- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 37
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #44.561
Evet o. E bebek de numune vardi baktim yumusacik aldm hemen fiyati da uygundu.ama bi kac tane kullandm sadece elimdeki primalari kullaniyorm kuculmedenCnm japon bebek bezi olan dimi :) bana hastanede numune vermişlerdi cok beğendim ama marketlerde pek göremedim
@ertugrulunhalimesi cnm çok geçmiş olsun
Kuzu mevlut dündü gecti gitti sukur :) guzldi sorunsuz atlattik bugn de yatiyoruz oglumla yorgunk atiyoruz
Bende sabahlari cekiyorum gelmiyo yine tikali serum fizyolojik ve asprator kullaniyorumAh canım benim Rabbim bize sabır bebeklerimize şifa versin. İnan doğduğundan beri serum fizyolojik le burun aspiratör u ile hep temizledim burnu tıkandığı andan itibaren 5 dk da bir çektim burnunu doktor bana ne kadar çeksen de temizlenemezdi o burun içi dedi.
Senin bebeğinin neyi vardı canım çok üzüldüm bir annenin isteyeceği en son şeydir hastalık cidden o kadar zor ki
Kızlar bebekleriniz gün içinde ne kadar uyanık kalıyorlar benim kız 6 saattir uyanık kucağımda taşımaktan öldüm artık durmuyor yerinde bide süt doyması mı ne derler ondan olmuşum her yerim ağrıyor napacam bilmiyorum yaaaa
Maşallah yavrularımiza buyusunler sağlıcakla. Sütüm yetiyor ama sürekli memede çok yoruluyorum biraz güçlü olmak adına ona daha iyi bakabilmek adına birkaç kez mama vermeyi düşünüyorum artık. Cunku cok sinirli olmaya basladim. Şuan halimi goren kaçar gider, tansiyonum 13-8 oldu sagligimdan olmak istemiyorum.Maşallah güzel büyümüş benimkide 2670 46.7 cm dogmustu.1 aylık kontrolde 3700 kilosu 52 cm boyu olmuş ama ben sütüm yetmediği için mamada veriyorum mecburen
Cnm toplu alsan hepsini 2 3 postada. Ki kimse senfb hizmt flnda beklmesin yaniOğlunda bende mevlut yapmıştım çok iyi oldu hepsi bir anda bitti kızıma da isyiiyum ama hediye bekler gibi oluyot ayıp olur diye Vazgeçtim iki çocukla her gelene nr yapacam bilmiyorum cok kalabalık aileler zaten
Bnm belli olmuyo ama en fazla 1 2 saat uyanik kaliyo 6 saat cokms yaKızlar bebekleriniz gün içinde ne kadar uyanık kalıyorlar benim kız 6 saattir uyanık kucağımda taşımaktan öldüm artık durmuyor yerinde bide süt doyması mı ne derler ondan olmuşum her yerim ağrıyor napacam bilmiyorum yaaaa
Abovvvv benim kız yine iyiymiş desene.. süt sıtması canım üşütme geliyor vücudumun her yeri ağrıyor salıncak da sallıyorum hala uymuyor öğlen anneme gittim geldim yemek bile yapamadım şimdi eşimi bekliyorum gelirken yemek getirecek o derece yaniBugün sabah 5 ten beri hiç uyumadı desem yeridir. Zaten bi duzeni yok bir gun cok guzel uyuyor bi gun cok huzursuz. Aç mi acaba ememedi mi deyip sutumu sağip verdim yine uyumuyor. Şimdi babasi geldi ona verdim basım çatlıyorsüt doymasi ne canım ilk defa defa duydum.
Nice yıllara canım ayın 3. De bizim di bizde çekirdek aile yemeğe gittik ama bizim 13 sene bittiBugun bizim evlilik yildonumumuz
Gecen sene bgun evlenmistk simdi oglumla hazirlanicaz babasi bizi yemege gotrcek
Yok ca öğlen saat 1.30 da uyandı hala uyanık omuzlarım tutmuyor artık şimdi salıncağa kattım kızım biraz sallıyor ama bitiğim yaniBnm belli olmuyo ama en fazla 1 2 saat uyanik kaliyo 6 saat cokms ya
Nice senekeriniz olsun cnm ailenle tebrik edeirmNice yıllara canım ayın 3. De bizim di bizde çekirdek aile yemeğe gittik ama bizim 13 sene bitti
yırlımolsun cnm tebrikmederim nice güsel senelre,hemencecşk gelmiş bebiş:))Bugun bizim evlilik yildonumumuz
Gecen sene bgun evlenmistk simdi oglumla hazirlanicaz babasi bizi yemege gotrcek
bnmde ondan cnm bende çok memnun kalarak kullandım.buna da ondan alacağım hemüz almadımCanım ben chicco nun kullanıyorum büyük kizimda da kullanmıştım çok işe yarıyor.
Babası uyutmus ben şokAbovvvv benim kız yine iyiymiş desene.. süt sıtması canım üşütme geliyor vücudumun her yeri ağrıyor salıncak da sallıyorum hala uymuyor öğlen anneme gittim geldim yemek bile yapamadım şimdi eşimi bekliyorum gelirken yemek getirecek o derece yani
Sağol canım hepimizin inşallahNice senekeriniz olsun cnm ailenle tebrik edeirm
Vallahi hiç bir iş yapamam canım şimdi uyudu bende hemen biraz uyuyacak yaaa süt sapmasıyla alakalı değil sanının üşütme geliyor sonra ateş basıyor tepeden tırnağa her yerim ağrıyor inşallah hemen geçer ya... demek ki babasını sevecekBabası uyutmus ben şok
Bu çocuğun garezi bana sanirim
Yemek mi yapsam uyusam mi evi mi toplasamşaşkınlık icerisindeyim
Yaaa süt birikti de ondan mı oluyor ki sağmak fayda eder mi, benim de bazen sızlıyor sagiyorum geçiyor.
O zaman afiyet olsun size
Oğlum sabahları çok uyanık kalıyor. Genelde sabah 7 de uyanıyoruz öğlen 1 de uykuya dalıyor uyudumu da 4 saat uyuyor.Kızlar bebekleriniz gün içinde ne kadar uyanık kalıyorlar benim kız 6 saattir uyanık kucağımda taşımaktan öldüm artık durmuyor yerinde bide süt doyması mı ne derler ondan olmuşum her yerim ağrıyor napacam bilmiyorum yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?