2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bugun 44 gun oldu ama neden hala kirmizi kahveye donmesi gerekmiyo mu
Insan herseyi dert ediyo bak bnmde cok kanamam olmadi mesela bende bazen bunu dusunuyorm acaba icim temizlenmedi mi diye hasta bezi hastanede ameliyat icin taktm gerisi hep ped kullandm o kadar az kanamam oldu yani dusun

benimde kızım çok seviyo emmeyi sütüm kısıtlı daha şöyle coşup taşmadı sağ iyi sol iyi değil herşeyi denedim pes etmedim etmeyeceğimde ben pompa aldım onuna azda olsa arttı yediğim içtiğim şurda dursun benim pompam medela onun biberonu anne memesinden içiyormuş hissi veriyo tek bir delik var çocuk çektikçe geliyo öyle lıkır lıkır değil buda memeden uzaklaştırmadı onunlada veriyorum emziriyorumda hala sıkıntı yok emmesinde. ilk başta normal biberon kullsndım kızım memeyi istemedi iki göz iki çeşme ağlamıştım o tarz biberon kullan tavsiyem

Bende prima kullanıyorum ama sleepy deneyeceğim elimdekiler bitince,prima çok da iyi değilmiş üstelik çok pahalı,sleepy kullananalar önerdi denemek lazım
Cnm primadan memnun depilsen sleepyden de olmazsın .ikisi kıyaskanamaz,bebeği sarması inceliği ıslaklıpı hissettrişi,kızarıklıkmfönem dönem olur demiçştş bşze doktor,mama ya da sütten idrara kakaya yansıması,ciltleri çok hassas malım.

Mama kullanıyoruz doktorun tavsiyesi ile. Sorun da orda emmiyor kızım. Günde bir kere falan uzun süre memede kalıyor sadece. Onun dışında hep bir iki dakika hızlı gelen sütü alıp ittirmeye ağlamaya başlıyor. Emmek ister gibi ağzına alıp ağlayarak ittiriyor anında. Ben de pompada aradım önce sorunu ama yok üç dört hafta önceki ile aynı miktar çıkıyor sağımda hala.
O kürü deneyeyim bir de teşekkür ederim canım.
Ben o markayı çok geç farkettim. Sarılık ve zayıflıktan Yoğun bakımda kaldığında alışmıştı Biberona çıktıktan sonra devam ettik biz de. Şimdi keşke en başta kaşıkla verseydim diyorum en azından.

Arkadaşlar sol göğsüm acayip yara.Hani ayağınıza ayakkabı vurur ya derisi kalkar kıpkırmızı et olur aynen öyle...Bir hafta sağdım toparlanır diye bugün emxirdim yine et gibi kıpkırmızı.Neler denedim olmadı.Kantoran yağından tutun eczanedeki tüm kremler yok toparlanmıyor nevyapacağımı bilemiyorum.Öneridi olan varımı?

Cnm bnmde ayni sag taraf her emdigindw ayni oluyo 2 aya yara fln kalmaz diyo herkes az daha sabretcez artik

Gül suyunun içine ayva çekirdeğini denedin mi. Bir de sağmak da acıtıyor pompa çok cekiyor ucunu

Daha önce yazmıştım ama pek dikkate alan olmadı.oysa ki kesin çözümdü. herhangi bir göğüs kremini sürüp üstüne tentürdiyot süreceksin hepsi bu surekli yap bunu boş bırakma.emzirmeden önce iyice yıka.2 güne geçer.yaparsan yazmayı da unutma.

Insan herseyi dert ediyo bak bnmde cok kanamam olmadi mesela bende bazen bunu dusunuyorm acaba icim temizlenmedi mi diye hasta bezi hastanede ameliyat icin taktm gerisi hep ped kullandm o kadar az kanamam oldu yani dusun
Evet iste bende niye azalmadi bitmedi diye takiyom

Kızlar mrblar biz bugün 33 günlük olduk CMT Dr kontrolü dün aşımız vardı ...Dr sağlıklı bir bebek olduğunu söyledi ama kızım çok ağlıyor memeyi itiyor emecek gibi yapiyor ama aglamaktan o ağız hiç kapanmiyor..sizlerde durumlar nasıl ben ne yapacağımı şaşırdım

Selam kızlar okuyorum ama yazamiyorum fırsat olmuyor çocuklardan gece uykumuz hic yok ya sürekli uyanıyor bir de uyanınca gözlerini açıyor gece ne yapacağımi bilemiyorum gece gündüz kavramını be zaman bilecek 40 i bekliyorum bakalım cuma bir ay olacak çok yorgun uyksuzum gece kaka da yapıyor karanlıkta değiştiriyor altını ama yine gözler açık sağlık olsun da anne olmak çok zor ama çok tatlılar oğla da kiyamiyorum gündüz kızım uyuyor oglumla vakit geciriyorm gece de kizimla sabahliyoruz sabir geçecek diyorm hemen buyuyorlar bir kızım olmasını çok çok istedim çok şükür oldu arkadaşım kız kardeşim olacaksulin diyor kokusunu içime cekiyorum yorgunlugum geçiyor

Surekli emzormek ciddenncok yorucu..
Emzirirken guzel gaz cikartiyo ama uyanikken sutekli emmek istiyo doyuyo mu doymuyo mu anlamiyorrm artik surekli aglama modunda emmedigi surelerde

Surekli emzormek ciddenncok yorucu..
Emzirirken guzel gaz cikartiyo ama uyanikken sutekli emmek istiyo doyuyo mu doymuyo mu anlamiyorrm artik surekli aglama modunda emmedigi surelerde
Canım şuan onlar en yakin bizi görüyorlar kokumuzu istiyorlar öyle düşünme emzir sen emzirmek anne ile çocuk arasındaki en güzel bağ ben oğlumu iki yıl emzirdim ayırırken çok üzüldüm çünkü çok başka aradaki bağ sevgi zamanla anlarsın doğduğunu da cis ve kilodan anlarsın

Emzirmektn bende hoslaniyorm ama yaralarim gecmedi daha saat basi emmek istiyo zaten emzirdiktn sonra yarim saat sizliyo goguslerim tam gecicekken bi daha emmek istiyo su an cayir cayir yaniyo icten ice resmen ne yapsam geciremedim yavrumda kedi gibi bakiyo mama yaptm onuda icmedi ac degilmis yani

Yarın eczaneden ilk işim almak yapıcamn çünkü denemediğim o kaldı.Çok saol bakalımm inş.şifa bulurum

Soganin iyi geldigini bizzat kucuk kucuk kopuyordu diye bahseden bi yakinimdan biliyorum.
Suyunu 1-2 damla ucuna sıkmıştı.En iyi gelen bu olmus herseyi denemesine ragmen.
Emzirmenin dogru oldugunada eminsindir umarim.Bir de hava alsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…