- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #44.681
Insan herseyi dert ediyo bak bnmde cok kanamam olmadi mesela bende bazen bunu dusunuyorm acaba icim temizlenmedi mi diye hasta bezi hastanede ameliyat icin taktm gerisi hep ped kullandm o kadar az kanamam oldu yani dusunBugun 44 gun oldu ama neden hala kirmizi kahveye donmesi gerekmiyo mu
Sut mu artiriyormus bu dolmalik fistk
benimde kızım çok seviyo emmeyi sütüm kısıtlı daha şöyle coşup taşmadı sağ iyi sol iyi değil herşeyi denedim pes etmedim etmeyeceğimde ben pompa aldım onuna azda olsa arttı yediğim içtiğim şurda dursun benim pompam medela onun biberonu anne memesinden içiyormuş hissi veriyo tek bir delik var çocuk çektikçe geliyo öyle lıkır lıkır değil buda memeden uzaklaştırmadı onunlada veriyorum emziriyorumda hala sıkıntı yok emmesinde. ilk başta normal biberon kullsndım kızım memeyi istemedi iki göz iki çeşme ağlamıştım o tarz biberon kullan tavsiyemKızlar maşallah size. Ben sağdığmda hala 30 cc çıkıyor moralim çok bozuluyor buna.
O içilen çaylar damlalar şunlar bunlar hiçbie faydası yok gibi. Bir aydır nerdeyse hepsinden kullanıyorum artma yok.
Kızım da emmek istiyor ama memeye gelince çığlığı basıyor. Maksimum beş dakika duruyor.
Cnm primadan memnun depilsen sleepyden de olmazsın .ikisi kıyaskanamaz,bebeği sarması inceliği ıslaklıpı hissettrişi,kızarıklıkmfönem dönem olur demiçştş bşze doktor,mama ya da sütten idrara kakaya yansıması,ciltleri çok hassas malım.Bende prima kullanıyorum ama sleepy deneyeceğim elimdekiler bitince,prima çok da iyi değilmiş üstelik çok pahalı,sleepy kullananalar önerdi denemek lazım
Mama kullanıyoruz doktorun tavsiyesi ile. Sorun da orda emmiyor kızım. Günde bir kere falan uzun süre memede kalıyor sadece. Onun dışında hep bir iki dakika hızlı gelen sütü alıp ittirmeye ağlamaya başlıyor. Emmek ister gibi ağzına alıp ağlayarak ittiriyor anında. Ben de pompada aradım önce sorunu ama yok üç dört hafta önceki ile aynı miktar çıkıyor sağımda hala.Mama kullaniyor musun?
Kullanmiyorsanda yetiyorsa bebegine gore ayarlaniyordur sutun yeterlidir demek ki.
Cc hesabina cok takilmamak lazim bebek emdikce daha cok cikarir mesela.
Dolmalik fistik kürü var yaramadigi kisi pek olmamistir.
7-8 dolmalik fistigi aksamdan ilik ve az sekerli suya koyuyorsun.Sabah uyaninca suyu icip fistiklarida yiyorsun.En fazla 1 hafta yapilir.Aklinda olsun denemek istersen.
Memede kalma sureside etkilidir tabii eger aktif bi sekilde bosaltiyorsa yine de iyi canim.
Ben o markayı çok geç farkettim. Sarılık ve zayıflıktan Yoğun bakımda kaldığında alışmıştı Biberona çıktıktan sonra devam ettik biz de. Şimdi keşke en başta kaşıkla verseydim diyorum en azından.benimde kızım çok seviyo emmeyi sütüm kısıtlı daha şöyle coşup taşmadı sağ iyi sol iyi değil herşeyi denedim pes etmedim etmeyeceğimde ben pompa aldım onuna azda olsa arttı yediğim içtiğim şurda dursun benim pompam medela onun biberonu anne memesinden içiyormuş hissi veriyo tek bir delik var çocuk çektikçe geliyo öyle lıkır lıkır değil buda memeden uzaklaştırmadı onunlada veriyorum emziriyorumda hala sıkıntı yok emmesinde. ilk başta normal biberon kullsndım kızım memeyi istemedi iki göz iki çeşme ağlamıştım o tarz biberon kullan tavsiyem
Cnm bnmde ayni sag taraf her emdigindw ayni oluyo 2 aya yara fln kalmaz diyo herkes az daha sabretcez artikArkadaşlar sol göğsüm acayip yara.Hani ayağınıza ayakkabı vurur ya derisi kalkar kıpkırmızı et olur aynen öyle...Bir hafta sağdım toparlanır diye bugün emxirdim yine et gibi kıpkırmızı.Neler denedim olmadı.Kantoran yağından tutun eczanedeki tüm kremler yok toparlanmıyor nevyapacağımı bilemiyorum.Öneridi olan varımı?
