2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348

Amiiin❤
Insallah kendiliginden kapanir hicbirseye gerek kalmaz❤

Kizkae bebeginiz elinizi takip ediyor mu benimki etmiyor daha o yuzden korkuyorum bi sıkıntı mi var dye 68 günlük erken digum sebebiyle yani 38 gubluk aslibda ne zaman görmeye başlarlar
57 gunluk oglum 25 gun erken dogdu.tam takip degil ama domenceyi gorunce kafasini oraya ceviriyor gozuyle bakiyor.yada beni takip edebiliyor.

Kızlar maşallah size. Ben sağdığmda hala 30 cc çıkıyor moralim çok bozuluyor buna.
O içilen çaylar damlalar şunlar bunlar hiçbie faydası yok gibi. Bir aydır nerdeyse hepsinden kullanıyorum artma yok.
Kızım da emmek istiyor ama memeye gelince çığlığı basıyor. Maksimum beş dakika duruyor.

Canim farkli bi makina mi denesen yada elle sagmayi dene kizinda biberona alistigi icin emmek.istemiyo olabilir mi

Canim farkli bi makina mi denesen yada elle sagmayi dene kizinda biberona alistigi icin emmek.istemiyo olabilir mi
Farklı makşna deneme imkanım kalmadı. Artış olsaydı zaten belli olurdu hep aynı çıkmazdı. Biberona alıştı ama bazen biberondan mama geldiğini görünce onu da itiyor emmek istiyor bu sefer de süt akışı az geliyor itiyor. Aç duruyor

Eger biberonu da itiyo4sa gazi olabilir mi bebeginin bizimkidr oyle yapiyordu bi ars

normal doğum yapan arkadaşlar, neredeyse bir ay oldu hala vajinada ağrı var. normal mi bu

Mama kullaniyor musun?
Kullanmiyorsanda yetiyorsa bebegine gore ayarlaniyordur sutun yeterlidir demek ki.
Cc hesabina cok takilmamak lazim bebek emdikce daha cok cikarir mesela.
Dolmalik fistik kürü var yaramadigi kisi pek olmamistir.
7-8 dolmalik fistigi aksamdan ilik ve az sekerli suya koyuyorsun.Sabah uyaninca suyu icip fistiklarida yiyorsun.En fazla 1 hafta yapilir.Aklinda olsun denemek istersen.

Memede kalma sureside etkilidir tabii eger aktif bi sekilde bosaltiyorsa yine de iyi canim.

Sut mu artiriyormus bu dolmalik fistk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…