gelir zıbını eldiveni hırkası picaması bir dinya tutar
Yok canım 100 tl :) pazardan almış bişeyler 3 takım 1 tulum 2 de battaniye. 100 liradan para bile artmış. Ben de istediklerimi internetten sipariş ettim 450 de onlar tuttu. Benim de eksiklerim var ama diğer aya bıraktım birden yüklenmeyeyim karta:)

Günaydın canım:) benim en sevdiğim bebek modeli erken kalkan:) kızımda bu saat yazları 5 e kadar düşebiliyor. Ama alışık olduğumdan sıkıntı etmiyorum çünkü ona göre de erken yatıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…