- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #44.641
Aynen canım 2-3 saat arası 60-90 aradı çıkıyor ama sağıp tek 90 verdiğim zaman istiyor hala doymuyor mama verirsem 75 i geçmiyor anlamadım bende sütü mü seviyor yoksa sütü tok mu tutmuyor acaba bilemedim emzirme süresi çok kısa 5 en fazla 10 dk boşaltmadan bırakıyor ağlıyor mama veriyorum o ara saçma bir şekilde ilerliyoruz bir düzen yok60 cc kac satte cikti canim ysni 2 saatte mi 3 saatte mi emziyorsunuz memede kac dakika duruyo benimki 5 dakika sonra uyuyo o yuzdeb sagip veriyorum 3 saatte bi 60 ile 90 arasi iciyor
Bizde cumartesi günü uçurduk kırkımızı :) normal hayata döndüm sanki.Kızlar bizim kırkımız çıktı çok şükür
Caniiim cok gecmis olsun cok sevindim bi sorun cikmamasinaKızlar doktordan geliyorum uzayan sarılık için kan idrar tahlili istemişlerdi. Çok şükür bir problem çıkmadı sadece troid için alınan kan yetersiz gelmiş tekrar tahlil yapılacakmış.
Benumkide emmiyo o yuxdeb sagiyorum sürekli arada mama veriyorum sadece 2 aydir sagiyorum ama cok zor her öğün sagmak uyumuyosa deli gibi agliyo ben sagana kadarAynen canım 2-3 saat arası 60-90 aradı çıkıyor ama sağıp tek 90 verdiğim zaman istiyor hala doymuyor mama verirsem 75 i geçmiyor anlamadım bende sütü mü seviyor yoksa sütü tok mu tutmuyor acaba bilemedim emzirme süresi çok kısa 5 en fazla 10 dk boşaltmadan bırakıyor ağlıyor mama veriyorum o ara saçma bir şekilde ilerliyoruz bir düzen yok
Yaaa inşallah bizim ki de düzene girer şuan kuafördeyim uyanmasın diye dua ediyorum vallaBizde cumartesi günü uçurduk kırkımızı :) normal hayata döndüm sanki.
Cnm çok yakının annen yada kardeşlerin olmadığı müddetçe kimsenin yanında emZirme ya da örtü kullan milletin nazarı değiyorKizlar naberrr bizim kirimiz cikti ilk disari esimle ciktik yemege gittik dunde ablama kv ye gittik sanirim yuruyus iyi geldi kabizlik sorunum da gecti bugun keyfim yerinde :)
Bi tek dun bi akrabamin yaninda emzirdim ay ne guzel gögsün dedi nazara geldm aksam cok sizladi sisti geciyo o da yavas yavas
Evet emzirme örtüsu alcam cidden nazar degiyomus boyle seylere de oysa kiz kotülkten de demediCnm çok yakının annen yada kardeşlerin olmadığı müddetçe kimsenin yanında emZirme ya da örtü kullan milletin nazarı değiyor
Valla benimde hala aciyo canim dikisler gecti karnim daha aciyo elleyemiyorm banyoda bile hafifce kese yapiyorumKizlar sezeryan olanlar gobek deligimin alti hala haff bastirinca aciyor benim rahmim toplanmadi mi acaba o aciyan rahim mi ki. Yani boyle disardan bastirinca rahmimi hissedebilirmiyim
Kanaman gectimi canimValla benimde hala aciyo canim dikisler gecti karnim daha aciyo elleyemiyorm banyoda bile hafifce kese yapiyorum
Bizimki düzene girdiğinden değilde lohusa psikolojisinden kurtulduğumdan normal hayat diyorum :)Yaaa inşallah bizim ki de düzene girer şuan kuafördeyim uyanmasın diye dua ediyorum valla
Ne guzel ya masallah keske benimde bitse artikLohusa kanaması bitmişti 5 gün kadar iyidim şimdi de normal regl döngüm başladı.
İlk sezeryanda benimde acıyordu hatta dikiş yerini. 2-3 parmak üstü uzun bi süre hissiz gibiydi karıncalı gibi.. bu 2. Sezeryanım karnım acımıyor ve dikiş bölgesinde uyuşukluk yok çok ilginç.. 40 gün olunca kontrole çağırdı doktor beni,gittim. Herşey normal rahim küçülmüş dedi ve smear testi yaptı.Kizlar sezeryan olanlar gobek deligimin alti hala haff bastirinca aciyor benim rahmim toplanmadi mi acaba o aciyan rahim mi ki. Yani boyle disardan bastirinca rahmimi hissedebilirmiyim
Kizlar kizimin altini simdi degistirdim ama alir almaz hemen yapti az birsey.boyle durumda hemen tekrar aliyor musunuz yoksa bekliyormusunuz.bebegim hep altini degisince hemen tekrar yapiyor ve bunuda alirsam bazen yeni bagladigimiza da yapiyor sanki oyun oynuyor muzur
Senin de kanaman bitti demi canimİlk sezeryanda benimde acıyordu hatta dikiş yerini. 2-3 parmak üstü uzun bi süre hissiz gibiydi karıncalı gibi.. bu 2. Sezeryanım karnım acımıyor ve dikiş bölgesinde uyuşukluk yok çok ilginç.. 40 gün olunca kontrole çağırdı doktor beni,gittim. Herşey normal rahim küçülmüş dedi ve smear testi yaptı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?