2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
İnşallah canım herkes öyle diyor bakalım haberdar ederim seni de

çok geçmiş olsun kıyamam ya inşallah 7 yaşına kadar toparlar. Benimde öyleymiş milimini bilmem ama kalbim delik doğmuşum brn ve benim küçüğüm yedi yaşına kadar kendini onaran bir delikmiş ama o yaşa kadar hep morarıp bayılmışız annem söylüyor.

canımçok geçmiş olsun
canını sıkma desekte çok zor oluyor biliyorım
ama bak çok ufak bi fark var belki de kendi kendine kapanacak
ilerisi içinds çözümü var
olumlu düşünmeye çalış allah şifa versin

sekam kızlar benim kızım bir aylık oldu süt problemi dışında önemli bir sorunumuz yok saat 7 ile 11 arası ağlama uyuyamama krizlerimiz var kırk çıksın fiye dört göz bekliyorum. Geçer inşallah o zaman. Benim sorum kızımın yüzünde kırmızı sivilce gibi şeyler var kontrolde bebek aknesi normal dedi doktor. ama geçmiyor bir türlü bir kayboluyor başka biri daha çıkıyor. Böyle bir sırun yaşayan oldumu. Ne kadar sürdü geçmesi

İnşallah kapanır ya
Dr 8 mm ye kadar olanı kendiliğinden kapanır dedi
Benim Oğlumun ki 9 mm
Eger ileride kalp yetmezliği gibi bir şey olursa 5 -6 yaşında anjiyo ile delik kapatılır dedi dr
İnsllah gerek kalmaz onlara
Şimdilik bir tedaviye ve müdahaleye gerek yok kalp ritimleri güzel dedi
Rabbim daha beterinden Korusun inşallah

Amin canım insallah
Rabbim hepimizin yavrularina şifa versin tez zamanda

İnşallah gerek kalmaz müdahaleye ilerki zamanlardada. Allah bebeklerimizi korusun her türlü şeyden

Benim oğlumda da var arada çıkıyor sivilce gibi
Sudocrem denedim pisik kremi yani
Sürdüm hemen geçirdi
Ertesi güne bişey kalmadi
Denemis oldum baya etkili bir krem

Cnm herkes kırkı çıkınca uykusu düzene girer diyor ama görüver bakalım... bu arada benim kozımda da var o kırmızı beneklerden önce yüzünde vardı bügünde vücudunda olmuş Sağlık ocağına götürdüm cildi çok kuru dedi bi de şampuanını filan değiştir sebamed yanda Nivea ürünü kullan dedi inşallah bizim ki de en kısa zamanda geçer

bende şampuanını değiştireceğim yarın aveeno diye bir şampuan kullanıyordum yarın başka alcam

Kızlar bende şimdi farkettim oģluşumun yüzünde kırmızı küçük tanecikler var ne iyi gelir tavsiyeniz var mı

Ilk kızımda olmuştu.korkup doktora götürmüştüm.sicakdan çok giydirme demişti doktor.gercekten o gün üzerini çok kalın battaniyeyle örtmüştüm.

Kizlar kizimin altini simdi degistirdim ama alir almaz hemen yapti az birsey.boyle durumda hemen tekrar aliyor musunuz yoksa bekliyormusunuz.bebegim hep altini degisince hemen tekrar yapiyor ve bunuda alirsam bazen yeni bagladigimiza da yapiyor sanki oyun oynuyor muzur

Ben değiştiriyorum oyle olursa. İçim rahat etmiyor kirli bezle durmasına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…