2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Normalmiş canım.Benimde kaburgam ağrıyor doktora sordum normal dedi endişelenme.Son aylarda daha çok ağrı olabilirmiş hatta yolun sonuna geldik sayilir dayanicaz Allah in izniyle.

Kızlar ben suan çalışmaktayım. Doktor rapor yazarsa calisamicam mi temmuz sonuna kadar çalışmayı düşünüyordum.
Hiç de bilgim yok bu konularda

Dikkat etmek lazım.tabi ama hamileyken ne kadar olur bilemiyorum:)) şimdi sağlık ocagindan gelirken aldığım börek pogacayi görsen evde bir küçük ordu yaşıyor sanirsin:))
Ah ah kaç gündür yoğurt yemekten içim dışıma çıktı şekeri dengeliyormuş hamileyken diyet çok zor

Bende de oluyo sağ tarafımda hatta dün çaydanlık elimdeydi tutuldum resmen çok kötüydü.

dejavu_one canım bir şey soracağım sana.
Şeker ölçümlerine devam ediyor musun?
Ben 5 gündür ölçüyorum. Açlık 90 civarı tokluk 120 çıkıyor. Ama annemlere geldim ister istemez bazen kaçıyor sabah azıcık kaçırdım hemen 132 oldu tokluk sekerim. Sen kontrole gitmiştin bu değerlerin bebeğe bir etkisi oluyor mu? Ya da sürekli diyet mi yapicaz biz yaaaa gözüm kalıyor her şeyde

Çok faydalı afiyet olsun sevdiğim şeyleri yiyemiyorım yada az az bişeyler dayanacağım artık ev yoğurdu mideme vuruyor bakkal yoğurdu mecbur

Canım benim aletim yok tokluk 162 çıkmıştı geçen hafta bir haftadır dikkat ediyorum haftaya doktorda ölçtürecem ama zorlanıyorum aynen herşeyde gözüm kalıyor

Canım benim aletim yok tokluk 162 çıkmıştı geçen hafta bir haftadır dikkat ediyorum haftaya doktorda ölçtürecem ama zorlanıyorum aynen herşeyde gözüm kalıyor

Benim 5 gündür anladığım diyet yapmazsam bu değerler fırlayacak canim. Tamam pilav, hamur isi, kizartma, serbetli tatli yemem hiç. Ama arada sütlü tatlilardan kaçamak yapmak istiyorum. Dün çocuk gibi ağladım ya yiyemiyorum diye

Günaydın kızlar tetanoz aşısının ikinci dozu hangi haftalarda olunacaktı kaçırdım mı acaba ??

32. haftaya kadar yapıyoruz dedi bana sağlık ocağındaki ebe ama 2 aşı arası 1 ay olmalı diye biliyorum diğerini ne zaman yaptırdığın önemli olabilir. bir sor istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…