2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar bebeğim 4 gündür kakasini yapmiyo.bugun habire ıkılıyo ama yapmiyo.ama ağlaması rahatsızlığı falan yok.10 güne kadar normal diyo doktorlar ama ikilayinca yapamiyo gibi geliyo.sizde durumlar nasıl böyle olan varmı

Canım benim kızım da iki gün yapamadı dun aksama kadar hic uyuması ağlamadi ama ikindi dediğin gibi aksam bir cay kaşığı zeytinyağı verdim sonra da poposuna yağ surdum hemen yaptı çok katıydı sonra uyudu rahatladı sanırım 10 gün nasıl dursun doktorlar abartuyor

Bende yapiyorum zeytinyağı icirdim.poposuna da sürdüm karnına masaj yaptım. Ama yapmadı.gecenlerde ikinci gün bu şekilde yapmıştı ama şimdi yaptiramadim.

On gun çok geldi banada, o kadar bekleme. Sonra ya çatlak olursa. Zeytinyağına devam etsen bırkaç gün zarar verir mi acaba ? Benımkı 3. günde yaptı dün, bütün gün ıkındı çocugum. 10 gün nasıl dayansınlar.

Bezliyken bıraz daha kısa çıkıyorlar. Bırınde bezsiz miydi?

Grubun ilk işe başlayanı ben miyim ?? Ben şöyle yalnız olduğum haftasonlarını özledim,evde uzanmışım film izliyorum uyuyup uyanıyorum falan.. artık bunlar sadece hayal galiba..

Bende en çok eşimle uyumayı, bıde başbaşa bişiler yiyip içmeyi özledim. Hımmmm buna da epey zaman var.

Bende bebekle hicbirsey yapamayanlardanim.2 gundur uyku duzeni cok degisti cok az uyuyor .geceleri deseniz kac defa kalkiyorum bilmiyorum.istemeden cok sinirleniyorum bugun bagirdim yine sanki anliyormus gibi esim de bana kizdi el kadar bebege bagiriyorsun benide uzaklastiriyosun diye.
Hic demiyor az tutuvereyim sende kahvaltini yap diye.
Canim acayip sıkkn...

Hepsinde bezi vardı canım nasıl el kadar bebeğin boyunu olcemiyorlar ya
Günaydın kızlar .boyuna bu zamanlarda çok takılmamak lazım bazen bebek kendini kasıyor bazen çok gevşiyor onunla alakalı olabilir.
Dağınıklıklardan bahşedilmiş bizim eve de bomba düşmüş gibi ben toplamazsam toplanmıyormuş bende onu anladım :))
Birde bizim sorunumuz ev yerden ısıtmalı hava çok kuruyor buhar makinası alacağım ama fiyat uçurumları çar kullanıp memnun kaldığınız makina var mı?

kızlar oğlum dünden beri 9. kez kaka yaptı. ishal mi demir buna biraz cıvık napıcam bilmiyorum

Az önce yaptı ama çok fazla değil.10 gün çok fazla bencede.zeytinyagina devam edicem.

Bizim evde yerden ısıtma,önceki evde kalorifer üzerine su koyuyordum :)) şmdi buhar makinası kullanıyorum dyson.

kızlar oğlum dünden beri 9. kez kaka yaptı. ishal mi demir buna biraz cıvık napıcam bilmiyorum
Canım mukus var mı içinde? Gerçi benim kızım da normal zamanda 7 defa yapıyor içinde puturlu biraz cıvık oluyor bazen o puturlerin içinde yeşil taneler oluyor. 2 gündür benim kızım da üşüttü. O sarı puturler yok sarı ve cıvık kaka yapıyor ve içinde mukus var ilk gün çokdu o mukus bugün azaldı o puturler tekrar var ama mukusta var bir doktora götür istersen bugün de devam etseydi bu durum doktora gidecektim. Karnına sıcak su torbası koydum çift çorap giydirdim bir de çok çok çok huysuzlandığı zaman dün akşam 1 çay kaşığı calpol verdim.

Az önce yaptı ama çok fazla değil.10 gün çok fazla bencede.zeytinyagina devam edicem.
Canım 10 gün dayanamaz çocuk benim kızım da 1 hafta önce 1 gün yapmadı kaka düşün ki günde 6 7 defa yapıyordu geceden başladı diğer günün akşamına kadar yapamadı ıkındı gaz çıkıyor ama kaka çıkmıyor en son akşam işte çok huysuzlandı ben de kulak çubuğuyla makatına masaj yaptım sonra çok yavaş bir şekilde makatına ucunu soktum tamamını değil ama saniyesinde ne var ne yok çıkarttı kızım rahatladı. 10 gün diyen doktor neye dayanarak demiş ben anlamadım yazık günah bebeklere

bugün bir kere yaptı mukus yok sarı cıvık. antibiyotik kullanmıştık 4 gün ondan olmuş olabilir mi ya bağırsakları çok sesli. bir daha cıvık kaka yaparsa gidicez doktora artık

Kedi eniğini yitirse bulamaz derler o halde bizim ev de. Evde olduğu günlerde eşim toplayıp temizliyor hep ama ertesi gün gsne dağıtıyoruz kızımla adam çıldıracak birgün.
Uyanık olduğu zaman katiyen bırakamıyorum, tuvalete bile gidemiyorum.
Maksimum 3gün kaka yapmadı benim kızım ama ıkınmaktsn kıpkırmızı oluyordu, sıkıyordu kendini. Günde 1 lkere yaparken bile zorlanıyor. 10 gün yapamadığını düşünmek bile istemiyorum.
Ayşe Öner in YouTube da gaz masajı videosu var onu tavsiye ederim. Bebeklerin de çok hoşuna gidiyor, gaz da çıkartıyor, rahatlıyor. Kakasını o masaj sırasında yapmıştı bir kere. Belki tesadüftür ama uyku rutini oluşturmak için kullanacağım bu masajı ben inşallah işe yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…