2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Benimki de süt az olsada habire meme istiyo özellikle geceleri yarım saatte bir 5 dakka emdiriyorum sabah 7 8 e kadar sonrasinda yorgunluktan kendimden geçiyorum.Rabbim bize güç kuvvet versin bebek büyütmek cok zormuş

Lütfen cevaplar mısınız kızlar.kızım bugün 21 günlük oldu.11 günlükken göbeği düşmüştü.bugun banyo yaptırdım öğle saatlerinde.az önce bezini değiştirirken göbeğinin kanadığını gördüm zibina geçmiş ve gobegide kanlı şuan.bebegi boyle olan varmı yada bilginiz varmı ne yapmam lazim

Reactions: DBK
Canım benim doktorum K vitamini aşısı yaptırdı.Göbeğii düştükten sonra kanamıştı hafif

Bende aynıyım sütünü sağsan ve biberonla arada versen belki dinlenirsin ben öyle yapıyorum.Bugün hemşire süt vermeye istekli olman lazım defi.Ama gerçekten yorucu bazen sinirli oluyorsun gerçekten seni çok iyi anlıyorum

Canım benim doktorum K vitamini aşısı yaptırdı.Göbeğii düştükten sonra kanamıştı hafif
Öyle mi çok huzursuz şuan kucakta duran çocuk durmuyo hiç.gobegi mi aciyo acaba dedim.yarın göz muayenesi var çocuk doktoruna da gidelim madem.tesekkurler cevabin için.

Benim bebeğimin göbeği 5 günlükken düştü 10 günlükken kanamaya başladı ama öyle yoğun değil dediğin gibi zibini lekeleniyordu. 14 günlükken kontrole gittik doktora söyledim gümüş nitrat tı galiba yanlış hatırlamıyorsam adını bir çubuğu göbek deliginin olduğu yere 3 dk boyunca tuttu bir kaç gün kansız akıntı olur dedi geçti çok şükür daha kanamadı. Doktora götür mutlaka canım.

canım çok geçmiş olsun allah şifa versin tam geçiş dönemindeyiz maalesef ondan da hastalıklar artıyor
inşaallah sonuçlar tertemiz çıkar
çokca emzir inş anne sütü şifa olsun miniğe

Çok gecgeç olsun cnm tez zamanda iyilessin bütün bebekler serum fizyolojik ile nasıl temisliyorsun

Cnm japon bebek bezi olan dimi :) bana hastanede numune vermişlerdi cok beğendim ama marketlerde pek göremedim

M Maridraw cnm çok geçmiş olsun

Kızlar çok teşekkür ederim Rabbim bütün bebeklere çocuklara şifa versin.

Bugün gittik 4 tüp kan alındı 2 tüp idrar ve idrar kültürü alındı. Yenidogan olduğu için tahlil pedi takilamiyormus o yüzden sonda takıldı ve idrar öyle alındı. Yarın sonuçlar çıkacak inşaAllah tertemiz çıkar hepsi.

Bebeğimin kusmasını söyledim tekrar doğduğunda kilosu 3560 gr di. 3450 gr a düşmüştü bugün tekrar kilosunu tartı 4810 gr olmuş kilo alması gayet güzel dedi o yüzden ilaç vermedi ama benim içim gidiyor sürekli kusmasi canımı sıkıyor.

Mutlaka gidicem yarın çok teşekkürler.sizede çok geçmiş olsun rabbim yavrularımızı korusun.

Bebegin kac
Gunluk canim kilosu cok iyi

Kızlar bebekleriniz uyuduğu zman gece yani altlarını hangi siklikta degisiyorsunuz
Ben çok yoğun kaka yapmadığı müddetçe 1 defa değiştiriyorum. Gece gunduz kavramını anlaması için bez değişirken hiç bir şekilde konuşup göz teması bile kurmuyorum.

Kızlar gögüs uclarınızda sızlama oluyo mu benim arada oluyo çok rahatsız ediyo.Neden sızlıyo olabilir

Kizlar gule gule buyutelim bebislerimizi. Her cocugun gelisimi bir olmaz ama ah biz anneler takiyoruz yinede .. Benim oglum 22 gunluk 3.205 gr dogdu cuma gunu doktora gittik 3 550 dedi az gibi kilosu sanki mamayada baslamak istemiyorum gunduzleride uyandiramiyiruz. Gece kusu bizimki sizce vermelimiyim mama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…