2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kizlar bebegim gece kustu sabah kustu az once yine kustu üsüttu mu yoksa ya sizin bebekler ne durumda.
Uzuluyorum
Cnm bizimkiishep kusuyo oğlumda kusuodu,yemi doğan reflüsü dio doktorlar,eğimli yatakta ve ystıkta uyut dediler,korkma cnm fazşasını çıkarıo işte geçio ayı ilerledikçe burnundan bile kusuo bebekler

Selam kızlar bizim de 1 ayimiz bugün bitti çok şükür. Yarın asi yapılacak ve kilosuna bakilacak inşallah yolundadır her şey
Genel anlamda gazlı bir bebek değil ama bazen akşamları ağlama krizine giriyor yüzü kizariyor emmek istemiyor. Böyle durumlarda aldığım kiraz çekirdeği kemerini kullanıyorum rahatliyor sanki yavrum. Pahalı bişey değil deneyebilirsiniz.
Emzige alıştırmak istiyorum ama olmuyor en son o ucuz emzikten aldım, kısmen aldı ağzına ama elimle desteklersem duruyor ağzında. Çok ovulen Philips avent ultra air emzik siparişi verdim inşallah alır da hem ben rahat ederim hem de verdigim para boşuna gitmez.

Reactions: DBK
Kızlar benim karnimda hamilelikten kalma kahverengi çizgi vardı hâlâ geçmedi göbek bölgesi kopkoyu yaa göbeğim de inmedi sanki hâlâ hamile gibiyim benim gibi olan var mı???
Benim de var o çizgi sanki hiç gecmicek gibi ama göbeğim gitti. Ben hamilelikte 5 kilo almıştım 8 kilo verdim ondan oldu sanirim.

Kızlar az önce acilden geldik büyük kızım grip olmuştu küçük kızıma bulaştı maalesef acillik olduk 12 gibi ağlama nöbeti morumsu kırmızı oldu kızımın yüzü kesik kesik nefes alıp veriyordu bir de hardal sarısı renkli burun akıntısı başlamıştı hemen kv yi aradık geldi büyük kızımın yanında durdu bizde acile gittik.

Doktor uzayan sariligi var dedi topuk kanı alındı 10 dk sonra çıkan sonuç değeri 9 civarı. Yarın erkenden polikliniğe gelin kan ve idrar tahlili yaptıracağım dedi. Uzayan sarılık idrar yolları enfeksiyonuna ve kan da enfeksiyona sebep olabilirmiş vallahi çok bunaldım yoruldum çocuğum bir gün yüzü görmedi doğduğundan beri kusmasi kalbi gribi mahvetti beni of

Doktor burnu çok tıkalı olduğu için burnunu temizledi doktor bile gözlerine inanamadı iyi dayanmış dedi felaket fazla tıkanmış o küçücük burnundan çıkan mukus u görseniz şok olursunuz. Dua ediyorum yarın ki sonuçlar temiz çıksın çok yorgunum mutsuzum

Çok geçmiş olsun arkadaşım. İnşallah çabucak toparlar yavrun. Haklısın onları böyle gormek bizi çok mutsuz ediyor. Geçecek öyle düşün rahatlat kendini, bu durumda güçlü olmalisin. Bu arada bana doktorum 3. haftadan sonra 10 un altına düşerse sarilik değeri sorun olmaz demişti. Bizim 9 çıktı iyi demişti. Daha öncesinde 13 e kadar yükseldi. Ne düşünsem bilemedim
Bu arada burnu için birkaç günde bir aspiratör kullanıyorum, ufak ufak çıkanlar oluyor. Temizleyince rahatliyor.

Arkadaşlar iyi sabahlar,bebeğim acayip pişik oldu nasıl oldu anlamadım.Sık sık temizlerim hiç uzun düre bırakmadım altını acaba bez mi yaptı?Prima kullanıyorum başka marka öneren var mı?Deneme yanılma ile mi bezleri deniycem?

Reactions: DBK
Kızlar biz bugün 1.ayimizi bitirdik ama kizm sürekli huzursuz dün Dr a götürdük gazı olduğunu söyledi bugünde yeşil kaka yaptı sizce bu nedir yasayaniniz var mı ?
Bizimde gaz sancımız başladığı gün yeşil kaka yaptı kızım. Sonrasında yeşil sarı karışık yapıyor şimdi. Doktor kırmızılık olmadığı sürece problem yok dedi. Başka bi dr.da normal fakat sürekli yeşil yapıyorsa bağırsaklardaki bir enzimle ilgili sorun olabilir dedi.

