2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Hadi gözğn aydın cnm inş daha da güzel haberlr alacaksın:))

Kv geldi tshirtime süt gecmis onu gordü bna soyledi bayads bakti nazar degdi galiba basim catliyo
Kesinlikle inanıyorum cnm,ben ulu orta emzirmeyi de sevmiyrmbh yüzden ,aeyredilmektende hoşlanmıyrm.sanki anırmal bir durum var,bnmkşside hastanede yürüyrm ameliyat aonrası resmen göZünü ayırmadan seyretti ayıp yahu .dedim iyi seyrediyorsun demz olaydım,küstü bir kaç gün durdu gitti bşrdaha da gelmedi.

Ayyyyyy okurken çok güldüm ya var ya bu bebekler bizi mahvediyorrrr
Kırmızı papuç cnm benek arabsında çatlıolr aynen bnmkşside öuleydi bak sen pusete koy sakinken ama normal sisin araba ile gezin bu uyutuyır,ya da pusette ya da kucağında al parka çıkın bu da uyutuyır,misal misafirliğie git ordada sevmez durmaz çok bebek ağlar durur öyle olmaz nüansları var

Keske benimkide gelmese.. öyle bunaldm ki kendisinden her yaptigi batiyo
Gecmedi hala basim üstüne bide mastit oldum titriyorum su an

Keske benimkide gelmese.. öyle bunaldm ki kendisinden her yaptigi batiyo
Gecmedi hala basim üstüne bide mastit oldum titriyorum su an
1 aydır kaynana burda
Ya bana ne demeli
Ne zaman gideceği de meçhul
Keşke benimki de küsse
Gelmesee
Poffff bunaldim artık

Küsen kaynanalari öpüp başınızın üstüne koyun

Çok haklısın ne var bakıyorlar,altı üstü meme ve süt olayı sanki atomu parçalıyoruz.:)))

1 aydır kaynana burda
Ya bana ne demeli
Keşke benimki de küsse
Gelmesee
Poffff bunaldim artık

Bnmki kndi küsü kndi barisiyo bi faydasi yok bos yere gelip kalabalik yapiyo.
Aksam feldi tam yemk yicektik oturdu sofraya bn 2 kisilik yemk yapmstm arkasndn bide kp i cagirdi o da yedi ben cocugu emzirirkn yemkler bitmis sinirimdn yemek yemedim ..

1 aydır kaynana burda
Ya bana ne demeli
Keşke benimki de küsse
Gelmesee
Poffff bunaldim artık

Kızlar küsme öyle kolay olmuyor ki daha çok geriliyorsun,kızlrına söylemiş belli onlrda tripli ,koca ile aranda soğuk bir gerginlik oluo,kendi annem ailemde raht gelemio haliyle bnmkileri kovdu kendş ailesi gelio durumu oluo.keşke sussaydım,oralı olmasaydım,ne iş yaparsa kar görseydim,öule işte kızlar,ben daha çok geriliorm,

Zaten çocukla ilgilenmekten zor yemek yapıyoruz bide onun yaptığına bak
Benimki de benden hizmet bekliyor ne yazikki
Bazen yemek yapmaya yetisemiyorum
Kendi annem bakıyor çocuğa ben yemek yapıyorum
Hiç düşünmüyo ben bari kalabalık yapmayim demiyo kadın ya
Çok rahat maşallah
Allah rahatini bozmasin ne diyeyim

Hklısnız cnm ,bir sarma dolma pilav çorba yapar insan demi yaşlısın çocuk bakcağına sesiszce bir işe yara bari bnmkiside izlerdi zeynep koşsun herşege...

Eş yaninda olmayinca zor oluyo evet ama bnm esim bnm aileme daha cok duskun mevlut dogum zamanlari hep ablami istedi gelsn yanina yardm etsin diye ailesi hic ugramadi bile o yuzdn o da farkinds yni keske seninkide amlasa

E niye gelms yardim etmicekse o zaman cok sacma ya bi ise yaramazlae ama hep ayak altindalar

Cnm sennkiside cip düşüncesizmiş bencilliğe bak orda yemek yemesi gereken ilk kişi sensin ayol emzikli kadın,onun dönemde neler yedirirlerniş loğusaya sor bakalım.kırk gün yemel yapırmazlarmış loğusaya ,şimdi sen yemi dolu yaptın pişrdiğini bitirmesi doğum yapmış kadınn cidsen sinir eşine desen annesi şle güzelce konuşmazmı

Eş yaninda olmayinca zor oluyo evet ama bnm esim bnm aileme daha cok duskun mevlut dogum zamanlari hep ablami istedi gelsn yanina yardm etsin diye ailesi hic ugramadi bile o yuzdn o da farkinds yni keske seninkide amlasa
Cnm tecrübe ile sabit ilk doğjmda bnmde öuleydi ,sonra ne olduysa bnm ailem senn ve ailen yüzünden bize gelmio oldu.erkek milletine güvsn olmuo ki,ummadığın anda tokat gibi konuşuo.ben mevlüde yardıma çağırcam yanıdna arayıp güzelcw krdeşlerini de aonra sen aradınmmı güselce dedin mi oluo.1 sene sonra ilkşnde demişti.ki alilesi cidden aramdı bşle misafir gibi geldi gitti.herzahmet biz .bizi uzak tuttu oldu.eşimln yanında arayıp çağırcam çok gğsel bi şekidle onlr gelmedi olsjn .yoksa bayıldığımdan değil (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…