- 2 Ocak 2018
- 614
- 545
- 23
- 36
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #44.541
Bacaklarını karnına çeker cnm,ayak ve bacaklarını çok oynatjr,Gaz sancisi oldugunu nasil anliyoruz canim biz 42 gunluk olduk daha dune kadar hic boyle aglamazdi simdi cok agliyo garip sesler cikariyo uyurken kipkirmizi oluyo geriniyo . Bu gaz sancisimi
Geçmiş olsun cnm neden ameliyT olduCok gecmis olsun arkadasim ama yine de haline sukret benim bebegim 40 ini hastanede cikardi 2 saat ameliyatta kaldi saatlerce acliktan agladi.bu arasa bebeklerin sik sik burnunu izotonikle temizlemek gerekiyor hasta olmasa bile
Masallah guzel buyumusKızlar 1 aylık kontrolden geldik 2940 gram 49 cm doğmustuk.
3900 gram 54 cm olmuşuz. Sutekli memede durmak isteyince sutum yetmiyor diye uzuluyordum. Çok şükür sütüm yetiyor galiba
Sagol cnm Cift tarafli kasik fitigiGeçmiş olsun cnm neden ameliyT oldu
Ah canım benim Rabbim bize sabır bebeklerimize şifa versin. İnan doğduğundan beri serum fizyolojik le burun aspiratör u ile hep temizledim burnu tıkandığı andan itibaren 5 dk da bir çektim burnunu doktor bana ne kadar çeksen de temizlenemezdi o burun içi dedi.Cok gecmis olsun arkadasim ama yine de haline sukret benim bebegim 40 ini hastanede cikardi 2 saat ameliyatta kaldi saatlerce acliktan agladi.bu arasa bebeklerin sik sik burnunu izotonikle temizlemek gerekiyor hasta olmasa bile
Çok geçmiş olsun arkadaşım. İnşallah çabucak toparlar yavrun. Haklısın onları böyle gormek bizi çok mutsuz ediyor. Geçecek öyle düşün rahatlat kendini, bu durumda güçlü olmalisin. Bu arada bana doktorum 3. haftadan sonra 10 un altına düşerse sarilik değeri sorun olmaz demişti. Bizim 9 çıktı iyi demişti. Daha öncesinde 13 e kadar yükseldi. Ne düşünsem bilemedim
Bu arada burnu için birkaç günde bir aspiratör kullanıyorum, ufak ufak çıkanlar oluyor. Temizleyince rahatliyor.
Masallah guzel buyumus
Canim inan bilmiyorum şimdi poliklinik e geldik inşaAllah tahlil sonuçlarımız temiz çıkar25 günlük 9 çıkınca kan da değeri geçmeyen sarilik dedi doktor.
İnşaAllah canım haber veririm hemenSağol cnm Rabbim yavrularımiza sağlık sıhhat versin m, onları korusun
21 gunlukte 9 du bana hiç öyle demedi doktor, hatta iyi dediinşallah ihmal etmiyordur bu durumu. Sonuçların çıkınca haber ver inşallah temiz çıkar
Amin amin.senin kuzunun burnu cok dolmus o zaman .rabbim dermansiz dert vermesin.bu arada hangi aspiratoru kullandin ben alsam mi diye dusunuyorum ama yorumlarda pek ise yaramiyor aspiratorlwr diye duymustmAh canım benim Rabbim bize sabır bebeklerimize şifa versin. İnan doğduğundan beri serum fizyolojik le burun aspiratör u ile hep temizledim burnu tıkandığı andan itibaren 5 dk da bir çektim burnunu doktor bana ne kadar çeksen de temizlenemezdi o burun içi dedi.
Senin bebeğinin neyi vardı canım çok üzüldüm bir annenin isteyeceği en son şeydir hastalık cidden o kadar zor ki
Canım ben chicco nun kullanıyorum büyük kizimda da kullanmıştım çok işe yarıyor.Amin amin.senin kuzunun burnu cok dolmus o zaman .rabbim dermansiz dert vermesin.bu arada hangi aspiratoru kullandin ben alsam mi diye dusunuyorum ama yorumlarda pek ise yaramiyor aspiratorlwr diye duymustm
canım çok geçmiş olsun allah şifa versin tam geçiş dönemindeyiz maalesef ondan da hastalıklar artıyorKızlar az önce acilden geldik büyük kızım grip olmuştu küçük kızıma bulaştı maalesefacillik olduk 12 gibi ağlama nöbeti morumsu kırmızı oldu kızımın yüzü kesik kesik nefes alıp veriyordu bir de hardal sarısı renkli burun akıntısı başlamıştı hemen kv yi aradık geldi büyük kızımın yanında durdu bizde acile gittik.
