- 20 Ekim 2016
- 2.932
- 2.723
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #44.581
Benimki de süt az olsada habire meme istiyo özellikle geceleri yarım saatte bir 5 dakka emdiriyorum sabah 7 8 e kadar sonrasinda yorgunluktan kendimden geçiyorum.Rabbim bize güç kuvvet versin bebek büyütmek cok zormuşMaşallah yavrularımiza buyusunler sağlıcakla. Sütüm yetiyor ama sürekli memede çok yoruluyorum biraz güçlü olmak adına ona daha iyi bakabilmek adına birkaç kez mama vermeyi düşünüyorum artık. Cunku cok sinirli olmaya basladim. Şuan halimi goren kaçar gider, tansiyonum 13-8 oldu sagligimdan olmak istemiyorum.
Canım benim doktorum K vitamini aşısı yaptırdı.Göbeğii düştükten sonra kanamıştı hafifLütfen cevaplar mısınız kızlar.kızım bugün 21 günlük oldu.11 günlükken göbeği düşmüştü.bugun banyo yaptırdım öğle saatlerinde.az önce bezini değiştirirken göbeğinin kanadığını gördüm zibina geçmiş ve gobegide kanlı şuan.bebegi boyle olan varmı yada bilginiz varmı ne yapmam lazim
Bende aynıyım sütünü sağsan ve biberonla arada versen belki dinlenirsin ben öyle yapıyorum.Bugün hemşire süt vermeye istekli olman lazım defi.Ama gerçekten yorucu bazen sinirli oluyorsun gerçekten seni çok iyi anlıyorumMaşallah yavrularımiza buyusunler sağlıcakla. Sütüm yetiyor ama sürekli memede çok yoruluyorum biraz güçlü olmak adına ona daha iyi bakabilmek adına birkaç kez mama vermeyi düşünüyorum artık. Cunku cok sinirli olmaya basladim. Şuan halimi goren kaçar gider, tansiyonum 13-8 oldu sagligimdan olmak istemiyorum.
Öyle miCanım benim doktorum K vitamini aşısı yaptırdı.Göbeğii düştükten sonra kanamıştı hafif
Benim bebeğimin göbeği 5 günlükken düştü 10 günlükken kanamaya başladı ama öyle yoğun değil dediğin gibi zibini lekeleniyordu. 14 günlükken kontrole gittik doktora söyledim gümüş nitrat tı galiba yanlış hatırlamıyorsam adını bir çubuğu göbek deliginin olduğu yere 3 dk boyunca tuttu bir kaç gün kansız akıntı olur dedi geçti çok şükür daha kanamadı. Doktora götür mutlaka canım.Lütfen cevaplar mısınız kızlar.kızım bugün 21 günlük oldu.11 günlükken göbeği düşmüştü.bugun banyo yaptırdım öğle saatlerinde.az önce bezini değiştirirken göbeğinin kanadığını gördüm zibina geçmiş ve gobegide kanlı şuan.bebegi boyle olan varmı yada bilginiz varmı ne yapmam lazim
M Maridraw cok geçmiş olsun en kısa sürede atlatir umarım hastalığı daha çok minikler ya korkuyorum bende bisi olcak diye. Yaz kış çorap giymeyen ben şimdi sürekli çoraplı geziyorum sütümden oğluma soguk gecmesin diye.
Bu sabah hava güzeldi bende aldım oğlumu kucağıma mahallede bi turladım evde dur dur bunaldık ikimizde iyi geldi temiz hava şimdi uyuyor.
canım çok geçmiş olsun allah şifa versin tam geçiş dönemindeyiz maalesef ondan da hastalıklar artıyor
inşaallah sonuçlar tertemiz çıkar
çokca emzir inş anne sütü şifa olsun miniğe
Ertuğrulunhalimesi çok geçmiş olsun canım syltres yapma sakin ol biz anneler güçlüyüz bunalıma kendini bırakma sakin sabir geçecek bugünler öyle düşün bop bol burnunu temizle büyük kızına da meyve yedir bitki çayı yap inşallah hemen iyilesirler
Rota virüsünü cocuklar 5-6 yasına kdr mutlaka gecırıyorlar. Bazı çocuklar çok ağır gecırıyor. Şiddetli ishale sebep oluyor. İshalden korkuyorum ben. O yuzden yaptıracağım.
