- 30 Eylül 2018
- 1.470
- 1.899
- 53
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #44.701
Inşallah geçer.çok zor o acı bilirim.Yarın eczaneden ilk işim almak yapıcamn çünkü denemediğim o kaldı.Çok saol bakalımm inş.şifa bulurum
ben bugün doktora sorucam. dikişimin de bir kısmı düştüBenim de cuma bir ay olacak benim de var ağrı ve kabızlık çok zorluyor beni korkuyorum tuvalete gitmeye dikiş düştüğünü de farketmedim
Cok iyi geliyo dimi kuzu :) bizde gecen ciktk oyle iyi geldi ki sanki icimde okus varms o kalkti gibi hissettmBu akşam ailece ilk yemegimize çıktık. Normalleşmeye ihtiyacım varmış ve oğlum disarida mışıl mışıl uyudu bende rahatlıkla yemek yedim. Korktum ilk başta ya huysuzlanirsa diye ama çok şükür olmadı
Kiyamam minnosa yaaaKızlar günaydın nasılsınız biz hiç iyi değiliz yaaaaa dün kızım 5 den 10 a kadar aralıksız katıla katıla ağladı susturamadım acile gittik film çekildi gazı çokmuş yavrum gece 2 ye kadar ağladı zor sakinleştirdi kimyon anason damlalar sıcak havlu masaj denemediği şey kalmadı ....şimdi biraz daha iyi gibi sizin önerebileceğiniz başka yöntemler var mı ya çok kötüyüm İnan’ın akşam tüm mahalle balkona çıkmıştı çocuğun ağlamasına
Aynen ya insan özlüyor eski yaşantısını:) bi rahtlama geldi öyle oluncaCok iyi geliyo dimi kuzu :) bizde gecen ciktk oyle iyi geldi ki sanki icimde okus varms o kalkti gibi hissettm
Geçen oğlumda baya bi agladi ben az bisi kulak temizleme çubuğuyla zeytinyağı sürdüm poposuna sonra kucakta hoplattim baya bi gaz cikardiKızlar günaydın nasılsınız biz hiç iyi değiliz yaaaaa dün kızım 5 den 10 a kadar aralıksız katıla katıla ağladı susturamadım acile gittik film çekildi gazı çokmuş yavrum gece 2 ye kadar ağladı zor sakinleştirdi kimyon anason damlalar sıcak havlu masaj denemediği şey kalmadı ....şimdi biraz daha iyi gibi sizin önerebileceğiniz başka yöntemler var mı ya çok kötüyüm İnan’ın akşam tüm mahalle balkona çıkmıştı çocuğun ağlamasına
Valla biz mevlutten beri evde durmuyoruz bugun de anneme gidicem birazdn hazirlanmaya baslarim simdi oglum uyuyo bende cayimi iciyorm. Kirk cikinca normale dönuluyomus cidden :)Aynen ya insan özlüyor eski yaşantısını:) bi rahtlama geldi öyle olunca
Bende ayni sikintilari yasiyorum kanizlik cok zorluyo asi yaptirmiyomusunuz cuma gunuBenim de cuma bir ay olacak benim de var ağrı ve kabızlık çok zorluyor beni korkuyorum tuvalete gitmeye dikiş düştüğünü de farketmedim
bunları ben de yaşamak istiyorum artık :))Valla biz mevlutten beri evde durmuyoruz bugun de anneme gidicem birazdn hazirlanmaya baslarim simdi oglum uyuyo bende cayimi iciyorm. Kirk cikinca normale dönuluyomus cidden :)
Cnm ben adanadayım burası soğuk değil o yüzden iyi giyiniyorum ama patik filan giymiyorum kimyon çayı bende içiyorum inşallah geçer ya o videoları da izleyim bariKiyamam minnosa yaaa
Kuzum sen kendini de sicak tutuyosn dimi patik giy ayaklarina ben hergn sabah aksam kimyon cayi iciyorum unutunca hemen basliyo bizimde sancilar bide reklama giriyo mu bilmiyorn ama ebeayse var onun videolarini izle gaz masaji fln hepsini anlatiyo gosteriyo insallah ise yarar
