- 8 Mart 2015
- 673
- 1.322
- 113
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #28.461
Ay ben erken kalkmayı hiç sevmemGünaydın canım:) benim en sevdiğim bebek modeli erken kalkan:) kızımda bu saat yazları 5 e kadar düşebiliyor. Ama alışık olduğumdan sıkıntı etmiyorum çünkü ona göre de erken yatıyor.
Erken kalksa bile 2 saat sonra tekrar uyuyorlar zaten sen de o ara uyursun. Ya da evini toparlarsın belki kahvaltı yaparsın belki de duş alırsınAy ben erken kalkmayı hiç sevmemokula giderken 8 de kalkıyorum kisin o bile zor geliyor. Ama elden bisi gelmez bu erkenci kuş olmaya kararlıysa sürüne sürüne kalkicaz demektir. Daha doğmadan parmağında oynatıyor beni doğunca neler yapar tahmin edemiyorum
Çok gönlü bol bi kv:))) benimki ile yarışırlar valla. :)))))))))))))) hatta seninki kazanırYok canım 100 tl :) pazardan almış bişeyler 3 takım 1 tulum 2 de battaniye. 100 liradan para bile artmış. Ben de istediklerimi internetten sipariş ettim 450 de onlar tuttu. Benim de eksiklerim var ama diğer aya bıraktım birden yüklenmeyeyim karta:)
Çok gönlü bol bi kv:))) benimki ile yarışırlar valla. :)))))))))))))) hatta seninki kazanır
Kesinlikle erken kalkınca erken de yatıyorlar bende çok seviyorum o düzeniGünaydın canım:) benim en sevdiğim bebek modeli erken kalkan:) kızımda bu saat yazları 5 e kadar düşebiliyor. Ama alışık olduğumdan sıkıntı etmiyorum çünkü ona göre de erken yatıyor.
Çok şükür.. benim için son 8 hafta :)
Ne kadar araları var canım senin kuzuların. Benim kızım temmuz 25 de 2 yaşını dolduracak. Kıskanmayı öğrenmiş bir de, zarar vermiyor karşıdakine ama beni huzursuz ediyor kıskanınca kucağımdan inmiyor. Neler beklyor beni 2 bebekleKesinlikle erken kalkınca erken de yatıyorlar bende çok seviyorum o düzeni
Aynen öyle canım. Malesef ilk zamanlar çok yiyordum mide bulantısı başladığ ıdönemde tiksindim biraz bi bakayım eczaneden dediğine çok saol:*Kırmızı et özellikle öneriyorlar ki sana kan tahlili yapıldı ve değerlerin düşük çıktı muhakkak bence biraz yediklerine dikkat edip tekrar kontrole gidersen işin rahatlamış olur. Ayrıca omega 3takviyesi alabilirsin krilom omega içiyorum ben, krill yağı da war içinde
Bi idrar tahlili yaptır bence her ihtimale karşı, hergün öyle mi bilmiyorum ama baskı yapıyor da olabilir ayakları ordaysa
Ben o egZersizin tuvalette yapılmaması gerektiğini biliyorum. Normal de aklına geldikçe yapabilirsin
Arkadaşlar sürekli alt karnımda baskı hissi var.Sürekli idrara çıkma durumumda var.Sanki idrarımı tutmuş gibi his ve baskı oluyor.Böyle durumda olan var mı?
