2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Cnm ben bu doktorları anlamıyrm neden panşk yaptırıyorlar sen gene başka bşr doktora da görğn acildekşler bile olur hep vaka göre göre uzmanlaşıolar,bebeklerin vücut ısısı zaten fazla olur,ilk oğlımda bemde ağlayıp götğrmüştüm,allah razı olsun doktor hnm gülğmseyip,ısısı bizden fazla olur bşşis yok pnşk yapma demiötş geröekten de öyle.bak enfeksiyonda çıkmamış,odasının havası temiz olsun,pmuklu ferah giysiler tamam işte ,

Kordon bağlatmaya eşimde doktorumda sıcak bakmadı,ben teklif ettim :)
İnşallah kalmayız bidaha napalım :) büyük konuşmak istemem ama bidaha doğurmam.
Anladım cnm bende yaştan dolayı artık zaten kalmam die düşünğyrm 39 olcam :))allah elimizdekilerin acısını göstermesin,hayırlı evltlar olaun bende düşünmurm

Kızlar Slm benim 50 günlük bebeğim var ama daha gülümsemiyor 37 haftalık doğdu sizin bebişler ne zaman güldü tedirgin olmaya başlıyorum artık
Cnm buraya yazmışsın,sen hiiç canını sıkma,her bebek gelişimş farklı ,göz takibi gülümseme vs hiç belli olmuo,ben oğlumun gülümsemesine hiç dikkt etmrmişim ama o kdar küçük gülümsese dikktimi çwkerdş,zamana bırak,bebeğin tadını çıkar,usman bir doktora da götür,gayet iyi haftada doğmuş,düşünsene ikiz üçüz dördüzlsr,33-34 lerde filn gayet sağlıkla doğuyor.

Anladım cnm bende yaştan dolayı artık zaten kalmam die düşünğyrm 39 olcam :))allah elimizdekilerin acısını göstermesin,hayırlı evltlar olaun bende düşünmurm
Allah sağlıklı uzun ömür versin evlatlarıma bu saatten sonra tek dileğim bu.. Allah olmayanlara versin,ben korunmak için elimden geleni yapıyorum inşallah kazaya kurban gitmeyiz :) Yinede olursa doğurmam diyorum eşim kızıyor,hayırlısı artık napalım..

Çok geçmiş olsun cmm,

Kızlar 1 ay aşımızı yaptırdık bugün. Kizim 5 kilo 58 cm olmuş. 3560 gr 50 cm doğmuştu boyunu duyunca çok şaşırdım ebe ye sordum tekrar ölçtü boyunu 58 cm dedi. Sanırım hastane de yalnış ölçülmüş boyu dedi. Ya 52 ya 53 cm doğmuş kızın dedi. Tekrar topuk kanı istedi doktor uzayan sarılık için ışık tedavisi gerekebilir dedi. Bir de sarılık anne sütü sarılığı olabilirmiş takip istedi.

Masallah canim kilo ve boyuna.
Cok agladimi asi olurken .bizimde 29 unda verem asisi falan var o ates falan yapiyormus sanirim birde cok agliyor benim kizim dayanamiyorum ilk asida bile cok agladi simdi 29 unda yandik nasil dayancam simdiden dustu acisi

Kanamam da hic azalma renk degisme yok kizlar geberip gitcem.sonunda stresten
Cnm her binye ayrı rahim toparlanması ,vs neden bu kdar sıkıntı ediosun doktorunu ara ya da muayene git bir saat bişi,ama bmmde ilk oğlumdabazan yoğun bazan az epey sürdü kanamam ,10 ay adette görmedim .doktorum bamtı muayene etti şükğr bişi çıkmadı

Maşallah tosuna annesi çok şahane kilo almış,anne sütüne yaptığın kür demek sütünğn kalitesinide artırmış eşime diycem akşam kuru dut getirsin hurma ile

Maşallah tosuna annesi çok şahane kilo almış,anne sütüne yaptığın kür demek sütünğn kalitesinide artırmış eşime diycem akşam kuru dut getirsin hurma ile
Canım kuru dut bilmiyorum ama hurma gün kurusu ve kuru üzüm beyaz olan var ya ondan şerbet yapıp blender den geçirdim çekirdeklerini alıp. Bir de kızılcık çok güzel süt yapıyor ben bir de petibör bisküvi tüketiyorum hergün sütü yoğunlaştırıyor canım. Benim kız biraz obur galiba

Bizim de pazartesi asi bende merak ediyorum boy kilosunu doğumda 51 cm di uzun bir kız doğdu dediler sarılık benim kızımın gözlerinde de var ama azaldı doğumuna gore

Bizim de pazartesi asi bende merak ediyorum boy kilosunu doğumda 51 cm di uzun bir kız doğdu dediler sarılık benim kızımın gözlerinde de var ama azaldı doğumuna gore
Canım benim kızım da uzun doğmuş baksana ebe bile dedi 1 ay da 50 cm bebek 58 cm olamaz dedi emin olmak için tekrar ölçtü 58 cm dedi anlayacağın hastanede yalnış ölçmüşler bu devlet hastaneleri niye baştan savma iş yapıyorlar ben anlamadım gitti :/ uzayan sarılık sıkıntı galiba içim şişti çocuk bildiğin sapsarı ya tek gözü olsa neyse derim de endişe ediyorum birşey olur diye eşim gelsin acil e gidip tekrar topuk kanı vereceğiz takip edilmesi gerekiyormuş. 9 dan düşmüşse bu iyi birsey halen 9 olup ya da 9 un üstüne çıktıysa bilirubin seviyesi yatış bile yapilabilirmis

Ben de enfeksiyon çıkmamasına sukrettim cnm. Düzene gireceğiz biz de iyi olacağız ama ne zaman bilmiyorum. Allah'ım affetsin zaten tedaviyle hamile kaldım ağlıyorum
Ben de eşimle gidiyorum ama o kaçıyor genelde. Kendini güvende hissetmesi için böyle anlarda annenin yanında olup hemen emzirmesi gerekiyormuş cnm ebe dedi. O yüzden hemen memeyi veriyorum sakinleşmesi için.
Aslında tanıdık doktor belki ihmal etmemek adına yaptı, emmiyor huzurlugu var deyince üzerine düştü ya da benim evhamin yüzünden olan çocuğuma oldu acı çekti boşu boşuna. Ben bu panik halimden nasıl kurtulacagim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…