2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kizlar bebegim gece kustu sabah kustu az once yine kustu üsüttu mu yoksa ya sizin bebekler ne durumda.
Uzuluyorum

Rotayı yaptıracığım ben. Çünkü yakalananlar çok ağır geçiriyor. Ilk oğlumada yaptırmıştım.
Cnm hani bu ishalden filan koruyor ya diş çıkaracakları zaman ishal olmuyorlar mı daha mı rahat geçiriyorlar

Kizlar bebeğim 16 günden sonra ilk banyosunu yaptı (göbek bağı yeni düştü) giydirdikten sonra acayip gaz çıkardı karnına sıcak su döktüm çok rahatladı tavsiye ederim

Kizlar gaz icin kimyonlu su veren varmi bebege durmuyor bugun kizim hic hep ayaklarini cekip duruyo karnina ne yapmaliyim

Cnm hani bu ishalden filan koruyor ya diş çıkaracakları zaman ishal olmuyorlar mı daha mı rahat geçiriyorlar

Dis cikarirken olan ishal tukuruk iceriginin degismesinden canim.
Ilacin korudugu ishal baska,rota virüsünün ishali.
Ben ilk kizimda yaptirmistim.Simdi ufakligada yaptiracam nasipse.

Hepainş tek tek kuru yiyorm cnm ama şerbetini denemedim deneyeceğim sağol cnm

Aynıyız cnm bizimde büyğk asi inatçı zıtlaşıyor dikkt çekmek için

Kizlar gaz icin kimyonlu su veren varmi bebege durmuyor bugun kizim hic hep ayaklarini cekip duruyo karnina ne yapmaliyim
Ben bebeğe vermiyorum ama kendi yemeklerine ve çorbalarıma bir çay kaşığı katıyorum. Oğlum gaz problemi yaşamadı çok şükür. Faydası olduğunu düşünüyorum.

Ben bebeğe vermiyorum ama kendi yemeklerine ve çorbalarıma bir çay kaşığı katıyorum. Oğlum gaz problemi yaşamadı çok şükür. Faydası olduğunu düşünüyorum.
Bizimde yoktu gaz sorunu bugun ne olduysa cocuk ayaklarini yukari cekio duruyo agliyo surekli huzursuz ya karni da gurulduyo

Kızlar biz bugün 1.ayimizi bitirdik ama kizm sürekli huzursuz dün Dr a götürdük gazı olduğunu söyledi bugünde yeşil kaka yaptı sizce bu nedir yasayaniniz var mı ?

Cnm ben biagaia damla kullanıyorum biraz rahatlattı ama kimyonlu su daha iyi geliyor bizim kızın çok gazı var ya 5 saattir kucağımda

Kızlar benim karnimda hamilelikten kalma kahverengi çizgi vardı hâlâ geçmedi göbek bölgesi kopkoyu yaa göbeğim de inmedi sanki hâlâ hamile gibiyim benim gibi olan var mı???

Kızlar benim karnimda hamilelikten kalma kahverengi çizgi vardı hâlâ geçmedi göbek bölgesi kopkoyu yaa göbeğim de inmedi sanki hâlâ hamile gibiyim benim gibi olan var mı???
Canım o kahverengi çizgi bende de var ama göbeğim bayağı gitti YÖK denecek kadar az ama herkesin bünyesi bir değil zamanla iner merak etme

Kızlar biz bugün 1.ayimizi bitirdik ama kizm sürekli huzursuz dün Dr a götürdük gazı olduğunu söyledi bugünde yeşil kaka yaptı sizce bu nedir yasayaniniz var mı ?
Üşüyor olabilir cnm,üstüne orlon hırka yelek altına külotlu çorap giysirelirsin.yeşil büyğklerde bile afedrrsin üşüyünce oluo ya ondan dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…