Vallahi öyle unutuldu gitti o gunler:)) akşam uyku saati yaklaşınca başlardım plan.yapmaya hangi işimi yapayim diye. Gece kuşu olmuştum bi ara hep geceleri temizlik yapardim:))Erken kalksa bile 2 saat sonra tekrar uyuyorlar zaten sen de o ara uyursun. Ya da evini toparlarsın belki kahvaltı yaparsın belki de duş alırsınyorgunluk ve zaman darlığından hangisini yapayım diye düşünürken yine uyuya kalırsın muhtemelen
100 lira ben sana vereyim de sus demek.vardi ama neyse:)Yok canım 100 tl :) pazardan almış bişeyler 3 takım 1 tulum 2 de battaniye. 100 liradan para bile artmış. Ben de istediklerimi internetten sipariş ettim 450 de onlar tuttu. Benim de eksiklerim var ama diğer aya bıraktım birden yüklenmeyeyim karta:)
Araları az olunca çok kıskanmıyorlar. Benimki öyle oldu yani 20 ay var aralarında bebekliğinden bu güne hiç bir kıskançlığını sezmedim hatta fazlasıyla korumacı tam bir küçük abla.Ne kadar araları var canım senin kuzuların. Benim kızım temmuz 25 de 2 yaşını dolduracak. Kıskanmayı öğrenmiş bir de, zarar vermiyor karşıdakine ama beni huzursuz ediyor kıskanınca kucağımdan inmiyor. Neler beklyor beni 2 bebekle
Bebeğin pozisyonuyla alakalı olabileceği gibi idrar yolu enfeksiyonu da olabilir bi tahlil yaptırmakta fayda var tabi.canım sürekli idrara çıkma malesef ki var hatta wc den çıkıyorum sanki yine tuvaletim varmış gibi hissediyorum genelde 1 yudum su içsem wc de buluyorum kendimi bebek baskı yaptığı için artık normal diyorlar bakalım ne olacak sonuç
Günaydın
2 sabahtır 6 da kaldırıyor bu minik adam beniokula giderken bu kadar erken kalkmıyordum, okul.bitti artık yatıcam derken şu minnakin bana yaptığına bak. Bu sabah inat ettim kalkmicam diye tabi ki o kazandı bam güm kafa göz dalıyor resmen. Tipiş tıpış kalktım kahvaltı yaptım obur minik durdu ama ben uyuyamiyorum şimdi daha da kötüsü bu artık onun düzeni olabilir doğduktan sonra da böyle erkenci kuş olabilir yandım galiba ben
Ben bir kaç aydır aynı bu vaziyetteyim beş bucukta uyandırıyor kalkıp kahvaltı edinceye kadar rahat bırakmıyor, uykuyu özledim ama bu durumdan da şikayet etmiyorum mutluluk sebebi veren rabbime binlerce kez şükürler olsun ki bu duyguyu tadıyoruzGünaydın
2 sabahtır 6 da kaldırıyor bu minik adam beniokula giderken bu kadar erken kalkmıyordum, okul.bitti artık yatıcam derken şu minnakin bana yaptığına bak. Bu sabah inat ettim kalkmicam diye tabi ki o kazandı bam güm kafa göz dalıyor resmen. Tipiş tıpış kalktım kahvaltı yaptım obur minik durdu ama ben uyuyamiyorum şimdi daha da kötüsü bu artık onun düzeni olabilir doğduktan sonra da böyle erkenci kuş olabilir yandım galiba ben
Hey gidi günler hey :) neyse ki az kaldı yeniden muhteşem günlere dönüyoruz:) Allahtan anne gücü diye bişey var, yoksa hiç bir şeye zaman yetmez.Vallahi öyle unutuldu gitti o gunler:)) akşam uyku saati yaklaşınca başlardım plan.yapmaya hangi işimi yapayim diye. Gece kuşu olmuştum bi ara hep geceleri temizlik yapardim:))
Günaydın canım az kalmış kontrole. Yanına çikolata almayı ynutma:) güzel haberlerle dön inşallah.Günaydın kizlarrrr bugün kizimi göreceğim saat 4 de normal kontrolüm 4 buçuk ta detaylı ultrasonumuz var kalbindeki parlaklik geçmiş mi ona bakilacak. İnşallah geçmiştir yavrumun sıkıntısı saatler geçmez bugün bana
Efercal canım. Magnezyum da magvital.Cnm ismi neydi kalsiyumunun
Al benden de o kadar. Yan sokakta pastane var. Bir pogaca kokusu geldi sabahin 6 sinda. Benim kızımda bana dalmaya başladı güm güm Hadi kalk git su pogacalardan al diye. Bende inat ettim azıcık daha uyuyim diye tabiki kızım kazandı.Günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?