- 2 Ocak 2018
- 614
- 545
- 23
- 36
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #44.521
Cnm bizimkiishep kusuyo oğlumda kusuodu,yemi doğan reflüsü dio doktorlar,eğimli yatakta ve ystıkta uyut dediler,korkma cnm fazşasını çıkarıo işte geçio ayı ilerledikçe burnundan bile kusuo bebeklerKizlar bebegim gece kustu sabah kustu az once yine kustu üsüttu mu yoksa ya sizin bebekler ne durumda.
Uzuluyorum
Benim de var o çizgi sanki hiç gecmicek gibiKızlar benim karnimda hamilelikten kalma kahverengi çizgi vardı hâlâ geçmedi göbek bölgesi kopkoyu yaa göbeğim de inmedi sanki hâlâ hamile gibiyim benim gibi olan var mı???
Kızlar sarılık değerimiz 11.89 çıktı sizce nasıl 25 eylülde doğdu .
Kızlar az önce acilden geldik büyük kızım grip olmuştu küçük kızıma bulaştı maalesefacillik olduk 12 gibi ağlama nöbeti morumsu kırmızı oldu kızımın yüzü kesik kesik nefes alıp veriyordu bir de hardal sarısı renkli burun akıntısı başlamıştı hemen kv yi aradık geldi büyük kızımın yanında durdu bizde acile gittik.
Doktor uzayan sariligi var dedi topuk kanı alındı 10 dk sonra çıkan sonuç değeri 9 civarı. Yarın erkenden polikliniğe gelin kan ve idrar tahlili yaptıracağım dedi. Uzayan sarılık idrar yolları enfeksiyonuna ve kan da enfeksiyona sebep olabilirmişvallahi çok bunaldım yoruldum çocuğum bir gün yüzü görmedi doğduğundan beri kusmasi kalbi gribi mahvetti beni of
Doktor burnu çok tıkalı olduğu için burnunu temizledi doktor bile gözlerine inanamadı iyi dayanmış dedi felaket fazla tıkanmış o küçücük burnundan çıkan mukus u görseniz şok olursunuz. Dua ediyorum yarın ki sonuçlar temiz çıksın çok yorgunum mutsuzum
Cok agliyo ya susturamiyozCnm ben biagaia damla kullanıyorum biraz rahatlattı ama kimyonlu su daha iyi geliyor bizim kızın çok gazı var ya 5 saattir kucağımda
Bizimde gaz sancımız başladığı gün yeşil kaka yaptı kızım. Sonrasında yeşil sarı karışık yapıyor şimdi. Doktor kırmızılık olmadığı sürece problem yok dedi. Başka bi dr.da normal fakat sürekli yeşil yapıyorsa bağırsaklardaki bir enzimle ilgili sorun olabilir dedi.Kızlar biz bugün 1.ayimizi bitirdik ama kizm sürekli huzursuz dün Dr a götürdük gazı olduğunu söyledi bugünde yeşil kaka yaptı sizce bu nedir yasayaniniz var mı ?
Gecmis olsun canim insallah iyi cikar sonuclariniz.Kızlar az önce acilden geldik büyük kızım grip olmuştu küçük kızıma bulaştı maalesefacillik olduk 12 gibi ağlama nöbeti morumsu kırmızı oldu kızımın yüzü kesik kesik nefes alıp veriyordu bir de hardal sarısı renkli burun akıntısı başlamıştı hemen kv yi aradık geldi büyük kızımın yanında durdu bizde acile gittik.
Doktor uzayan sariligi var dedi topuk kanı alındı 10 dk sonra çıkan sonuç değeri 9 civarı. Yarın erkenden polikliniğe gelin kan ve idrar tahlili yaptıracağım dedi. Uzayan sarılık idrar yolları enfeksiyonuna ve kan da enfeksiyona sebep olabilirmişvallahi çok bunaldım yoruldum çocuğum bir gün yüzü görmedi doğduğundan beri kusmasi kalbi gribi mahvetti beni of
Doktor burnu çok tıkalı olduğu için burnunu temizledi doktor bile gözlerine inanamadı iyi dayanmış dedi felaket fazla tıkanmış o küçücük burnundan çıkan mukus u görseniz şok olursunuz. Dua ediyorum yarın ki sonuçlar temiz çıksın çok yorgunum mutsuzum
Gaz sancisi oldugunu nasil anliyoruz canim biz 42 gunluk olduk daha dune kadar hic boyle aglamazdi simdi cok agliyo garip sesler cikariyo uyurken kipkirmizi oluyo geriniyo . Bu gaz sancisimiBizimde gaz sancımız başladığı gün yeşil kaka yaptı kızım. Sonrasında yeşil sarı karışık yapıyor şimdi. Doktor kırmızılık olmadığı sürece problem yok dedi. Başka bi dr.da normal fakat sürekli yeşil yapıyorsa bağırsaklardaki bir enzimle ilgili sorun olabilir dedi.
