- 7 Ocak 2018
- 27.660
- 80.252
- 598
- 36
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #44.621
İnşallah canım herkes öyle diyor bakalım haberdar ederim seni deÇok sağmaya fırsat vermiyor sürekli emdiği için canım. Arada sizlarsa ya da uyur kalırsa sagiyorum. Evet yediklerimizle hiçbir alakası yokmuş tamamen bol sıvı almak psikolojinin iyi olması gerekiyormus. Geçecek inşallah zorlu günler düzene girecek her şey
Kmsl Hnd kırk çıkınca değişiyormuş ya biraz düzene giriyormuş, bikac gun geçsin bu konuda tecrübelerini bekliyorum
Cnm kaç günlüksün bilmiyorum ama biraz dışarı çıksan iyi olur bence kendini eve kapatmaDarısı benim basıma çok bunaldim artık
çok geçmiş olsun kıyamam ya inşallah 7 yaşına kadar toparlar. Benimde öyleymiş milimini bilmem ama kalbim delik doğmuşum brn ve benim küçüğüm yedi yaşına kadar kendini onaran bir delikmiş ama o yaşa kadar hep morarıp bayılmışız annem söylüyor.Kizlar canim cok sikkin bugun oglumu kardiyolojiye götürdük kalbinde 9 mm delik var dedi dr. 8 mm olsaydı kendiliğinden kapanır dedi.kalp den akciğer e giden damarda da 2 mm darlık varmış.diger bulgular normal dedi.eger 5-6 yaşına kadar kalp yetmezliği gibi bir durum söz konusu olursa anjiyo ile kapatılır dedi.su anda tedavi veya müdahele ye gerek yok dedi kontrol altında olalım 2 ay sonra kontrol dedi
canımçok geçmiş olsunKizlar canim cok sikkin bugun oglumu kardiyolojiye götürdük kalbinde 9 mm delik var dedi dr. 8 mm olsaydı kendiliğinden kapanır dedi.kalp den akciğer e giden damarda da 2 mm darlık varmış.diger bulgular normal dedi.eger 5-6 yaşına kadar kalp yetmezliği gibi bir durum söz konusu olursa anjiyo ile kapatılır dedi.su anda tedavi veya müdahele ye gerek yok dedi kontrol altında olalım 2 ay sonra kontrol dedi
İnşallah kapanır yaçok geçmiş olsun kıyamam ya inşallah 7 yaşına kadar toparlar. Benimde öyleymiş milimini bilmem ama kalbim delik doğmuşum brn ve benim küçüğüm yedi yaşına kadar kendini onaran bir delikmiş ama o yaşa kadar hep morarıp bayılmışız annem söylüyor.
Amin canım insallahcanımçok geçmiş olsun
canını sıkma desekte çok zor oluyor biliyorım
ama bak çok ufak bi fark var belki de kendi kendine kapanacak
ilerisi içinds çözümü var
olumlu düşünmeye çalış allah şifa versin
Amin canım insallahcanımçok geçmiş olsun
canını sıkma desekte çok zor oluyor biliyorım
ama bak çok ufak bi fark var belki de kendi kendine kapanacak
ilerisi içinds çözümü var
olumlu düşünmeye çalış allah şifa versin
İnşallah gerek kalmaz müdahaleye ilerki zamanlardada. Allah bebeklerimizi korusun her türlü şeydenİnşallah kapanır ya
Dr 8 mm ye kadar olanı kendiliğinden kapanır dedi
Benim Oğlumun ki 9 mm
Eger ileride kalp yetmezliği gibi bir şey olursa 5 -6 yaşında anjiyo ile delik kapatılır dedi dr
İnsllah gerek kalmaz onlara
Şimdilik bir tedaviye ve müdahaleye gerek yok kalp ritimleri güzel dedi
Rabbim daha beterinden Korusun inşallah
Benim oğlumda da var arada çıkıyor sivilce gibisekam kızlar benim kızım bir aylık oldu süt problemi dışında önemli bir sorunumuz yok saat 7 ile 11 arası ağlama uyuyamama krizlerimiz var kırk çıksın fiye dört göz bekliyorum. Geçer inşallah o zaman. Benim sorum kızımın yüzünde kırmızı sivilce gibi şeyler var kontrolde bebek aknesi normal dedi doktor. ama geçmiyor bir türlü bir kayboluyor başka biri daha çıkıyor. Böyle bir sırun yaşayan oldumu. Ne kadar sürdü geçmesi
Cnm herkes kırkı çıkınca uykusu düzene girer diyor ama görüver bakalım... bu arada benim kozımda da var o kırmızı beneklerden önce yüzünde vardı bügünde vücudunda olmuş Sağlık ocağına götürdüm cildi çok kuru dedi bi de şampuanını filan değiştir sebamed yanda Nivea ürünü kullan dedi inşallah bizim ki de en kısa zamanda geçersekam kızlar benim kızım bir aylık oldu süt problemi dışında önemli bir sorunumuz yok saat 7 ile 11 arası ağlama uyuyamama krizlerimiz var kırk çıksın fiye dört göz bekliyorum. Geçer inşallah o zaman. Benim sorum kızımın yüzünde kırmızı sivilce gibi şeyler var kontrolde bebek aknesi normal dedi doktor. ama geçmiyor bir türlü bir kayboluyor başka biri daha çıkıyor. Böyle bir sırun yaşayan oldumu. Ne kadar sürdü geçmesi
bende şampuanını değiştireceğim yarın aveeno diye bir şampuan kullanıyordum yarın başka alcamCnm herkes kırkı çıkınca uykusu düzene girer diyor ama görüver bakalım... bu arada benim kozımda da var o kırmızı beneklerden önce yüzünde vardı bügünde vücudunda olmuş Sağlık ocağına götürdüm cildi çok kuru dedi bi de şampuanını filan değiştir sebamed yanda Nivea ürünü kullan dedi inşallah bizim ki de en kısa zamanda geçer
Vücutda olduğu zaman biz ona isilik deriz.sıcaktan olur üzerini çok giydirince veya örtünce.Kızlar bende şimdi farkettim oģluşumun yüzünde kırmızı küçük tanecikler var ne iyi gelir tavsiyeniz var mı
Biz de öyle diyoruz ama sadece yüzünde var vücudunun hiç bi yerinde yokVücutda olduğu zaman biz ona isilik deriz.sıcaktan olur üzerini çok giydirince veya örtünce.
Bişey olacağını sanmıyorum.öpmekden de oluyor öyle.Biz de öyle diyoruz ama sadece yüzünde var vücudunun hiç bi yerinde yok
Ben değiştiriyorum oyle olursa. İçim rahat etmiyor kirli bezle durmasına.Kizlar kizimin altini simdi degistirdim ama alir almaz hemen yapti az birsey.boyle durumda hemen tekrar aliyor musunuz yoksa bekliyormusunuz.bebegim hep altini degisince hemen tekrar yapiyor ve bunuda alirsam bazen yeni bagladigimiza da yapiyor sanki oyun oynuyor muzur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?