Canım aslında çıkartıyor gazını ama biZim kız çok gazlı karnının içi gürüldüyor resmenGeçen oğlumda baya bi agladi ben az bisi kulak temizleme çubuğuyla zeytinyağı sürdüm poposuna sonra kucakta hoplattim baya bi gaz cikardi
Günaydın. Spinal sezaryen oldum ben. Genel anestesinin sonrası daha zor geçiyormuş galiba. Spinal çok rahattı ama kendi açımdan. Panik atak konusunu mutlaka doktorunuz ile görüşün ama ciddi bşr durum. Ben hep ya uyuşmaz ise diye korkuyordum bu korkumu ameliyat başlamadan önce de paylaştım ordaki doktorlar ileGünaydın hayırlı olsun bebisleriniz darısı biz bekleyenlerin başına. Sizlere bi soru solmak istiyorum sezeryanla doğum yapmak istiyorum ama epidural spiral ve genel anestezi hangisini önerirsiniz. Genel anestezi de felaket bi ağrıyla uyanıyorsun diye duydum ameliyathaneden çıkarken ağrı kesici vurmuyorlar mi acaba ? Birde bende panik atak var sizce spinal veya epidural yapabilir miyim ?
Bu bebekler niye bu kadar gazlı oluyor ya. Anneme anlatıyorum ben sizde gaz çıkardığımı bile bilmem diyor. Masaj yapmaya çalış canım sakin olduğu zamanlarda. Rahatlatıyor biraz ama tamamen geçmiyor. Bizim de gazlı bebeğimiz ne yapsak o gaz var. Bugün doktor da birkaç ay böyle gider dedi.Kızlar günaydın nasılsınız biz hiç iyi değiliz yaaaaa dün kızım 5 den 10 a kadar aralıksız katıla katıla ağladı susturamadım acile gittik film çekildi gazı çokmuş yavrum gece 2 ye kadar ağladı zor sakinleştirdi kimyon anason damlalar sıcak havlu masaj denemediği şey kalmadı ....şimdi biraz daha iyi gibi sizin önerebileceğiniz başka yöntemler var mı ya çok kötüyüm İnan’ın akşam tüm mahalle balkona çıkmıştı çocuğun ağlamasına
Gerçekten ya ilk kızımda hiç gaz yoktu o da çok kusuyordu bu da çok gazlı valla ya ağladı mı yüreğim sızlıyor ama inşallah en kısa sürede hepimizin ki geçerGünaydın. Spinal sezaryen oldum ben. Genel anestesinin sonrası daha zor geçiyormuş galiba. Spinal çok rahattı ama kendi açımdan. Panik atak konusunu mutlaka doktorunuz ile görüşün ama ciddi bşr durum. Ben hep ya uyuşmaz ise diye korkuyordum bu korkumu ameliyat başlamadan önce de paylaştım ordaki doktorlar iledokunmaları hissediyorsun spinalde ama ağrı hissedilmiyor. Başladığını bile anlamadan kızımı çıkarmışlardı. 15 dakikada bitti geçti sanıyordum ama 40 dakika kadar sürmüş. Bir ara uyutmuşlar galiba beni farkına bile varamadım.
Bu bebekler niye bu kadar gazlı oluyor ya. Anneme anlatıyorum ben sizde gaz çıkardığımı bile bilmem diyor. Masaj yapmaya çalış canım sakin olduğu zamanlarda. Rahatlatıyor biraz ama tamamen geçmiyor. Bizim de gazlı bebeğimiz ne yapsak o gaz var. Bugün doktor da birkaç ay böyle gider dedi.
Bizim kırkı yarin çıkıyor ama önden alistirma yaptım:)Valla biz mevlutten beri evde durmuyoruz bugun de anneme gidicem birazdn hazirlanmaya baslarim simdi oglum uyuyo bende cayimi iciyorm. Kirk cikinca normale dönuluyomus cidden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?