Metsil dıye bır damla aldık. Ucuzda birşey. Gaz için. İyi geldi bize.
Benımkıde duruyor daha. Kılolarda duruyor. Göbekte yerinde maşallah. Napalım gecer hepsı, zamana yay, kendını kasma. Enzırıyoruz, strese gırmeye gerek yok.
Çok geçmiş olsun. Walla ıkıncı çocuk hepimize zor geldi. Bnm ışk oğlan 7 yaşında ama o da sureklı opmek kucagında gezdırmek istıyor. Yalnız bıraksam hemen kucağına alıyor. Çok korkuyorum düşürür dıye. Dılımde tüy bıttı uyarmaktan. Hepimiz aynı psıkolojıdeyız bence. Ilk çocugunu doğuranlar keyfını çıkarsınlar walla.
Islak mendılde pişik yapabılıyor. Aklında bulunsun.
Çok gecgeç olsun cnm tez zamanda iyilessin bütün bebekler serum fizyolojik ile nasıl temisliyorsun
Mutlaka gidicem yarın çok teşekkürler.sizede çok geçmiş olsun rabbim yavrularımızı korusun.Benim bebeğimin göbeği 5 günlükken düştü 10 günlükken kanamaya başladı ama öyle yoğun değil dediğin gibi zibini lekeleniyordu. 14 günlükken kontrole gittik doktora söyledim gümüş nitrat tı galiba yanlış hatırlamıyorsam adını bir çubuğu göbek deliginin olduğu yere 3 dk boyunca tuttu bir kaç gün kansız akıntı olur dedi geçti çok şükür daha kanamadı. Doktora götür mutlaka canım.
Gunluk canim kilosu cok iyiKızlar çok teşekkür ederim Rabbim bütün bebeklere çocuklara şifa versin.
Bugün gittik 4 tüp kan alındı 2 tüp idrar ve idrar kültürü alındı. Yenidogan olduğu için tahlil pedi takilamiyormus o yüzden sonda takıldı ve idrar öyle alındı. Yarın sonuçlar çıkacak inşaAllah tertemiz çıkar hepsi.
Bebeğimin kusmasını söyledim tekrar doğduğunda kilosu 3560 gr di. 3450 gr a düşmüştü bugün tekrar kilosunu tartı 4810 gr olmuş kilo alması gayet güzel dedi o yüzden ilaç vermedi ama benim içim gidiyor sürekli kusmasi canımı sıkıyor.
Oh masallahhh darisi bize daha nice.13 seneler.görün sozde kuzummmNice yıllara canım ayın 3. De bizim di bizde çekirdek aile yemeğe gittik ama bizim 13 sene bitti
Hic beklemedikHa
yırlımolsun cnm tebrikmederim nice güsel senelre,hemencecşk gelmiş bebiş:))
25 günlük canımBebegin kac
Gunluk canim kilosu cok iyi
Ben çok yoğun kaka yapmadığı müddetçe 1 defa değiştiriyorum. Gece gunduz kavramını anlaması için bez değişirken hiç bir şekilde konuşup göz teması bile kurmuyorum.Kızlar bebekleriniz uyuduğu zman gece yani altlarını hangi siklikta degisiyorsunuz
Masallah iyi kilo almis benim bebegimde 3bucuk dogmustu 26hunluk 4bucuk olmus anne sutumu sadece veriyosunuz25 günlük canım
Evet canım sadece anne sütü alıyor senin bebeğin de çok iyi kilo almış canım.Masallah iyi kilo almis benim bebegimde 3bucuk dogmustu 26hunluk 4bucuk olmus anne sutumu sadece veriyosunuz
Cuma asisi var biaylik oluyolar:)Evet canım sadece anne sütü alıyor senin bebeğin de çok iyi kilo almış canım.
Gece bi kere değiştiriyorum. Onu da hızlıca konuşmadan yapıyorumKızlar bebekleriniz uyuduğu zman gece yani altlarını hangi siklikta degisiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?