2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
60 cc kac satte cikti canim ysni 2 saatte mi 3 saatte mi emziyorsunuz memede kac dakika duruyo benimki 5 dakika sonra uyuyo o yuzdeb sagip veriyorum 3 saatte bi 60 ile 90 arasi iciyor
Aynen canım 2-3 saat arası 60-90 aradı çıkıyor ama sağıp tek 90 verdiğim zaman istiyor hala doymuyor mama verirsem 75 i geçmiyor anlamadım bende sütü mü seviyor yoksa sütü tok mu tutmuyor acaba bilemedim emzirme süresi çok kısa 5 en fazla 10 dk boşaltmadan bırakıyor ağlıyor mama veriyorum o ara saçma bir şekilde ilerliyoruz bir düzen yok

Kizlar sezeryan olanlar gobek deligimin alti hala haff bastirinca aciyor benim rahmim toplanmadi mi acaba o aciyan rahim mi ki. Yani boyle disardan bastirinca rahmimi hissedebilirmiyim

Kizlar naberrr bizim kirimiz cikti ilk disari esimle ciktik yemege gittik dunde ablama kv ye gittik sanirim yuruyus iyi geldi kabizlik sorunum da gecti bugun keyfim yerinde :)
Bi tek dun bi akrabamin yaninda emzirdim ay ne guzel gögsün dedi nazara geldm aksam cok sizladi sisti geciyo o da yavas yavas

Benumkide emmiyo o yuxdeb sagiyorum sürekli arada mama veriyorum sadece 2 aydir sagiyorum ama cok zor her öğün sagmak uyumuyosa deli gibi agliyo ben sagana kadar

Cnm çok yakının annen yada kardeşlerin olmadığı müddetçe kimsenin yanında emZirme ya da örtü kullan milletin nazarı değiyor

Cnm çok yakının annen yada kardeşlerin olmadığı müddetçe kimsenin yanında emZirme ya da örtü kullan milletin nazarı değiyor
Evet emzirme örtüsu alcam cidden nazar degiyomus boyle seylere de oysa kiz kotülkten de demedi

Kizlar sezeryan olanlar gobek deligimin alti hala haff bastirinca aciyor benim rahmim toplanmadi mi acaba o aciyan rahim mi ki. Yani boyle disardan bastirinca rahmimi hissedebilirmiyim
Valla benimde hala aciyo canim dikisler gecti karnim daha aciyo elleyemiyorm banyoda bile hafifce kese yapiyorum

Lohusa kanaması bitmişti 5 gün kadar iyidim şimdi de normal regl döngüm başladı.

Kizkae bebeginiz elinizi takip ediyor mu benimki etmiyor daha o yuzden korkuyorum bi sıkıntı mi var dye 68 günlük erken digum sebebiyle yani 38 gubluk aslibda ne zaman görmeye başlarlar

İlk sezeryanda benimde acıyordu hatta dikiş yerini. 2-3 parmak üstü uzun bi süre hissiz gibiydi karıncalı gibi.. bu 2. Sezeryanım karnım acımıyor ve dikiş bölgesinde uyuşukluk yok çok ilginç.. 40 gün olunca kontrole çağırdı doktor beni,gittim. Herşey normal rahim küçülmüş dedi ve smear testi yaptı.

Altlarini actikca hemen yaparlar.
Silerken fln hatta.Cunku bi nevi uyariyoruz.Bide ayaklari toplaniyor ya silmeye calisirken,onunda etkisi var :)
Gayet normal canim :)
Ben degistiriyorum hemen tekrar.

Kizlar disari cikmak icin 40inizi mi bekliyorsunuz?
Bekleyen varsa kendinize oyle eziyet etmeyin.
En azindan aksam ezanina kalmayin iciniz rahat etsin.Ama yurumek fln cok iyi gelir.
Bizimde yarin yarı 40mız :))) geldilerde buyuyorlar minişler❤

Kilolar ne alemde?
Ben ilk hamilelikte 14 kg almistim.Eve geldigimde 6 kg gitmisti.
Ikincide 10 kg aldim.Eve geldigimde 3 kg gitmisti.
Kizlarin buyugude kucugude ayni kiloda dogdular 2640 kg :)
Sonrasinda gitmeye devam ediyor tabi kilolar.Ama neye gore birinde 6 gitti birinde 3 anlayamadim :))))

Senin de kanaman bitti demi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…