Doktor uzayan sariligi var dedi topuk kanı alındı 10 dk sonra çıkan sonuç değeri 9 civarı. Yarın erkenden polikliniğe gelin kan ve idrar tahlili yaptıracağım dedi. Uzayan sarılık idrar yolları enfeksiyonuna ve kan da enfeksiyona sebep olabilirmişvallahi çok bunaldım yoruldum çocuğum bir gün yüzü görmedi doğduğundan beri kusmasi kalbi gribi mahvetti beni of
Doktor burnu çok tıkalı olduğu için burnunu temizledi doktor bile gözlerine inanamadı iyi dayanmış dedi felaket fazla tıkanmış o küçücük burnundan çıkan mukus u görseniz şok olursunuz. Dua ediyorum yarın ki sonuçlar temiz çıksın çok yorgunum mutsuzum
Maşallah güzel büyümüş benimkide 2670 46.7 cm dogmustu.1 aylık kontrolde 3700 kilosu 52 cm boyu olmuş ama ben sütüm yetmediği için mamada veriyorum mecburenKızlar 1 aylık kontrolden geldik 2940 gram 49 cm doğmustuk.
3900 gram 54 cm olmuşuz. Sutekli memede durmak isteyince sutum yetmiyor diye uzuluyordum. Çok şükür sütüm yetiyor galiba
Ne içind ki cnm bu
Bizimde yoktu gaz sorunu bugun ne olduysa cocuk ayaklarini yukari cekio duruyo agliyo surekli huzursuz ya karni da gurulduyo
Kızlar benim karnimda hamilelikten kalma kahverengi çizgi vardı hâlâ geçmedi göbek bölgesi kopkoyu yaa göbeğim de inmedi sanki hâlâ hamile gibiyim benim gibi olan var mı???
Kızlar az önce acilden geldik büyük kızım grip olmuştu küçük kızıma bulaştı maalesefacillik olduk 12 gibi ağlama nöbeti morumsu kırmızı oldu kızımın yüzü kesik kesik nefes alıp veriyordu bir de hardal sarısı renkli burun akıntısı başlamıştı hemen kv yi aradık geldi büyük kızımın yanında durdu bizde acile gittik.
Doktor uzayan sariligi var dedi topuk kanı alındı 10 dk sonra çıkan sonuç değeri 9 civarı. Yarın erkenden polikliniğe gelin kan ve idrar tahlili yaptıracağım dedi. Uzayan sarılık idrar yolları enfeksiyonuna ve kan da enfeksiyona sebep olabilirmişvallahi çok bunaldım yoruldum çocuğum bir gün yüzü görmedi doğduğundan beri kusmasi kalbi gribi mahvetti beni of
Doktor burnu çok tıkalı olduğu için burnunu temizledi doktor bile gözlerine inanamadı iyi dayanmış dedi felaket fazla tıkanmış o küçücük burnundan çıkan mukus u görseniz şok olursunuz. Dua ediyorum yarın ki sonuçlar temiz çıksın çok yorgunum mutsuzum
Arkadaşlar iyi sabahlar,bebeğim acayip pişik oldu nasıl oldu anlamadım.Sık sık temizlerim hiç uzun düre bırakmadım altını acaba bez mi yaptı?Prima kullanıyorum başka marka öneren var mı?Deneme yanılma ile mi bezleri deniycem?
Çok gecgeç olsun cnm tez zamanda iyilessin bütün bebekler serum fizyolojik ile nasıl temisliyorsunAh canım benim Rabbim bize sabır bebeklerimize şifa versin. İnan doğduğundan beri serum fizyolojik le burun aspiratör u ile hep temizledim burnu tıkandığı andan itibaren 5 dk da bir çektim burnunu doktor bana ne kadar çeksen de temizlenemezdi o burun içi dedi.
Senin bebeğinin neyi vardı canım çok üzüldüm bir annenin isteyeceği en son şeydir hastalık cidden o kadar zor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?