2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Günaydın canım:) benim en sevdiğim bebek modeli erken kalkan:) kızımda bu saat yazları 5 e kadar düşebiliyor. Ama alışık olduğumdan sıkıntı etmiyorum çünkü ona göre de erken yatıyor.
Ay ben erken kalkmayı hiç sevmem okula giderken 8 de kalkıyorum kisin o bile zor geliyor. Ama elden bisi gelmez bu erkenci kuş olmaya kararlıysa sürüne sürüne kalkicaz demektir. Daha doğmadan parmağında oynatıyor beni doğunca neler yapar tahmin edemiyorum

Erken kalksa bile 2 saat sonra tekrar uyuyorlar zaten sen de o ara uyursun. Ya da evini toparlarsın belki kahvaltı yaparsın belki de duş alırsın yorgunluk ve zaman darlığından hangisini yapayım diye düşünürken yine uyuya kalırsın muhtemelen

Çok gönlü bol bi kv:))) benimki ile yarışırlar valla. :)))))))))))))) hatta seninki kazanır

Günaydın canım:) benim en sevdiğim bebek modeli erken kalkan:) kızımda bu saat yazları 5 e kadar düşebiliyor. Ama alışık olduğumdan sıkıntı etmiyorum çünkü ona göre de erken yatıyor.
Kesinlikle erken kalkınca erken de yatıyorlar bende çok seviyorum o düzeni

Kesinlikle erken kalkınca erken de yatıyorlar bende çok seviyorum o düzeni
Ne kadar araları var canım senin kuzuların. Benim kızım temmuz 25 de 2 yaşını dolduracak. Kıskanmayı öğrenmiş bir de, zarar vermiyor karşıdakine ama beni huzursuz ediyor kıskanınca kucağımdan inmiyor. Neler beklyor beni 2 bebekle

Aynen öyle canım. Malesef ilk zamanlar çok yiyordum mide bulantısı başladığ ıdönemde tiksindim biraz bi bakayım eczaneden dediğine çok saol:*

Arkadaşlar sürekli alt karnımda baskı hissi var.Sürekli idrara çıkma durumumda var.Sanki idrarımı tutmuş gibi his ve baskı oluyor.Böyle durumda olan var mı?

canım sürekli idrara çıkma malesef ki var hatta wc den çıkıyorum sanki yine tuvaletim varmış gibi hissediyorum genelde 1 yudum su içsem wc de buluyorum kendimi bebek baskı yaptığı için artık normal diyorlar bakalım ne olacak sonuç

Vallahi öyle unutuldu gitti o gunler:)) akşam uyku saati yaklaşınca başlardım plan.yapmaya hangi işimi yapayim diye. Gece kuşu olmuştum bi ara hep geceleri temizlik yapardim:))

100 lira ben sana vereyim de sus demek.vardi ama neyse:)

Araları az olunca çok kıskanmıyorlar. Benimki öyle oldu yani 20 ay var aralarında bebekliğinden bu güne hiç bir kıskançlığını sezmedim hatta fazlasıyla korumacı tam bir küçük abla.

Bebeğin pozisyonuyla alakalı olabileceği gibi idrar yolu enfeksiyonu da olabilir bi tahlil yaptırmakta fayda var tabi.

Sabah 5-6 fixtir zaten
Ama cidden iyi oluyor.Kalkisa degilde yatisa bakmak lazim :) hatta ilk zamanlar bu kadar enerjiyi nerden buluyor dedirtebilir :))))))))

Ben bir kaç aydır aynı bu vaziyetteyim beş bucukta uyandırıyor kalkıp kahvaltı edinceye kadar rahat bırakmıyor, uykuyu özledim ama bu durumdan da şikayet etmiyorum mutluluk sebebi veren rabbime binlerce kez şükürler olsun ki bu duyguyu tadıyoruz

Vallahi öyle unutuldu gitti o gunler:)) akşam uyku saati yaklaşınca başlardım plan.yapmaya hangi işimi yapayim diye. Gece kuşu olmuştum bi ara hep geceleri temizlik yapardim:))
Hey gidi günler hey :) neyse ki az kaldı yeniden muhteşem günlere dönüyoruz:) Allahtan anne gücü diye bişey var, yoksa hiç bir şeye zaman yetmez.

İnşallah benim kızım da kıskanmaz seninki gibi güzel Abla olur kardeşine:) kızım bana fazla düşkün, yeni minnaklarımız uslu olur inşallah karnını doyurup altını temizleyip diğer çocuklarla ilgilenebiliriz.

Günaydın canım az kalmış kontrole. Yanına çikolata almayı ynutma:) güzel haberlerle dön inşallah.

Al benden de o kadar. Yan sokakta pastane var. Bir pogaca kokusu geldi sabahin 6 sinda. Benim kızımda bana dalmaya başladı güm güm Hadi kalk git su pogacalardan al diye. Bende inat ettim azıcık daha uyuyim diye tabiki kızım kazandı. bende pogaca aldim yedim daha uyuyamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…