Gecmis olsun canim insallah iyi cikar sonuclariniz.
Ben sirf cocuk agliyor diye panige.kapiliyorum oturup aglayasim geliyo nasil buyutucem korkuyorum ilk bebegim daha hazir degilmisim diyorum bazen ama bebegim uslu durunca.cok mutlu oluyorum.
agladigi zaman ben.cok mutsuz oluyorum nasil susturcam bilemiyorum emzigede alismadi bizimki tek sustugu yer meme.cok emince de kusuyo napcam sastim

Gaz sancisi oldugunu nasil anliyoruz canim biz 42 gunluk olduk daha dune kadar hic boyle aglamazdi simdi cok agliyo garip sesler cikariyo uyurken kipkirmizi oluyo geriniyo . Bu gaz sancisimi

Kızlar 11 eylülde doğum yaptım kanamam azalmıştı açık pembe geliyodu
dün adet gibi kırmızı kan gelmeye başladı adet mi oldum acaba erken değil mi ki?

Canım benim 2. Bebeğim ama inan bu bişey olacak psikolojisi hiç geçmiyor tecrübeyle alakası yok biraz soğuk kanlı sakın biri olmak lazım ben aksine panik atak bir insanın gece burnunu temizlerken doktor feryat figan ağladı bebeğim odayı ağlaya ağlaya terk ettim eşim durdu çocuğun başında o kadar moralim bozuldu ki büyük kizima ayrı küçük kızıma ayrı üzülüyorum hiç bir çocuk bebek hasta olmasın istiyorum

Dogru diyon canim asi yapilirken bile ben tutamadim kizimin bacagini resmen.icim acidi.simdi 29 unda verem asisi falan var.simdiden dusunuyorum nasil yaptircam diye annemi cagirmayi dusunuyorum esim calisiyo olursa.
Zaten minicikler uzulmemek panik olmamak elde degil annelik iste

Gaz sancisi oldugunu nasil anliyoruz canim biz 42 gunluk olduk daha dune kadar hic boyle aglamazdi simdi cok agliyo garip sesler cikariyo uyurken kipkirmizi oluyo geriniyo . Bu gaz sancisimi
Bizimkide öyle canım..gece 3te bi başlıyo ııh ıhh hep boğazını temizler gibi sesler çıkarıyo bide kakasını gazla beraber tayzikli yapıyo.ıkınıyo kızarıyo..biogaia pek işe yaramadı doktor relactaz başlattı bize.. ikisini de kullanıyoruz... bide bigün çok huzursuzdu bi baktım gurultular geliyo mide bağırsaklarından büyük insandan gelir gibi.. bende bazen anlamıyorum gazı olan çocuk ağlarken kucağa alınca emzirmeye başlayınca susuyo?

Kizlar bebegim gece kustu sabah kustu az once yine kustu üsüttu mu yoksa ya sizin bebekler ne durumda.
Uzuluyorum
Benimkide çok kusuyo daha demin öyle bi kustu ağız mendili sırılsıklam oldu.. günde 2 3 kez normal fazlası için bana dr reflü olabilir dedi emzirdikten sonra hemen yatırma veya gazını alma. 45 derecelik açıyla emzir ve emzirdikten sonra bi 15 20 dk o pozisyonda beklet dedi. Biraz daha azaldı kusması.. ama demin 3 4 kez arka arkaya kustu..burnu da tıkanmak üzere üşüttüm mü ki ? Kafayı yicem heralde öylemi böylemi derken

Cok gecmis olsun arkadasim ama yine de haline sukret benim bebegim 40 ini hastanede cikardi 2 saat ameliyatta kaldi saatlerce acliktan agladi.bu arasa bebeklerin sik sik burnunu izotonikle temizlemek gerekiyor hasta olmasa bile

Tşkler cnm çok şükğr geçti,dr um garmastan pomad verdi 2 güne iyileşti hem iyileştirici hem tedavi ediciymiş

Seni çok iyi anlıyrm cnm zamanl düzelcek inş,cnm büyük çocupu okula yollasanız?bşrde doktor ne ile temizledi bebeğin burnunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…