- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.601
- 298
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #44.661
İnşallah kapanır ya
Dr 8 mm ye kadar olanı kendiliğinden kapanır dedi
Benim Oğlumun ki 9 mm
Eger ileride kalp yetmezliği gibi bir şey olursa 5 -6 yaşında anjiyo ile delik kapatılır dedi dr
İnsllah gerek kalmaz onlara
Şimdilik bir tedaviye ve müdahaleye gerek yok kalp ritimleri güzel dedi
Rabbim daha beterinden Korusun inşallah
Gecti o bitti artik tamamen kirkimizda cikti zaten senin devam mi dahaKanaman gectimi canim
57 gunluk oglum 25 gun erken dogdu.tam takip degil ama domenceyi gorunce kafasini oraya ceviriyor gozuyle bakiyor.yada beni takip edebiliyor.Kizkae bebeginiz elinizi takip ediyor mu benimki etmiyor daha o yuzden korkuyorum bi sıkıntı mi var dye 68 günlük erken digum sebebiyle yani 38 gubluk aslibda ne zaman görmeye başlarlar
Canim farkli bi makina mi denesen yada elle sagmayi dene kizinda biberona alistigi icin emmek.istemiyo olabilir miKızlar maşallah size. Ben sağdığmda hala 30 cc çıkıyor moralim çok bozuluyor buna.
O içilen çaylar damlalar şunlar bunlar hiçbie faydası yok gibi. Bir aydır nerdeyse hepsinden kullanıyorum artma yok.
Kızım da emmek istiyor ama memeye gelince çığlığı basıyor. Maksimum beş dakika duruyor.
Benim zaten 1-2 hafta kadar oldu sonra azaldı. Son 1-2 hafta sadece günlük ped kullanıyordum. 40 bitmesine 1-2 gün kala tamamen bitti lekede olmuyor artık.Senin de kanaman bitti demi canim
Evet devam canim pihtilar vardi ya bende 19 unda kontrol var ne dicek bakalimGecti o bitti artik tamamen kirkimizda cikti zaten senin devam mi daha
Ama senin normal canim sonucra farkli bi durumun var cok mu geliyoEvet devam canim pihtilar vardi ya bende 19 unda kontrol var ne dicek bakalim
Pecete ile silince oluyo canim pede fazla akmiyo ama koyu kirmizi halaAma senin normal canim sonucra farkli bi durumun var cok mu geliyo
Farklı makşna deneme imkanım kalmadı. Artış olsaydı zaten belli olurdu hep aynı çıkmazdı. Biberona alıştı ama bazen biberondan mama geldiğini görünce onu da itiyor emmek istiyor bu sefer de süt akışı az geliyor itiyor. Aç duruyorCanim farkli bi makina mi denesen yada elle sagmayi dene kizinda biberona alistigi icin emmek.istemiyo olabilir mi
Eger biberonu da itiyo4sa gazi olabilir mi bebeginin bizimkidr oyle yapiyordu bi arsFarklı makşna deneme imkanım kalmadı. Artış olsaydı zaten belli olurdu hep aynı çıkmazdı. Biberona alıştı ama bazen biberondan mama geldiğini görünce onu da itiyor emmek istiyor bu sefer de süt akışı az geliyor itiyor. Aç duruyor
Hmm insallah bi sikinti yoktur bizim 1 ay once dogdu benimkide ksc kilo dogdu senin57 gunluk oglum 25 gun erken dogdu.tam takip degil ama domenceyi gorunce kafasini oraya ceviriyor gozuyle bakiyor.yada beni takip edebiliyor.
Oo azalmis bitmis sayilir artik kacinci gundesin pekiPecete ile silince oluyo canim pede fazla akmiyo ama koyu kirmizi hala
Evet gazı da var. Damla kullanıyoruz ama yine de var hala. Yarın doktorla görüşüp başka damla deneyebiliriz de.Eger biberonu da itiyo4sa gazi olabilir mi bebeginin bizimkidr oyle yapiyordu bi ars
Bugun 44 gun oldu ama neden hala kirmizi kahveye donmesi gerekmiyo muOo azalmis bitmis sayilir artik kacinci gundesin peki
Birde peceteye silince dolduruyo peceteyi oyle leke seklinde degil yani.Oo azalmis bitmis sayilir artik kacinci gundesin peki
Kızlar maşallah size. Ben sağdığmda hala 30 cc çıkıyor moralim çok bozuluyor buna.
O içilen çaylar damlalar şunlar bunlar hiçbie faydası yok gibi. Bir aydır nerdeyse hepsinden kullanıyorum artma yok.
Kızım da emmek istiyor ama memeye gelince çığlığı basıyor. Maksimum beş dakika duruyor.
2.790 gr dogdu 48 cm.bu arada erken dogan bebeklere rop muayenesi gerekiyormus yaptirdinz miHmm insallah bi sikinti yoktur bizim 1 ay once dogdu benimkide ksc kilo dogdu senin
Sut mu artiriyormus bu dolmalik fistkMama kullaniyor musun?
Kullanmiyorsanda yetiyorsa bebegine gore ayarlaniyordur sutun yeterlidir demek ki.
Cc hesabina cok takilmamak lazim bebek emdikce daha cok cikarir mesela.
Dolmalik fistik kürü var yaramadigi kisi pek olmamistir.
7-8 dolmalik fistigi aksamdan ilik ve az sekerli suya koyuyorsun.Sabah uyaninca suyu icip fistiklarida yiyorsun.En fazla 1 hafta yapilir.Aklinda olsun denemek istersen.
Memede kalma sureside etkilidir tabii eger aktif bi sekilde bosaltiyorsa yine de iyi canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?