2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ben lohusalik fln yasamadm cnm yani y
Sen cahir tabi gelmeuen utansn en cok yardima ihtiyac oldugu zamanda gelmeleri gerek bnmki misafirleele gelmsti giderkn 2 tencere vardi yikayiver dedikte kactiydi resmen

Ben oğlumda almıştım çok memnun kaldım,misafirim gelince akşamları biz bize otururken tv bakarken sallardık uyurdu .bunda da kullanıyrm çok memnunjm,75 tlye almıştım ucuzda
ya biz de aldık hamak beşik ama içine koyunca boynu rahatsızmış gibi geliyor bana. düzleştiriyor musunuz altını

Selam kızlar ayakta uyuyorum artik çok yorgun bitkiim sinirlerin çok bozuk ya kızım uyusa oğlum durmuyor yetisekiyorum hic bir şeye esime soyluyorum yoksa cilduracam bazen oğluna kiziyorum bazen sonra da üzülüyorum daha 3 yasında yavrum o da küçük diyorum ağlıyorum iyice bunaldim bir de işyerinden aradılar bana geleceklermis ev temiz aka camlar yağmurdan çok fena pasta börek hamgidii yapacam of of

Sonradan katildim araniza köyün delisi gibi hissediyorum kendimi
kendi kendime takılıyorum.hic birinizi taniyamadim henüz.keske hamileyken keşfetseydim burayi. Bu arada un helvası acayip süt yapiyo iki gündür yiyorum şişti resmen

hoşgeldin
tek takılma yaz buraya bebeğin hayırlı olsun
gece gece canım çekti
10 kilo aldım hamilelikte şu an 2 kil2m kaldı ama öyle çok tatlı yemek istiyor ki canım verdiklerimi almam inş
sen nerden katılıyorsum ilk bebek mi :)

Oğlumu yıkadık biraz önce zor uyandi uykusundan paşa:) emdi yine daldi uykuya ayni düzeni gündüzde yapsa ya gündüzleri yetişkin gibi 5-6 saat uyumadan takılıyor:)

Oğlumu yıkadık biraz önce zor uyandi uykusundan paşa:) emdi yine daldi uykuya ayni düzeni gündüzde yapsa ya gündüzleri yetişkin gibi 5-6 saat uyumadan takılıyor:)
biz de yıkadık çok güzel uyudu. gece uyumayacak diye çok korkuyorum şu an :))

oplum emiyor kusuyor ve gene emiyor gene kusuyor
gax masajı yapıyorum kusuyor
kıyafet dayanmıyor kusan bebek ne zormuş ilk oğlum hiç kusmazdı
kustuktan sonra gene aç mı olur ki

gunbatimi123 Zeytinyagi ama bebekyagi surenlerde varmis,sürüp, yarim saat 1 saat kadar bekleyip pamuk yardimiyla ovalayip ya da konak taraklari var cok ince.Onlarla temizleyebilirsin.
Bir de sampuani kafasina dökme,eline döküp oylece kafasinada goturme,cok az eline döküp köpürtüp oyle sürersen az daha iyi olur.

Benim gece mesai başladı 730 la 11 arası uyudu kızım 11 de gözler açıldı hala uyanık gece gündüzü ne zaman ayırt edecek bipliyorim ya ışık yok gece lambası bile yok ama gözler açık sabahlar olmasın artik

Kolay gelsinnn ben de mesaideyim :) iyice karnını doyur belki uykusu gelir yatar.. :)

Canım aynen bu söylediklerini birebir yaşadım görümcemle. Doğumuma 2 gün kala bize geldiler cümbür cemaat kızıma yaramazlık yapma yanında otur demistim o da gidip halasına annem sana sarilmami istemiyor demiş :) bir hışımla evden çıktı gitti tabi kocamla aramda soğuk rüzgarlar oldu üstelik benim eşim yurtdışında çalışıyor ve sadece 15 günlüğüne gelmişti dahası da var doğumdan 2 gün sonra gorumcemin kızı eşime whatsapptan saydırmış yok annemi üzmeye ne hakkınız var vsvs neler neler tam doğum üzeri moralimi çok bozdular napacaksın biraz hamile lohusa psikolojisinden anlamaları lazımdı ama bazı insanlar cay kaşığı gibi ortalığı karıştırmaya bayılırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…