2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Insallah iyidir minik kuzun canım..

Benim 1. Ile 2. Arası 3 yaş sorun yaşamadım çok fazla ama en çok ona emanet ettim yani hadi sen beşiğin yanında dur ben geliyorum gibi gizliden izlerdim . Bu çok önemli sen yavaş yavaş salla ben su içip geliyorum diyerek yanında ona emanet ettim koruyucu bir abla oldu çok şükür.
Şimdi 3.bebek geliyor bunda artık daha rahatım yani kiskancllik olmaz artık büyüdüler

Benim kızım da bana çok.duskundu inan hatta o dönem sizinki gibi talihsiz bi olay yaşamıştık bir süre babasından ayrı kaldığı için bütün dünyası ben olmuştum. Tabi kardeşi doğunca sıralama değişti:)) seninki de olur merak etme bal gibi küçük bir abla olur.

günaydın kızlar dün akşam çay içerken birden çakma dişim vardı o kırıldı ağzıma geldi kökü de dişimde kaldı dişçiye gidecem ne yapar bilmiyorum şuan ağrı yok ama hamilelikte yaptırabilirmiyim 10 yıl olmuştu ya nasıl oldu anlamadım ben şok oldum

Günaydın kızlar tetanoz aşısının ikinci dozu hangi haftalarda olunacaktı kaçırdım mı acaba ??

Inşallah canım Rabbim kimseye dermansız dert vermesin. Geçmiştir üzülme zaten o parlaklık kendi kendin e düzelebilen biseymis.

benim de araları 32 ay olacak 3 e yakın oğlum bir çok şeyi öğrendi çok akıllı ama iki çocuk nasıl yaparım düşünüyorum yaşayıp görecez artık

Oh afiyet olsun minnosuna tuttuğunu koparacak belli masallah.

benim de araları 32 ay olacak 3 e yakın oğlum bir çok şeyi öğrendi çok akıllı ama iki çocuk nasıl yaparım düşünüyorum yaşayıp görecez artık
Öyle de bi güzel olur ki sen bile şaşırırsın benim küçük doğduğunda daha ablası bezliydi:)) Allah güç kuvvet veriyo bi.bakiyorsun ki büyümüşler.

Gebelik şekerim yüksek çıktı kepek ekmeğinden başka biley yiyemiyorum arada kaçamak yapsam poğça canım çok çekiyor
Dikkat etmek lazım.tabi ama hamileyken ne kadar olur bilemiyorum:)) şimdi sağlık ocagindan gelirken aldığım börek pogacayi görsen evde bir küçük ordu yaşıyor sanirsin:))

Son Bi kaç sabahtır yataktan kalkmaya çalışırken kaburgalarım ağrıyor batıyor hareket edemiyorum sanki orada ki iç organlarım da acıyor gibi Bi kaç saat böyle devam ediyor sonra yavaş yavaş açılıyor ağrı azalıyor gibi. Araştırdım bebek büyüdükçe baskı artıyormuş ama bu kadar acı vermesi normal mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…