Canım benim 2. Bebeğim ama inan bu bişey olacak psikolojisi hiç geçmiyor tecrübeyle alakası yok biraz soğuk kanlı sakın biri olmak lazım ben aksine panik atak bir insanın gece burnunu temizlerken doktor feryat figan ağladı bebeğim odayı ağlaya ağlaya terk ettim eşim durdu çocuğun başında o kadar moralim bozuldu ki büyük kizima ayrı küçük kızıma ayrı üzülüyorumGecmis olsun canim insallah iyi cikar sonuclariniz.
Ben sirf cocuk agliyor diye panige.kapiliyorum oturup aglayasim geliyo nasil buyutucem korkuyorum ilk bebegim daha hazir degilmisim diyorum bazen ama bebegim uslu durunca.cok mutlu oluyorum.
agladigi zaman ben.cok mutsuz oluyorum nasil susturcam bilemiyorum emzigede alismadi bizimki tek sustugu yer meme.cok emince de kusuyo napcam sastim
Dogru diyon canim asi yapilirken bile ben tutamadim kizimin bacagini resmen.icim acidi.simdi 29 unda verem asisi falan var.simdiden dusunuyorum nasil yaptircam diye annemi cagirmayi dusunuyorum esim calisiyo olursa.Canım benim 2. Bebeğim ama inan bu bişey olacak psikolojisi hiç geçmiyor tecrübeyle alakası yok biraz soğuk kanlı sakın biri olmak lazım ben aksine panik atak bir insanın gece burnunu temizlerken doktor feryat figan ağladı bebeğim odayı ağlaya ağlaya terk ettim eşim durdu çocuğun başında o kadar moralim bozuldu ki büyük kizima ayrı küçük kızıma ayrı üzülüyorumhiç bir çocuk bebek hasta olmasın istiyorum
Bizimkide öyle canım..gece 3te bi başlıyo ııh ıhh hep boğazını temizler gibi sesler çıkarıyo bide kakasını gazla beraber tayzikli yapıyo.ıkınıyo kızarıyo..biogaia pek işe yaramadı doktor relactaz başlattı bize.. ikisini de kullanıyoruz... bide bigün çok huzursuzdu bi baktım gurultular geliyo mide bağırsaklarından büyük insandan gelir gibi.. bende bazen anlamıyorum gazı olan çocuk ağlarken kucağa alınca emzirmeye başlayınca susuyo?Gaz sancisi oldugunu nasil anliyoruz canim biz 42 gunluk olduk daha dune kadar hic boyle aglamazdi simdi cok agliyo garip sesler cikariyo uyurken kipkirmizi oluyo geriniyo . Bu gaz sancisimi
Benimkide çok kusuyoKizlar bebegim gece kustu sabah kustu az once yine kustu üsüttu mu yoksa ya sizin bebekler ne durumda.
Uzuluyorum
Cok gecmis olsun arkadasim ama yine de haline sukret benim bebegim 40 ini hastanede cikardi 2 saat ameliyatta kaldi saatlerce acliktan agladi.bu arasa bebeklerin sik sik burnunu izotonikle temizlemek gerekiyor hasta olmasa bileKızlar az önce acilden geldik büyük kızım grip olmuştu küçük kızıma bulaştı maalesefacillik olduk 12 gibi ağlama nöbeti morumsu kırmızı oldu kızımın yüzü kesik kesik nefes alıp veriyordu bir de hardal sarısı renkli burun akıntısı başlamıştı hemen kv yi aradık geldi büyük kızımın yanında durdu bizde acile gittik.
Tşkler cnm çok şükğr geçti,dr um garmastan pomad verdi 2 güne iyileşti hem iyileştirici hem tedavi ediciymişGogus kalkani kullaniyorum canim.
Cidden iyi geldi.Lanolin iceren bir krem kullanmalisin.Lansinoh ya da baska marka olabilir.Tahin yagida iyi cidden.
Bide emzirmeden sutunle az nemlendirip bebegin agzinda kayip gitmesini hemen ucunu tutmamasini sagla,tamamen alsin agzina,kapatirkende yine nemlendir sutunle
Seni çok iyi anlıyrm cnmKızlar az önce acilden geldik büyük kızım grip olmuştu küçük kızıma bulaştı maalesefacillik olduk 12 gibi ağlama nöbeti morumsu kırmızı oldu kızımın yüzü kesik kesik nefes alıp veriyordu bir de hardal sarısı renkli burun akıntısı başlamıştı hemen kv yi aradık geldi büyük kızımın yanında durdu bizde acile gittik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?