2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Oğlunda bende mevlut yapmıştım çok iyi oldu hepsi bir anda bitti kızıma da isyiiyum ama hediye bekler gibi oluyot ayıp olur diye Vazgeçtim iki çocukla her gelene nr yapacam bilmiyorum cok kalabalık aileler zaten

Bende sabahlari cekiyorum gelmiyo yine tikali serum fizyolojik ve asprator kullaniyorum

Kızlar bebekleriniz gün içinde ne kadar uyanık kalıyorlar benim kız 6 saattir uyanık kucağımda taşımaktan öldüm artık durmuyor yerinde bide süt doyması mı ne derler ondan olmuşum her yerim ağrıyor napacam bilmiyorum yaaaa

Bugün sabah 5 ten beri hiç uyumadı desem yeridir. Zaten bi duzeni yok bir gun cok guzel uyuyor bi gun cok huzursuz. Aç mi acaba ememedi mi deyip sutumu sağip verdim yine uyumuyor. Şimdi babasi geldi ona verdim basım çatlıyor süt doymasi ne canım ilk defa defa duydum.

Maşallah güzel büyümüş benimkide 2670 46.7 cm dogmustu.1 aylık kontrolde 3700 kilosu 52 cm boyu olmuş ama ben sütüm yetmediği için mamada veriyorum mecburen
Maşallah yavrularımiza buyusunler sağlıcakla. Sütüm yetiyor ama sürekli memede çok yoruluyorum biraz güçlü olmak adına ona daha iyi bakabilmek adına birkaç kez mama vermeyi düşünüyorum artık. Cunku cok sinirli olmaya basladim. Şuan halimi goren kaçar gider, tansiyonum 13-8 oldu sagligimdan olmak istemiyorum.

Oğlunda bende mevlut yapmıştım çok iyi oldu hepsi bir anda bitti kızıma da isyiiyum ama hediye bekler gibi oluyot ayıp olur diye Vazgeçtim iki çocukla her gelene nr yapacam bilmiyorum cok kalabalık aileler zaten
Cnm toplu alsan hepsini 2 3 postada. Ki kimse senfb hizmt flnda beklmesin yani

Bnm belli olmuyo ama en fazla 1 2 saat uyanik kaliyo 6 saat cokms ya

Bugun bizim evlilik yildonumumuz
Gecen sene bgun evlenmistk simdi oglumla hazirlanicaz babasi bizi yemege gotrcek

Abovvvv benim kız yine iyiymiş desene.. süt sıtması canım üşütme geliyor vücudumun her yeri ağrıyor salıncak da sallıyorum hala uymuyor öğlen anneme gittim geldim yemek bile yapamadım şimdi eşimi bekliyorum gelirken yemek getirecek o derece yani

Babası uyutmus ben şok
Bu çocuğun garezi bana sanirim
Yemek mi yapsam uyusam mi evi mi toplasam şaşkınlık icerisindeyim
Yaaa süt birikti de ondan mı oluyor ki sağmak fayda eder mi, benim de bazen sızlıyor sagiyorum geçiyor.
O zaman afiyet olsun size

Vallahi hiç bir iş yapamam canım şimdi uyudu bende hemen biraz uyuyacak yaaa süt sapmasıyla alakalı değil sanının üşütme geliyor sonra ateş basıyor tepeden tırnağa her yerim ağrıyor inşallah hemen geçer ya... demek ki babasını sevecek

Oğlum sabahları çok uyanık kalıyor. Genelde sabah 7 de uyanıyoruz öğlen 1 de uykuya dalıyor uyudumu da 4 saat uyuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…