- 11 Temmuz 2017
- 1.302
- 1.174
- 63
- 34
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #44.501
Çok ihtiyaç olacağını sanmıyorum düşünmedim o yüzdenKızlar rota aşısını yaptıracak olan var mı
Benimki de kusuyo malesef bide üstüne öksürük cıktı şimdi ne yapıcam bilmiyorumKizlar bebegim gece kustu sabah kustu az once yine kustu üsüttu mu yoksa ya sizin bebekler ne durumda.
Uzuluyorum
Anladım canımÇok ihtiyaç olacağını sanmıyorum düşünmedim o yüzden
Kızlar rota aşısını yaptıracak olan var mı
Cnm hani bu ishalden filan koruyor ya diş çıkaracakları zaman ishal olmuyorlar mı daha mı rahat geçiriyorlarRotayı yaptıracığım ben. Çünkü yakalananlar çok ağır geçiriyor. Ilk oğlumada yaptırmıştım.
Cnm hani bu ishalden filan koruyor ya diş çıkaracakları zaman ishal olmuyorlar mı daha mı rahat geçiriyorlar
Anladım canım çok sağolDis cikarirken olan ishal tukuruk iceriginin degismesinden canim.
Ilacin korudugu ishal baska,rota virüsünün ishali.
Ben ilk kizimda yaptirmistim.Simdi ufakligada yaptiracam nasipse.
Hepainş tek tek kuru yiyorm cnm ama şerbetini denemedim deneyeceğim sağol cnmCanım bak sana bir tarif vereceğim.
7 8 tane gün kurusu kayısı
7 8 tane ramazan hurması
1 avuç kuru üzüm (Ben şeker kullanmadım bu meyveler bol şekerli olduğu için tadını bayıyor yine de sen bilirsin :) kullanacaksan da şekeri çok az at içine )
Bunu 1.5 lt su da kaynat iyice özü çıksın sonra altını kapat ılık olunca çekirdeklerini çıkart. Blendirdan geçir ve hergün istediğin kadar iç. İnanılmaz derecede süt yapıyor. Bir de bulabiliyorsan kızılcık bul onun da şerbeti çok güzel süt yapıyor.
Sana tavsiyem sütüm yok deme kesinlikle o bile etkiliyor. Bol bol su iç strese girme ben sürekli bu dediğim serbetleri yapıyorum sütüm oldukça arttı.
Ne içind ki cnm buRotayı yaptıracığım ben. Çünkü yakalananlar çok ağır geçiriyor. Ilk oğlumada yaptırmıştım.
Aynıyız cnm bizimde büyğk asi inatçı zıtlaşıyor dikkt çekmek içinEvet gerçekten çok zormus :/ ben de bazen kızıyorum sonra dudaklarını büzüp boynunu büküyor geliyor yanıma anne seni çok seviyorum özür dilerim diyor vicdan azabı çekiyorumhem lohusalık hem uykusuzluk küçük kızımın gaz sancıları büyük kızımın isyanları beni çileden çıkardı çok üzülüyorum gece beynimde sürekli muhasebe yapıyorum kendimi hatalı görüyorum asla kizmayacagim diyorum ertesi gün yine aynı kısır döngü içindeyim. Kafama huni takip gezeceğim yakındır yani :/
Ben bebeğe vermiyorum ama kendi yemeklerine ve çorbalarıma bir çay kaşığı katıyorum. Oğlum gaz problemi yaşamadı çok şükür. Faydası olduğunu düşünüyorum.Kizlar gaz icin kimyonlu su veren varmi bebege durmuyor bugun kizim hic hep ayaklarini cekip duruyo karnina ne yapmaliyim
Bizimde yoktu gaz sorunu bugun ne olduysa cocuk ayaklarini yukari cekio duruyo agliyo surekli huzursuz ya karni da gurulduyoBen bebeğe vermiyorum ama kendi yemeklerine ve çorbalarıma bir çay kaşığı katıyorum. Oğlum gaz problemi yaşamadı çok şükür. Faydası olduğunu düşünüyorum.
Cnm ben biagaia damla kullanıyorum biraz rahatlattı ama kimyonlu su daha iyi geliyor bizim kızın çok gazı var ya 5 saattir kucağımdaKizlar gaz icin kimyonlu su veren varmi bebege durmuyor bugun kizim hic hep ayaklarini cekip duruyo karnina ne yapmaliyim
Canım o kahverengi çizgi bende de var ama göbeğim bayağı gitti YÖK denecek kadar az ama herkesin bünyesi bir değil zamanla iner merak etmeKızlar benim karnimda hamilelikten kalma kahverengi çizgi vardı hâlâ geçmedi göbek bölgesi kopkoyu yaa göbeğim de inmedi sanki hâlâ hamile gibiyim benim gibi olan var mı???
Üşüyor olabilir cnm,üstüne orlon hırka yelek altına külotlu çorap giysirelirsin.yeşil büyğklerde bile afedrrsin üşüyünce oluo ya ondan dedimKızlar biz bugün 1.ayimizi bitirdik ama kizm sürekli huzursuz dün Dr a götürdük gazı olduğunu söyledi bugünde yeşil kaka yaptı sizce bu nedir yasayaniniz var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?