Gül suyunun içine ayva çekirdeğini denedin mi. Bir de sağmak da acıtıyor pompa çok cekiyor ucunuArkadaşlar sol göğsüm acayip yara.Hani ayağınıza ayakkabı vurur ya derisi kalkar kıpkırmızı et olur aynen öyle...Bir hafta sağdım toparlanır diye bugün emxirdim yine et gibi kıpkırmızı.Neler denedim olmadı.Kantoran yağından tutun eczanedeki tüm kremler yok toparlanmıyor nevyapacağımı bilemiyorum.Öneridi olan varımı?
Daha önce yazmıştım ama pek dikkate alan olmadı.oysa ki kesin çözümdü.Arkadaşlar sol göğsüm acayip yara.Hani ayağınıza ayakkabı vurur ya derisi kalkar kıpkırmızı et olur aynen öyle...Bir hafta sağdım toparlanır diye bugün emxirdim yine et gibi kıpkırmızı.Neler denedim olmadı.Kantoran yağından tutun eczanedeki tüm kremler yok toparlanmıyor nevyapacağımı bilemiyorum.Öneridi olan varımı?
Evet iste bende niye azalmadi bitmedi diye takiyomInsan herseyi dert ediyo bak bnmde cok kanamam olmadi mesela bende bazen bunu dusunuyorm acaba icim temizlenmedi mi diye hasta bezi hastanede ameliyat icin taktm gerisi hep ped kullandm o kadar az kanamam oldu yani dusun
Benim de cuma bir ay olacak benim de var ağrı ve kabızlık çok zorluyor beni korkuyorum tuvalete gitmeye dikiş düştüğünü de farketmedimnormal doğum yapan arkadaşlar, neredeyse bir ay oldu hala vajinada ağrı var. normal mi bu
Canım şuan onlar en yakin bizi görüyorlar kokumuzu istiyorlar öyle düşünme emzir sen emzirmek anne ile çocuk arasındaki en güzel bağ ben oğlumu iki yıl emzirdim ayırırken çok üzüldüm çünkü çok başka aradaki bağ sevgi zamanla anlarsın doğduğunu da cis ve kilodan anlarsınSurekli emzormek ciddenncok yorucu..
Emzirirken guzel gaz cikartiyo ama uyanikken sutekli emmek istiyo doyuyo mu doymuyo mu anlamiyorrm artik surekli aglama modunda emmedigi surelerde
Emzirmektn bende hoslaniyorm ama yaralarim gecmedi daha saat basi emmek istiyo zaten emzirdiktn sonra yarim saat sizliyo goguslerim tam gecicekken bi daha emmek istiyo su an cayir cayir yaniyo icten ice resmen ne yapsam geciremedim yavrumda kedi gibi bakiyo mama yaptm onuda icmedi ac degilmis yaniCanım şuan onlar en yakin bizi görüyorlar kokumuzu istiyorlar öyle düşünme emzir sen emzirmek anne ile çocuk arasındaki en güzel bağ ben oğlumu iki yıl emzirdim ayırırken çok üzüldüm çünkü çok başka aradaki bağ sevgi zamanla anlarsın doğduğunu da cis ve kilodan anlarsın
Yarın eczaneden ilk işim almak yapıcamn çünkü denemediğim o kaldı.Çok saol bakalımm inş.şifa bulurumDaha önce yazmıştım ama pek dikkate alan olmadı.oysa ki kesin çözümdü.herhangi bir göğüs kremini sürüp üstüne tentürdiyot süreceksin hepsi bu surekli yap bunu boş bırakma.emzirmeden önce iyice yıka.2 güne geçer.yaparsan yazmayı da unutma.
Arkadaşlar sol göğsüm acayip yara.Hani ayağınıza ayakkabı vurur ya derisi kalkar kıpkırmızı et olur aynen öyle...Bir hafta sağdım toparlanır diye bugün emxirdim yine et gibi kıpkırmızı.Neler denedim olmadı.Kantoran yağından tutun eczanedeki tüm kremler yok toparlanmıyor nevyapacağımı bilemiyorum.Öneridi olan varımı?
yaotrdik bisey cikmsdi cok sukir2.790 gr dogdu 48 cm.bu arada erken dogan bebeklere rop muayenesi gerekiyormus yaptirdinz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?