2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar benim karnimda hamilelikten kalma kahverengi çizgi vardı hâlâ geçmedi göbek bölgesi kopkoyu yaa göbeğim de inmedi sanki hâlâ hamile gibiyim benim gibi olan var mı???
O koyu çizgi ve karnının koyuluğu zamanla geçecek göbeğinde 40 ın çoktığında biraz daha küçülmüş olur,emzirmek ve sağlıklı beslenmek göbeğin küçülmesinde hızlandırıcı oluyor

Bende prima kullanıyorum ama sleepy deneyeceğim elimdekiler bitince,prima çok da iyi değilmiş üstelik çok pahalı,sleepy kullananalar önerdi denemek lazım

Benim kızımın 4 günlükken düştü ve 10 günlüklen kanama oldu ara ara devam edince dün k vit iğnesi yaptırdı doktorum,devam ederse kan tahlili isteyeceğim dedi,inş geçer

Benim kızımın 4 günlükken düştü ve 10 günlüklen kanama oldu ara ara devam edince dün k vit iğnesi yaptırdı doktorum,devam ederse kan tahlili isteyeceğim dedi,inş geçer
Bizde bugün hastanedeydik.kızımada k vitamini iğnesi vuruldu.bakalım inşallah tekrarlamaz.

Reactions: DBK
Kızlar gögüs uclarınızda sızlama oluyo mu benim arada oluyo çok rahatsız ediyo.Neden sızlıyo olabilir

Göğüslerimin ucu hala bıber gıbı yanıyor. Emzırmekten yılmadım ama o da ağrımaktan yılmadı. Eğer ucu değilde göğsün kendisi sızlıyorsa süt iniyordur. Bu ıyı haber.

Göğüslerimin ucu hala bıber gıbı yanıyor. Emzırmekten yılmadım ama o da ağrımaktan yılmadı. Eğer ucu değilde göğsün kendisi sızlıyorsa süt iniyordur. Bu ıyı haber.
Malesef ucu sızlıyo.Benim de öyle bi geçmedi gitti gögüs ucu acısı

Kizlar canim cok sikkin bugun oglumu kardiyolojiye götürdük kalbinde 9 mm delik var dedi dr. 8 mm olsaydı kendiliğinden kapanır dedi.kalp den akciğer e giden damarda da 2 mm darlık varmış.diger bulgular normal dedi.eger 5-6 yaşına kadar kalp yetmezliği gibi bir durum söz konusu olursa anjiyo ile kapatılır dedi.su anda tedavi veya müdahele ye gerek yok dedi kontrol altında olalım 2 ay sonra kontrol dedi

Bugün tekrar kanamış bizim ama dr ıkınırkende kanıyor olabilir dedi 12 gün sonra 1 ay kontrolümüz var inş o zamana geçer,sende durumunuzu yazarsan haberdar olalım gelişmelerden
Inşallah geçer sizinde.yazarim tabiki.

Reactions: DBK
Kızlar kızım da da göbeği düşünce kanama ara ara devam etti şuan yok doktora sordum normal demişti tekrar soruyum mu pazartesi de asimiz var

Çok sağmaya fırsat vermiyor sürekli emdiği için canım. Arada sizlarsa ya da uyur kalırsa sagiyorum. Evet yediklerimizle hiçbir alakası yokmuş tamamen bol sıvı almak psikolojinin iyi olması gerekiyormus. Geçecek inşallah zorlu günler düzene girecek her şey

Kmsl Hnd kırk çıkınca değişiyormuş ya biraz düzene giriyormuş, bikac gun geçsin bu konuda tecrübelerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…